παιδια συμφωνω οτι γαμανε τοσο κοσμο καθε μερα , αλλα εγω θα σας προτεινω να μην προτρεχουμε.θα ακολουθησουν και αλλα μετρα.Αρση μονιμοτητας που θα πειραξει και τους δημοσιους υπαλληλους.Οσοι εχετε δει την ταινια του Solana , Μνημες μια οικονομικης λεηλασιας , που δειχνει την Αργεντινη , τοτε θα δειτε οτι παμε προς τα εκει με αργα βηματα.Ετσι εγινε και εκει.Οχι σε 2 χρονια αλλα σιγα σιγα.Αρα προτεινω να μην βλεπουμε πως μπηκαν αυτοι , που και εγω μαζι σας ειμαι , αλλα αυτη τη στιγμη πρεπει απλα να σταματησουν τα μετρα που λενε.Δεν υπαρχει ανακαμψη με αυτα τα μετρα.Ετσι εγινε και στην Αργεντινη.
Και εγω δημοσιος ειμαι.Αλλα ξερω οτι αργα ή γρηγορα και εγω θα ειμαι σε ιδιωτες.Πρεπει να συμπαραστεκομαστε σε καθε απεργια, εκτος βεβαια απο αυτους που περνουν τα 2χιλιαρα για πλακα και ζητανε και αλλα , βλεπε υπαλληλοι της βουλης.Μαγκες επειδη εχω φιλο Αργεντινο η λυση ειναι μια.
Κλειδωνουμε το σπιτι μας και παμε εξω απο τη βουλη για οσο χρειαστει να φυγουν αυτοι και το ΔΝΤ.Μετα πρεπει να ξαναπαμε σπιτια μας.Αν δεν το κανουμε τωρα υα το κανουμε με τις κατσαρολες στο χερι και εμεις , που θα σημαινει οτι ειναι πολυ αργα.οποιος με θεωρησει υπερβολικο , υγεια να εχουμε , εδω θα ειμαστε και θα τα ξαναπουμε.