Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για φωτιές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 343K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Greek Psycho

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
17.000.000 Toυριστες ηρθαν φετος στην ελλαδα σπαζοντας ολα τα ρεκορ,αυτο μηπως ειναι ενα στοιχειο! Το οτι καποια ξενα κεντρα δεν θελουν τον καραμανλη που κοιτα προς Ρωσια ειναι ενα αλλο στοιχεια! και για να μην παρεξηγηθω δεν υπονοω οτι πισω απο αυτα τα γεγονοτα κρυβεται το πασοκ η καποιος αλλος εγχωριος παραγοντας.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ναι. Και για αυτο οι ξενοι φταινε. Επειδη ειναι μαλακες και κουτοφραγκοι, οταν αυτοι ηταν στα βουνα εμεις χτιζαμε παρθενωνες.

Κλασσικα πραγματα, θελουν να μας γαμησουν επειδη βλεπουν πως σε 30 χρονια θα ειμαστε κοσμοκρατορια και λενε κατσε να τους σταματησουμε τωρα που ειναι νωρις.

Η φωτια καποτε σβηνει, η μαλακια του ελληνα αραγε τελειωνει καπου?

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
17.000.000 Toυριστες ηρθαν φετος στην ελλαδα σπαζοντας ολα τα ρεκορ,αυτο μηπως ειναι ενα στοιχειο! Το οτι καποια ξενα κεντρα δεν θελουν τον καραμανλη που κοιτα προς Ρωσια ειναι ενα αλλο στοιχεια! και για να μην παρεξηγηθω δεν υπονοω οτι πισω απο αυτα τα γεγονοτα κρυβεται το πασοκ η καποιος αλλος εγχωριος παραγοντας.

...σε  αυτην την εκδοχη προσανατολιζομαι κι εγω...δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχουν Ελληνες πισω απο αυτο το Ολοκαυτωμα....το θεμα ειναι ομως οτι αφου ξερεις οτι σε επιβουλευονται και οτι εχεις γειτονες τα μουνοπανα γιατι δεν οργανωνεσαι?
Η μανια της Φυσης ειναι τεραστια οπως επισης και οι ευθυνες του μπουλη Καραμανλη....δυστυχως το κρατος εμφανιζεται μονο με την μορφη εισαγγελεα να μπουζουριαζει κανενα ταλαιπωρο  πρεζονι...Στρατος δεν υπαρχει....Αστυνομια   δεν  υπαρχει...Πυροσβεστικη   δεν  υπαρχει....Μυστικες Υπηρεσιες δεν υπαρχουν....Και δεν υπαρχουν γιατι με το που βγαινει μια κυβερνηση βαζει τα δικα της κομματοσκυλα σε καιριες θεσεις και εξοριζει τους ικανους που δεν ανηκουν πουθενα... Οσο για τον χαζοβλακα Γιωργακη , τι να λεμε τωρα...ηταν Υπουργος Εξωτερικων , Παιδειας στις κυβερνησεις ΠΑΣΟΚ και ηταν συνεχεια εξαφανισμενος ενω οπου ανακατευοταν τα εκανε ολα πουτανα....

Greek Psycho

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ναι. Και για αυτο οι ξενοι φταινε. Επειδη ειναι μαλακες και κουτοφραγκοι, οταν αυτοι ηταν στα βουνα εμεις χτιζαμε παρθενωνες.

Κλασσικα πραγματα, θελουν να μας γαμησουν επειδη βλεπουν πως σε 30 χρονια θα ειμαστε κοσμοκρατορια και λενε κατσε να τους σταματησουμε τωρα που ειναι νωρις.

Η φωτια καποτε σβηνει, η μαλακια του ελληνα αραγε τελειωνει καπου?
και ποιος φταει εκτος απο το οτι εγω ειμαι μαλακας

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Δεν τα μπερδεύω φίλε μου. Το 2004 με όλα τα μέτρα και τις κάμερες δεν άνοιξε ούτε μύτη, δεν υπήρξε ούτε μια σπίθα για φωτιά. Και αυτό είναι ΓΕΓΟΝΟΣ αδιαμβισβήτητο.

Και δεν καταλαβαίνω... ουσιαστικά, αν κάποιος δεν έχει κάτι να κρύψει, δεν βλέπω τον λόγο να ΜΗΝ θέλει την κάμερα. Εμένα προσωπικά στην πούτσα μου! Ας με παρακολουθούν οι κάμερες στους δρόμους... so?
Κοστιζει πολυ η καμερα , λενε . Και τα Ζεπελιν. Γι'αυτο δεν τα βαζουνε.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Καταλαβαίνω ότι πονάει αλλά δυστυχώς δεν είναι έτσι,  ακόμα εάν ο Καραμανλής θέλει να κάνει άνοιγμα στην Ρωσία θα πρέπει πρώτα να φύλαξη την χώρα από τους αμερικανούς , και μετά να κάνει αυτό που είναι καλύτερο για την πατρίδα .εάν δεν ύπαρχοι αξιοκρατία  δεν υπάρχει τίποτα . και βλέπετε ότι δεν υπάρχει τίποτα , οι καλύτεροι επιχειρησιακοί αξιωματικοί της πυροσβεστικής είναι συνταξιούχοι  γιατί ? αυτό θα πρέπει να απάντηση  ποιος  ρε μάγκες ποιος  , ξεβρακώσαμε το πυροσβεστικό σώμα , και καιγόμαστε  είναι απλό .
Ο πρώην αρχηγός των Ε,Δ έγινε ναύαρχος επί ΠΑΣΟΚ , σήμερα υπάρχει ναύαρχος ΠΑΣΟΚ ? , αυτό είναι κομματισμός και αυτό πληρώνουμε σήμερα , αύριο ,και για δεκάδες χρόνια , Ο Αλήτης ο Σημίτης τους έκανε και όχι μόνο αυτό αλλά αποστράτευε και ΠΑΣΟΚους γιατί δεν ήταν άξιοι  , και καλά έκανε , Αυτοί ????????????

DMW

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μερικα στοιχεία....
1. Έχουμε έλειψη 3500 πυροσβεστών...τι κάναμε..? Πήραμε Αγροφύλακες!!!
2. Το κονδύλι της Ε.Ε. για την δασοπυρόσβεση στην Ελλάδα ήταν 3.500.000 ευρώ...Πόσα αποροφύσαμε..? Μηδέν!! ζίρο!! ούτε μισό ευρώ!!!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!
Και δεν κατακρίνω την κυβέρνηση μονo, αλλά όλους αυτούς τους αλήτες που δεν κινούνται σωστά ώστε να λειτουργήσει σωστα επιτελους αυτη η χωρα... Αυτα τα ρεμαλια, τα καθαρματα που εκλεγονται μονο για να τρωνε και να φτιαχνουν βιλες, οι οποιες ομως απο δω κ περα θα εχουν θεα το μαυρο, καμμενο δασος που καλυψε την ελλαδα.......
ΕΛΕΟΣ!!!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16

πουρνό-πουρνό με την τσίμπλα στο μάτι φτιάχνοντας φραπέ άκουσα καλύτερο σενάριο:
"το δάσος είναι τόπος διαφυγής, τόπος ανταρτών για κλεφτοπόλεμο, τόπος για να βρεις τροφή κλπ
μήπως ετοιμάζεται μας την πέσει το Ουτσεκά ή οι τούρκοι, για να μην έχουμε που να πάμε?" :huh:

Greek Psycho

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Eυτυχως που υπαρχεις και εσυ και θα μας σωσεις απο την μαλακια μας. Να σε καλα φιλαρακο. :2funny: :2funny: :2funny:

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Παιδια σε δυο πραγματα πρεπει να σταθουμε αυτη την στιγμη ασχετα με το που θα αποδωθουν ευθυνες γιατι ετσι κι αλλιως ασχετως πολιτικων πεποιθησεων καμμια κυβερνηση που εχει περασει απο την Ελλαδα δεν ενδιαφεροταν πραγματικα για την χωρα!Τα πραγματα απο εδω και περα ειναι τραγικα τοσο μακροπροθεσμα οσο και βραχυπροθεσμα .και θα μιλησω πιο συγκεκριμενα!Στην χωρα αυτην την στιγμη συντελεστηκε  ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!Επληγει σοβαρα τοσο η φυση οσο και η οικονομια της χωρας!Η οικολογικη καταστροφη δεν χρειαζεται αναλυσεις ειναι πασιφανης!Η οικονομικη καταστροφη ομως της χωρας ειναι ανυπολογιστη και θα θα την αντιληφθουμε ολοι μας με τις επιπτωσεις που θα εχει στα επαγγελματα μας και μιλαω ισως κυριως  για τους ελευθερους επαγγελματιες!Κατακορυφη πτωση !λυπαμαι αλλα αυτη την στιγμη η χωρα βρισκεται σε κατασταση εκτακτης αναγκης!Ειναι η τελευταια ευκαιρια να ενωθουμε ολοι οι Ελληνες για να περισωσουμε οτι απεμεινε!Η χωρα αυτη την στιγμη βρισκεται σε μια κατασταση ομοια με αυτην που θα βρισκοταν απο ενα πολεμο!Αδελφια ενωθειτε............

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Η γελοιαγραφία της ημέρας. Και προτού πει κανείς καμιά μαλακία, διευκρινίζω ότι δημοσιεύτηκε στον σημερινό ''Ελεύθερο Τύπο'':

http://[URL unfurl="true"]www.e-tipos.com/content/staticfiles/staticimages/joke.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Τον Παρνωνα την Πεντελη το Μαιναλο και τα αλλα βουνα τα ξεχασανε οποτε εχουν δουλεια ακομα....

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Μπράβο ρε μεγάλε δίκιο έχεις όλοι είναι ίδιοι . Για αυτό να ξαναβγάλουμε τον Καραμανλή  να πάμε στο 1821 θα είναι καλύτερα  θα μπορέσουμε να οργανωθούμε  καλύτερα και να ατενίσουμε το μέλλων  με άλλο μάτι , και με τον αλογοσκουφη στην οικονομία  μας βλέπω μετανάστες  ζητιάνους στην Ε.Ε . και θα μας στέλνουν οι αμερικανοί  σακιά με  αλεύρι με τα χεράκια  επάνω .

paykiller

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
πες ρε παιδι μου οτι εγω θελω να καψω ενα δασος.Για χ λογους.Με πιανουν,επ αυτοφορω με στουπια,βενζινες και ενα καρο κερατα.Τι μου κανουν??Οριζουν τα κτικη δικασιμο,βρισκω εναν καριολη σαν τον κουγια και σε 2(ΝΑΙ 2)το πολυ χρονακια ειμαι εξω....Λοιπον ποιανου η μανα γαμιεται περισσοτερο
?Του εμπρηστη η του νομοθετη-κρατους?????ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ κοκκινοπρασινομπλε ανθρωπακια.

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Πριν λίγες μέρες τα ίδια (ή περίπου τα ίδια) γίνονταν και στην Αλβανία.Λίγο περίεργο δεν είναι ; Και η κάτω Ιταλία καιγόταν επίσης  :think:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Πριν λίγες μέρες τα ίδια (ή περίπου τα ίδια) γίνονταν και στην Αλβανία.Λίγο περίεργο δεν είναι ; Και η κάτω Ιταλία καιγόταν επίσης  :think:
Όπως και στην Πορτογαλία, Ισπανία, Αμέρικα και που αλλού δεν ξέρω.
Απο την μια είναι οι εμπρησμοι, ηθελημένοι ή απο μαλακία. Απο την άλλη όμως τόσο μεγάλες φωτιές δημιουργούνται μετά απο μια περιόδο ανομβρίας και ξηρασίας. Λίγες σελίδες πιο πίσω αν διαβάσεις γράφουμε περί ερημοποιήσης και των σχετικών.
Βάλε τώρα και την μαλακία που δέρνει τους μπλέ και πράσινους κόκκους στο Ελλάντα και καταλήγουμε πως τίποτα δεν είναι περίεργο.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
[size=12pt]Όπως και στην Πορτογαλία, Ισπανία, Αμέρικα και που αλλού δεν ξέρω.[/size]
Απο την μια είναι οι εμπρησμοι, ηθελημένοι ή απο μαλακία. Απο την άλλη όμως τόσο μεγάλες φωτιές δημιουργούνται μετά απο μια περιόδο ανομβρίας και ξηρασίας. Λίγες σελίδες πιο πίσω αν διαβάσεις γράφουμε περί ερημοποιήσης και των σχετικών.
Βάλε τώρα και την μαλακία που δέρνει τους μπλέ και πράσινους κόκκους στο Ελλάντα και καταλήγουμε πως τίποτα δεν είναι περίεργο.

Κι όλες οι περιοχές βρίσκονται στο ίδιο γεωγραφικό πλάτος και με τις ίδιες περίπου κλιματικές συνθήκες...

Με τέτοιες θερμοκρασίες και ξηρασία, είναι να μη μπει η φωτιά, μετά οι διαστάσεις της είναι ανεξέλεγκτες...

Μόνο πολύ ισχυρά μέτρα [size=15pt]πρόληψης[/size] μπορούσαν να σώσουν κάτι...

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
βλεπω στη νετ το δασος που καιγεται στο σοφικο. ειναι απιστευτο, μας κοβουν τ' οξυγονο οι καριοληδες, μας διωχνουν απο την πατριδα μας..
ειμαι πελοπονησιος και οτι εχει καει το ειχα γυρισει εξονυχιστικα.. τελειωσαμε, σε λιγο καιρο θα κυκλοφορουμε οπως κυκλοφορουσαν στη μπανγκοκ, με μασκες.

νοιωθω να μη με χωραει ο τοπος μου πια, ειμαι τρομερα πικραμενος και εξοργισμενος. τοσα χρονια καταπινουμε του κοσμου τις μαλακιες και τους μαλακες στη μπουρδελοχωρα που ζουμε, αυτο δε χωνευεται με τιποτα. αι σιχτιρ μουνοπανα, σας σιχαθηκε η ψυχη μου..

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Το Βήμα... χμμμμμ.... εγκυρότατη (ΠΑΣΟΚΙΚΗ) εφημερίδα...!

Anyway, να σου πω εγώ κάποια πράγματα και μην νομίζεις ότι σου λέω ψέματα γιατί δεν είμαι υποψήφιος να ζητώ την ψήφο σου :)

Εγώ λοιπόν έχω πατέρα στρατιωτικό. Και παππού. Βέβαια δεν μένω Παπάγου, αλλά θα σας πω τι μετέφεραν στον πατέρα μου κάποιοι συνάδελφοί του που μένουν εκεί.

Καταρχήν ναι, τους είχαν δοθεί σπίτια κυρίως την δεκαετία του '50 και του '60 σε εξευτελιστικές τιμές και με 1200 δόσεις. Κάποιοι ακόμα τα ξεχρεώνουν με δόσεις από τότε!!! Δίνουν 10 ευρώ το μήνα για το δάνειό τους!!! Και βέβαια τώρα μπορούν να πουλήσουν ένα σπίτι 100τ.μ. μαζί με το οικόεδο για πάνω από 800.000 ευρώ. ΟΚ.

Κατά δεύτερον όμως, ο Παπάγος δεν είναι πλέον τίγκα στους στρατιωτικούς. Έχει "μπασταρδέψει" και με άλλους: Δημόσιους Υπάλληλους, Ιδιωτικούς Υπάλληλους, Εφοπλιστές, Πολιτικούς, Ηθοποιούς, κτλ, κτλ. Και ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ τα σπίτια κοντά στους πρόποδες του Υμηττού, τα έχουν άσχετος κόσμος και ουχί στρατιωτικοί!!! Η "Νέα Περιοχή" όπως ονομάζεται εκεί στου Παπάγου και είναι κοντά στους πρόποδες του Υμηττού είναι "ξένη". Άντε να μένουν 10 στρατιωτικοί εκεί πέρα. Οι υπόλοιποι είναι προς τα κάτω, προς την Λ. Μεσογείων. Κι είναι λογικό αυτό γιατί είναι πολύ πιο κοντά στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Οπότε, σίγουρα δεν καταπατήσαν στρατιωτικοί τον Υμηττό. Ίσα-ίσα που φτιάξανε εκεί τις πολυκατοικίες του ΑΟΟΑ για να "κόψουν την όρεξη" οικοπεδοφάγων. Γι' αυτό και αυτό που ισχυρίζεσαι (όχι εσύ, το Βήμα) δεν στέκει.

Αν διαβάζουμε λοιπόν φυλλάδες που πρόσκεινται στο Χ ή Ψ κόμα, η πληροφόρηση δεν είναι σωστή και άρα είμαστε έρμαιό τους να πιστέψουμε ότι θέλουν (γι' αυτό κι έχουν αποκτήσει εξουσία, εμείς τους την δώσαμε). Θα μου πεις βέβαια "και ποια εφημερίδα δεν πρόσκειται σε κάποιον κομματικό χώρο?", δίκιο έχεις. Γι' αυτό και δεν διαβάζω εφημερίδες, παίρνω μόνο καμιά Κυριακάτικη για τα DVD!!!

Aυτά είχα να σου πω, αυτή είναι η αλήθεια. Και μην νομίζεις ότι τα λέω αυτά για να τους υποστηρίξω κι ας είμαι γόνος στρατιωτικών. Δεν πα να καεί όλος ο Παπάγος, χέστηκα. Απλά τον δικηγόρο του διαβόλου έκανα για να ακούσεις και την άλλη άποψη, που βέβαια δεν θα την ακούσεις από το Βήμα!!!

Δυστυχώς το Βήμα και όλες οι φυλλάδες είναι η μόνη πηγή πληροφόρησης που έχουμε. Μακάρι να υπήρχε  από το νόμο η υποχρέωση όχι μόνον για τον ΑΟΟΑ αλλά και για κάθε οικοδομικό συνεταιρισμό να δημοσιεύει δημόσια τις εκτάσεις που κατέχει, έχει μοιράσει και διεκδικεί.

Μην ταυτίζεις τον ΑΟΟΑ με το σώμα των αξιωματικών (εγώ δεν το κάνω). Δεν υπάρχει και καμμία διαφάνεια να μάθουμε ποίοι είναι στο ΔΣ, από ποιόν διορίζονται. Δεν έχουν ευνοηθεί όλοι οι αξιωματικοί το ίδιο (είναι σαφές ότι δεν μένουν όλοι στου Παπάγου).

Εγώ πόσταρα για να επιστήσω την προσοχή στους δεκάδες οικοδομικούς συνεταιρισμούς που υπάρχουν. Δικαστικών, υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας, εργατών τύπου και δεν συμμαζεύομαστε. Πως διοικούνται αυτοί, ποιά είναι τα οικονομικά τους κανείς δεν ξέρει, ακόμη και τα μέλη τους.

Ξέρεις τι πίεση ασκούν αυτοί για νομιμοποίησεις γαιών που κατέχουν με τίτλους ΠΟΛΥ ύποπτους; Και προφανώς αυτοί κουβαλάνε ψήφους οπότε σιγά - σιγά πετυχαίνουν τους στόχους τους, οι εκτάσεις αποχαρακτήριζονται, κόβονται σε οικόπεδα που μοιράζονται.

Η Πεντέλη πως οικοδομήθηκε; Ντράφι; Ο οικοδομικός συνεταιρισμός των Αρειοπαγιτών έχει καμία σχέση άραγε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom