Νέα

Ημερήσια ενημέρωση... Απεργιών - Πορειών !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Για τριτη συνεχομενη μερα αυριο Παρασκευη 18/6/2010 το μετρο δε θα λειτουργει λογω 24αρης απεργιας εργαζομενων.
Αιτια η μη ανανεωση συμβασης 250 βυσματιων που μπηκαν λιγο πριν τις εκλογες
Αποτελεσμα την ταλαιπωρια χιλιαδες κοσμου
Τελικα οτι γουσταρει κανει ο καθενας στην Ελλαδα :jerking: :jerking:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Για τριτη συνεχομενη μερα αυριο Παρασκευη 18/6/2010 το μετρο δε θα λειτουργει λογω 24αρης απεργιας εργαζομενων.
Αιτια η μη ανανεωση συμβασης 250 βυσματιων που μπηκαν λιγο πριν τις εκλογες
Αποτελεσμα την ταλαιπωρια χιλιαδες κοσμου
Τελικα οτι γουσταρει κανει ο καθενας στην Ελλαδα :jerking: :jerking:
οί κύριοι υπογράψαν σύμβαση πού έλειξε...
αλλά τήν έχουν δεί δημόσιοι υπάλληλοι μέ μονιμοτητα χωρίς κάν νά έχουν υπογράψει σύμβαση μονιμότητας καί γαμάνε και 2 εκατομμυρια ανθρώπους καθημερινά,,,

vagvagvag

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
98
Πόντοι
1
παιδια συμφωνω οτι γαμανε τοσο κοσμο καθε μερα , αλλα εγω θα σας προτεινω να μην προτρεχουμε.θα ακολουθησουν και αλλα μετρα.Αρση μονιμοτητας που θα πειραξει και τους δημοσιους υπαλληλους.Οσοι εχετε δει την ταινια του Solana , Μνημες μια οικονομικης λεηλασιας , που δειχνει την Αργεντινη , τοτε θα δειτε οτι παμε προς τα εκει με αργα βηματα.Ετσι εγινε και εκει.Οχι σε 2 χρονια αλλα σιγα σιγα.Αρα προτεινω να μην βλεπουμε πως μπηκαν αυτοι , που και εγω μαζι σας ειμαι , αλλα αυτη τη στιγμη πρεπει απλα να σταματησουν τα μετρα που λενε.Δεν υπαρχει ανακαμψη με αυτα τα μετρα.Ετσι εγινε και στην Αργεντινη.
Και εγω δημοσιος ειμαι.Αλλα ξερω οτι αργα ή γρηγορα και εγω θα ειμαι σε ιδιωτες.Πρεπει να συμπαραστεκομαστε σε καθε απεργια, εκτος βεβαια απο αυτους που περνουν τα 2χιλιαρα για πλακα και ζητανε και αλλα , βλεπε υπαλληλοι της βουλης.Μαγκες επειδη εχω φιλο Αργεντινο η λυση ειναι μια.
Κλειδωνουμε το σπιτι μας και παμε εξω απο τη βουλη για οσο χρειαστει να φυγουν αυτοι και το ΔΝΤ.Μετα πρεπει να ξαναπαμε σπιτια μας.Αν δεν το κανουμε τωρα υα το κανουμε με τις κατσαρολες στο χερι και εμεις , που θα σημαινει οτι ειναι πολυ αργα.οποιος με θεωρησει υπερβολικο , υγεια να εχουμε , εδω θα ειμαστε και θα τα ξαναπουμε.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
παιδια συμφωνω οτι γαμανε τοσο κοσμο καθε μερα , αλλα εγω θα σας προτεινω να μην προτρεχουμε.θα ακολουθησουν και αλλα μετρα.Αρση μονιμοτητας που θα πειραξει και τους δημοσιους υπαλληλους.Οσοι εχετε δει την ταινια του Solana , Μνημες μια οικονομικης λεηλασιας , που δειχνει την Αργεντινη , τοτε θα δειτε οτι παμε προς τα εκει με αργα βηματα.Ετσι εγινε και εκει.Οχι σε 2 χρονια αλλα σιγα σιγα.Αρα προτεινω να μην βλεπουμε πως μπηκαν αυτοι , που και εγω μαζι σας ειμαι , αλλα αυτη τη στιγμη πρεπει απλα να σταματησουν τα μετρα που λενε.Δεν υπαρχει ανακαμψη με αυτα τα μετρα.Ετσι εγινε και στην Αργεντινη.
Και εγω δημοσιος ειμαι.Αλλα ξερω οτι αργα ή γρηγορα και εγω θα ειμαι σε ιδιωτες.Πρεπει να συμπαραστεκομαστε σε καθε απεργια, εκτος βεβαια απο αυτους που περνουν τα 2χιλιαρα για πλακα και ζητανε και αλλα , βλεπε υπαλληλοι της βουλης.Μαγκες επειδη εχω φιλο Αργεντινο η λυση ειναι μια.
Κλειδωνουμε το σπιτι μας και παμε εξω απο τη βουλη για οσο χρειαστει να φυγουν αυτοι και το ΔΝΤ.Μετα πρεπει να ξαναπαμε σπιτια μας.Αν δεν το κανουμε τωρα υα το κανουμε με τις κατσαρολες στο χερι και εμεις , που θα σημαινει οτι ειναι πολυ αργα.οποιος με θεωρησει υπερβολικο , υγεια να εχουμε , εδω θα ειμαστε και θα τα ξαναπουμε.
κοιταξτε ενα μαλακα που θελει να βγουμε στους δρομους για να μην πεσει ο ιδιος απ το δημοσιο στους ιδιωτες..

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Όντως η λύση είναι μία - να λιντσάρουμε όλοι μαζί εμείς τα κορόϊδα, τους μάγκες δημόσιους υπαλλήλους (και τους προϊσταμένους τους νταβατζήδες πολιτικούς) που φυτοζωούν εις βάρος της οικονομίας, εκβιάζουν την επιχειρηματικότητα, και καταστρέφουν την χώρα καθημερινά με προδοτικό και εγκληματικό τρόπο μέσω των απεργιών τους!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom