iliketrans
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εισαι ωραιος τελικα καρνταση λαγνουλη,αλλα μην μου την πεσεις εγω δεν θα κανω τιποτα μονο ματι...εγραψα κατι λιγο πιο πανω το σαβατο ελα σαλονικα να μας κρατας φαναρι.....
εισαι ωραιος τελικα καρνταση λαγνουλη,αλλα μην μου την πεσεις εγω δεν θα κανω τιποτα μονο ματι...εγραψα κατι λιγο πιο πανω το σαβατο ελα σαλονικα να μας κρατας φαναρι.....
το ματι για σενα το σεξ για μενα....εισαι ωραιος τελικα καρνταση λαγνουλη,αλλα μην μου την πεσεις εγω δεν θα κανω τιποτα μονο ματι...
εισαι ωραιοςςςςςςςςςς.....το ματι για σενα το σεξ για μενα....
αμα εχεις και πιτσες θα ειναι τελεια!!!!εισαι ωραιοςςςςςςςςςς.....
για πιτσες δεν ειμαι σιγουρος...το σιγουρο ειναι οτι η πουτσα θα παει συννεφο...αμα εχεις και πιτσες θα ειναι τελεια!!!!
καλα εσεις καντε οτι θελετε εγω πιτσες να εχω και να παιρνω ματιγια πιτσες δεν ειμαι σιγουρος...το σιγουρο ειναι οτι η πουτσα θα παει συννεφο...
εγραψα πουτσα γιατι δεν ειμαι παθητικος....καλα εσεις καντε οτι θελετε εγω πιτσες να εχω και να παιρνω ματι
και οπως το ειπες αυτο μου αρεσε πιο πολυ πουτσες και οχι πουτσα
εγραψα πουτσα γιατι δεν ειμαι παθητικος....
ολοι εδω μεσα ειναι ομορφοπαιδα μονο εγω ειμαι κοντος χοντρος και ασχημος...δεν βαριεσαι....αφου ειπαμε οτι ολοι ενεργητικοι ειμαστε εδω μεσα
αδερφε αν δεν ημουν δεν θα ελεγα και τιποτα και εσυ που λες οτι δεν ειμαστε ισα και ομοια,σιγουρα εσυ εχεις σκασει τα κερατα σου απο λεφτα στην συγκεκριμενη και εγω πηγα πρωτη φορα,οποτε μπορεις να σκεφτεις τι θεωρει εσενα και τι εμενα.απο εσενα ζει τοσα χρονια και εμενα με ειδε πρωτη φορα.σιγουρα δεν ειμαστε ομοια γιατι δεν ειμαι τοσο χαζουλης να δινω τα φραγκα μου στην φολα μεχρι να ικανοποιηθει και να κανει καλα την δουλεια της,piece!
σε γενικες γραμμες προσεχουν εμφανιση συμπεριφορα καθαριοτητα...τα να εισαι ασχημος εφοσον πληρωνεις ξεπερνιεται ευκολα..για τα υπολοιπα δεν παιρνω ορκοΑν δεν κάνω λάθος, σε μένα αναφέρεται μέχρι και το "τίποτα"...μετά τα χώνεις στον τραβεστολάγνο, σωστά ??
Φίλε μου σε ρώτησα,γιατί καλώς ή κακώς, η εμφάνιση μετράει και ειδικά στα τρανς. Στις γυναίκες επαγγελματίες,η καλή εμφάνιση του πελάτη,μπορεί να μην σχολιαστεί κάποιες φορές,με τα τραβέλια αντίθετα, θα πέσουν πάντα σχόλια θετικά.Σίγουρα η δική μας εμφάνιση παίζει ρόλο.Κι εμείς ευχαριστιόμαστε να κάνουμε κάτι με ένα πλάσμα που μας αρέσει,παρά αγγαρία με ένα μέτριο ή χάλια.Το ίδιο και για τις επαγγελματίες.Ωστόσο αν η άλλη(γκόμενα ή τραβέλι) είναι καβαλημένη και κωλόπαιδο, αρέσεις δεν αρέσεις,οι υπηρεσίες τα ίδια σκατά θα είναι,πάνω κάτω. Εμπειρικά μιλάω...
σε γενικες γραμμες προσεχουν εμφανιση συμπεριφορα καθαριοτητα...τα να εισαι ασχημος εφοσον πληρωνεις ξεπερνιεται ευκολα..για τα υπολοιπα δεν παιρνω ορκο
πιστεψε με ανηκεις στην μειοψηφια....εσυ και εγω μπορει να τα θεωρουμε καποια πραγματα δεδομενα αλλα οι περισοτεροι δεν....απο αυτα που ακουω κατα καιρους...Έχεις απόλυτο δίκιο στο θέμα καθαριότητας και ευγένειας.Απλά τα θεωρώ δεδομένα.Αν περιμένουμε καλές υπηρεσίες και συμπεριφορά από μία επαγγελματία που τραβάει(επιλογή της βέβαια) αυτό που τραβάει,θεωρώ ότι πρώτοι εμείς θα πρέπει να είμαστε σωστοί...Για το καθαριότητα άσ'το..αρωματισμένοι πάμε και ξανακάνουμε ντους μόλις φτάσουμε εκεί...
συμφωνω απολυτα μαζι σου αλλα τι να κανεις η καθε δουλεια εχει και τις δυσκολιες τηςπιστεψε με ανηκεις στην μειοψηφια....εσυ και εγω μπορει να τα θεωρουμε καποια πραγματα δεδομενα αλλα οι περισοτεροι δεν....απο αυτα που ακουω κατα καιρους...
ασφαλως..συμφωνω απολυτα μαζι σου αλλα τι να κανεις η καθε δουλεια εχει και τις δυσκολιες της
;) ;) ;) ;)ασφαλως..