Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για CD!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

guccimane

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
326
Πόντοι
281
οπιος ειναι τ φασεις καλο θαταν ν δοκημαστει ....προσφατα διαπηστοσα απο κοντα οτι ειναι οτυ βλεπεις στ φωτο και λογο τ νεαρου τ ιλικιας δυνει πονο χωρις να κυτα ωρες χωρος καιντρο αρκετα σουπερ μ μπανακι καυτο....θα ξανατιμηθει !!!!!!
απο τιμη? μπορεις να μου στειλεις το τηλ σε πμ? δεν εχει η αγγελεια

Εγγρ.
22 Ιουν 2020
Like
522
Πόντοι
20
Καλησπέρα, για απόψε αναζητω απόλυτα αρσενικα με ωραίο σώμα και καλά προσόντα, στείλτε μου πριβε μνμ

Συνημμένα

• IMG_20210325_003843.jpg
    IMG_20210325_003843.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 154

Agisilaos Mac Duck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2021
Like
1.098
Πόντοι
201
Καλησπέρα, για απόψε αναζητω απόλυτα αρσενικα με ωραίο σώμα και καλά προσόντα, στείλτε μου πριβε μνμ
Από ότι γράφεις εμείς οι άνω των 50 δεν έχουμε ελπίδα να σε περιποιηθούμε

Εγγρ.
22 Ιουν 2020
Like
522
Πόντοι
20
Από ότι γράφεις εμείς οι άνω των 50 δεν έχουμε ελπίδα να σε περιποιηθούμε
Δεν έχω βάλει ηλικιακά όρια, εάν είσαι απόλυτο αρσενικό, διαθέτεις ωραίο σωμα και καλά προσόντα δεν υπάρχει θεμα

Agisilaos Mac Duck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2021
Like
1.098
Πόντοι
201
Δεν έχω βάλει ηλικιακά όρια, εάν είσαι απόλυτο αρσενικό, διαθέτεις ωραίο σωμα και καλά προσόντα δεν υπάρχει θεμα
Αστέρι μου τα στάνταρντς είναι πολύ υψηλά και κόβομαι καθότι μέτριος σε όλα?

xxxnnn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2021
Like
1.938
Πόντοι
201
Κορίτσια ηρεμήστε λίγο, αφήστε τις βαριές δηλώσεις αν θέλετε να περάσουμε καλά .

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.280
Πόντοι
446
οπιος ειναι τ φασεις καλο θαταν ν δοκημαστει ....προσφατα διαπηστοσα απο κοντα οτι ειναι οτυ βλεπεις στ φωτο και λογο τ νεαρου τ ιλικιας δυνει πονο χωρις να κυτα ωρες χωρος καιντρο αρκετα σουπερ μ μπανακι καυτο....θα ξανατιμηθει !!!!!!
τηλ ?

• Like
Αντιδράσεις: xxxnnn
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Like
54
Πόντοι
0
Σε έβαλε νταβά,βάτραχε;

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.334
Πόντοι
606
ουτε καν αναφερω την εμπειρια μου μουτρο ετσι κ αλλιος εχει αγγελεια δεν περημενε εμενα !!!!!αλλα δεν καταλαβενω εσενα τ πραγματηκα σ χαλασε ???μηπως να σταματησω ν γραφω για τισ συναντησεις μου εντελος μιας κ ενωχλησα !!!

Εγγρ.
3 Νοε 2021
Like
54
Πόντοι
0
ουτε καν αναφερω την εμπειρια μου μουτρο ετσι κ αλλιος εχει αγγελεια δεν περημενε εμενα !!!!!αλλα δεν καταλαβενω εσενα τ πραγματηκα σ χαλασε ???μηπως να σταματησω ν γραφω για τισ συναντησεις μου εντελος μιας κ ενωχλησα !!!
Τίποτα δεν με χάλασε.Συνήθως εμείς ερχόμαστε σε εσένα με αγγελίες και σε ρωτάμε,όντας παλαίμαχος.Σπάνια μας λες εσύ πρώτος για ανεξερεύνητα ταλέντα.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.334
Πόντοι
606
οταν ειναι ανερχομενο αναφερω οταν ειναι στο χωρο πλεων δεν εναφερομαι αφου εχω αναφερθει παλιοτερα ...δεν τις εχω παρει κ ολες αλλα αυτες που νομιζω οτι αξιζουν ..παντος για αυτο που σχωλιαζουμαι βλεπω οτυ μαλων μπορει και ν
ασχοληθει στ να προχορισει παρακατω μ αλαγες γιατι απο τ καταλαβα ειναι κ μονο του στην αθηνα και αρκετα θηλυπρεπη
βεβαια ειναι ακομα αρκετα στην αρχη παρολα αυτα αρκετα γαμευσημο ως κ κολασιμο

Εγγρ.
30 Νοε 2021
Like
140
Πόντοι
0
Σιγά μη πληρώσουμε για Κρος.

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720

μπράβο σου Βατραχομούρη που όταν βρίσκεις κάτι καλό το λες και στους υπόλοιπους

δυο φορές μπράβο σου που πάντα είσαι ειλικρινής και λες πάντα ευθαρσώς την γνώμη σου είτε είναι θετική είτε είναι αρνητική κατά περίπτωση

μην τρελαθούμε κιόλας ! 5 άτομα έχουν μείνει εδώ μέσα που δίνουν σωστές και συγκροτημένες γνώμες κι απόψεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom