Νέα

Ηλικα γαμου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_agapes_mono_sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 391
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ιδανικη ηλικια γαμου για τον αντρα?

• Πριν τα 30

Ψήφοι: 10 5,0%
  • 30 - 36

Ψήφοι: 88 44,0%
  • 37 - 43

Ψήφοι: 55 27,5%
  • 44 - 50

Ψήφοι: 7 3,5%
  • Μετα τα 50

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ποτε

Ψήφοι: 35 17,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    200

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
γιατι ρε φιλαρακι αμα κανεις παιδια θα συναντησεις τον δημιουργο σου με παρεα?

ε ρε τι ακουμε

Θα στο κάνω πιο λαϊκά να ούμ.

« Ο παντρεμένος ζει σαν σκύλος και πεθαίνει σαν βασιλιάς.

Ο εργένης ζει σαν βασιλιάς (ειδικά αν μαγειρεύει, αυτό το λέω εγώ γι’ αυτό και σου δίνω και καμμιά συνταγή πιο πάνω)

Και πεθαίνει σαν σκύλος»

Εσύ αποφασίζεις.

Φυσικά με βάση μόνο αυτό το γνωμικό ο γάμος χάνει ασυζητητί.

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Πιστευετε οτι ο αντρας πρεπει να παντρευτει καποια στιγμη στη ζωη του και να κανει κουτσουβελα? Αλλιως αν απο καποια ηλικια και μετα δεν εχει παντρευτει θεωρειται χαμενο κορμι?

Νομιζα οτι αυτα ισχυουν για τις γυναικες αλλα τωρα τελευταια ολο και περισσοτεροι μου λενε να παντρευτω και να κανω οικογενεια  :headbang:

Κάποια στιγμή στην ζωή σου θα γνωρίσεις κάποια γυναίκα την οποία θα θαυμάζεις ως άνθρωπο , και θα την σέβεσαι και θα την εκτιμάς. Αν και φαίνεται απλό, εντούτοις δεν θαυμάζουμε πολλούς ανθρώπους περισσότερο απο τον εαυτό μας. Αυτή είναι η γυναίκα της ζωής σου και  πρέπει να την παντρευτείς σε όποια ηλικία και αν είσαι. Τα του σεξ βρίσκονται, και αν δεν βρεθούν υπάρχει και ο αγοραίος έρωτας,υπάρχουν λύσεις. Άνθρωπο τον οποίο θα εκτιμάς αληθινά όμως, βαθιά μέσα σου, δεν θα γνωρίσεις πολλούς στην ζωή σου. Ο επιτυχημένος γάμος είναι αυτός που μετά απο 10 χρόνια να μπορείς να κάτσεις σπίτι, να δείς μια ταινία και να φας μια pizza  (απλά πράγματα δηλαδή) με τον άλλον και μέσα σου να αισθάνεσαι καλά, όμορφα και να μην πνίγεσαι. Και για να γίνει αυτό χρειάζεται να θαυμάζεις τον άλλον και να μην έχεις εγωισμό . Αυτή είναι η δική μου άποψη.

Επισκέπτης
^^
Kαθένας ορίζει διαφορετικά το 'νιώθω γεμάτος'. Δεν μπορείς λοιπόν να κρίνεις κάποιον από αυτό και να βγάλεις συμπέρασμα=πέταξε το πουλάκι.
Επίσης κάποιοι είναι ευτυχισμένοι με σκυλιά/γατιά, δεν είναι κατάντια δλδ.

Το μόνο που 'πιέζει' είναι το θέμα παιδιά για να νιώθει το παιδί σου ότι έχει γονείς κι όχι μόνο παππούδες.

Έντιτ: γαμώ τη νέα σελίδα.
Aλλο "κρινω" και αλλο λεω την αποψη μου,ο θεματοθετης ζητησε την αποψη μας και εγραψα την αποψη μου,δεν "κρινω" καποιον που θα διαλεξει αλλο τροπο ζωης απ τον δικο μου.

Επισκέπτης

Συνομηλικε οσο περνανε τα χρονια γινομαστε ολο και πιο παραξενοι και ιδιοτροποι. Το ιδιο και οι γυναικες. Το βλεπω σε φιλους περιπου στην ιδια ηλικια που δεν παντρευτηκαν. Οποτε αν ειναι να γινει κατι πρεπει να γινει αμεσα, αλλιως πεταξε το πουλακι. Χωρις αυτο να σημαινει οτι οποια βρεις παντρεψου τη. Χιλιες φορες μονος παρα με καποιονπια που να σου κανει ή να της κανεις τη ζωη μαυρη.  

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
αντρας που παντρευεται πριν τα 35 ειναι απλα μελλοντικος μποτοξακιας νεανιζων σαπιοκοιλιας στο Villa Mercedes να χορευει, να καμαρωνει σα το γυφτικο σκεπαρνι και να γελαει ο κοσμος μαζι του. Η κακομοιρης που τρωει σουτ απο τη γυναικα του στα 45 και μετα ζωη τελος.

Αν ο αντρας δε ζησει τη ζωη του και δε δημιουργησει 5 πραγματα δεν εχει κανενα νοημα να παντρευτει. Και ναι ειμαι κυνικος, με οσους λενε ειμαι ερωτευμενος, ειναι ο ανθρωπος της ζωης μου, γελαω.

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Eγώ πάλι πιστεύω πως σε όποια ηλικία κι αν το κάνεις ,θα έρθει κάποια στιγμή που θα το μετανιώσεις.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μετανιωνω που δεν εκανα ενα γιο στα 18 να κανουμε τωρα βολτες.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
...και σιγα μην πηγαινε βολτες με σενα ο γιος σου...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
η καλύτερη ηλικία να χωρίσεις είναι τα 40

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
για πες μου τους λογους
δε νομιζω οτι  ο γιος σου στα 20-25 θα θελει να κανει βολτες με τον 40ρη πατερα του...θα προτιμαει η τους φιλους του η καμμια καβλιαρα...

δε λεω ρε παιδι μου οτι θα ναι κανα κωλοπαιδο που δε θα εκτιμαει τιποτα αλλα λογικα να το δεις δε θα κανετε και πολυ παρεα...

μεγαλη κουβεντα...

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Eγώ πάλι πιστεύω πως σε όποια ηλικία κι αν το κάνεις ,θα έρθει κάποια στιγμή που θα το μετανιώσεις.

:rolleyes: .......ήμαρτον μαρή ....αχόρταγη πιά! .....σε κούνε οι μικρές και θα μείνουν ......στην εταζέρα  :s&m_2: :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Καλό είναι να παντρέυεται νέος ενας ανδρας ώστε εάν μπορέι να κάνει παιδί να το χαρεί..να κάνουν μαζί μπουρδελότσαρκες, αθλοπαιδείες, ταξίδια με το παπί, διαγωνισμό κλανιάς

μην καταντήσει σαν επιφάνη χρήστη εδώ μέσα που στα 40 αντί να παίζει μπάλα με το παιδί του παίζει με γκάτζετς

βέβαια πλέον δεν μπορείς να παντρευτείς γενικά

όσο για την γυναίκα εάν περάσει τα 35 τότε είτε μένει ράφι είτε κοιτάζει πλεόν για κατηγορία χωρισμένου με παιδί..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δε νομιζω οτι  ο γιος σου στα 20-25 θα θελει να κανει βολτες με τον 40ρη πατερα του...θα προτιμαει η τους φιλους του η καμμια καβλιαρα...

δε λεω ρε παιδι μου οτι θα ναι κανα κωλοπαιδο που δε θα εκτιμαει τιποτα αλλα λογικα να το δεις δε θα κανετε και πολυ παρεα...

μεγαλη κουβεντα...

θα καναμε παρεα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom