απο τιμη? μπορεις να μου στειλεις το τηλ σε πμ? δεν εχει η αγγελειαοπιος ειναι τ φασεις καλο θαταν ν δοκημαστει ....προσφατα διαπηστοσα απο κοντα οτι ειναι οτυ βλεπεις στ φωτο και λογο τ νεαρου τ ιλικιας δυνει πονο χωρις να κυτα ωρες χωρος καιντρο αρκετα σουπερ μ μπανακι καυτο....θα ξανατιμηθει !!!!!!Κρος για ραντεβού
Κρος Τρανς ενεργοπαθητικη δέχομαι ραντεβού στο χώρο μου κέντρο Αθήνα. 173 ύψος.kanesex.com
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διαγραμμένο μέλος 199086
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2020
- Like
- 522
- Πόντοι
- 20
Agisilaos Mac Duck
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2021
- Like
- 1.098
- Πόντοι
- 201
Από ότι γράφεις εμείς οι άνω των 50 δεν έχουμε ελπίδα να σε περιποιηθούμεΚαλησπέρα, για απόψε αναζητω απόλυτα αρσενικα με ωραίο σώμα και καλά προσόντα, στείλτε μου πριβε μνμ
Διαγραμμένο μέλος 199086
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2020
- Like
- 522
- Πόντοι
- 20
Δεν έχω βάλει ηλικιακά όρια, εάν είσαι απόλυτο αρσενικό, διαθέτεις ωραίο σωμα και καλά προσόντα δεν υπάρχει θεμαΑπό ότι γράφεις εμείς οι άνω των 50 δεν έχουμε ελπίδα να σε περιποιηθούμε
Agisilaos Mac Duck
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2021
- Like
- 1.098
- Πόντοι
- 201
Αστέρι μου τα στάνταρντς είναι πολύ υψηλά και κόβομαι καθότι μέτριος σε όλα?Δεν έχω βάλει ηλικιακά όρια, εάν είσαι απόλυτο αρσενικό, διαθέτεις ωραίο σωμα και καλά προσόντα δεν υπάρχει θεμα
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.334
- Πόντοι
- 606
καλα κανει γιατι τ αξιζει!!
Agisilaos Mac Duck
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2021
- Like
- 1.098
- Πόντοι
- 201
Δεν διαφωνώκαλα κανει γιατι τ αξιζει!!
xxxnnn
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2021
- Like
- 1.938
- Πόντοι
- 201
είσαι πολύ όμορφηΚαλό ΣΚ με πολλές καύλες!
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.334
- Πόντοι
- 606
και αφαντη συχρονοςείσαι πολύ όμορφη
kolobaras76
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 3.280
- Πόντοι
- 446
τηλ ?οπιος ειναι τ φασεις καλο θαταν ν δοκημαστει ....προσφατα διαπηστοσα απο κοντα οτι ειναι οτυ βλεπεις στ φωτο και λογο τ νεαρου τ ιλικιας δυνει πονο χωρις να κυτα ωρες χωρος καιντρο αρκετα σουπερ μ μπανακι καυτο....θα ξανατιμηθει !!!!!!Κρος για ραντεβού
Κρος Τρανς ενεργοπαθητικη δέχομαι ραντεβού στο χώρο μου κέντρο Αθήνα. 173 ύψος.kanesex.com
Διαγραμμένο μέλος 214814
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Σε έβαλε νταβά,βάτραχε;οπιος ειναι τ φασεις καλο θαταν ν δοκημαστει ....προσφατα διαπηστοσα απο κοντα οτι ειναι οτυ βλεπεις στ φωτο και λογο τ νεαρου τ ιλικιας δυνει πονο χωρις να κυτα ωρες χωρος καιντρο αρκετα σουπερ μ μπανακι καυτο....θα ξανατιμηθει !!!!!!Κρος για ραντεβού
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.334
- Πόντοι
- 606
ουτε καν αναφερω την εμπειρια μου μουτρο ετσι κ αλλιος εχει αγγελεια δεν περημενε εμενα !!!!!αλλα δεν καταλαβενω εσενα τ πραγματηκα σ χαλασε ???μηπως να σταματησω ν γραφω για τισ συναντησεις μου εντελος μιας κ ενωχλησα !!!
Διαγραμμένο μέλος 214814
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Τίποτα δεν με χάλασε.Συνήθως εμείς ερχόμαστε σε εσένα με αγγελίες και σε ρωτάμε,όντας παλαίμαχος.Σπάνια μας λες εσύ πρώτος για ανεξερεύνητα ταλέντα.ουτε καν αναφερω την εμπειρια μου μουτρο ετσι κ αλλιος εχει αγγελεια δεν περημενε εμενα !!!!!αλλα δεν καταλαβενω εσενα τ πραγματηκα σ χαλασε ???μηπως να σταματησω ν γραφω για τισ συναντησεις μου εντελος μιας κ ενωχλησα !!!
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.334
- Πόντοι
- 606
οταν ειναι ανερχομενο αναφερω οταν ειναι στο χωρο πλεων δεν εναφερομαι αφου εχω αναφερθει παλιοτερα ...δεν τις εχω παρει κ ολες αλλα αυτες που νομιζω οτι αξιζουν ..παντος για αυτο που σχωλιαζουμαι βλεπω οτυ μαλων μπορει και ν
ασχοληθει στ να προχορισει παρακατω μ αλαγες γιατι απο τ καταλαβα ειναι κ μονο του στην αθηνα και αρκετα θηλυπρεπη
βεβαια ειναι ακομα αρκετα στην αρχη παρολα αυτα αρκετα γαμευσημο ως κ κολασιμο
ασχοληθει στ να προχορισει παρακατω μ αλαγες γιατι απο τ καταλαβα ειναι κ μονο του στην αθηνα και αρκετα θηλυπρεπη
βεβαια ειναι ακομα αρκετα στην αρχη παρολα αυτα αρκετα γαμευσημο ως κ κολασιμο
xxxnnn
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2021
- Like
- 1.938
- Πόντοι
- 201
θέλω και γω
Ανωμαλιτσας
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2021
- Like
- 140
- Πόντοι
- 0
Σιγά μη πληρώσουμε για Κρος.οπιος ειναι τ φασεις καλο θαταν ν δοκημαστει ....προσφατα διαπηστοσα απο κοντα οτι ειναι οτυ βλεπεις στ φωτο και λογο τ νεαρου τ ιλικιας δυνει πονο χωρις να κυτα ωρες χωρος καιντρο αρκετα σουπερ μ μπανακι καυτο....θα ξανατιμηθει !!!!!!Κρος για ραντεβού
οπιος ειναι τ φασεις καλο θαταν ν δοκημαστει ....προσφατα διαπηστοσα απο κοντα οτι ειναι οτυ βλεπεις στ φωτο και λογο τ νεαρου τ ιλικιας δυνει πονο χωρις να κυτα ωρες χωρος καιντρο αρκετα σουπερ μ μπανακι καυτο....θα ξανατιμηθει !!!!!!Κρος για ραντεβού
μπράβο σου Βατραχομούρη που όταν βρίσκεις κάτι καλό το λες και στους υπόλοιπους
δυο φορές μπράβο σου που πάντα είσαι ειλικρινής και λες πάντα ευθαρσώς την γνώμη σου είτε είναι θετική είτε είναι αρνητική κατά περίπτωση
μην τρελαθούμε κιόλας ! 5 άτομα έχουν μείνει εδώ μέσα που δίνουν σωστές και συγκροτημένες γνώμες κι απόψεις
Διαγραμμένο μέλος 214814
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Αν παίρνει ορμόνες λογικό να παίρνει χρήματα.Δεν τις πουλάνε τσάμπα.Σιγά μη πληρώσουμε για Κρος.
NelinhaCROSS
Cross
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2017
- Like
- 168
- Πόντοι
- 0
Άφαντη δεν είμαι για κανέναν... απλά μερικοί ή δεν πληρείτε τα κριτήρια ή αρνείστε να κάνετε αυτό που σας ζητάνε και δικαίωμα σας!και αφαντη συχρονος