Το Βήμα... χμμμμμ.... εγκυρότατη (ΠΑΣΟΚΙΚΗ) εφημερίδα...!
Anyway, να σου πω εγώ κάποια πράγματα και μην νομίζεις ότι σου λέω ψέματα γιατί δεν είμαι υποψήφιος να ζητώ την ψήφο σου
Εγώ λοιπόν έχω πατέρα στρατιωτικό. Και παππού. Βέβαια δεν μένω Παπάγου, αλλά θα σας πω τι μετέφεραν στον πατέρα μου κάποιοι συνάδελφοί του που μένουν εκεί.
Καταρχήν ναι, τους είχαν δοθεί σπίτια κυρίως την δεκαετία του '50 και του '60 σε εξευτελιστικές τιμές και με 1200 δόσεις. Κάποιοι ακόμα τα ξεχρεώνουν με δόσεις από τότε!!! Δίνουν 10 ευρώ το μήνα για το δάνειό τους!!! Και βέβαια τώρα μπορούν να πουλήσουν ένα σπίτι 100τ.μ. μαζί με το οικόεδο για πάνω από 800.000 ευρώ. ΟΚ.
Κατά δεύτερον όμως, ο Παπάγος δεν είναι πλέον τίγκα στους στρατιωτικούς. Έχει "μπασταρδέψει" και με άλλους: Δημόσιους Υπάλληλους, Ιδιωτικούς Υπάλληλους, Εφοπλιστές, Πολιτικούς, Ηθοποιούς, κτλ, κτλ. Και ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ τα σπίτια κοντά στους πρόποδες του Υμηττού, τα έχουν άσχετος κόσμος και ουχί στρατιωτικοί!!! Η "Νέα Περιοχή" όπως ονομάζεται εκεί στου Παπάγου και είναι κοντά στους πρόποδες του Υμηττού είναι "ξένη". Άντε να μένουν 10 στρατιωτικοί εκεί πέρα. Οι υπόλοιποι είναι προς τα κάτω, προς την Λ. Μεσογείων. Κι είναι λογικό αυτό γιατί είναι πολύ πιο κοντά στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Οπότε, σίγουρα δεν καταπατήσαν στρατιωτικοί τον Υμηττό. Ίσα-ίσα που φτιάξανε εκεί τις πολυκατοικίες του ΑΟΟΑ για να "κόψουν την όρεξη" οικοπεδοφάγων. Γι' αυτό και αυτό που ισχυρίζεσαι (όχι εσύ, το Βήμα) δεν στέκει.
Αν διαβάζουμε λοιπόν φυλλάδες που πρόσκεινται στο Χ ή Ψ κόμα, η πληροφόρηση δεν είναι σωστή και άρα είμαστε έρμαιό τους να πιστέψουμε ότι θέλουν (γι' αυτό κι έχουν αποκτήσει εξουσία, εμείς τους την δώσαμε). Θα μου πεις βέβαια "και ποια εφημερίδα δεν πρόσκειται σε κάποιον κομματικό χώρο?", δίκιο έχεις. Γι' αυτό και δεν διαβάζω εφημερίδες, παίρνω μόνο καμιά Κυριακάτικη για τα DVD!!!
Aυτά είχα να σου πω, αυτή είναι η αλήθεια. Και μην νομίζεις ότι τα λέω αυτά για να τους υποστηρίξω κι ας είμαι γόνος στρατιωτικών. Δεν πα να καεί όλος ο Παπάγος, χέστηκα. Απλά τον δικηγόρο του διαβόλου έκανα για να ακούσεις και την άλλη άποψη, που βέβαια δεν θα την ακούσεις από το Βήμα!!!