Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για CD!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Motren69

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2022
Like
4
Πόντοι
0
Έχουμε καμία πρόταση για πρωτάρη?

Εγγρ.
3 Νοε 2021
Like
54
Πόντοι
0
As promised, new photos

tzina_new_f_25.png
tzima_new_b_25.png
Βέρα έχεις στο χέρι;

Agisilaos Mac Duck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2021
Like
1.098
Πόντοι
201
Καλησπέρα στους πουτσαραδες . Αν κάποιος από Αθήνα ενδιαφέρεται για λεπτο άτριχο κροσάκι 22 χρόνων θα ήθελα να κάνω τα πρώτα μου βήματα ως κρος ❤ δεν πληρώνομαι. Απαραίτητο messenger για φωτο κάμερα κλπ
Για βάλε καμμία φωτό σου

Εγγρ.
22 Ιουν 2020
Like
522
Πόντοι
20
Έτσι είναι πια, όχι μόνο πληρώνουμε αλλά μας περνάνε και από έλεγχο τι εργαλείο, τι σώμα, αν είμαστε μοντέλα
Αγαπητε μου εχεις ποτε αναρωτηθει τι ζητατε εσεις ; (οχι συγκεκριμενα εσυ αλλα καταλαβαινεις τι θελω να πω) εαν σου στειλω μερικα απο τα πολλα μνμ που εχω λαβει, θα σου πεσει το σαγονι, δεν θα το κανω εννοειται αλλα το φερνω σαν παραδειγμα (ειδικα σε κοριτσια οπως εγω που δεν περνω δωρακια κτλ). Οποτε θα ηταν τιμιο, πριν βγεις να κατηγορισεις τον οποιοδηποτε αλλον να το δεις λιγο πιο σφαιρικα το ολο θεμα :wink:

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
22 Ιουν 2020
Like
522
Πόντοι
20
Απολυτα αρσενικα για αποψε το βραδυ (Καλλιθεα) με ωραια σωματα και μεγαλα προσοντα, στειλτε μου μνμ πριβε :kiss-mark:

Εγγρ.
17 Ιαν 2019
Like
621
Πόντοι
81
Αγαπητε μου εχεις ποτε αναρωτηθει τι ζητατε εσεις ; (οχι συγκεκριμενα εσυ αλλα καταλαβαινεις τι θελω να πω) εαν σου στειλω μερικα απο τα πολλα μνμ που εχω λαβει, θα σου πεσει το σαγονι, δεν θα το κανω εννοειται αλλα το φερνω σαν παραδειγμα (ειδικα σε κοριτσια οπως εγω που δεν περνω δωρακια κτλ). Οποτε θα ηταν τιμιο, πριν βγεις να κατηγορισεις τον οποιοδηποτε αλλον να το δεις λιγο πιο σφαιρικα το ολο θεμα :wink:
Πες μας τα πιο ακραια που σου εχουν ζητησει να μας φτιαξεις!

Εγγρ.
17 Ιαν 2019
Like
621
Πόντοι
81

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom