You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 202K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
κανα νεότερο εδώ πέρα?
putaniaris89
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2017
- Like
- 42
- Πόντοι
- 6
κανα νεότερο εδώ πέρα?
τωρα χεζω μαν
podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
καμία τέτοια, καλλιτεχνική ανεβάστε!
αν θέλετε σας τραβάω εγώ μία. (φωτογραφία εννοώ, όσο κάνετε την ανάγκη σας)
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Σκατά!
KINDEREKPLIXI_@1976
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2014
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 206
θα το πω και ας παρεξηγηθω.... το συγκεκριμενο θρεντ μας ειχε χαρισει απειρες στιγμες γελιου με τις γλαφυρες περιγραφες ολων μας και την αγωνια που ειχαμε για να μεταφερουμε σε ολους τα αποτελεσματα της επιπονης πολλες φορες προσπαθειας που καταβαλαμε στην τουαλετα......
Απο την στιγμη που αρχισαν να μπαινουν φωτο και ειδικοτερα απο συγκεκριμενα μελη τα οποια αντι να προσφερουν στην ολη εμπειρια του θρεντ , πρωσπαθουν να ικανοποιησουν τις οποιες ορεξεις εχουν (και το κανουν σε ΚΑΘΕ θρεντ που γραφουν ) το θρεντ πηγε περιπατο και χαθηκε καθε ενδιαφερον για αυτο...
.Δεν εχω κανενα θεμα με το παλικαρι podolagno και σεβομαι απολυτα τις προτιμησεις του . Ομως δεν γινετε ο λογος συμμετοχης του σε καθε θρεντ να ειναι μονο για να πεταξει μια ατακα μετα απο 2-3αναρτησεις σχετικα με τις επιθυμιες και τα γουστα του.....
υπαρχουν συγκεκριμενα θρεντ για την δουλεια αυτη...
δεν θελω να παρεξηγηθω αλλα νομιζω οτι εχω καθε δικαιωμα να το αναφερω......
Απο την στιγμη που αρχισαν να μπαινουν φωτο και ειδικοτερα απο συγκεκριμενα μελη τα οποια αντι να προσφερουν στην ολη εμπειρια του θρεντ , πρωσπαθουν να ικανοποιησουν τις οποιες ορεξεις εχουν (και το κανουν σε ΚΑΘΕ θρεντ που γραφουν ) το θρεντ πηγε περιπατο και χαθηκε καθε ενδιαφερον για αυτο...
.Δεν εχω κανενα θεμα με το παλικαρι podolagno και σεβομαι απολυτα τις προτιμησεις του . Ομως δεν γινετε ο λογος συμμετοχης του σε καθε θρεντ να ειναι μονο για να πεταξει μια ατακα μετα απο 2-3αναρτησεις σχετικα με τις επιθυμιες και τα γουστα του.....
The Kraang
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 392
- Πόντοι
- 306
Πες τα ρε τύπε!Σε όλα τα θρεντ η ίδια μαλακία!θα το πω και ας παρεξηγηθω.... το συγκεκριμενο θρεντ μας ειχε χαρισει απειρες στιγμες γελιου με τις γλαφυρες περιγραφες ολων μας και την αγωνια που ειχαμε για να μεταφερουμε σε ολους τα αποτελεσματα της επιπονης πολλες φορες προσπαθειας που καταβαλαμε στην τουαλετα......
podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
θα το πω και ας παρεξηγηθω....
μα αφού δεν ανεβάζετε τίποτε εσείς για μήνες...
το θρέντ θα ήταν ούτως η άλλως ξεχασμένο αφού δεν ανεβάζει κανείς τίποτα, γι αυτό ανεβάζω που και που καμία μαλακία και εδώ, σχετική πάντα φώτο...
αν ανεβάζατε εσείς φώτος ή οτιδήποτε σχετικό θα μου αρκούσε να σας διαβάζω απλά...
τεσπα... δεν ξανα ανεβάζω...αφού το θεωρείτε "δικό σας" θρεντ και αυτό.
χέστηκα... >
KINDEREKPLIXI_@1976
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2014
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 206
το προβλημα δεν ειναι οτι γραφεις... καλα κανεις και γραφεις . το θεμα ειναι οτι σε καθε θρεντ μπαινεις και γραφεις οτι ψαχνεις να γλυψεις ποδια , κωλους, πουτσες, χυσια ....ξανα και ξανα και ξανα..... νομιζεις οτι θα βρεις οτι ρωτας οταν γαμας καθε θρεντ ετσι????? εχεις φτιαξει ενα θρεντ (πουστριλικια)οπου ανεβαζεις αυτα που γουσταρεις , και προφανως οποιος θελει μπορει απο εκει να σε βρει.....
Σε καθε θρεντ ομως κανεις ακριβως το ιδιο.... και φυσικα εχει καταντησει καθε θρεντ να ειναι το ιδιο.......
ελπιζω να με καταλαβες.....χωρις να εχω καμια διαθεση να προσβαλω τα γουστα σου....
Σε καθε θρεντ ομως κανεις ακριβως το ιδιο.... και φυσικα εχει καταντησει καθε θρεντ να ειναι το ιδιο.......
ελπιζω να με καταλαβες.....χωρις να εχω καμια διαθεση να προσβαλω τα γουστα σου....
The Kraang
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 392
- Πόντοι
- 306
το προβλημα δεν ειναι οτι γραφεις... καλα κανεις και γραφεις . το θεμα ειναι οτι σε καθε θρεντ μπαινεις και γραφεις οτι ψαχνεις να γλυψεις ποδια , κωλους, πουτσες, χυσια ....ξανα και ξανα και ξανα..... νομιζεις οτι θα βρεις οτι ρωτας οταν γαμας καθε θρεντ ετσι????? εχεις φτιαξει ενα θρεντ (πουστριλικια)οπου ανεβαζεις αυτα που γουσταρεις , και προφανως οποιος θελει μπορει απο εκει να σε βρει.....
Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Εγώ οπότε βιώνω άγχος και στεναχώρια, χεζω κάθε πρωί στις 5-6 πμ...μαλακά κοπρανα, τέλειο άδειασμα.
Όποτε είμαι χαρουμενος η ουδετερος, συνήθως είμαι δυσκοιλιος.
Όποτε είμαι χαρουμενος η ουδετερος, συνήθως είμαι δυσκοιλιος.
FAT BASTARD
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2017
- Like
- 825
- Πόντοι
- 81
Τυπε και εγώ χεζω κάθε μέρα το πρωί για μία ώρα. Ακατάπαυστα λέμε. Που στον κόρακα βρίσκω τόσο σκατο δεν ξέρω.
pipinia luv
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2017
- Like
- 303
- Πόντοι
- 36
pipinia luv
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2017
- Like
- 303
- Πόντοι
- 36
pipinia luv
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2017
- Like
- 303
- Πόντοι
- 36
και τυποι οποτε θελουμε να πουμε οτι χεσαμε,δεν θα λεμε οτι εχεσα,αλλα θα ειμαστε ευγενικοι και διακριτικοι χυστες και θα λεμε οτι εκανα ενα λιλα
pipinia luv
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2017
- Like
- 303
- Πόντοι
- 36
KavlomenosPoutanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2014