batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.240
- Πόντοι
- 606
α ρε μουτρα κ τ δυο εισται για κανα οργιο εσεις γ τιποτα αλλοοοο
ποσά σου πήρε ;συναντηση σημερα με
ν μην πω πολλα ξερετε την αποψη μου ........
θελω απλα ν πω ότι είναι μες την 5αδα αθηνα θες.... φιλακια
50 ρ μουτροποσά σου πήρε ;
ξημερώθηκε εκεί ο βάτραχος
συναντηση σημερα με
ν μην πω πολλα ξερετε την αποψη μου ........
θελω απλα ν πω ότι είναι μες την 5αδα αθηνα θες.... φιλακια
o βάτραχος αρκεί να πληρώνει φτηνά.. τα άλλα δεν τον πολυνοιάζουν..Ρε βάτραχε, για ξηγήσου...τι έγινε ? άλλαξε μυαλό και υπηρεσίες το Μελινάκι ή μόνο για ομορφιά μιλάς ??
μαγκες εσεις που λετε για την μελινα επειδη και εγω την επισκευτικα δεν μου εδωσε σε καμια περιπτωση τετοια εντυπωση αντιθετως η μεγαλυτερη ξεπετα που εχω συναντησει ,θελω να σας ρωτησω δινει γλωσοφιλα σε εσας που την θεωρειτε τοπ??εγω θα πω οτι ειναι εξιρετικη....απο τις κορυφαιες τρανς...τωρα...μελινα θες να την φωναξεις...ιωαννα;;;;;;;λιγη σημασια εχει...και για να προλαβω μερικους εχουμε πολυ καλη χημεια...
φιλαρακι μαλλον επειδη δεν καταλαβαινεις μερικα πραγματα θα στο πω οσο πιο απλα γινεται....ΔΕΝ ΕΙΜΑΤΕ ΙΣΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΑ....μαγκες εσεις που λετε για την μελινα επειδη και εγω την επισκευτικα δεν μου εδωσε σε καμια περιπτωση τετοια εντυπωση αντιθετως η μεγαλυτερη ξεπετα που εχω συναντησει ,θελω να σας ρωτησω δινει γλωσοφιλα σε εσας που την θεωρειτε τοπ??
παντως παιδια κακως γινεται εδω συζητηση για την κοπελα δεν ειναι cross!!οποτε κακως μιλαμε για αυτην την κοπελα εδω σε αυτην την σελιδα
Καύλαρε , είσαι ωραίο παιδί ? είσαι αντρουά ? γιατί αυτές τραβάνε και τέτοια κολήματα..μαγκες εσεις που λετε για την μελινα επειδη και εγω την επισκευτικα δεν μου εδωσε σε καμια περιπτωση τετοια εντυπωση αντιθετως η μεγαλυτερη ξεπετα που εχω συναντησει ,θελω να σας ρωτησω δινει γλωσοφιλα σε εσας που την θεωρειτε τοπ??
τραβεστο λαγνε γιατι εισαι παντα τοσο επιθετικος οταν δεν συμφωνει καποιος με την δικια σου κριτικη???φιλαρακι μαλλον επειδη δεν καταλαβαινεις μερικα πραγματα θα στο πω οσο πιο απλα γινεται....ΔΕΝ ΕΙΜΑΤΕ ΙΣΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΑ....
όντως....μεγάλο λάθοςπαντως παιδια κακως γινεται εδω συζητηση για την κοπελα δεν ειναι cross!!οποτε κακως μιλαμε για αυτην την κοπελα εδω σε αυτην την σελιδα