Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για φωτιές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 343K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Όχι μόνο ο Βουλγαράκης αλλά και ένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ προπηλακίστηκε άγρια. Αν θυμηθούμε και την ''αποθέωση'' του γίγαντα Πολύδωρα στην Πάρνηθα τότε ίσως υπάρχει ελπίδα.

Η Φώφη πως την γλύτωσε. Που πήγαινε και χώνονταν για να φαίνεται δίπλα στον Γιωργάκη.
Αυτή υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιώς δεν είναι;
Τι στο διάολο έκανε στην Ηλία;

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
ψηφιστε ΚΩΣΤΑΚΗ-ΓΙΩΡΓΑΚΗ και θα εξασφαλισετε< παροχη Δεη και νερου καθως και ΟΤΕ στο νεο αυθαιρετο που θα χτισετε πανω στα καμενα.Αυτο γινοταν παντοτε,αυτο θα γινει και τωρα.Ριχτε μια ματια στα γυρω δαση που υπηρχαν πριν απο 5-10-15-20χρονια και βαλε.Μηπως ξερει κανεις τι εγινε το στρατοπεδο στο Διονυσσο,μηπως εχει παει κανεις να δει απο που ξεκιναει η Ιπποκρατειος Πολιτεια?μηπως ειδατε την αναδασωση στην Χαλκιδικη? η οπου αλλου εχει παρει προγενεστερα φωτια?Γι αυτο σας λεω,παιρνουμε συρμα και περιφραζουμε και εν καιρω πεταμε και ενα αυθαιρετακι μεσα και στις επομενες εκλογες θα εχουμε ολα τα κομμφορ...     ΨΗΦΙΣΤΕ τους και θα σας αλλαξουν το  DNA ωστε να μην χρειαζεστε πλεον οξυγονο αλλα καπνα εξατμισης απο ενα οχημα που αποκτηθηκε με αποσυρση...  μηπως τελικα ο καθενας παθαινει οτι του αξιζει???? ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΩΣΤΑ :think: :think:ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ και δεν βαριεσαι αδελφε..... :huh:        

Footoholic

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Θελοντας να "ριξω στο τραπεζι" κανα 2 θεματακια ακομα σχετικα με την παραφιλολογια για οργανωμενο σχεδιο,
θα πω το εξης:

Χωρις να θελω να μειωσω σε καμια περιπτωση τους "συνομιλητες" σ'αυτο το νημα, διαβαστε τι γραφετε/συμπεραινετε οι περισσοτεροι σχετικα με τις επερχομενες Εκλογες.
Αν καποιος στελεχος μικρου κομματος διαβαζε τα posts παραπανω θα εφτανε το χαμογελο μεχρι τ'αυτια του.
Κι αυτο γιατι θα εβλεπε οτι οι περισσοτεροι λετε:"Ψηφο στα μικρα κομματα".
Τωρα συνδυαστε το αυτο με την καταστροφικη πυρκαγια και "προσθεστε" ακομα εναν ενοχο στην αποψη περι οργανωμενου σχεδιου.
Οσο ακραιο ακουγεται αλλο τοσο ακραια μου ακουγονται και τα περι Αμερικης,Τουρισμου,Οικοπεδοφαγων μεχρι και αντιεξουσιαστων...καθως επισης και το ακολουθο...

Εχει κανεις σας ακουσει περι επεκτασης των μοναστηριων και πως "το χερι του θεου" μπορει να βαλει φωτιες;
Υποθετω βεβαια πως ουτε οι ιδιοι παπαδες/αρχιμανδριτες φανταζοντουσαν οτι το κρατος θα ηταν τοσο ανεπαρκες ωστε να συγκρατησει τη φωτια ως ενος σημειου και να μην φτασει στα τραγικα αυτα αποτελεσματα.

Χωρις παρεξηγηση και χωρις να τασσομαι υπερ κανενος κομματος, 2 θεματακια προς συζητηση και σχολιασμο. :rolleyes:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Θελοντας να "ριξω στο τραπεζι" κανα 2 θεματακια ακομα σχετικα με την παραφιλολογια για οργανωμενο σχεδιο,
θα πω το εξης:

Χωρις να θελω να μειωσω σε καμια περιπτωση τους "συνομιλητες" σ'αυτο το νημα, διαβαστε τι γραφετε/συμπεραινετε οι περισσοτεροι σχετικα με τις επερχομενες Εκλογες.
Αν καποιος στελεχος μικρου κομματος διαβαζε τα posts παραπανω θα εφτανε το χαμογελο μεχρι τ'αυτια του.
Κι αυτο γιατι θα εβλεπε οτι οι περισσοτεροι λετε:"Ψηφο στα μικρα κομματα".
Τωρα συνδυαστε το αυτο με την καταστροφικη πυρκαγια και "προσθεστε" ακομα εναν ενοχο στην αποψη περι οργανωμενου σχεδιου.
Οσο ακραιο ακουγεται αλλο τοσο ακραια μου ακουγονται και τα περι Αμερικης,Τουρισμου,Οικοπεδοφαγων μεχρι και αντιεξουσιαστων...καθως επισης και το ακολουθο...

Εχει κανεις σας ακουσει περι επεκτασης των μοναστηριων και πως "το χερι του θεου" μπορει να βαλει φωτιες;
Υποθετω βεβαια πως ουτε οι ιδιοι παπαδες/αρχιμανδριτες φανταζοντουσαν οτι το κρατος θα ηταν τοσο ανεπαρκες ωστε να συγκρατησει τη φωτια ως ενος σημειου και να μην φτασει στα τραγικα αυτα αποτελεσματα.

Χωρις παρεξηγηση και χωρις να τασσομαι υπερ κανενος κομματος, 2 θεματακια προς συζητηση και σχολιασμο. :rolleyes:
δεν είναι καθόλου παράλογο! ένα κομμάτι του Υμηττού που πήρε φωτιά πρόσφατα, εδώ και πολλά χρόνια το διεκδικεί η εκκλησία για να χτίσουν κάτι! οι γύρω κάτοικοι αντιδρούν χρόνια στο να κόψουν δέντρα! βέβαια εκείνο το σημείο το έχουν βαλει στο μάτι πολλοί!
λίγα χιλιόμετρα όμως πιο κάτω είναι η εκκλησία της Ζωοδόχου πηγής! πιτσιρικάς με πήγαινε εκεί ο παππούς μου για περίπατο καθώς και ημερήσια με το σχολείο στο δημοτικό! απο τότε κουβέντιαζε ο κόσμος οτι θέλουν να πάρουν ενα κομμάτι απο το άλσος να χτίσουν θεολογική σχολή αλλά έβρισκαν αντιδράσεις!
"τυχαία" πήρε φωτιά. εδώ και πάρα πολλά χρόνια όλοι καμαρώνουμε για το κτίριο της εκκλησίας διότι "αξιοποίησαν τον καμένο χώρο"!

φετιχ

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μην ξεχνάτε!!!!
Το λευκό και το ακυρο πάνε στο πρώτο κομμα!!!
πηγαινετε ολοι να ψηφίστε!
και λεβεντης η βεργής να βγει πρωθυπουργος..τετοια καταστροφή αποκλείεται να κανει !!!
μαυρίστε τα κομματα εξουσίας ...ψηφίστε μικρό κόμμα...χειροτερα δεν γινεται...
πηγαίνετε να ψηφισετε! δώστε στα κομματα εξουσιας μικρο ποσοστο..να αρχισουν να ψαχνονται..να τους τριξει η καρέκλα ...εχουμε μια ευκαιρια σε λιγες μερες..ας μην την χασουμε!!!

κάψτε τους!!!! ψηφίστε..εστω και στην  τυχη...μικρο κομμα...μην το ξαχασετε!!

φετιχ

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
ΞΥΠΝΆΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!

****ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!!!!! και τους 2 ******
και δεν εννοώ να μη ψηφίσουμε αλλά η μόνη λύση είναι ένα μικρό κόμμα ...όχι ότι πρέπει να περιμένουμε κάποια τεραστία αλλαγή αλλά κάποιος παραπάνω έλεγχος στη βουλή θα γίνεται...
μακάρι να έμπαιναν πολλά κόμματα στην βουλή να μην μπορούν να τα κάνουν πλακάκια και να τρώνε μαζί..
και εδώ είναι η κοροϊδία...με 300  βουλευτές που έχει η βουλή το 1% (αν έπαιρνε ένα κόμμα ) δεν είναι 3 βουλευτές?????
με 1% ένα κόμμα δεν μπαίνει καν μέσα !ενώ κανονικά με 0.33% έπρεπε να είναι μέσα! αυτό για να μπορούν να τα βρίσκουν μεταξύ τους ...και να ψηφίζει κάποιος πολύ μικρό κόμμα και μετά να πηγαίνει η ψήφος του στο πρώτο κόμμα ...ποια δημοκρατία ρεεεεεεεε!
μας λένε ότι θα μπουν 3 τούρκοι βουλευτές από τα πομακικα..αυτο φοβήθηκαν ή το χάσιμο της κουτάλας?? σκάνδαλα ομόλογα χρηματιστήριο τώρα κάηκε και ο τόπος μας....από την αδιαφορία τους
δεν λέω μπορεί να φταίνε πολλά ακόμα και οι εξωγήινοι ! για τη φωτιά...
αλλά η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται  !! το είδαμε από την Πάρνηθα που κάηκε το μεγαλύτερο μέρος της όταν ήταν μια και μοναδική φωτιά όταν οι εξωγήινοι που μας λένε δεν είχαν ανάψει αλλού φωτιές όταν όλα τα μέσα ήταν διαθέσιμα όταν όλα τα αεροπλάνα ήταν διαθέσιμα και οι πυροσβέστες ξεκούραστοι...δίπλα στην αθήνα!βάλαν έναν ανίκανο υπουργό για να τον κάψουν επειδή δεν τον γούσταραν δεν ήταν από την οικογένεια τους..δεν λέω ο άνθρωπος μπορεί να ήταν καλός για το υπουργείο πολιτισμού..αλλα έχει καμία σχέση ο ίδιος με το υπουργείο δημόσιας τάξεως??? το απάντησε ο ίδιος ..αγγαρεία κανω..είπε..μόνο που μαζί με τον πολύδωρα κάψα και την ελλαδα!!!ξυπνάτε ρεεεεε

θα μου πειτε σε ποιον θα εμπιστευτώ την διακυβερνηση του τόπου μου?
σας λεω και ο λεβέντης να κυβερνήσει και ο βεργής ακόμα ,χειρότερα απ αυτούς αποκλείεται να κυβερνήσει!!! πατε να ψηφίστε και μαυρίστε τους...ας παμε ολοι στην καλπη..ολοι εστω και να ριξουμε ενα ψηφοδέλτιο στην τύχη απο τα υπόλοιπα..χειρότερα δεν γίνεται!!!ειναι η τελευταια μας ελπίδα πριν πάρουμε τα καλαζνικοφ οπως καναν οι γείτονες μας ...

Και για να κλείσω νομίζω οτι σε περιθωριακα σιτε οπως κάποιοι θεωρούν το δικό μας έχω διαβάσει τις καλύτερες συζητήσεις έστω και αν διαφωνω..τουλαχιστον κάνουμε σεξ και καθαρίζει το μυαλό μας ευτυχώς δεν έχουμε πάθει μαλάκυνση σκεφτόμαστε ακομα..δεν ψηφίζουμε κάτι επειδή μας αρέσει το χρώμα η το είπε ο μπαμπάς μας!!!

φετιχ

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως πολλοί ψηφοφόροι Πάσοk και ΝΔ μόλις βγουν από την κάλπη το μετανιώνουν ...κάποιοι άλλοι αργότερα σκέφτονταινα κόψουν το χέρι τους ...μερικοί σκέφτονται να κόψουν και τ αρχίδια τους αν το ξανακάνουν...ας μην διακινδυνέψουμε λοιπόν να τα χάσουμε...ας το σκεφτούμε την ώρα τουλάχιστον που κρατάμε τα ψηφοδέλτια...

φετιχ

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
θα μου πειτε τι εκανε ο Καραμανλής αυτός εβαλε τις φωτιές??? οχι φυσικα!!
το θέμα δεν ειναι τί εκανε ειναι τι δεν εκανε..
δεν προσελαβε πυροσβέστες
δεν εδωσε χρήματα για πυροσβεση (μείωσε τα κονδύλια)
δεν εδιωξε το πολυδωρα το νωριτερο δυνατον...(εχει καμια σχεση με το υπουργειο δημοσ
ας ταξης?? αγγαρεια κανει κατα δηλωση του καλος αλλα οχι για το υπουργειο αυτο)
δεν εδιωξε φουρλα κοη (αφού δεν συνεργάζοταν)
δεν εκανε καμια προληψη (αποτέλειωσε τα δασαρχεια)
δεν προσελαβε εγκαιρα αγροφυλακες  ή καποιους να φυλαξουν τα δαση..(το εκανε μετα τη φωτια..με μεσο ορο ηλικιας τα 45 χρονια)
δεν οργανωσε τους εθελοντες (ειδατε στην τηλεοραση τους εθελοντές του ερυθρου σταυρου που δεν του ελεγε κανενας που να πανε)
δεν περιφρούρησε νομοθετικά τα δάση μάλιστα πηγε να περασει δασοκτόνο αναθεώρηση)
τι εκανε λοιπον? απαντηση ΤΙΠΟΤΑ!
μηπως λοιπον δεν ειναι η πραγματικη αιτία οι οικοπεδοφαγοι (που παντα υπαρχουν)'η οι εξωγηινοι  αλλα η αδιαφορία?

πατε να ψηφιστε αλλα μαυριστε τους ψηφιζοντας μικρο κομμα αυτο μονο θα τους ταρακουνησει           

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
αρχίδια! δεν ξέρω τι είναι καλύτερο! καταρχάς είμαστε ανθεκτικός λαός! όσο βρίσκουν τα κάνουν!
και μόνο οι 300 + οικογένειες τους να πάνε ψηφίσουν αυτοί θα βρουν τρόπο να μας κυβερνούν!
και να πάρω υποθετικό σενάριο! αντε και ψηφίζουμε μικρό, μπαίνουν βουλή οι άλλοι δεν μπορούν να κάνουν κυβέρνηση παρα μόνο με συνεργασία! λες να ιδρώσουν? λες οι μικροί να αρνηθούν? πίπες θα κάνουν για μια θέση σε υπουργείο.
κάνοντας σήμερα ζάπινγκ πετυχαίνω το κανάλι του καρατζαφέρη! τι καραγκιοζάκος και αυτός! πήγε στα πουρνάρια που είχαν ήδη καεί, άρπαξε μια μάνικα και πέταγε νερό! μέχρι και ο πυροσβέστης που θα έχει να κοιμηθεί το λιγοτερο 2 μέρες τα πήρε στην κράνα και έδωσε εντολή να κλείσουν το νερό! επικοινωνιακή πολιτική για τον πούτσο!

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Μια άσχετη ερώτηση.
Το " Νέες απαντήσεις στα μυνήματα μου " που βρίσκεται;;
Πριν καμια εβδομάδα το έβρισκα στο Forum.
Τώρα δεν το βρίσκω πουθενά.

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Νομίζω ότι το πρωτοσέλιδο της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, τα λέει ΟΛΑ:

Συνημμένα

• Eleftherotypia.jpg
    Eleftherotypia.jpg
    22,7 KB · Εμφανίσεις: 21

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
...δεν ξερω τι κανουν οι καρεκλοκενταυροι Αρχηγοι της Πυροσβεστικης και οι πολιτικοι απο τους οποιους εχω απογοητευτει εδω και καιρο...αυτο που ξερω ειναι οτι θελω να εκφρασω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον απλο αγνωστο πυροσβεστη που αυπνος μερες τωρα , χωρις υλικα μεσα , χωρις καθοδηγηση
και χωρις να σκεφτεται υπερωριες/δεδουλευμενα κλπ , αλλα με την φραση "για την Ελλαδα ρε γαμωτο" χαραγμενη στο μυαλο του δινει μαχες με την φωτια παιζοντας την ζωη του κορονα-γραμματα...απο τα  βαθη της καρδιας μας ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...

Συνημμένα

• heroes.jpg
    heroes.jpg
    25 KB · Εμφανίσεις: 25
  • heroes 1.jpg
    heroes 1.jpg
    20,2 KB · Εμφανίσεις: 19

DESAPARECIDO

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Παιδια δεν ειναι μονο θεμα κεντικης κυβερνησης και κρατους των αθηνων...ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ απο την ευρυτερη περιοχη Ζαχαρως και επιτρεψτε μου να καταθεσω αποψη...( εχασα ενα καλο φιλο απο τη φωτια...)Ο Τοπικος <<αρχοντας>> δημαρχος Χρονοπουλος  που ναι μεν επεδειξε τις μερες τις λαιλαπας  περισσο θαρρος και αποφασιστικοτητα  , το ομολογω , τα χρονια που ειναι δημαρχος( καποιοι τον ψηφισαν βεβαια)εξεθρεψε και ΑΝΕΧΤΗΚΕ  συμπεριφορες και δρασεις που αν μη τι αλλο δεν ηταν καθολου φιλικες με το περιβαλλον πανω απο το οποιο σημερα χυνουν δακρυα λυπης...Ανεχτηκε καταπατησεις παραλιακων εκτασεων περιξ του ΚΑΙΑΦΑ  και οχι μονο  , πολλοι καφροι κατοικοι της ευρυτερης περιοχης ειχαν κατακλυσει δαση και παραλιακες ζωνες με τονους σκουπιδιων και μπαζων.η υπαιθρια χωματερη της ζαχαρως ηταν πανω στο βουνο στο οποιο βλεπατε τα πτωματα των ατυχων συμπατριωτων μας αν θελετε να ξερετε..Δεν κανω πολιτικη  , ακομα δεν εχουμε θαψει τους ανθρωπους μας  πηγα το σαββατο στην περιοχη για να δω τι κανουν οι δικοι μου και οχι μονο οι οποιοι παραθεριζαν εκει  και δεν ηξερα που να παω και να σταματησω να κλαιω γιατι υποτιθεται πηγα να συμπαρασταθω....ειλικρινα εχασα τον προσανατολισμο μου παιδια δεν γνωριζα τον τοπο..φυσικα δε μιλαμε για ολοκληρη την πελοποννησο απο την νεμεα μεχρι την ζαχαρω για οσους ξερουν εβλεπα μονο φλογες αδερφια...Απιστευτο....

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Νομίζω ότι το πρωτοσέλιδο της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, τα λέει ΟΛΑ:

Kαι το πρωτοσέλιδο του Κυριακάτικου Ελεύθερου Τύπου ήταν ΦΟΒΕΡΟ!
(Δυστηχώς δεν έχω πρόχειρο διαθέσιμο scanner για να το περάσω)...

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δεν είναι απαράιτητο το scanner φίλε μου .
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ.
ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.....ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΥΡΙΛΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ.

Συνημμένα

• 260807_Page_01.jpg
    260807_Page_01.jpg
    32,2 KB · Εμφανίσεις: 21

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Ας προσπαθήσουμε να δούμε τα πράγματα πιο ψύχραιμα, με καθαρό μυαλό (όσο μπορούμε) και βασιζόμενοι ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ!!! :think:
Το άσπρο-μαύρο και ο μανιχαϊσμός  συνήθως λαθεύουν...
..............πρωτοφανείς καθώς δεν έχει παρατηρηθεί πιο καυτό καλοκαίρι στην Ελλάδα, συνοδευόμενο από πλήρη ανομβρία, ακραία ηλιοφάνεια, ακραία εξάτμιση και πολύ ισχυρούς ανέμους.

Αυτό  μεταφράζεται σε μια επίσης [size=11pt]πρωτοφανή καταπόνηση και
αφυδάτωση της χλωρίδας που λογικό ειναι να  δύναται να
προκαλέσει ακραίες και πρωτοφανείς πυρκαγιες[/size]
. ............
Και δεν ειχαμε πολλες φωτιες αυτες τις ημερες στη Β.Ελλαδα
σε αντιθεση με τον Ιουλιο, λογω του ότι στις αρχές Αυγούστου έπεσαν ικανές ποσότητες βροχής εξασφαλιζοντας αρκετή υγρασία στα δάση σε αντίθεση με την εντελώς κατάξερη νότια και κεντρική χώρα!!!
Ας πάμε όμως στο θέμα των εμπρησμών...

Η Πυροσβεστική μιλάει επίσημα για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμων;

Εχει αποδειχθεί ξεκάθαρα κάποιος εμπρησμός, έχει υπαρξει δηλαδή
καταδίκη κάποιου από δικαστήριο στην Ελλάδα;

Απορώ, πάντως, με όσους  αρέσκονται να υποψιάζονται πράγματα και
καταστάσεις, πως δεν βλέπουν ότι με την εύκολη και συνεχή επίκκληση
οργανωμενης συνομωσίας εμπρηστών για όλες τις φωτιές, ουσιαστικά
κουκουλώνονται μεγάλες ευθύνες και λάθη από  κυβερνήσεις και  τοπικούς παραγοντίσκους, αλλά  και από τον καθένα μας προσωπικά;
Ισως, όμως, αυτός να είναι ο λόγος...

:think:

Επιτελους και μια σωστη κουβεντα!!! Περασαμε τον πιο ζεστο και ανυδρο χειμωνα τα κακομοιρα τα δεντρα ξεζουμισαν το χωμα και ξεραθηκε το συμπαν αρα μια φωτια ειναι ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ να καψει το συμπαν. Στην ευβοια ξεκινησε απο ενα συνεργειο η φωτια, στη Μεγαλόπολη απο ενα φλεγομενο αυτοκίνητο. Σε ενα σημειο της Ηλειας μια γιαγια εκαιγε χορτα (οταν υπαρχει ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ για καυση ξερων τον Αυγουστο.

Φταινε και οι τοπικες κοινοτητες κανονικα θα επρεπε να ηταν χωριο και υδροφορα. Τα χωρια που καηκαν δεν ΗΤΑΝ φτωχα, τωρα που καηκαν οι ελιες τα αμπελια οι πορτοκαλεωνες ΕΙΝΑΙ παμφτωχα!!!

Καλα απο προληψη κατω του μηδενος. Ουτε καθαρισμος ΟΧΙ του δασους αλλα των καλιεργουμενων εκτασεων. Εδω εδειχνε η τιβι κατω απο τις ελιες να καιγονται ξεροχορτα. Δυστυχως ομως και ΜΕΤΑ το γεγονος και αφου εχουμε πάνω απο 60 νεκρους (εχετε καταλαβει ΠΟΣΟΙ ειναι 60 ανθρωποι??) κανουμε μικροπολιτικη μηπως χασουμε την καρεκλα.

Η καρεκλα εχει και ευθυνη όμως!!! Δεν μπορεις να λες δεν φταιω εγω φταινε οι εμπρηστες (οι οποιοι ΕΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ, ενω εγω σαν κρατος δεν εχω ΟΥΤΕ ΣΧΕΔΙΟ ΟΥΤΕ ΜΕΣΑ και αν εχω  μεσα δεν ξερω να τα χρησιμοποιω)

Εγω ενα θα πω. Τι μας εκαναν ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΦΑΝΤΡΑΡΟΥΣ και οχι ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ τουλαχιστον να βοηθάμε κάπου! Απλα εχω την εντυπωση οτι ΜΟΝΟ τη ψηφο και να πληρωνουμε φόρους μας θέλουν ουτε τη συμμετοχη μας ουτε τη βοηθεια μας.

ΥΓ οσο για τις συλληψεις στη Πεντελη συλλαβανε τον πατερα ενος αδικοχαμενου εθελοντη πυροσβεστη!! Τελικα μαλλον δεν αποδειχθηκε τιποτα!! Απλα τον πηδηξαν τον ανθρωπο για 2η φορά!!!

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
31
Like
6.032
Πόντοι
11.005
Προλαβαν και χαρισαν στο καζινο της Παρνηθας 60 στρεματα.

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
62 souls and counting.....
May they rest in peace!