Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για CD!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
οταν ηρθε 2ημερο στο σπιτι μου που εισουν;;;μηπως να σου θημησω τι με ρωτουσες;;;;;;;  γραψε στο θρεντ της μαρκελλας και αντε παρατα μας...μαλλον εχεις μνημη χρυσοψαρου...και να στο πω και αλλιως ;;;;μαλλον ειμαι πιο παιδαρος απο σενα...αντε γεια
παιδαρος και να κανει λικε στο φβ του τραβελιου για να περασει καλα δυσκολο φιλε μου.αν ησουν παιδαρος δεν θα τα σκεφτοσουν αυτα

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
παιδαρος και να κανει λικε στο φβ του τραβελιου για να περασει καλα δυσκολο φιλε μου.αν ησουν παιδαρος δεν θα τα σκεφτοσουν αυτα
σεβαστη η αποψη σου φιλε ειμαι κοντος χοντρος και ασχημος...ελπιζω να σε καλυψα...αλλα το πως προσεγγιζεις ενα ατομο δεν υπαρχει στανταρ τακτικη...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
θα κανω μια γενικη τοποθετηση...1σε καμια γυναικα η τρανς δεν ειμαι χορηγος...2οταν πληρωνεις για να γαμησεις δεν περιμενεις να σου συμπεριφερθει το ατομο που εκδιδεται σαν να εισαι ο γκομενος της...3κανετε οι περισοτεροι το εξης...σηκωνετε το τηλεφωνο και κλεινετε ραντεβου με τρανς η ψωνιζετε απο την πιατσα....εγω ..οταν μου αρεσει μια τρανς την κανω φιλη στο fb...ανταλασουμε μυνηματα κανω λαικ στις φωτο που ανεβαζει...οποτε ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΜΑΙ...ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΠΑΓΟς ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΑ...για αυτο λεω οτι ολοι δεν ειμαστε ιδιοι εδω μεσα...
[/quote εισαι ωραιος.δηλαδη οπιος κανει λικε στο φβ κι ας ειναι και κουασιμοδος περναει καλα?δεν το ηξερα αυτο ευχαριστω παντως για την συμβουλη.εχω και εγω μια οταν βαρατε  :wanker: να χρησημοποιειται και τα 2 χερια. :)
ευχαριστω για την συμβουλη...

Επισκέπτης
το μονο που ρωτησα ειναι αν δινει γλωσοφιλα και αν κανει ακα  σε ολους οσους λενε καλα λογια για την κοπελα χωρις υφος και  :wanker: σε αυτο θελω να τοποθετηθεις τα αλλα ειναι :wanker:.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
δεν δινω γλωσσοφιλα δεν δινει γλωσσοφιλλα για αυτο περασα καλα....

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
χαλαουριτα λαγνουλη ηρεμησε
ενταξει εσυ εισαι ξεχωριστος
εχουμε δει και δικια σου κριτικη που πηγαινες για πιτσες και τετοια και γελαγε ολο το σαιτ
κ πιτσες κ μπαρμεκιου στο σπιτη του  ενα 2ημερο μαγευτικο  να τα γραφουμε ολα οχι οποια μας συμφερουνε.....
ειλικρινα μ ειχε βασιλισσα εκεινες τισ μερες... αξεχαστες.....

iliketrans

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
ετσι ειναι οσα πληρωνει ο αλλος τι αναλογες υπηρεσιες θα εχει :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

iliketrans

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
εγω εχω να πω  μετα το  pipa3 pipa3 pipa3 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny........( παραγκειλλαμε πιτσα και μακαροναδα....φαγαμε αραχτοι στο κρεβατι.....μετα βγηκαμε παλι εξω και γυριζαμε κανα 2ωρο)δηλαδη ελεος γλυκο δεν ειχε το μενου .......μπραβο μπραβο και εις ανωτερα  εγω εχω να πω  2funny 2funny 2funny 2funny 2funny........( παραγκειλλαμε πιτσα και μακαροναδα....φαγαμε αραχτοι στο κρεβατι.....μετα βγηκαμε παλι εξω και γυριζαμε κανα 2ωρο)δηλαδη ελεος γλυκο δεν ειχε το μενου .......μπραβο μπραβο και εις ανωτερα  Headbaning! Headbaning! Headbaning! Headbaning! και μη ξεχασω η ντομινος πιτσα εχει προσφορα 2+1 δωρο .
και το βραδυ σουβλακι στο βαρδαρη τιμη με το τεμαχιο  Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall

iliketrans

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
εγω εχω να πω  μετα το  pipa3 pipa3 pipa3 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny........( παραγκειλλαμε πιτσα και μακαροναδα....φαγαμε αραχτοι στο κρεβατι.....μετα βγηκαμε παλι εξω και γυριζαμε κανα 2ωρο)δηλαδη ελεος γλυκο δεν ειχε το μενου .......μπραβο μπραβο και εις ανωτερα  εγω εχω να πω   2funny 2funny 2funny 2funny 2funny........( παραγκειλλαμε πιτσα και μακαροναδα....φαγαμε αραχτοι στο κρεβατι.....μετα βγηκαμε παλι εξω και γυριζαμε κανα 2ωρο)δηλαδη ελεος γλυκο δεν ειχε το μενου .......μπραβο μπραβο και εις ανωτερα   Headbaning! Headbaning! Headbaning! Headbaning! και μη ξεχασω η ντομινος πιτσα εχει προσφορα 2+1 δωρο .
και το βραδυ σουβλακι στο βαρδαρη τιμη με το τεμαχιο   Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall
να τα δειχνουμε οπως τα εγραψες ο φιλος μας ο travestolagnos :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494

μ αυτα κ μ αυτα λαγνουλη μου σε πεθυμησα το σαββατο αντι για αθηνα σαλονικα να θυμηθουμε τα παλια!!!!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εγω εχω να πω  μετα το  pipa3 pipa3 pipa3 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny........( παραγκειλλαμε πιτσα και μακαροναδα....φαγαμε αραχτοι στο κρεβατι.....μετα βγηκαμε παλι εξω και γυριζαμε κανα 2ωρο)δηλαδη ελεος γλυκο δεν ειχε το μενου .......μπραβο μπραβο και εις ανωτερα  εγω εχω να πω   2funny 2funny 2funny 2funny 2funny........( παραγκειλλαμε πιτσα και μακαροναδα....φαγαμε αραχτοι στο κρεβατι.....μετα βγηκαμε παλι εξω και γυριζαμε κανα 2ωρο)δηλαδη ελεος γλυκο δεν ειχε το μενου .......μπραβο μπραβο και εις ανωτερα   Headbaning! Headbaning! Headbaning! Headbaning! και μη ξεχασω η ντομινος πιτσα εχει προσφορα 2+1 δωρο .
και το βραδυ σουβλακι στο βαρδαρη τιμη με το τεμαχιο   Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall
την επομενη φορα που θα βρεθουμε με την μαρκελλα θα σε προσκαλεσω να μας κρατας το φαναρι...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870

Stories

Νέο!