Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για φωτιές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 343K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Μάγκες,αν κάποιος δεν το ζήσει δεν μπορεί να το καταλάβει...επειδή μόλις γύρισα δεν μπορείτε να φανταστείται το μέγεθος της καταστροφής...δεν μπορείτε να φανταστείτε την μανία της φωτιάς...την ταχύτητα της και την δύναμή της...οι καταστάσεις στην Ηλεία είναι τραγικές....όταν τρέχεις με το αμάξι με 120 χλμ την ώρα και η φωτιά φτάνει ποιό γρήγορα καταλαβαίνεται για τι πράγμα μιλάμε....δεν θα συμμετάσχω άλλο σε αυτό το thread καθώς ότι και να γράψω είναι λίγο....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....ΥΓ2 Ανα ρωτιεμαι ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ για να αλλαξει ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ παργμα στο Ελλαδισταν..

..μονο ενα πραγμα !!

να σταματησει ο μαλακοελληνας να στριμωχνεται στα γραφεια των πολιτικάντηδων φιλωντας τους τα ποδια, για να χωσει το παιδι τους σε μια ψωροθεσουλα των 800 ευρω !!!!

γιατι, αν σταματησει αυτο, θα αρχισει να ψαχνει το λαμογιο αλλους τροπους για να ξαναψηφιστει και να κατσει στη θεσουλα του.
μονο που θα προυποθετει να παραγει και το ελαχιστο εργο για το συνολο και οχι μονο πως να το αιμορουφάει..

βεβαια τα περι μικρων κομματων στη βουλη, μονο αστεια ειναι, καθως ετσι και γινοταν το θαυμα και ειχαμε πεντακομματικη κυβερνηση (οχι απλα βουλη), παλι ο μαλακας ο τεμπελχανας ο ελληνας θα στριμωχνοταν στα γραφεια των οποιων υπουργων, για να παρει το ρουσφετι του κ.ο.ο.

φαυλος κυκλος.. αν δεν αλλαξει η νοοτροπια, δεν αλλαζει τιποτα. και το να αλλαξει η νοοτροπια ειναι η ριζα του κακου. το να αλλαξει η συνθεση της βουλης ειναι η παροιμια ''αλλαξε ο μανολιος κι εβαλε τα ρουχα του αλλιως''....

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
banksy.jpg

Σπηλαιογραφία της προϊστορικής εποχής...

Η νοοτροπία του ζώου...Να βρω τροφή πριν την βρει άλλος..με σημαία την αδιαφορία για τον διπλανό μου..και αν το θήραμα είναι το τελευταίο.....Δεν γαμιέται...και αύριο μέρα είναι...έχει ο Θεός..

Για την ακρίβεια του ζώου..Έλληνας....

kolaz1

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε, μπράβο για τη σελίδα που μας παρέθεσες. Τα λέει όλα !!! Την έχω στείλει στους πάντες. Στείλτε την και εσείς παντού, μπας και βάλουμε μυαλό και τους μαυρίσουμε και τους δύο , μπλε και πράσινους στις εκλογές. Και μην πιστεύετε τις αηδίες περί τούρκων, αλβανών, ισπανών, αμερικάνων, ισραηλινών, εξωγήινων, κομμουνιστών, κλπ. Μου θυμίζουν τις αηδίες του Μπους περί ασύμετρων απειλών και του Θεού που θα σώσει την Αμερική. Αλλά εμείς δεν είμαστε αμερικανάκια!!!! Να μαυρίσουμε και τους δύο επιτέλους για μια φορά!!!!....  

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Τώρα να βγω κι εγώ να πω ότι μπροστά στο μέγεθος της καταστροφής και για την προστασία του ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ απέναντι στις ασύμμετρες απειλές που ακούμε και με δεδομένη την ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ του κρατικού μηχανισμου,γιατί δεν κηρύσσει η Κυβέρνηση Στρατιωτικό νόμο και αναβολή των εκλογών λόγω απειλής της Εθνικής Ασφάλειας (άρθρο 48 του Συντάγματος)μέχρι να περάσει το κακό??Αμφιβάλλει κανείς ότι Οι Ένοπλες Δυνάμεις αυτήν την κρίσιμη ώρα θα βοηθήσουν τα μέγιστα και θα ανυψώσουν το ηθικό μας?
Υ.Γ Και μη βγει κανείς να με πει στρατόκαυλο και χουντάρα...

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Τώρα να βγω κι εγώ να πω ότι μπροστά στο μέγεθος της καταστροφής και για την προστασία του ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ απέναντι στις ασύμμετρες απειλές που ακούμε και με δεδομένη την ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ του κρατικού μηχανισμου,γιατί δεν κηρύσσει η Κυβέρνηση Στρατιωτικό νόμο και αναβολή των εκλογών λόγω απειλής της Εθνικής Ασφάλειας (άρθρο 48 του Συντάγματος)μέχρι να περάσει το κακό??Αμφιβάλλει κανείς ότι Οι Ένοπλες Δυνάμεις αυτήν την κρίσιμη ώρα θα βοηθήσουν τα μέγιστα και θα ανυψώσουν το ηθικό μας?

Αν μπορείς να υποσχεθείς ότι οι ένοπλες δυνάμεις θα μείνουν στην ανύψωση του ηθικού...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Μπροστά στο μέγεθος της καταστροφής και για την προστασία του ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ απέναντι στις ασύμμετρες απειλές γιατί δεν κηρύσσει η Κυβέρνηση Στρατιωτικό νόμο και αναβολή των εκλογών λόγω απειλής της Εθνικής Ασφάλειας (άρθρο 48 του Συντάγματος)μέχρι να περάσει το κακό?

ΜΑΚΑΡΙ αλλά φευ...

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16

] +1.000.000 ο στρατος ειναι η μονη λυση κανεις αλλος.....αλλα εχουν 180 οχηματα αραγμενα να σαπιζουν και δεν δηνει εντολη ενας πουτανας γιος να βγουνε εξω μπας και μπορεσουν και σοσουν τιποτα....

kolaz1

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0

Αυτό θα βοηθούσε τους δύο μεγάλους, να κερδίσουν χρόνο και να ξεχαστεί το θέμα ώστε να πάνε ξανά κοιμισμένοι όλοι στην κάλπη, όπως επιθυμούσαν όταν ορίσανε αρχικά τόσο γρήγορα τις εκλογές. Άσε που κάτι τέτοιο θα δικαίωνε όσους υποστηρίζουν τις χαζομάρες περί τούρκων, κουμουνιστών, εξωγήινων, που θέλουν το κακό της ελλάδας.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
..μονο ενα πραγμα !!

να σταματησει ο μαλακοελληνας να στριμωχνεται στα γραφεια των πολιτικάντηδων φιλωντας τους τα ποδια, για να χωσει το παιδι τους σε μια ψωροθεσουλα των 800 ευρω !!!!

γιατι, αν σταματησει αυτο, θα αρχισει να ψαχνει το λαμογιο αλλους τροπους για να ξαναψηφιστει και να κατσει στη θεσουλα του.
μονο που θα προυποθετει να παραγει και το ελαχιστο εργο για το συνολο και οχι μονο πως να το αιμορουφάει..

βεβαια τα περι μικρων κομματων στη βουλη, μονο αστεια ειναι, καθως ετσι και γινοταν το θαυμα και ειχαμε πεντακομματικη κυβερνηση (οχι απλα βουλη), παλι ο μαλακας ο τεμπελχανας ο ελληνας θα στριμωχνοταν στα γραφεια των οποιων υπουργων, για να παρει το ρουσφετι του κ.ο.ο.

φαυλος κυκλος.. αν δεν αλλαξει η νοοτροπια, δεν αλλαζει τιποτα. και το να αλλαξει η νοοτροπια ειναι η ριζα του κακου. το να αλλαξει η συνθεση της βουλης ειναι η παροιμια ''αλλαξε ο μανολιος κι εβαλε τα ρουχα του αλλιως''....
Σιγά μην εκλείψει το ρουσφέτι απο το Ελλάντα.
Τώρα όσο για τα μικρά κόμματα, εγώ προσωπικά που γράφω για αυτά εδώ και αρκετό καιρό, ύπαρχουν κι άλλα που δεν θα μπούν στην βουλή. Εκεί άμα στοχεύσουν αρκετοί θα γίνει η ζημιά.
Καλώς ή κακώς, η χώρα κυβερνάται απο δυο κόμματα 33 χρόνια τώρα. Και οι δυο τους έχουν γίνει το κατεστημένο και οι νταβατζήδες. Όποιος περιμένει οτι τα κόμματα θα αλλάξουν νοοτροπία ας κάνει παιδιά, εγγόνια, διςέγγονα και αν αυτά δούν αλλαγή καμιά μέρα εγώ ας γίνω το πουτανάκι του σαιτ.
Και για να το ξεκαθαρίσουμε: Σε 3 εβδομάδες λοιπόν που θα παω να ψηφίσω, εδώ στο Ηράκλειο, δεν θα ρίξω ψήφο στην ΝΔ που ψηφίζω εδώ και 12 χρόνια αλλά σε κανένα Κόμμα κυνηγών ή της κακιάς πουτάνας τελός πάντων. Το κόμμα, η ΝΔ, δεν θα ενδιαφερθεί καθόλου, θα βρεθούν πανελλαδικά αρκετοί άλλοι μαλάκες να το ψηφίσουν. Θα τσούξουν όμως τα λαμόγια οι υποψήφιοι που θα χάσουν ένα κουκί. Τώρα αν ένας απο αυτούς είναι ήδη βουλευτής ή υπουργός και χάσει την θέση του, εμ τότε έγινε η ζημιά.
Μην πει τώρα κανείς οτι είμαστε εκτός τοπικ. Αφού μας έκαψαν πολλάκις αυτοί ας τους κάψουμε κι εμείς τουλάχιστον μια.
Κι όπως είπε ο ποιητής:
[move][size=15pt]ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΓΙΟΥΝΑΝΙΣΤΑΝ ΡΕ!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: [/size] [/move]

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
ρε εχεται σκευτη να κανουν κανα ντου οι τουρκαλαδες τωρα....μας   :knockinb: :knockinb: :knockinb:  με τετοια κατασταση που επικτατη....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Σιγά μην εκλείψει το ρουσφέτι απο το Ελλάντα.

αφου δεν θα εκλειψει, αστους να τους τρωνε στη μαπα..!!!!

και να σου δωσω κι ενα παραδειγμα (απο τα αμετρτητα που θα μπορουσα κι εγω κι εσυ και ο οποιοσδηποτε) για τα μικρα κομματα που λες..

γνωστος μου διατεινεται ως κομμουνιστης. μαγκια του και μπραβο του. φωναζει για το πασοκ, φωναζει για τη ν.δ. κλπ κλπ.. μαγκια του και καπελο του.

δεν ειναι ομως μαγκια του να φωναζει και να βριζει τα δυο ανωθεν κομματα και την καταντια στην οποια μας εφεραν, οταν τον ''εφτιαξαν'' σε μια δημοσιουπαλληλιστικη θεσουλα με 4ωρη απασχοληση και 1200 ευρω το μηνα και με το συστημα τους διατηρει και ιδιωτικη επιχειρηση για την αδεια της οποιας λαδωσε για να την παρει, ενω κανονικα ΔΕΝ θα επρεπε και ΔΕΝ θα την επαιρνε ποτε σε ενα κομμουνιστικο κρατος..

εξακολουθεις να πιστευεις οτι αν μπει ενα μικρο κομμα στη βουλη, η ακομη καλλιτερα, αν μπει και στην κυβερνηση θα αλλαξει κατι ????

απλα θελει να ανεβουν οι δικοι του, για να του κοστιζουν λιγοτερο οι λαμογιες του..

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Αν μπορείς να υποσχεθείς ότι οι ένοπλες δυνάμεις θα μείνουν στην ανύψωση του ηθικού...
... και ότι θα επιστρέψουν μετά στα στρατόπεδα ...
Αυτό φίλοι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ,τουλάχιστον όσον αφορά στο πρόσωπό μου.Έχω κάποιες ενστάσεις βέβαια περί των ορίων Ελευθερίας και Αναρχίας,αλλά αυτά δεν είναι του παρόντος...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ρε παιδιά εγώ κάτι άλλο θέλω να πω.
Εντάξει, να δεχτώ ότι τις φωτιές τις έβαλε η CIA, η KGB, η Μοσάντ, η Αλ Κάιντα, Τούρκοι, Αλβανοί, Σκοπιανοί, Κογκολέζοι, ΠΑΣΟΚΤζήδες και δεν ξέρω γω ποιός άλλος.

Παρόλαυτα,[size=12pt] ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ δεν έπρεπε να ζητήσουν από μας όλοι αυτοί οι σφογγοκλάριοι που παριστάτουν τους υπουργούς και αυτός ο κηφήνας που παριστάνει τον Πρωθυπουργό για το μπάχαλό που ακολούθησε;[/size]

Μια συγγνώμη ρε πούστη μου. Τόσο πολά ζητάω;

[size=12pt]ΟΧΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ[/size]

Το γιατί, θα γίνει κατανοητό την επομένη των εκλογών, όπου πάλι θα φάμε στη μάπα Κωστάκη ή Γιωργάκη και τις κουστωδίες τους  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Λέτε να μη γνωρίζουν [size=15pt]ΠΟΣΟ ΠΑΠΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ;[/size] :jerking: :jerking: :jerking:

Το ξέρουν, δεν τον σέβονται, δεν τον φοβούνται και, φυσικά, τον έχουν γραμμένο...
Αφού θα τους ξαναψηφίσει, σιγά μη του ζητήσουν και συγγνώμη :uglystupid:

Πλάκα έχουν τα κανάλια, που μεσούσης της μετάδοσης του δράματος, βάζουν διαφημίσεις, οι οποίες ως γνωστόν, αφορούν προϊόντα "ανάπτυξης", που "βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής μας"  :jerking: :jerking: :jerking:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μα στο ξαναλέω, δεν θέλω να ψηφίσω κόμμα που θα μπεί στην βουλή. Ψάχνω ένα μικρό που θα πάρει την ψήφο μου μαζί με τα αρχίδια μου. Δεν στοχεύω να μπει στην βουλή ο κάθε άσχετος αλλά να δυσκολευτούν να μπούν οι ήδη εκλεγμένοι, και ακόμα καλύτερα να πάρουν τα αρχίδια μου. Να χάσουν την γαμημένη την καρέκλα.

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Πιασανε επ αυτοφωρο ενα βρωμομουνο εμπρηστη!!!
Για να δουμε.... τι σοι συμφεροντα εξυπηρετει..

Αν μαθουμε και δεν το κανουνε γαργαρα κι αυτο :headbang:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Μα στο ξαναλέω, δεν θέλω να ψηφίσω κόμμα που θα μπεί στην βουλή. Ψάχνω ένα μικρό που θα πάρει την ψήφο μου μαζί με τα αρχίδια μου. Δεν στοχεύω να μπει στην βουλή ο κάθε άσχετος αλλά να δυσκολευτούν να μπούν οι ήδη εκλεγμένοι, και ακόμα καλύτερα να πάρουν τα αρχίδια μου. Να χάσουν την γαμημένη την καρέκλα.

και στο φιναλε θες να ψηφισεις μεγαλο κομμα. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ αλλα αν ψηφιζεις την μια επειδη ειναι ΩΡΑΙΟ ΜΟΥΝΙ η κατι ηθοποιους τυπου Βασιλειου και ολους τους γονους των βουλευτων Γεννηματα, Αλευρα, Βαρβιτσιωτη Μητσοτακη, Μπακογιαννη και ολους του μαλακες που δεν τους θυμαμαι ΠΕΡΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!

[move]Και να σου βρουν δουελια με 750€ ΔΕΝ ΘΑ ΖΕΙΣ ΜΕ 750€[/move]

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
σωστος ο πιοιτης?                                                                              --------------------------------------------------------------------------------

Πρώτη φορά που την είδα, στεκότανε,
τη νύχτα εκείνη που η Ρώμη καιγότανε,
χιλιάδες χρόνια φωτιά και μηνύματα,
μα δεν ξεχνώ του κορμιού της τα κύματα.

Την είδα πάλι στις όχθες του Βόλγα,
που ένας στρατιώτης τη φώναξε Όλγα,
κάτι ψιθύρισε μέσα στο κρύο,
τότε μου 'χε φανεί τόσο αστείο.

Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα,
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα.
Κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα,
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα.