Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για φωτιές

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 341K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.437
Like
17
Πόντοι
16
Η παραλία του Σχοινιά απέχει από τη λίμνη περίπου 13 χλμ σε ευθεία, και αν υπολογίσει την ταχύτητα των canadair, δεν είναι πάνω από 2 λεπτά απόσταση.
Αν παιρνουν νερό από την λίμνη θα ειναι για άλλο λόγο...
 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
18.210
Κριτικές
1
Like
1.902
Πόντοι
366
ρεεεεεεεεεεεεεεεε..καιγεται το μουνι μας & θα σκεφτουμε αν το νερο που ριχνουν ειναι ποσιμο???ας ριχνουν & evian..για να φορτωσουν απο θαλασσα χρειαζονται 15 λεπτα παραπανω & με τα μποφορια που εχει κινδυνευουν περισσοτερο..σε ολες τις φωτιες της αττικης απο μαραθωνα φορτωνουν γιατι πολυ απλα οι φωτιες "εκδηλωνονται" οταν γαμιεται ο αιολος..

Όχι βέβαια.
Στις φωτιές του Υμηττού (και στις φετεινές αλλά και στο παρελθόν) φορτώναν από την θάλασσα.

Η διαδρομή που ακολουθούν είναι πάνω από την Ηλιούπολη, Άλιμο και μετά κάπου στον Σαρωνικό.

Το ελικόπτερο που έχει το καλάθι μπορεί να παίρνει και από τον Μαραθώνα. Τα Canadair επίσης έχουν σίγουρα την δυνατότητα υδροληψίας από λίμνη, δεν ξέρω αν το κάνουν και από τον Μαραθώνα.
 

Επισκέπτης
Η παραλία του Σχοινιά απέχει από τη λίμνη περίπου 13 χλμ σε ευθεία, και αν υπολογίσει την ταχύτητα των canadair, δεν είναι πάνω από 2 λεπτά απόσταση.
Αν παιρνουν νερό από την λίμνη θα ειναι για άλλο λόγο...
μαλιστα..αρα 2+2=4 λεπτα καθυστερηση συν τον παραπανω χρονο που χρειαζονται για να παρουν νερο απο μια τρικυμιωδη θαλασσα παρα απο μια λιμνη καθρεφτη..ποσα παραπανω δεντρα εχουν καει ενδιαμεσα???ποσες παραπανω πιθανοτητες εχουν να σκοτωθουνε???
 

Επισκέπτης
Όχι βέβαια.
Στις φωτιές του Υμηττού (και στις φετεινές αλλά και στο παρελθόν) φορτώναν από την θάλασσα.

Η διαδρομή που ακολουθούν είναι πάνω από την Ηλιούπολη, Άλιμο και μετά κάπου στον Σαρωνικό.

Το ελικόπτερο που έχει το καλάθι μπορεί να παίρνει και από τον Μαραθώνα. Τα Canadair επίσης έχουν σίγουρα την δυνατότητα υδροληψίας από λίμνη, δεν ξέρω αν το κάνουν και από τον Μαραθώνα.
διολου απιθανο να φορτωνουν απο σαρωνικο ΑΝ ειναι υπηνεμος..στην τελευταια φορτωναν & απο μαραθωνα..το σπιτι μου ειναι κατω απο τους διαδρομους που χρησιμοποιουν..οποτε εχει φωτιες στην αττικη κανουν παρελαση..
 

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Μηνύματα
12.357
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ενας Γνωστος μου μου ειχε πει περυσι.
Πως και δεν εκαψαν ακομα την βαρυμπομπη (Εχει κατι καλα τεμαχια εκει) σιγουρα θα την εχουν στο προγραμα!

Να τα μααααααας!!!  :grin:
 

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Μηνύματα
12.357
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ποιες αλλες πυρκαγιες εχετε σε εξελιξη σε ολη την Ελλαδα?

Ολες εδω......και η ενημερωση συνεχιζεται!!!

:rockon: :rockon: :rockon:
 

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Μηνύματα
6.107
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Στο έλεος της φωτιάς Βαρυμπόμπη και Ρόδος

Δραματικές διαστάσεις έχει λάβει η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης σε πευκόφυτη περιοχή κοντά στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης.  Η πυρκαγιά απείλησε τον οικισμό του Κρυονερίου, ενώ γίνεται προσπάθεια να μην φτάσει στην Εκάλη και στην Πάρνηθα.

Στη μάχη κατά του μετώπου έχουν ριχτεί 25 οχήματα με 75 πυροσβέστες ενώ ρίψεις νερού από αέρος κάνουν εφτά αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα. Στην κατάσβεση συμμετέχει επίσης πεζοπόρο τμήμα με 48 άνδρες. Οι άνδρες της πυροσβεστικής δίνουν μάχη για να μην περάσει η φωτία την εθνική οδό και απειλήσει είτε την κατοικημένη Εκάλη, είτε προχωρήσει προς την Πάρνηθα.

Λόγω της πυρκαγιάς έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην εθνική οδό,ενώ κλειστοί είναι οι δρόμοι της περιοχής στα εξής σημεία:

-από τη γέφυρα Βαρυμπόμπης προς Βαρυμπόμπη

-από την είσοδο αεροδρομίου Τατοΐου προς Βαρυμπόμπη

-από το ξενοδοχείο "Πεντελικό" προς Βαρυμπόμπη

Σημειώνεται επίσης οτι διακοπές γίνονται και στα δρομολόγια του ΟΣΕ, που διέρχονται από τα σημεία στα οποία έχει ξεσπάσει φωτιά.

Δραματικές διαστάσεις έλαβε εντωμεταξύ η φωτιά στη Ρόδο, που έχει διασπαστεί σε δύο μεγάλα μέτωπα ενώ το μεσημέρι της Τετάρτης βρέθηκε να απειλεί το χωριό των Λαέρμων. Οι κάτοικοι βρέθηκαν σε ετοιμότητα για να το εκκενώσουν.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επίσης φωτιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι και σε υπαίθρια περιοχή στην περιοχή Μπατσί της Σαλαμίνας. Στη μάχη με τις φλόγες έχουν ριχτεί 23 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και ρίψεις νερού από αέρος κάνει ένα ελικόπτερο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε γύρω στις 2 μ.μ. στην περιοχή Άγιος Ανδρέας στην Κεφαλονιά. Οι φλόγες καίνε αγροτοδασική έκταση, χωρίς, ωστόσο, να βρίσκονται κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Στην κατάσβεση της φωτιάς λαμβάνουν μέρος τρία πυροσβεστικά οχήματα με εννέα πυροσβέστες και δύο αεροσκάφη.

Σε εξέλιξη επίσης βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στο Ευηνοχώρι Μεσολογγίου, όπου επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής με 12 πυροσβεστικά οχήματα, 42 πυροσβέστες και 4 αεροσκάφη.

Στα Χανιά, βρίσκεται σε εξέλιξη πυρκαγιά που καίει αγροτοδασική έκταση με ελαιόδεντρα στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, κοντά στο αεροδρόμιο Χανιών. Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 12:35 μ.μ. και στην περιοχή επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις με 10 πυροσβεστικά οχήματα και 30 πυροσβέστες, πεζοπόρο τμήμα έξι ατόμων και ένα ελικόπτερο.

Οι φωτιές που τέθηκαν υπό έλεγχο


Υπό έλεγχο βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 11 το πρωί κοντά στην περίφραξη των ορυχείων της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη. Η φωτιά πήρε αρχικά διαστάσεις από τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή. Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, ένα ελικόπτερο καθώς και δυνάμεις της ΔΕΗ με μηχανήματα έδωσαν μάχη για να τη θέσουν υπό πλήρη έλεγχο.

Υπό έλεγχο εν τω μεταξύ τέθηκε η φωτιά στην περιοχή του χωριού Καρυές Ξυλοκάστρου, στο Ν. Κορινθίας. Στην πυρκαγιά επιχείρησαν 10 πυροσβεστικά οχήματα με 30 πυροσβέστες. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε επίσης η φωτιά και στην Ιστιαία Κορινθίας, όπως επίσης οι πυρκαγιές στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας και στο χωριό Κουρτάκι του Άργους.

Σύλληψη και στη Λάρισα

Εντωμεταξύ υπό έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά που ξέσπασε την Τρίτη στην περιοχή Κουτσουπιά της Λάρισας καίγοντας και εκεί πυκνό δάσος με πεύκα και πουρνάρια. Στην περιοχή επιχείρησαν 22 οχήματα με 24 πυροσβέστες, 36 άτομα σε πεζοπόρο τμήμα, επτά αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα. Ένα άτομο έχει συλληφθεί με κατηγορία για εμπρησμό.

Μεγάλος ο κίνδυνος πυρκαγιών την Πέμπτη

Σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδεται από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προβλέπεται για αύριο Πέμπτη 24-07-2008 πολύ υψηλός κίνδυνος για τις περιοχές: Αθηνών, Δυτικής Αττικής, Πειραιώς, Λάρισας, Μαγνησίας, Φθιώτιδας, Ευβοίας, Βοιωτίας, Κορίνθου, Αργολίδας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Ηλείας, Αχαΐας, Φωκίδας, Αιτωλοακαρνανίας, Χανίων και των νήσων Ζακύνθου, Κεφαλληνίας, Λευκάδας.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ενημέρωσε τις κρατικές υπηρεσίες καθώς και τους Οργανισμούς Τοπικής και Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης των παραπάνω περιοχών, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών.   Πηγή( www.cosmo.gr/]Cosmo[/url] )


                 http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/news/data/upimages/charoula/barimpompi2.jpg[/img[/URL]]
                [img]http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/news/data/upimages/charoula/barimpompio3.jpg[/img[/URL]]
                [img]http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/news/data/upimages/charoula/barimpompi5.jpg[/img[/URL]]
 

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Μηνύματα
250
Like
0
Πόντοι
1
[quote author=amc_anthony13 link=topic=35270.msg621515#msg621515 date=1216826818
Ένα άτομο έχει συλληφθεί με κατηγορία για εμπρησμό [/quote]

Τι συλλήψεις και μαλακίες..... Όποιον δείτε, ρίχτε τον στη φωτιά εκείνη την ώρα και άσε να τον ψάχνουν. Ένας λιγότερος......
 

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Μηνύματα
6.107
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Κόλαση φωτιάς στη Βαρυμπόμπη

Δραματικές στιγμές ζουν οι κάτοικοι των περιοχών από τη Βαρυμπόμπη έως το Κρυονέρι, όπου απλώνεται το μέτωπο της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι.

Η φωτιά μαίνεται ανεξέλεγκτη με τις φλόγες να έχουν φτάσει στην εθνική οδό. Κλειστά και τα δύο ρεύματα από γέφυρα Βαρυμπόμπης στο ρεύμα προς Λαμία και από κόμβο Αγ. Στεφάνου στο ρεύμα για Αθήνα.

Μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς που παραμένουν για ώρες "εγκλωβισμένοι" στην εθνική οδό, με τις ουρές των αυτοκινήτων να φτάνουν έως και τα δέκα χιλιόμετρα.


Μια αποθήκη έγινε στάχτη στο Κρυονέρι, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Ένα όχημα της πυροσβεστικής παραδόθηκε στις φλόγες, όταν το μέτωπο της φωτιάς άλλαξε ξαφνικά κατεύθυνση.

Το πλήρωμά του πρόλαβε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή να το εγκαταλείψει. 


Η σιδηροδρομική συγκοινωνία έχει διακοπεί, λόγω της μεγάλης φωτιάς. Πέντε τρένα είναι ακινητοποιημένα σε διάφορα σημεία του σιδηροδρομικού δικτύου. Οι αμαξοστοιχίες ακινητοποιήθηκαν προληπτικά για λόγους ασφαλείας, ενώ όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους, σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Οι δυνάμεις που επιχειρούν ενισχύονται συνεχώς. Ο πυκνός καπνός και οι πυλώνες που υπάρχουν στην περιοχή κάνουν δυσκολότερο το έργο των εναέριων μέσων.


Επιχειρούν 25 οχήματα με 75 πυροσβέστες, 48 άτομα πεζοπόρο τμήμα και 20 υδροφόρες δήμων. Ρίψεις νερού πραγματοποιούν  7 αεροπλάνα και 3 ελικόπτερα.

Οι δρόμοι που οδηγούν στη Βαρυμπόμπη είναι κλειστοί. Έχει διακοπεί η κυκλοφορία από τη γέφυρα Βαρυμπόμπης προς Βαρυμπόμπη, από την είσοδο αεροδρομίου Τατοΐου προς Βαρυμπόμπη και από το ξενοδοχείο Πεντελικό προς Βαρυμπόμπη.


Το χρονικό του πύρινου εφιάλτη


Ήταν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, όταν πυκνοί καπνοί ξεπήδησαν από το πευκοδάσος της Βαρυμπόμπης.

Η πυρκαγιά που ξέσπασε σήμανε συναγερμό. Το μέτωπο εκτεινόταν σε μήκος περίπου δέκα χιλιομέτρων και έφτασε γρήγορα κοντά στα πρώτα σπίτια της περιοχής. 

Οι φλόγες έφτασαν τα πρώτα σπίτια του Κρυονερίου και σύμφωνα με πληροφορίες έκαψαν τις πρώτες αυλές.

Κάτοικοι με λάστιχα, κλαριά και ότι άλλο μέσο διέθεταν προσπαθούσαν να περισώσουν τις περιουσίες τους.

Ο κίνδυνος ήταν ορατός και για τη βιομηχανική ζώνη. Απειλήθηκαν διάσπαρτα εργοστάσια και επιχειρήσεις, όπως ανέφερε ο Αντινομάρχης Ανατολικής Αττικής, Χαράλαμπος Δαμάσκος.

Οι φλόγες έφτασαν «μια ανάσα» από την εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα.

"Ξεπηδάνε συνεχώς νέες εστίες φωτιάς", δήλωσε πριν από λίγο στη www.zougla.gr]Zougla[/url] η δήμαρχος Εκάλης, Βάσω Σπηλιοτοπούλου.


Αμαξοστοιχία με 230 επιβάτες, η οποία κατευθυνόταν από τη Θεσσαλονίκη προς το Σταθμό Λαρίσης, ακινητοποιήθηκε στον Άγιο Στέφανο.

Μάλιστα, ο μηχανοδηγός δεν είχε ειδοποιηθεί για την πυρκαγιά, με αποτέλεσμα να οδηγήσει το τρένο σχεδόν μέσα στη φωτιά!

   

    Video απο την Φωτιά στην Βαρυμπόμπη ( )
 

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Μηνύματα
6.107
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
                    http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/news/data/upimages/aggeliki/cp_23_7_2008.jpg[/img[/URL]]

[b]Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς προβλέπεται για σήμερα Τετάρτη, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδεται από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για τις περιοχές: Αθηνών, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής, Πειραιώς, Αγίου Όρους, Χαλκιδικής, Λάρισας, Μαγνησίας, Φθιώτιδας, Ευβοίας, Βοιωτίας, Κορίνθου, Αργολίδας, Αρκαδίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Ηλείας, Αχαΐας, Φωκίδας, Αιτωλοακαρνανίας, Πρεβέζης, Χανίων και των νήσων Ζακύνθου, Κεφαλληνίας, Λευκάδας.[/b]
 

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Μηνύματα
9.251
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
άντε.... και του χρόνου θα φτιάξουν νέο δήμο ή κοινότητα....
 

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
5.439
Like
9
Πόντοι
66
Σήμερα καταδικάστηκε ο μαλάκας που έβαλε φωτιά στην άρτα. Απο αμέλεια μεν αλλά την έβαλε ο πουσταρας

3000 ευρώ το πρόστιμο.

Ο φίλος που πρότεινε να τους πετάμε στη φωτιά κατευθείαν έχει μια πολύ καλή ιδέα που αξίζει να υλοποιήσει κανεις

 

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Μηνύματα
1.591
Κριτικές
35
Like
1.038
Πόντοι
7.775
Το τελευταιο δεντρο κρατειστε το για να κρεμαστειτε.
 

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Μηνύματα
6.107
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Μαίνεται η φωτιά στη Ρόδο


Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκεται από την Τρίτη η Ρόδος, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς, η οποία ξέσπασε λίγο πριν από τις 12:00 το μεσημέρι στο δημοτικό διαμέρισμα του Αγίου Ισιδώρου και εξακολουθεί να μαίνεται ανεξέλεγκτη.

Το μεσημέρι απειλήθηκε το χωριό Λάερμα, το οποίο όμως διεσώθη μετά από πολύωρη προσπάθεια των πυροσβεστικών δυνάμεων. Νωρίτερα είχαν απομακρυνθεί από το χωριό για προληπτικούς λόγους οι ηλικιωμένοι κάτοικοί του. Τελικά, η φωτιά πέρασε δίπλα από το χωριό προκαλώντας ζημιές σε αυλές σπιτιών και αποθήκες.

H  φωτιά υπολογίζεται ότι έχει κάψει ήδη περισσότερα από 10.000 στρέμματα, αποτελούμενα κυρίως από πευκοδάσος.

Επί τόπου επιχειρούν 35 οχήματα με 124 πυροσβέστες, 205 άτομα πεζοπόρο, ενώ μέχρι να πέσει το σκοτάδι ρίψεις νερού πραγματοποιούσαν έξι αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα.

Στις 5:10 τα ξημερώματα της Τετάρτης απογειώθηκε ένα C 130 από τη Θεσσαλονίκη με 80 πυροσβέστες πεζοπόρο τμήμα.

Με πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού, το αρματαγωγό "Ρόδος", έφτασε στη Ρόδο χθές το απόγευμα και άλλα 13 οχήματα με 39 άνδρες.

Στο μεταξύ,στον Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης οδηγήθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ένας 61χρονος, με την κατηγορία για εμπρησμό από αμέλεια, για την πυρκαγιά. Ο φερόμενος ως δράστης, ζήτησε προθεσμία και θα απολογηθεί την Παρασκευή.

Επλήγη ο αρχαιολογικός χώρος της Καλυδώνας από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Ευηνοχώρι Μεσολογγίου και είναι σε ύφεση αυτήν την ώρα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού, η κατάσταση στον αρχαιολογικό χώρο και οι ενδεχόμενες επιπτώσεις στα μνημεία θα εκτιμηθούν αμέσως μόλις επιτραπεί η προσέγγιση και η αυτοψία.

Πυρκαγιές εκδηλώθηκαν νωρίτερα και στην Αγία Τριάδα Χανίων, στη Σαλαμίνα και στην Κεφαλλονιά.

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά κοντά στο Ξυλόκαστρο, στο χωριό Καρυές.

Πηγή ( www.zougla.gr]Zougla[/url] ) 24 Ιουλίου 2008, 00:15

http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/news/data/upimages/image.php?image=rodos78787878.jpg&width=490[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/images/rodos2307.jpg[/img[/URL]]


 

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Μηνύματα
2.264
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
μαγκες το σημαντικο ειναι η οικονομια της κυβερνησης που εχει στερησει την πυροσβεστικη απο προσωπικο και νεα πυροσβεστικα αεροσκαφη,απο τα 22 καναναιρ τα 8 ειναι συγχρονα,τα 14 ειναι παμπαλαια με περιορισμους στην διαθεσιμοτητα και στις συνθηκες χρησης
 

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Μηνύματα
2.416
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Είναι παράλογο να πάρουν νερό από την λίμνη για κατάσβεση.Εκτός από την περίπτωση να κινδυνεύουν πεζοπόρα τμήματα και να πάει ελικόπτερο να πάρει νερό για να τους απεγκλωβίσεις.Αλλιώς ας πάνε στη Θάλασσα.
 

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Μηνύματα
6.107
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Αυτή την ώρα η πυρκαγιά βρίσκεται σε ύφεση, με την ένταση των ανέμων να έχει μειωθεί σημαντικά.

Παράλληλα, κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, καθώς είχε διακοπεί νωρίτερα λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς.

Στην κυκλοφορία έχουν δοθεί και οι δρόμοι που οδηγούν στη Βαρυμπόμπη.

Μέχρι στιγμής έγιναν στάχτη δύο αποθήκες και η στέγη ενός σπιτιού στο Κρυονέρι, ενώ ένα όχημα της πυροσβεστικής παραδόθηκε στις φλόγες, όταν το μέτωπο της φωτιάς άλλαξε ξαφνικά κατεύθυνση.

Το πλήρωμά του πρόλαβε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή να το εγκαταλείψει.

Στην περιοχή παραμένουν και επιχειρούν 25 οχήματα με 75 πυροσβέστες, 48 άτομα πεζοπόρο τμήμα και 20 υδροφόρες δήμων. Ρίψεις νερού πραγματοποιούσαν μέχρι και το τελευταίο φως της ημέρας  7 αεροπλάνα και 3 ελικόπτερα.

( 24 Ιουλίου 2008, 03:37 ) www.zougla.gr]Zougla[/b[/URL]]
 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
45.473
Κριτικές
61
Like
42.678
Πόντοι
22.785
:headbang: :headbang: :headbang:Αυτο μας εμεινε να κανουμε τελικα
δεν υπαρχη κατι αλλο...... :headbang: :headbang: :headbang:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom