NelinhaCROSS
Cross
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2017
- Like
- 168
- Πόντοι
- 0
Με μένα μόνο αυτοί έχουν ελπίδα..Από ότι γράφεις εμείς οι άνω των 50 δεν έχουμε ελπίδα να σε περιποιηθούμε
Με μένα μόνο αυτοί έχουν ελπίδα..Από ότι γράφεις εμείς οι άνω των 50 δεν έχουμε ελπίδα να σε περιποιηθούμε
Με μένα μόνο αυτοί έχουν ελπίκανεις
δηλαδη??
πραγματικα υπεροχη
Θες να μου πεις τι ψαχνεις να δω αν ειμαι εντός προδιαγραφών? Πριβέ ή εδώ αν θέλεις!!!Με μένα μόνο αυτοί έχουν ελπίδα..
Ναι μωρό μου.. αντε να φτιάξει..Άντε βρε Μάρτιο φτάσαμε, φτιάξε κωλόκαιρε!
Σωστή! το θέμα είναι ο άλλος να ξέρει να χρησιμοποιεί αυτά που κουβαλά.. αλλιώς τι να το κάνει το μωρό;;Δεν έχω βάλει ηλικιακά όρια, εάν είσαι απόλυτο αρσενικό, διαθέτεις ωραίο σωμα και καλά προσόντα δεν υπάρχει θεμα
Να βγάλουμε τις κορμάρες μας έξω!Ναι μωρό μου.. αντε να φτιάξει..
Αυτό είναι σχετικό, αλλά ακόμα και μην ξέρει ο άλλος βασίζομαι στις δικές μου δυνατότητεςΣωστή! το θέμα είναι ο άλλος να ξέρει να χρησιμοποιεί αυτά που κουβαλά.. αλλιώς τι να το κάνει το μωρό;;
Ισχύει.. αλλά ίσχυει και το ισχυς εν τη ένωσει..Αυτό είναι σχετικό, αλλά ακόμα και μην ξέρει ο άλλος βασίζομαι στις δικές μου δυνατότητες
Εάν δεν φτιάχνεις εγκεφαλικά άστα να πάνε...Ισχύει.. αλλά ίσχυει και το ισχυς εν τη ένωσει..
Συμφωνώ 100%!Εάν δεν φτιάχνεις εγκεφαλικά άστα να πάνε...
Έτσι είναι πια, όχι μόνο πληρώνουμε αλλά μας περνάνε και από έλεγχο τι εργαλείο, τι σώμα, αν είμαστε μοντέλαΣιγά μη πληρώσουμε για Κρος.
As promised, new photos
υπερβολες, να σαι καλα παντως ευχαριστω!Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μουναρα είσαι Τζίνα μου