Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Μπαροτσαρκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα caenus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 348
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μετά είχαμε όρεξη και  ο Μίτς μας παρέσυρε στον ΚΑΒΟ.
Είχα αντιρρήσεις και γαμώτο βγήκα σωστό.
Το μαγαζί βρωμάει , οι καναπέδες στο βάθος έχουν να καθαριστούν χρόνια .
Αράξαμε στο βαρέλι. Είχα πολύ καιρό να πάω , αρχίσανε τα πέφτουν πάνω μας σαν στουκας για ποτό.
Ρουμάνες αρκετές και κάποια Ρωσοειδη . Λυπάμαι δεν θυμάμε ονόματα , παρα μόνο απο μια παλιά γνωριμη την Χριστίνα που είχα φάει εκτός μαγαζιου. Οι υπόλοιποι περάσαν αδιάφορα . Η μουσική καλή και είχε αρκετό κόσμο. 
απο εμφανιση τι λενε οι κορασιδες στον Καβο?  :grin:

Επισκέπτης
περασμα Σαββατο βραδυ κατα της 1 η ωρα στο bar No Name και παλι ωστε να ξαναπετυχω την ψηλη ρωσιδα  :cum: Ναταλια μια και της ειχα υποσχεθει οτι θα ξαναπερνουσα γι αυτην! :grin: Με το που μπηκα ηταν καπαρομενη απο εταιρο συναγωνιστη και ετσι καθησα μονος στη μπαρα περιμενωντας την :huh: τοτε με πλησιασε μελαχρινη αδυνατη κορασιδα που την περασα για Ρουμανα αλλα αυτη μου ειπε οτι ηταν απο Λευκορωσια  :think: το ονομα της Αλιονα! Της ειπα οτι εχω ερθει για την Ναταλια και αν μπορει να μου την φερει το συντομοτερο  ;) εκεινη δεχτηκε και αφου <<ΚΑΘΑΡΙΣΕ>> μου ζητησε ποτο και το ελαβε :grin: βεβαια ηθελε και δευτερο  :jerking: αλλα  :s&m_1: Μετα ειρθε επιτελους η Ναταλια οπου μου κρατησε συντροφια  :dancing: κερασα 2 ποτακια και αποχωρησα στης 2,30. Στο μαγαζι υπηρχαν περιπου 10 κοπελες και 12 πελατες ;) καθως εφευγα χεραιτησα τον κραχτη και εκεινος μου ζητησε μπουρμπουαρ λογο γιορτων  :2funny:

Επισκέπτης
την Δευτερα που ηταν του αγ. Ιωαννη κατεβηκα με φιλο στην Τρουμπα για γρηγορη βολτα στα κολομπαρα με σκοπο να ξαναθυμηθει ο φιλος τα παλια μια και ειχε πολλα χρονια να παει σ αυτα! Η επιδρομη εγινε νωρις στης 23.30 σε τουλαχιστον 8 bar! την επιλογη για το που θα καθησουμε τελικα την ειχα αφησει στον φιλο! Το μονο bar που του αρεσαν οι κορασιδες ηταν το no name και εγω αλλο που δεν ηθελα εφ οσον ηθελα να ξαναδω την ψιλη ρωσιδα Ναταλια  :cum: η οποια με ειχε πληροφορησει τηλ. οτι γιορταζε το αφεντικο και ειχε παρτι με φαγοποτι :cheesy: Πραγματι ειχε πολυ ωραιο μπουφε με διαφορα εδεσματα οπου το ιδιο το αφεντικο μας παροτρεινε να παρουμε :grin: ωραια τεμαχια μεσα περιπου 10 με καλιτερο ολων ενα ξανθο μωρο με μινι που διακρινονταν οι αψογες καμπυλες της  :kissass: και το πλουσιο  :tits2: σκετη καυλα  :cum: δεν ειμαι σιγουρος για εθνικτητα αλλα μαλον ουκρανεζα πρεπει να ηταν! Στα υπολοιπα bar 4-5 μετριες κορασιδες με καθολου πελατες μεσα [ηταν και νωρις 23.30]. Κερασα 1 ποτακι την Ναταλια  και σε 1 ωρα αποχωρησαμε ευχαριστημενοι απο φαγητο,μουσικη,γυναικες  :grin:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
απο εμφανιση τι λενε οι κορασιδες στον Καβο?  :grin:
Σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια ,απογοήτευση..2-3 μέτριες και οι υπόλοιπες ούτε για πλάκα.Κατακόρυφη πτώση ,για ένα μαγαζί που ήταν στα κορυφαία (από πλευράς εμφάνισης κοριτσιών).

Επισκέπτης
Σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια ,απογοήτευση..2-3 μέτριες και οι υπόλοιπες ούτε για πλάκα.Κατακόρυφη πτώση ,για ένα μαγαζί που ήταν στα κορυφαία (από πλευράς εμφάνισης κοριτσιών).
Στα ποιο πολλα ετσι ειναι,πολυ μετρια πραγματα ;) ευχαριστω παντως :thumbsup:

Επισκέπτης
τελικα το bar No Name εχει γινει οικογενειακο μαγαζι :cheesy: μπαινουν μεσα οικογενειες με παιδακια 6 ετων :jerking: μικρα παιδακια τα φερνουν σε bar που μπορει να μην γινονται οργια αλλα χουφτομα παιφτει ;) ακομα και γκομενες μονες τους μπηκαν μεσα για να διασκεδασουν :grin: καλο αυτο δεν μας χαλαει καθολου να κανουμε παιχνιδι με εκτος μαγαζιου κορασιδες  ;)ολα αυτα συναιβησαν το Σαββατο βραδυ 1 η ωρα οπου το μαγαζι ηταν γεματο απο κορασιδες και πελατες! [περιπου 13 κοπελες και 20 ανδρες ολων των ηλικιων]ωραια τραγουδια,χορος και το κεφι στο ζενιθ εγω κλασικα εκανα παρεα στη Ναταλια μεχρι της 3 η ωρα οπου αποχωρισα  :rockon:

OP
OP
caenus

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Αφού τελειώσαμε ενα business meeting , ειπα στους συνεργάτες αλλά παλαιούς και εμπειρους παιχτες να πάμε για φαγητο και μπυρες.
Ελα που κοντα ηταν ο ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ και μαζι με τον ΤΣΙΜΠΟ και τον ΣΤΟΥΙ πήγαμε στις 9.00.
Αρχικά το ρίξαμε στο φαγητό αλλά οι 2 φίλοι αρχισανε το μάτι τους να τρελλαινεται.
Τράβηξα το ΜΑΡΑΚΙ στην αγκαλια μου , αυτήν την super γυναικα που παιρνάμε τέλεια και εκτός μαγαζιού.Είχα χάσει το κινητό της και μόνο που δεν με έδειραν οι φίλοι για αυτό.
Ο Τσιμπος τρελλάθηκε με την ΑΝΤΡΙΑΝΑ αλλα το μωρό ήταν reserve . Kai πήραμε στην παρέα το άλλο μανούλι την ΜΑΓΔΑ την Ρουμάνα με τα βυζόμπαλλα που σε τρελλαίνουν.
Το μαγαζί άδειο από πελάτες περισσότερες οι γυναίκες . Το μέσο όρο ηλικίας έχει κατέβει αρκετά και έχουν έρθει αρκετές Ελληνίδες όχι ναυαγια-τελειωμένες αλλά μικρές.

OP
OP
caenus

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Το συγκεκριμένο μαγαζί είναι άλλη φάση χαλαρό , αρκετά τίμιο αλλά όχι για συχνές επισκέψεις , γιατί το βαριέσαι.
Ειχα να πάω πάνω από μήνα.
Εκεί κτυπάς εαν σε παίρνει , χωρίς να ματώσεις , και εαν σε γουστάρει η γκόμενα παίζει εκτός.
Εχει μωρά CHAMPION LEAGUE , έχει μωρα Α ΕΘΝΙΚΗ , αλλά και Β ΕΘΝΙΚΗ.

Η πλάκα είναι ότι στο CHAMPION LEAGUE εαν παίξεις επιθετικά και την κτυπήσεις την γκόμενα σωστά , οι πιθανότητες είναι αρκετές. Πρέπει να είσαι παιχτούρα έμπειρος γιατι τα μωρά είναι μεταξύ 25-28.
Η Α ΕΘΝΙΚΗ γυναικες μεταξύ 29-38 σίγουρα με παιδί και εάν σας λένε όχι είναι παραμύθι. Εκεί σίγουρα έχουν κάποιο , πιθανότητες περίεργες ανάλογα το παίκτη αλλά γίνονατι τρελλά εδώ.

Επισκέπτης
Το συγκεκριμένο μαγαζί είναι άλλη φάση χαλαρό , αρκετά τίμιο αλλά όχι για συχνές επισκέψεις , γιατί το βαριέσαι.
Ειχα να πάω πάνω από μήνα.
Εκεί κτυπάς εαν σε παίρνει , χωρίς να ματώσεις , και εαν σε γουστάρει η γκόμενα παίζει εκτός.
Εχει μωρά CHAMPION LEAGUE , έχει μωρα Α ΕΘΝΙΚΗ , αλλά και Β ΕΘΝΙΚΗ.

Η πλάκα είναι ότι στο CHAMPION LEAGUE εαν παίξεις επιθετικά και την κτυπήσεις την γκόμενα σωστά , οι πιθανότητες είναι αρκετές. Πρέπει να είσαι παιχτούρα έμπειρος γιατι τα μωρά είναι μεταξύ 25-28.
Η Α ΕΘΝΙΚΗ γυναικες μεταξύ 29-38 σίγουρα με παιδί και εάν σας λένε όχι είναι παραμύθι. Εκεί σίγουρα έχουν κάποιο , πιθανότητες περίεργες ανάλογα το παίκτη αλλά γίνονατι τρελλά εδώ.
οπως τα λες εχουν τα πραγματα συναγωνιστη στο Σκαραβαιο :thumbsup: ειμουν εκει χτες με φιλο στις 10 το βραδυ ως 12.30 ;) λες να συναντηθηκαμε? καθομουνα με Αλινα η Κλαουντια τη Ρουμανα :kissass: :tits2: εχει καμπηλες που βγαζουν ματια! :cum: ξερεις αν παιζει εκτος αυτη? :grin:

petros32

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα και παρακαλώ πολύ...
κάποιες πληροφορίες για τον "Σκαραβαίο", έχω ξαναδιαβάσει εδώ... αλλά δεν έχω πάει ποτέ...!  Που είναι και τι φάση παίζει...
Αν κάποιος συναγωνιστής δεν βαριέται θα εκτιμούσα πολύ μια δυο πληροφορίες...

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Το μαγαζί άδειο από πελάτες περισσότερες οι γυναίκες . Το μέσο όρο ηλικίας έχει κατέβει αρκετά και έχουν έρθει αρκετές Ελληνίδες όχι ναυαγια-τελειωμένες αλλά μικρές.

Μια φορά πέρασα απ' έξω και ήταν φίσκα στους 50αρηδες 60αρηδες από αυτούς που τη βγάζουν στα καφενεία και τις λέσχες.

Επισκέπτης
Παιδιά καλησπέρα και παρακαλώ πολύ...
κάποιες πληροφορίες για τον "Σκαραβαίο", έχω ξαναδιαβάσει εδώ... αλλά δεν έχω πάει ποτέ...!  Που είναι και τι φάση παίζει...
Αν κάποιος συναγωνιστής δεν βαριέται θα εκτιμούσα πολύ μια δυο πληροφορίες...
οδος Μαυρομιχαλη κοντα στη λεωφ. Αλεξανδρας βρισκεται το μαγαζι,διπλα στο σουπερ μαρκετ Α Β Βασιλοπουλος ;) Αν θελεις να μαθεις τι παιζει εκει συναγωνιστη διαβασε λιγο παραπανω αυτα που εγραψε ο caenus και αν δεν σου φτανουν διαβασε τις 88 σελιδες που ειναι αφιερομενες στο Σκαραβαιο στην επικεφαλιδα κολομπαρα Αθηνας :grin:

OP
OP
caenus

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
οπως τα λες εχουν τα πραγματα συναγωνιστη στο Σκαραβαιο :thumbsup: ειμουν εκει χτες με φιλο στις 10 το βραδυ ως 12.30 ;) λες να συναντηθηκαμε? καθομουνα με Αλινα η Κλαουντια τη Ρουμανα :kissass: :tits2: εχει καμπηλες που βγαζουν ματια! :cum: ξερεις αν παιζει εκτος αυτη? :grin:
Eαν πήγες Τρίτη βράδυ σίγουρα τρακαριστηκαμε! Η Αλίνα η Ρουμάνα με το μαύΡο μακρι μαλλί και το ωραίο σωμα , ΄δεν έχω κάτσει μαζί της μιλάμε όμως λογω μιας κοινής γνωστής , καλό παιδί , εχει σχέση έξω και παιδί.
Η Κλαούντια η ψηλή δεν δουλευε την Τρίτη! Μήπως εννοείς άλλη?
Πιστευω να σε βοήθησα καλέ μου φίλε!

Επισκέπτης
Eαν πήγες Τρίτη βράδυ σίγουρα τρακαριστηκαμε! Η Αλίνα η Ρουμάνα με το μαύΡο μακρι μαλλί και το ωραίο σωμα , ΄δεν έχω κάτσει μαζί της μιλάμε όμως λογω μιας κοινής γνωστής , καλό παιδί , εχει σχέση έξω και παιδί.
Η Κλαούντια η ψηλή δεν δουλευε την Τρίτη! Μήπως εννοείς άλλη?
Πιστευω να σε βοήθησα καλέ μου φίλε!
Τριτη βραδυ πηγα και εγω,οποτε θα τρακαριστηκαμε! ευχαριστω για την πληροφορια σχετικα με την Αλινα οτι εχει σχεση με καποιον ;) οσο για την Κλαουντια που εγραψα ενοουσα το ιδιο προσωπο ;) δηλαδη η Αλινα λεγεται και Κλαουντια ;) εχει δυο ονοματα οπως μου ειπε η ιδια :grin:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Είδα μια διαφήμιση X-Bar, η μεγαλύτερη άφιξη στη νύχτα της Αθήνας..Δε ξέρω τί είναι..δεν είχε παραπάνω πληροφορίες.

petros32

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ τον φίλο για την ενημέρωση τον tzip1991

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Χθεσινοβραδυνή βόλτα στις πιάτσες των κωλόμπαρων με τον συναγωνιστή koronakis,να δίνει έντονο παλμό στην βόλτα μας με την όρεξη που είχε.Ξεκινήσαμε πρώτα από το Bar Maska,όπου είχαν αράξει τα παιδιά.Στην συνέχεια πήγαμε πρός Κυψέλη να βρούμε το BLUES αλλά πήραμε από τα 3 το μακρύτερο,οπότε καπάκι αναστροφή και φύγαμε για Τρούμπα :rockon: :rockon: Σύντομη επιλεκτική βόλτα στην Τρούμπα σε 2-3 μαγαζιά μέχρι να καταλήξουμε στο Bar Blue Night μετά από ένα χρόνο που έχω να περάσω σαν πελάτης!!Συνέχεια στην παρακμιακή μας βόλτα περάσαμε από τον Πρίγκηπα,με το αφεντικό να με ασπάζεται ενώ μου έκανε παράπονα ότι χάθηκα......το ρόστερ κάτω του μετρίου,δεν μου έκανε αίσθηση να κάτσω να πιω μια μπύρα :o Τέλος,καταλήξαμε στο Bar Playboy στο Κερατσίνι,όπου γινόταν ο κακός χαμός από κόσμο......αλλά και από κοπέλες :grin:

Υ.Γ οι αναλυτικές αναφορές θα τις γράψω αργότερα στα θρέντ των εκάστοτε μαγαζιών ;)

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
επισης χτεσινο ντου και εγω με 2 καυλιαρηδες κολλητους σε λυκοβρυση,καλογρεζα και κεντρο....με μια εκπληξη για μενα στο ασχετο στο δρομο και καλο πηδημα ;)....j&g ;).....delirium :pipa1: , katerina  :pipa2: :fuck2: :2on1:τα μαγαζια που ετιμηθησαν ενω ο ενας φιλος περασε και απο γρυλλο :pipa2:

xebarcos

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Πέρασμα χτές από το μαγαζί "Εναλλάξ" στη Πατησιών μεριά. Δε πήγαμε με σκοπό να "φάμε" παρά μόνο για να δούμε τη φάση. Γυναίκες 7, πελάτες μπαινοβγήκαν κάπου τόσοι. Δε προσφέρεται για κάτι παραπάνω από χουφτώματα, χαβαλέ κλπ, αλλά η ποιότητα εκεί πλησιάζει το μηδέν. Κάτσαμε κάμποση ώρα ωστόσο, πότε κουβεντιάζοντας με κάποιες και πότε χαζεύοντας το άρμεγμα που έκαναν σε κάτι καμμένους τύπους και τις διάφορες μανούρες που γίνονταν. Ποτά 5/10, αλλά παρότι δε κεράσαμε φεύγοντας ακούσαμε κάμποσα ευχαριστώ.

Στη συνέχεια, αν και αυτό δεν είναι κωλόμπαρο, περάσαμε από το club "Ενσταση" οπού δε ξέρω αν είχε κάποια εκδήλωση αλλά ηταν φύσκα από κόσμο -μεσήλικες και άνω- που χόρευαν σκυλέ στη πίστα και τα τραπέζια. Υπήρχαν πολλά γκιλφ και ίσως τεκνατζούδες αλλά δε θα μπορούσε να γίνει παιγνίδι με τέτοιο πανικό και αποχωρήσαμε. Στο στενάκι μετά το ένσταση υπάρχει ένα μπαράκι πολύ σκοτεινό μέσα, οπού είχε δύο ζευγαράκια και μια μπαργούμαν αλλά δε πρέπει να ταν ύποπτο, απλά το αναφέρω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom