Διαγραμμένο μέλος 199086
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2020
- Like
- 522
- Πόντοι
- 20
Από ότι γράφεις εμείς οι άνω των 50 δεν έχουμε ελπίδα να σε περιποιηθούμεΚαλησπέρα, για απόψε αναζητω απόλυτα αρσενικα με ωραίο σώμα και καλά προσόντα, στείλτε μου πριβε μνμ
Δεν έχω βάλει ηλικιακά όρια, εάν είσαι απόλυτο αρσενικό, διαθέτεις ωραίο σωμα και καλά προσόντα δεν υπάρχει θεμαΑπό ότι γράφεις εμείς οι άνω των 50 δεν έχουμε ελπίδα να σε περιποιηθούμε
Αστέρι μου τα στάνταρντς είναι πολύ υψηλά και κόβομαι καθότι μέτριος σε όλα?Δεν έχω βάλει ηλικιακά όρια, εάν είσαι απόλυτο αρσενικό, διαθέτεις ωραίο σωμα και καλά προσόντα δεν υπάρχει θεμα
Δεν διαφωνώκαλα κανει γιατι τ αξιζει!!
είσαι πολύ όμορφηΚαλό ΣΚ με πολλές καύλες!
![]()
και αφαντη συχρονοςείσαι πολύ όμορφη
τηλ ?οπιος ειναι τ φασεις καλο θαταν ν δοκημαστει ....προσφατα διαπηστοσα απο κοντα οτι ειναι οτυ βλεπεις στ φωτο και λογο τ νεαρου τ ιλικιας δυνει πονο χωρις να κυτα ωρες χωρος καιντρο αρκετα σουπερ μ μπανακι καυτο....θα ξανατιμηθει !!!!!!![]()
Κρος για ραντεβού
Κρος Τρανς ενεργοπαθητικη δέχομαι ραντεβού στο χώρο μου κέντρο Αθήνα. 173 ύψος.kanesex.com
Σε έβαλε νταβά,βάτραχε;οπιος ειναι τ φασεις καλο θαταν ν δοκημαστει ....προσφατα διαπηστοσα απο κοντα οτι ειναι οτυ βλεπεις στ φωτο και λογο τ νεαρου τ ιλικιας δυνει πονο χωρις να κυτα ωρες χωρος καιντρο αρκετα σουπερ μ μπανακι καυτο....θα ξανατιμηθει !!!!!!![]()
Κρος για ραντεβού
Κρος Τρανς ενεργοπαθητικη δέχομαι ραντεβού στο χώρο μου κέντρο Αθήνα. 173 ύψος.kanesex.com
Τίποτα δεν με χάλασε.Συνήθως εμείς ερχόμαστε σε εσένα με αγγελίες και σε ρωτάμε,όντας παλαίμαχος.Σπάνια μας λες εσύ πρώτος για ανεξερεύνητα ταλέντα.ουτε καν αναφερω την εμπειρια μου μουτρο ετσι κ αλλιος εχει αγγελεια δεν περημενε εμενα !!!!!αλλα δεν καταλαβενω εσενα τ πραγματηκα σ χαλασε ???μηπως να σταματησω ν γραφω για τισ συναντησεις μου εντελος μιας κ ενωχλησα !!!
θέλω και γω
Σιγά μη πληρώσουμε για Κρος.οπιος ειναι τ φασεις καλο θαταν ν δοκημαστει ....προσφατα διαπηστοσα απο κοντα οτι ειναι οτυ βλεπεις στ φωτο και λογο τ νεαρου τ ιλικιας δυνει πονο χωρις να κυτα ωρες χωρος καιντρο αρκετα σουπερ μ μπανακι καυτο....θα ξανατιμηθει !!!!!!![]()
Κρος για ραντεβού
οπιος ειναι τ φασεις καλο θαταν ν δοκημαστει ....προσφατα διαπηστοσα απο κοντα οτι ειναι οτυ βλεπεις στ φωτο και λογο τ νεαρου τ ιλικιας δυνει πονο χωρις να κυτα ωρες χωρος καιντρο αρκετα σουπερ μ μπανακι καυτο....θα ξανατιμηθει !!!!!!![]()
Κρος για ραντεβού
Αν παίρνει ορμόνες λογικό να παίρνει χρήματα.Δεν τις πουλάνε τσάμπα.Σιγά μη πληρώσουμε για Κρος.
Άφαντη δεν είμαι για κανέναν... απλά μερικοί ή δεν πληρείτε τα κριτήρια ή αρνείστε να κάνετε αυτό που σας ζητάνε και δικαίωμα σας!και αφαντη συχρονος
Με μένα μόνο αυτοί έχουν ελπίδα..Από ότι γράφεις εμείς οι άνω των 50 δεν έχουμε ελπίδα να σε περιποιηθούμε