Οι γονεις μου εχουν φυγει για διακοπες και μεχρι αρχες Αυγουστου θα ειμαι μονος μου στην Αθηνα. Καθε μερα παραγγελνω σουβλακια και πιτσες και τα εχω σιχαθει. Ομως σημερα το μεσημερι μπηκα στο efood με σκοπο να βρω τιποτα διαφορετικο για φαι. Βρηκα λοιπον ενα μεζεδοπωλειο κοντα στο σπιτι μου που σερβιρει μικρα πιατακια με κρεατομεζεδες και θαλασσομεζεδες, 2 ευρω το ενα. Παρηγγειλα ντακο κρητικο, μπεκρη μεζε, χοιρινη τηγανια, σπετσοφαι, πατατα φουρνου με κρεμα γαλακτος, μυδια σαγανακι, φαβα με χταποδι, γαριδακι συμιακο τηγανητο, πιτακια καισαρειας και ψωμια για τις βουτες. Πηρα και μια κοκα κολα ζερο 1,5 λιτρο και ενα παγωτο Ben and Jerry's τσιζκεικ φραουλα των 800ml για επιδορπιο.
Μετα απο μιση ωρα ηρθε το ντιλιβερι, μια μεγαλη τσαντα με μικρα κουτακια. Τα εβαλα κατω και ξεκινησα απο τα θαλασσινα. Μουρλια η φαβα με το χταποδι, τα μυδια σαγανακι δεν μου φανηκαν πολυ φρεσκα, το γαριδακι το συμιακο το εφαγα με το κεφαλι και το φλουδι οπως ητανε και εκανα και μερικες βουτες στις σαλτσες με το ψωμι. Στη συνεχεια χτυπησα την πατατα φουρνου με τον κρητικο ντακο και εκλεισα με τα κρεατικα. Εφαγα πρωτα το σπετζοφαι, μετα την τηγανια τη χοιρινη, και επειδη μου τελειωσε το ψωμι εφαγα το μπεκρη μεζε βουτωντας στη σαλτσα με τα πιτακια καισαρειας. Εκλασα στο φαι, αλλα επρεπε να ξεπλυνω ολη αυτη τη λαδιλα. Ηπια τη μιση κοκα κολα ζερο σιγα σιγα αλλα δεν αντεχα αλλο, το στομαχι μου ειχε γινει σαν μπαλονι. Επεσα να ξαπλωσω αλλα ειχα δυσπνοια. Σηκωθηκα και ηπια και την υπολοιπη κοκα κολα και μετα απο κατι ρεψιματα σαν τον γαργαντουα ηρεμησα και ξαπλωσα πιο ευκολα. Μετα απο καμια ωριτσα θυμηθηκα οτι ειχα παρει και παγωτο και το χτυπησα κι αυτο, σιγα σιγα το εφαγα ολο και τα 800 ml. Μου αρεσε αλλα δεν το φχαριστηθηκα γιατι ο οργανισμος δεν μπορουσε να δεχτει αλλο φαι.
Ολη μερα δεν πηγα τουαλετα και μου εκανε εντυπωση μετα απο τοσο φαι. Επεσα να κοιμηθω για βραδυ αργα, με μια περιεργη αισθηση. Στις 4 ξυπνησα με πονους. Ενιωθα αερια να δυσκολευονται να κινηθουν στο εντερο μου και ειχα μια ακατανικητη επιθυμια να κλασω χωρις να μπορω να κλασω. Νυσταζοντας πηγα τουαλετα και εκατσα στη λεκανη. Σφιγγομουνα να χεσω και διπλωνα απο τον πονο. Ειπα ο,τι βρισια ηξερα για τη μαλακια που εκανα το μεσημερι να φαω τοσο ανεξελεγκτα. Μετα απο 2-3 λεπτα τα αερια εφτασαν στον κλανια μου, εκλασα μια ζουμερη και καφε σκατοσπρευ γεμισε την πατο της λεκανης. Μετα φυγανε 2-3 σφιχτα κουραδια και μετα αρχισε μια ευκοιλια χωρις αυριο. Κιτρινο ζουμι και βρωμα απιστευτη. Σηκωθηκα ελαφρα να ανοιξω το παραθυρακι σφιγγοντας τον κωλο μου αλλα μερικα ζουμια μου φυγαν εξω. Ξανακεντραρα και συνεχισα να κλανω ζουμερες μεχρι που ηρθε στερεο σκατο μεγαλο. Παρα το οτι ειχε λιπανθει ο κωλος μου δεν εβγαινε με τιποτα το ατιμο, πρεπει να ειχε και 5 εκατοστα διαμετρο. Προσπαθησα να χαλαρωσω αλλα τιποτα, η ροδελα μου δεν μπορουσε να ανοιξει τοσο. Σκεφτηκα να βγαζω λιγο λιγο το κεφαλακι του, 2-3 εκατοστα τη φορα και να σφιγγω τη ροδελα μου για να κοβεται σε κομματια, ομως δεν δουλεψε γιατι ηταν σκληρο. Τελικα με τα χιλια ζορια και με πολυ σφιξιμο που κοκκινησανε τα ματια μου και ζαλιστηκα ελαφρως, καταφερα να βγαλω το μισο και μετα εκανε ενα χλουπ και βγηκε ολο. Τωρα που σας γραφω ειμαι ακομα στη χεστρα, δεν εχω παει ακομα στο κρεβατι μου και τα ποδια μου εχουν μουδιασει. Θα χαλασω ενα ρολο χαρτι για να σκουπιστω στανταρ η ακομα καλυτερα θα μπω να κανω ενα μπανιο γιατι η βρωμα ειναι ανυποφορη.
Αυριο σκεφτομαι να τους παρω να τους χεσω στο μεζεδοπωλειο αλλα ντρεπομαι γιατι ο ντελιβερας ειδε οτι ειμαι μονος μου και θα μου πουνε ρε μαλακα με αυτα που εφαγες τι περιμενες;
Ειναι απιστευτο, δεν μου εχει ξανασυμβει, τα τσοφλια απο τις γαριδες παιζει να με θερισανε που δεν χωνευονται με τιποτα και τα μυδια δε μου πολυαρεσε η μυρωδια τους. Επισης αυτη η μυρωδια που πλανιεται στο χωρο ειναι πρωτογνωρη. Δεν ειναι σκατιλα ουτε κλανιλα, μυριζει κατι αναμεσα σε ψαρι και μπυρα. Πρεπει να το παρω αποφαση να σηκωθω να σκουπιστω... Εχει παει 5 τα ξημερωματα...