Δ
Διαγραμμένο μέλος 113062
Επισκέπτης
περίεργο πάντως..λιβυη αίγυπτος συρία τουρκία....κάτι ψήνουν οι reptilians μου φαίνεται...
Εχει μεταφερθει εδω και κατι χρονια στην Ασια το κεντρο αποφασεων!!!....Απο Ασια θα ξεκινησει το παρτυ!!!....Η πρωτη Υπερδυναμη αυτη την στιγμη σε ολα τα επιπεδα στον πλανητη, ειναι η Κινα!!!!!!περίεργο πάντως..λιβυη αίγυπτος συρία τουρκία....κάτι ψήνουν οι reptilians μου φαίνεται...
περίεργο πάντως..λιβυη αίγυπτος συρία τουρκία....κάτι ψήνουν οι reptilians μου φαίνεται...
καμια μπομπιτα θα ριξει η β.κορεα τυπε?Εχει μεταφερθει εδω και κατι χρονια στην Ασια το κεντρο αποφασεων!!!....Απο Ασια θα ξεκινησει το παρτυ!!!....Η πρωτη Υπερδυναμη αυτη την στιγμη σε ολα τα επιπεδα στον πλανητη, ειναι η Κινα!!!!!!
χαχαχα....που να γνωριζω βρε;;;..Εκτιμω πως οχι..απο αλλου θα ξεκινησει το παρτυ, αν δεν τα βρουνε στην μοιρασια του ορυκτου πλουτου στην Νοτια Ευρωπη!!!Σε καθε περιπτωση αν ξεκινησει ο τριτος(Γ') Παγκοσμιος...θα ειναι για τον ορυκτο-ενεργειακο πλουτο!!!Νομιζω, σας το ειχα γραψει στο παρελθον σε καποιο θρεντ!!!Ας ευχηθουμε οι τεσσερις οικογενειες που κυβερνουν στον Πλανητη να τα βρουν μεταξυ τους...καμια μπομπιτα θα ριξει η β.κορεα τυπε?
τζαμπα βγαλαμε τα νάιλα τυπε :Sο παισιος λεει δεν θα γινει πολεμος με τουρκια
ο παστιτσιος λεει θα γινει παντως τυπετζαμπα βγαλαμε τα νάιλα τυπε :S
Η πρωτη Υπερδυναμη αυτη την στιγμη σε ολα τα επιπεδα στον πλανητη, ειναι η Κινα!!!!!!
Δεν χρειαζεται να ειναι ρε λακουρα.ολους τους γαμανε οι κινεζοι αν θελουν.ξερουν κουνγκ φου.όχι σε στρατό/όπλα φιλάρα ...
οι Τούρκοι πολίτες αν και μουσουλμάνοι οι ποιο πολλοί είναι και αυτοί κανονικοί άνθρωποι ίσοι και ίδιοι με όλους τους άλλους, που θέλουν να ζουν σε μια νορμάλ,δίκαιη και πολιτισμένη κοινωνία.
Στα πρόθυρα ΕΜΦΥΛΙΟΥ η Τουρκία: Τούρκοι στρατιώτες άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών!
...
Συγκεκριμένα διαδηλωτές, κυνηγημένοι από αστυνομικούς, βρήκαν καταφύγιο σε στρατιωτικό νοσοκομείο. Οι αστυνομικές δυνάμεις προσπάθησαν να τους ακολουθήσουν με Αύρες και περιπολικά αλλά η στρατιωτική φρουρά, υπεύθυνη για την ασφάλεια του νοσοκομείου, τις εμπόδισε και μάλιστα έκανε χρήση όπλων για να απειλήσει τους αστυνομικούς, οι οποίοι με τη σειρά τους έριξαν χημικά στους στρατιώτες!
Λίγο αργότερα γιατροί από το στρατιωτικό νοσοκομείο μοίρασαν σε διαδηλωτές ιατρικές μάσκες για να προστατευθούν από τα διακρυγόνα!
...
Κριμα...δηλαδη μπορει να σηκωθουμε σε λιγες ωρες και να μαθουμε απο τις ειδησεις, οτι εχουν αρχισει να παιζουν σφαλιαρες μεταξυ τους οι γειτονες μας;;
Δεν χρειαζεται να ειναι ρε λακουρα.ολους τους γαμανε οι κινεζοι αν θελουν.ξερουν κουνγκ φου.
οι ηπα ακόμη αν θέλουν
μπορούν να αφανίσουν όλο τον υπόλοιπο πλανήτη ....
δυστυχώς ....
αυτό δεν είναι δική μου γνώμη, αλλά άλλων που ξέρουν ....
μπορεί αυτό να ανατραπεί σε λιγότερα από 10 χρόνια,
αλλά για την ώρα είναι έτσι .....