Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για φωτιές

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 340K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Μηνύματα
2.302
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
2.945
....θυμαστε ποιος ηταν ανακατεμενος στο κυκλωμα που αφορουσε  την υποθεση καταπατησης εκτασεων στην Αιξωνη Γλυφαδας? ..εμ βεβαια που να θυμαστε , αφου τα  γαμοκαναλα το εκαναν γαργαρα το θεμα...Ο αξιοτιμος μεγαλοδικηγορος  Αλεξανδρος Λυκουρεζος πληρωσε 1 εκ Ευρω εγγυηση για να σουλατσαρει ελευθερος τωρα....αυτα για να μην νομιζετε οτι οι επαυλεις με πισινες και γηπεδα τενις  που ξεφυτρωνουν στα καμενα ανηκουν στον απλο βιοπαλαιστη...
 

ilikiomenos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Μηνύματα
73
Like
2
Πόντοι
0
Δυστυχώς η Ελλάδα εξακολουθεί να φλέγεται ανεξέλεγκτα. Χωρίς καμία διάθεση υπερβολής, πρόκειται για τη μεγαλύτερη καταστροφή που γνώρισε ο τόπος από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο μέχρι σήμερα. Φυσικά και προέχει να βοηθήσουμε όλοι με όποιον τρόπο μπορούμε στο έργο της κατάσβεσης. Μακάρι να είχε αναπτυχθεί ο εθελοντισμός σ' αυτή τη χώρα ώστε να μπορούσαμε όλοι να αναλάβουμε συγκεκριμένα πόστα και συγκεκριμένες αρμοδιότητες. Μακάρι να είχαμε εκπαιδευτεί ώστε να γνωρίζουμε επακριβώς τι πρέπει να κάνουμε σε μια τέτοια περίπτωση. Μακάρι να είχαμε στη διάθεση μας τα απαραίτητα μέσα και μία ικανή ηγεσία για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά το ολοκαύτωμα. Όμως ο εθελοντισμός υπήρξε χρήσιμος μόνο για να στηρίξουμε αφιλοκερδώς τους Ολυμπιακούς Αγώνες των χορηγών. Τώρα που κινδυνεύει να καεί ακόμα και η ίδια η Αρχαία Ολυμπία, πού είναι όλοι εκείνοι που μιλούσαν για αρχαίο πνεύμα αθάνατο και εθνικά μεγαλεία; Με ποιό δικαίωμα αφήνουν μία ολόκληρη χώρα στο έλεος πυρκαγιών που κάθε άλλο παρά θεομηνίες είναι; Πώς είναι δυνατόν να μιλάνε για εκλογές και ψήφους;

Δε θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια να ακούμε υποσχέσεις και ευφάνταστες θεωρίες αποποίησης κυβερνητικών ευθυνών. Διαδώστε με κάθε μέσο το παρακάτω μήνυμα για μία πρώτη μαζική αντίδραση ενάντια στο πρωτοφανές έγκλημα που συντελείται στη χώρα μας:

"Τετάρτη 29 Αυγούστου, στις 7 η ώρα το απόγευμα θα συγκεντρωθούμε όλοι στην πλατεία Συντάγματος αλλά και σε κάθε κεντρική πλατεία κάθε πόλης σε ολόκληρη τη χώρα. Φορώντας μαύρα.

ΒΟΥΒΗ ΟΡΓΗ. ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ.

Αποδοκιμάζουμε χωρίς συνθήματα και πολύχρωμες σημαίες. Πενθούμε για την απώλεια των συνανθρώπων μας χωρίς να συνδέουμε την πρωτοφανή περιβαλλοντική καταστροφή με προεκλογικές σκοπιμότητες. Δίνουμε το παρόν και στεκόμαστε απειλητικά απέναντι σε οποιονδήποτε επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί την τραγωδία για οποιοδήποτε όφελος.
ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ."

Αντιγράψτε το παραπάνω μήνυμα και στείλτε το παντού με SMS ή e-mail. Αναρτήστε το banner στο site ή το blog σας. Τυπώστε το και μοιράστε το όπου μπορείτε. Ενημερώστε φίλους, γνωστούς, τα ΜΜΕ και όποιες τοπικές οργανώσεις ή φορείς πιστεύετε ότι θα θελήσουν να διαμαρτυρηθούν μαζί μας. Και προ παντός, κατεβείτε στους δρόμους και τις πλατείες την Τετάρτη, όπου κι αν βρίσκεστε. Αυτό το κακό δεν πρόκειται να το αφήσουμε να περάσει έτσι.


Πηγή :
 

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Μηνύματα
541
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Ως καμμένος άσχημα από αυτή τη καταστροφή, λέω μόνο τούτο προς κάθε υπέυθυνο-ανεύθυνο: τοίχο τοίχο. Μόνο αυτό. Ο ασκός του αιόλου τώρα ανοίγει για σας.
 

homan

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Μηνύματα
727
Κριτικές
6
Like
267
Πόντοι
6
βλεπω στη νετ το δασος που καιγεται στο σοφικο. ειναι απιστευτο, μας κοβουν τ' οξυγονο οι καριοληδες, μας διωχνουν απο την πατριδα μας..
ειμαι πελοπονησιος και οτι εχει καει το ειχα γυρισει εξονυχιστικα.. τελειωσαμε, σε λιγο καιρο θα κυκλοφορουμε οπως κυκλοφορουσαν στη μπανγκοκ, με μασκες.

νοιωθω να μη με χωραει ο τοπος μου πια, ειμαι τρομερα πικραμενος και εξοργισμενος. τοσα χρονια καταπινουμε του κοσμου τις μαλακιες και τους μαλακες στη μπουρδελοχωρα που ζουμε, αυτο δε χωνευεται με τιποτα. αι σιχτιρ μουνοπανα, σας σιχαθηκε η ψυχη μου..
Τα καθικια ολοι τους και η σημερινοι και οι προηγουμενοι τι εκαναν γι αυτον τον τοπο? τοσα χρονια τους σιχαθηκαμε ολους......αι στο διαολο ολοι τους ολοι θελουν καψιμο απο την  φωτια που καιει τα σπιτια του κοσμου και τα δαση την Εθνικη μας περιουσια......αυριο θα τους δουμε στην τηλεοραση να τσακωνονται για το ποιος φταιει...μηπως φταιμε εμεις που πληρωνουμε τουσ φορους και δεν το ξερουμε?μηπως πρεπει να βγει ο κοσμος να παει να καψει τις Βιλες τους μπας και καταλαβουν τον πονο του απλου κοσμου
 

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Μηνύματα
9.887
Like
3
Πόντοι
66
Εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι ζουμε σε μια πανεμορφη χωρα στην οποια ομως αν γινει μια στραβη(οπως τωρα) δυστυχως ειμαστε στο ελεος του Θεου!!!Οργανωση μηδεν,κρατος ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ,ανικακοτητα σε ολο της το μεγαλειο!!!
Ευθυνη ομως παιδες εχουμε ολοι μας!!!εμεις τι καναμε και ποτε για να αλλαξουμε κατι σ'αυτο τον τοπο???ειμαστε γραναζια
αυτου του συστηματος κι αν δεν κανουμε κατι για να αλλαξει αυτη η κατασταση δεν προκειται ν'αλλαξει απο μονη της!!!
Ακουω για Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ(σε διπλανο θρεντ τσακονωνται για το ποιο απο τα 2 εχει κανει τα μεγαλυτερα εγκληματα,αν ειναι δυνατον) και τριχες κατσαρες!!!μπορειτε ρε παιδια να μου πειτε ποιες ειναι η διαφορες τους,εκτος απο το εμβλημα τους, για να τις καταλαβω κι εγω???Αυτοι τρωνε με χρυσα μαχαιροπηρουνα και τσακωνονται μεταξυ τους για το ποιος τρωει περισσοτερα!!!Τοσα χρονια το ιδιο σκηνικο κι εμεις εκειιιιι :zzzzz:το χαβα μας,ο μηνας εχει 9!Καλα μας κανουνε τοσα χρονια!!!Μας  :knockinb: κι εμεις εκει κολλημενοι καθε 4 χρονια κανουμε το καθηκον μας σαν πολιτες αυτης της χωρας!!!Σου λενε κι αυτοι αφου τους αρεσει τοσο το  :knockinb: και το :blahblah1: βαρα τε τους στ'αυτια!!!!ξυπνηστε ρε!!!!πρεπει να τους δωσουμε(εννοω ολους τους πολιτικους ειτε ειναι ΝΔ ειτε ΠΑΣΟΚ,ΚΚΕ,ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κλπ κλπ)να καταλαβουν οτι δεν παει αλλο!!!Δν αντεχω να βλεπω αλλες τραγωδιες!!!ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!
 

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Μηνύματα
483
Κριτικές
17
Like
1.023
Πόντοι
6.760
Τα λεφτά για τον εκλογικό αγώνα να τα δώσουν ΟΛΑ για τους ανθρώπους που αύριο δε θα έχουν ούτε μαντίλι να κλάψουν.......... Αλλά που αρχίδια από τους γυναικωτούς που μας κυβερνάνε και που μας κυβερνούσαν....
 

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
1.467
Like
5
Πόντοι
16
Ευθυνη ομως παιδες εχουμε ολοι μας!!!εμεις τι καναμε και ποτε για να αλλαξουμε κατι σ'αυτο τον τοπο???ειμαστε γραναζια
αυτου του συστηματος κι αν δεν κανουμε κατι για να αλλαξει αυτη η κατασταση δεν προκειται ν'αλλαξει απο μονη της!!!
Ελα μωρε τωρα! Εγω θα σωσω την Ελλαδα ;
 

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
1.467
Like
5
Πόντοι
16
Τα λεφτά για τον εκλογικό αγώνα να τα δώσουν ΟΛΑ για τους ανθρώπους που αύριο δε θα έχουν ούτε μαντίλι να κλάψουν
Διαφωνω. Θα προτεινα τα λεφτα να γινουν εκλογικα σποτακια γιατι με στεναχωρει να βεπω τα καμμενα  :rockon:
 

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
7.928
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Απο τα αποκαιδια της νοτιου ελλαδας ισως αρχισει μια αναγεννηση στον τοπο τουτο με αφορμη τις εκλογες!Ας επιλεξουμε ολοι μικρα κομματα σε τετοιο βαθμο που και να εχουμε πεντακομματικη βουλη τουλαχιστον και τα 2 μεγαλα κομματα να μην ξεπερασουν το 50%.Εγω παντως θα το διαλαλω παντου τις επομενες 3 βδομαδες.....Εστω και αυτο θα ειναι μια αλλαγη προς το καλυτερο....
 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
18.209
Κριτικές
1
Like
1.902
Πόντοι
366
Εντάξει να μην πολιτικολογούμε, εντάξει η καταταστροφή έχει πλέον πάρει τεράστιες διαστάσεις και πιθανόν κανένας μηχανισμός δεν θα μπορούσε να την αντιμετωπίσει αποτελεσματικά, ΑΛΛΑ ορισμένα πράγματα πρέπει να λέγονται.

Και κυρίως όταν ορισμένοι λένε πολύ ΜΕΓΑΛΑ λόγια. Ας δούμε τι έλεγε ο ίδιος ο Προκόπης (ο Κος Καθηγητής) και ο Φούρλας σε χρόνο ανύποπτο (14/3/2007)

Από το επίσημο site του Υπουργείου Εσωτερικών:www.ypes.gr/ypes_po/detail.asp?docid=1526]http://www.ypes.gr/ypes_po/detail.asp?docid=1526[/url]

ΠΡ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ:
Όπως είναι γνωστό, οι καιρικές συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές και η Πολιτεία έλαβε και λαμβάνει τα μέτρα εκείνα τα οποία είναι απαραίτητα έτσι ώστε από τη μια πλευρά να αντιμετωπισθούν οι κίνδυνοι από πυρκαγιές, ιδίως το καλοκαίρι, αλλά και να εξασφαλισθούν οι ανάγκες σε ό,τι αφορά το νερό.
Σπεύδω να πω ότι οι αποφάσεις της Κυβερνητικής Επιτροπής που ελήφθησαν εχθές, έχουν σχεδιασθεί εδώ και καιρό. Και είναι η πρώτη φορά που η Πολιτεία τόσο έγκαιρα έρχεται όχι απλώς να προγραμματίσει αλλά να οργανώσει τα μέτρα εκείνα τα οποία κινούνται προς τις κατευθύνσεις, τις οποίες ήδη ανέφερα.
Αυτό, προς όλους εκείνους οι οποίοι έσπευσαν να πουν -τη στιγμή κατά την οποία ως χθες ούτε καν είχαν αντιληφθεί το πρόβλημα- ότι, δήθεν, η Πολιτεία καθυστέρησε! Κάθε άλλο. Η φετινή κινητοποίηση είναι μια οργανωμένη ενέργεια που γίνεται για πρώτη φορά και σε ό,τι αφορά το χρονικό όριο αλλά και σε ό,τι αφορά τα μέτρα, το σχεδιασμό και την εκτέλεσή τους.

Έτσι, το τονίζω: Φέτος για πρώτη φορά, και ενόψει της κρισιμότητας της κατάστασης επειδή οι καιρικές συνθήκες είναι ιδιαιτέρως δυσμενείς, από τη μια πλευρά η Πολιτεία οργάνωσε την λήψη μέτρων, τον σχεδιασμό τους και την εκτέλεσή τους νωρίτερα από κάθε άλλη φορά. Και, εν πάση περιπτώσει, όλος ο σχεδιασμός της πολιτικής προστασίας και η λήψη των σχετικών μέτρων πήγαν ένα μήνα νωρίτερα. Δηλαδή μέσα στο Μάρτιο και όχι τον Απρίλιο, όπως γινόταν συνήθως. Από πλευράς, λοιπόν, Πολιτείας υπάρχει πλήρης ετοιμότητα, κάτι το οποίο δεν είχε γίνει ποτέ στο παρελθόν.


Π. ΦΟΥΡΛΑΣ:
Θέλετε να μου κάνετε ερωτήσεις συγκεκριμένες; Τα ανέφερε ήδη ο Υπουργός όλα.

Τώρα, για την ετοιμότητα του μηχανισμού -το ανέφερε και ο κύριος Υπουργός- θα το επαναλάβω και εγώ γιατί εγώ θα επιμείνω περισσότερο στο πρακτικό μέρος. Να είστε σίγουροι ότι θα είναι πανέτοιμος ο μηχανισμός μας, ο κρατικός μηχανισμός από πλευράς μέσων και εμπειρίας, και όταν λέω μέσων εννοώ αυτοκίνητα, αεροπλάνα, ελικόπτερα. Οι αποφάσεις που πάρθηκαν, δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα προηγούμενα χρόνια. Θα έλεγα ότι φέτος ο μηχανισμός μας είναι πληρέστερος, και δεν αναφέρομαι μόνο στο Πυροσβεστικό Σώμα που αν θέλετε είναι ο κατ΄ εξοχήν υπεύθυνος φορέας για την δασοπυρόσβεση.


 

mc90606

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Μηνύματα
196
Like
1
Πόντοι
1
την πιο σωστη κουβεντα την ειπε ο vasos ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΤΑ 2 ΜΕΓΑΛΑ κομματα και το συνασπισμο. ΚΑι επισης πολυ σημαντικη η πρωτοβουλια να παμε στην πλατεια συνταγματος την τεταρτη
 

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
7.928
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
την πιο σωστη κουβεντα την ειπε ο vasos ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΤΑ 2 ΜΕΓΑΛΑ κομματα και το συνασπισμο. ΚΑι επισης πολυ σημαντικη η πρωτοβουλια να παμε στην πλατεια συνταγματος την τεταρτη

και εγω δεν ειμαι φαν αυτου του κομματος "παρωδια",αλλα προκειμενου να τους μαυρισψ τους μεγαλους μπορει και να δεχομουν να το ψηφισω!
 

DUGUJAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Μηνύματα
280
Like
3
Πόντοι
1
Τωρα καιγονται και τα αρχαια της αρχαιας Ολυμπιας.Παει ο ερμης του πραξιτέλη.Εγω έλεγα να ψηφίσουμε τα μικρά κόμματα...Τώρα έτσι όπως είναι η κατασταση το μόνο που σώζει είναι να μαζευτούμε όλοι έξω από τη Βουλή, να της βάλουμε φωτιά και μετά ντού στα σπίτια των πολιτικών να τα κάψουμε όλα ένα ένα...Ούτε τα τραπεζικά τους βιβλιάρια και τα διαβατήρια για την ελβετια να μη προλάβουν να παρουν...Έτσι για να δουν πως είναι να καίγεται το σπίτι σου...

εβλεπα δορυφορικά πριν από λιγο και συγκεκριμένα το αλ τζαζιρα το αγγλόφωνο...Και αναρωτιόντουσαν όλοι οι δημοσιογράφοι  γιατί πουθενα δεν έβλεπαν το στρατό να βοηθάει...Ο Χαρδαβέλλας αναρωτιέται γιατι δεν έχουν βγει από τα στρατόπεδα τα 180 οχήματα πυροσβεσης που διαθέτουν ο στρατος και η αεροπορια...Γιατι τον στρατο τον διέλυσαν,απλό είναι...Κλείσανε όλα τα στρατόπεδα,μόνο κάτι κέντρα έχουν μείνει που έχουν κόσμο μια φορά το τρίμηνο...Μιλάμε για το απόλυτο μπουρδελο...προτεινω να μετονομαστει το site. :headbang:
 

azerty

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Μηνύματα
19
Like
0
Πόντοι
0
και εγω δεν ειμαι φαν αυτου του κομματος "παρωδια",αλλα προκειμενου να τους μαυρισψ τους μεγαλους μπορει και να δεχομουν να το ψηφισω!

Δραστηροποιηθηται ολοι, STOP στα 2 κομματα που μας κυβερνουν εδω και 60 χρονια. ΟΛΟΙ σπιτια τους, εστω στα οχι καμμενα.

STOP στο κατεστημμενο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ

Ναι σε συγκεντρωση αλλά χωρίς καπελωμα.

ΥΓ. Αστυνομικοί χτες σταματουσαν μηχανακια και αυτοκινητα να κοψουν προστιμα ... εεε το να παν για να βοηθησουν στα καμμενα χωρια ηταν δθσκολο και μη προσοδοφόρο.
 

Alekosatbourdela

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Μηνύματα
122
Like
2
Πόντοι
1
Παιδιά εγω ακουσα το πρωι στην τηλεοραση οτι η κυβερνηση εχει βγάλει προκυρηξη "WANTED" φαση για τους εμπρηστες..ΚΑΠΟΥ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ!!!Μαγκες εγω θα παρω το αμαξι και θα φουλάρω βενζινη και θα παω να κανω περιπολο μαζι με 2-3 φιλους ακομα και αμα δουμε κανενα κοντα σε δεντρο εστω και με αναπτηρα θα τον πλακωσουμε θα τον βάλουμε μεσα στο αμαξι και θα τον παμε στην αστυνομια... ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ?--ΣΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ!
 

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Μηνύματα
7.403
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
την κάμερα μην ξεχάσεις για να έχεις αποδείξεις  :sunglasses:
 

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Μηνύματα
1.626
Like
5
Πόντοι
16
ενα εχω να πω  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( θρυνο για την ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΔΑ μας γιατι πλεων δεν εχει μηνει τιποτα....ενα κυριε ΕΛΕΗΣΟΝ..  
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom