xxxnnn
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2021
- Like
- 2.089
- Πόντοι
- 441
Καμία υπερβολή, έχω σοβαρό σκοπόυπερβολες, να σαι καλα παντως ευχαριστω!
Καμία υπερβολή, έχω σοβαρό σκοπόυπερβολες, να σαι καλα παντως ευχαριστω!
οκ, δεν το σχολιαζω για να μη σπαμαρουμε το threadΚαμία υπερβολή, έχω σοβαρό σκοπό
Βέρα έχεις στο χέρι;As promised, new photos
Για βάλε καμμία φωτό σουΚαλησπέρα στους πουτσαραδες . Αν κάποιος από Αθήνα ενδιαφέρεται για λεπτο άτριχο κροσάκι 22 χρόνων θα ήθελα να κάνω τα πρώτα μου βήματα ως κρος ❤ δεν πληρώνομαι. Απαραίτητο messenger για φωτο κάμερα κλπ
μουτρο θα τ παρεις τ κοριτσι?????Καμία υπερβολή, έχω σοβαρό σκοπό
ΜουναραααAs promised, new photos
Τι να κάνω; Με βρήκε σε αδυναμίαΜουναρααα
Ποιος?Τι να κάνω; Με βρήκε σε αδυναμία
εσυ τ θες ??????θα φαμε κουφετα??As promised, new photos
Κουκλάκι ζωγραφιστό! Μπράβο φιλενάδα.As promised, new photos
Αγαπητε μου εχεις ποτε αναρωτηθει τι ζητατε εσεις ; (οχι συγκεκριμενα εσυ αλλα καταλαβαινεις τι θελω να πω) εαν σου στειλω μερικα απο τα πολλα μνμ που εχω λαβει, θα σου πεσει το σαγονι, δεν θα το κανω εννοειται αλλα το φερνω σαν παραδειγμα (ειδικα σε κοριτσια οπως εγω που δεν περνω δωρακια κτλ). Οποτε θα ηταν τιμιο, πριν βγεις να κατηγορισεις τον οποιοδηποτε αλλον να το δεις λιγο πιο σφαιρικα το ολο θεμαΈτσι είναι πια, όχι μόνο πληρώνουμε αλλά μας περνάνε και από έλεγχο τι εργαλείο, τι σώμα, αν είμαστε μοντέλα
Πες μας τα πιο ακραια που σου εχουν ζητησει να μας φτιαξεις!Αγαπητε μου εχεις ποτε αναρωτηθει τι ζητατε εσεις ; (οχι συγκεκριμενα εσυ αλλα καταλαβαινεις τι θελω να πω) εαν σου στειλω μερικα απο τα πολλα μνμ που εχω λαβει, θα σου πεσει το σαγονι, δεν θα το κανω εννοειται αλλα το φερνω σαν παραδειγμα (ειδικα σε κοριτσια οπως εγω που δεν περνω δωρακια κτλ). Οποτε θα ηταν τιμιο, πριν βγεις να κατηγορισεις τον οποιοδηποτε αλλον να το δεις λιγο πιο σφαιρικα το ολο θεμα
Δεν κάνω κατινιες γλυκέ μου εγώ!Πες μας τα πιο ακραια που σου εχουν ζητησει να μας φτιαξεις!
Δεν ειναι κατινια να ακους βρωμικες φαντασιωσεις ;)Δεν κάνω κατινιες γλυκέ μου εγώ!
Δεν είπα για βρώμικες φαντασιώσεις, μάλλον κατάλαβες λαθοςΔεν ειναι κατινια να ακους βρωμικες φαντασιωσεις ;)
Σιγουρα τοτε! Νομιζα πως μιλουσες για ακραια σεξουαλικα πραγματα τα οποια ηθελα να ακουσωΔεν είπα για βρώμικες φαντασιώσεις, μάλλον κατάλαβες λαθος