Νέα

Ηλίθιοι, επικίνδυνοι, ανεπαρκείς ή απλά προδότες; Ίσως και όλα μαζί.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 694
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Καψιμιτζής ήσουν στο στρατό ή μόνιμος αγγαρειομάχος;

Το σίγουρο είναι ότι ούτε για βλήμα δεν έκανες.
Και τα βληματα εχουν την αξια τους, αν εχουν ψυχη και αγαπανε την Πατριδα!!!...Απο Αλβανια καταγεσαι εσυ να ουμε;;;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.476
Πόντοι
25.467
Τυπε απλα εγω δεν γουσταρω να πηδαω κωλο.δεν εχω το δικαιωμα δηλαδη; :rockon:

Βεβαίως και έχετε το δικαίωμα.

Βέβαια, εσείς θα ήταν καλύτερο να μην γουστάρετε να πηδάτε καθόλου, αλλά ας μην το θίξουμε γιατί θα στεναχορηθούμε πρωϊνιάτικα.

Επισκέπτης
Τυπε απλα εγω δεν γουσταρω να πηδαω κωλο.δεν εχω το δικαιωμα δηλαδη; :rockon:

ΤΟ ΝΑ ΜΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ , ΣΑΦΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ .
Το να προσπαθείς να εξηγήσεις αυτό το γούστο ,
υποτιμώντας το πρωκτικό ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ.

ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ , ΓΙΑ ΝΑ "ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ" ΤΟ ΠΡΩΚΤΙΚΟ
ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ , ΥΠΕΡΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ.
Π.χ.
ότι κώλο γαμάνε οι μικροτσούυτσουνοι
κώλο γαμάνε οι κρυφόπουστες
όσοι γαμάνε κώλο σπρώχνουν σκατά
ότι γαμάνε κώλο όσοι δεν "νοιώθουν" κάτι από το μουνί
και το ότι γαμήσι από τον κώλο είναι το γαμήσι των πούστηδων ....
ΟΛΑ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Βέβαια, εσείς θα ήταν καλύτερο να μην γουστάρετε να πηδάτε καθόλου, αλλά ας μην το θίξουμε γιατί θα στεναχορηθούμε πρωϊνιάτικα.
Λετε να ειναι ντιγκινταγκας;;

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Και τα βληματα εχουν την αξια τους, αν εχουν ψυχη και αγαπανε την Πατριδα!!!...Απο Αλβανια καταγεσαι εσυ να ουμε;;;

Εντάξει δε μου αρέσει να γενικεύω, αλλά το 75% των μονιμάδων που γνώρισα ήταν το ίδιο λιγούρια σα και σένα αλλά περισσότερο στόκοι (ναι είναι δυνατόν).

Άντε σε καμιά στάση ΚΤΕΛ μπας και γαμήσεις και ξελαμπικάρεις και γράφεις λιγότερες μαλακίες.

Μαλάκα ξεκίνα να πάρεις την πόλη και ερχόμαστε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Φιλε μου μου το προτεινεις;Μιας και απο οτι φαινεται, εχεις υιοθετησει αυτην την τακτικη,Σε εχει βοηθησει σε κατι;

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Εντάξει δε μου αρέσει να γενικεύω, αλλά το 75% των μονιμάδων που γνώρισα ήταν το ίδιο λιγούρια σα και σένα αλλά περισσότερο στόκοι (ναι είναι δυνατόν).

Άντε σε καμιά στάση ΚΤΕΛ μπας και γαμήσεις και ξελαμπικάρεις και γράφεις λιγότερες μαλακίες.

Μαλάκα ξεκίνα να πάρεις την πόλη και ερχόμαστε.
Ωραια σου εχει μαθει η μαμα σου και ο μπαμπας σου, να γραφεις στο διαδικτυο σε αγνωστους!!!..Να δωσεις συγχαρητηρια στους γονεις σου για την ανατροφη που σου εδωσαν!!!!....Αλλα δεν μου απαντησες....Αλβανακι εισαι;;;...

Επισκέπτης
Φιλε μου μου το προτεινεις;Μιας και απο οτι φαινεται, εχεις υιοθετησει αυτην την τακτικη,Σε εχει βοηθησει σε κατι;

Βασικά εγώ θα σου πρότεινα να κόψεις να γαμάς τη χούφτα σου.
ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ΤΟ ΝΑ ΜΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ , ΣΑΦΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ .
Το να προσπαθείς να εξηγήσεις αυτό το γούστο ,
υποτιμώντας το πρωκτικό ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ.

ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ , ΓΙΑ ΝΑ "ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ" ΤΟ ΠΡΩΚΤΙΚΟ
ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ , ΥΠΕΡΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ.
Π.χ.
ότι κώλο γαμάνε οι μικροτσούυτσουνοι
κώλο γαμάνε οι κρυφόπουστες
όσοι γαμάνε κώλο σπρώχνουν σκατά
ότι γαμάνε κώλο όσοι δεν "νοιώθουν" κάτι από το μουνί
και το ότι γαμήσι από τον κώλο είναι το γαμήσι των πούστηδων ....
ΟΛΑ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
κοιτα λακη αυτα τα διαβασαν χιλιαδες.κανεναν δεν τον ενοχλησε.μονο εσυ παρεξηγηθηκες.
αυτο σημαινει οτι κατι απο αυτα που εγραψα σε αντιπροσωπευει.τωρα κρυφοπουστας εισαι;
μικρος;δεν ξερω.παντως μου θυμιζεις τον πατερα ενος παιδιου σε μια ταινια που λεγοταν American Beauty.
και αυτος τρελα με τα οπλα,μισος για τους πουστηδες,για τα κομμουνια,ελεγε ακριβως αυτα που λες και εσυ.
και στο τελος αποδειχτηκε κρυφοπουστα.Για ψαξτο φιλε.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Μεγάλη αλήθεια αυτό που λέει ο Λάκης master (και δε πάει σε σένα για να μην υπάρχει παρεξήγηση, άλλοι μου έρχονται στο μυαλό).

Ρε master ρωτάς τους άλλους πως θα γαμήσεις; Άμα δε γουστάρεις κώλο μη γαμάς κώλο, απλό είναι, τι τους ζαλίζεις τον έρωτα.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Ωραια σου εχει μαθει η μαμα σου και ο μπαμπας σου, να γραφεις στο διαδικτυο σε αγνωστους!!!..Να δωσεις συγχαρητηρια στους γονεις σου για την ανατροφη που σου εδωσαν!!!!....Αλλα δεν μου απαντησες....Αλβανακι εισαι;;;...

Πω πω μου έκανες τη μούρη κρέας.

Κυρίως αυτό με τη μαμά και το μπαμπά ήταν πολύ σκληρό.

Εντάξει το παραδέχομαι, είσαι σκληραγωγημένος, τόσες πουτάνες σε έχουν πετάξει έξω από τα μπουρδέλα τους, έμαθες.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Πω πω μου έκανες τη μούρη κρέας.

Κυρίως αυτό με τη μαμά και το μπαμπά ήταν πολύ σκληρό.

Εντάξει το παραδέχομαι, είσαι σκληραγωγημένος, τόσες πουτάνες σε έχουν πετάξει έξω από τα μπουρδέλα τους, έμαθες.
Τουλαχιστον γραψε μου, ποιανου κλωνος εισαι;;

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
"Επί τέσσερις συνεχείς ημέρες, διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία διαμαρτυρόμενοι για τα σχέδια ανέγερσης ενός εμπορικού κέντρου και πολυκατοικιών στην περιοχή, που θα είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή των πράσινων χώρων του πάρκου.
Οι οικολόγοι έχουν επικρίνει το γεγονός ότι η πόλη θυσιάζει ολοένα και περισσότερους χώρους πρασίνου για την ανέγερση κτιρίων.
Στελέχη της κυβέρνησης έχουν δηλώσει και στο παρελθόν ότι η ανέγερση θα ξεκινήσει, ανεξάρτητα από τις διαδηλώσεις.
Όπως μεταδίδει το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ένα δικαστήριο στην Κωνσταντινούπολη διέταξε την αναστολή των σχεδίων για ξερίζωμα των δέντρων από την περιοχή.
Αρκετές χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής κατά μήκος του δρόμου που οδηγεί στην πλατεία Ταξίμ."

απο news247.

Ελα που εισαι? Δεν θα πεις "χεστηκαμε για τα παρκα τους"? Ξερεις ποιος εισαι  ;)
....Συριζαιοι Τουρκοι θαναι αυτοι...που δεν θελουν την...αναπτυξη! Οπισθοδρομικοι νεοτουρκοι που κρατανε την χωρα πισω  :rockon:
Αντι να φτιαξουν 4-5 mall ακομα ε? Με τα κωλοπαρκα και τους χωρους του κωλοπρασινου...γαμω τα κωλοδεντρα τους!
Αντε ντε. Γραψε καμια τετοια μαλακια να κανουμε τζερτζελο. Οι Τουρκοι ειναι εναντια στην...αναπτυξη! Αν θελουν πρασινο, να πανε στα βουνα, να φυγουν απο την πολη. Οριστε μας  :rockon:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Τουλαχιστον γραψε μου, ποιανου κλωνος εισαι;;

Της Dolly

dolly-sheep.jpg

ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Επισκέπτης
.παντως μου θυμιζεις τον πατερα ενος παιδιου σε μια ταινια που λεγοταν American Beauty.
και αυτος τρελα με τα οπλα,μισος για τους πουστηδες,για τα κομμουνια,ελεγε ακριβως αυτα που λες και εσυ.
και στο τελος αποδειχτηκε κρυφοπουστα.

Εδώ που τα λέμε , πόσες ταινίες να έχει δει ένας λοστρόμος ;;;
Οπότε η συγκεκριμένη , μπορεί να είναι και το 5% της κινηματογραφικής σου γνώσης.

Συνεχίζεις να επαληθεύεις την αρχική εντύπωση που έδωσες.
Οι κινήσεις σου προδιαγεγραμμένες με ακρίβεια , όπως των πλανητών.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom