Νέα

Ηλικα γαμου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_agapes_mono_sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 391
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ιδανικη ηλικια γαμου για τον αντρα?

• Πριν τα 30

Ψήφοι: 10 5,0%
  • 30 - 36

Ψήφοι: 88 44,0%
  • 37 - 43

Ψήφοι: 55 27,5%
  • 44 - 50

Ψήφοι: 7 3,5%
  • Μετα τα 50

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ποτε

Ψήφοι: 35 17,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    200

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
στην σαουδικη αραβια πανε και παραπανε. :grin: εχεις 15 γυναικες.Και γαμεις αλλη καθε μερα,και τους εισαι πιστος.Μεχρι τις 15 ειναι σχεση.απο τις 16 και μετα ειναι κερατο :zfuck:
φαντασου τα εξοδα για σερβιετες

OP
OP
O

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
στην σαουδικη αραβια πανε και παραπανε. :grin: εχεις 15 γυναικες.Και γαμεις αλλη καθε μερα,και τους εισαι πιστος.Μεχρι τις 15 ειναι σχεση.απο τις 16 και μετα ειναι κερατο :zfuck:

αν ηταν ετσι κι εδω φιλε θα το σκεφτομουνα

μη σου πω θα ειχα παντρευτει κιολας

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μετά τα 40, να έχεις χορτάσει μουνί και να μην είσαι έγκαβλος με την γυναίκα σου.

Μπορώ να σου πω και ποιά ηλικία πρέπει να έχει η γυναίκα σου.

Μαθυματικός τύπος: 'Εστω χ η ηλικία σου.

Η ηλικία της γυναίκας σου πρέπει να είναι (χ/2)+7.

Υποδειγματική λύση; Έστω εσύ, 40, υποψήφια σύζυγος (40/2)+7= 27.
Αυτός, που έβγαλε τον μαθηματικό τύπο, θα πρέπει να ήταν τίγκα στην ανωμαλία. Αν η γυναίκα δεν πατήσει τα 70, δε βλέπεται.

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
το θεμα γαμου οπως το παραθετει ο φιλος εδω νομιζω πως δεν το αναλυει σωστα!!!!μας λες ποτε ειναι η σωστη ηλικια για γαμο,ομως δεν μας λες εαν θελεις να κανεις οικογενεια με αυτην που θα παντρευτης......

το να παντρευτεις απλα ετσι για να παντρευτης μπορεις να το κανεις οποτε θελεις με οποιο ατομο θελεις(αν και εκει θα πρεπει να θεσεις καποια ελλαχιστα στανταρτς) ομως το να κανεις οικογενεια δλδ παιδια και να δημιουργησεις υποπχρεωσεις ειναι πολυ πιο συνθετο απο το να παντρευτεις ετσι απλα

αλλωστε μην ξεχνας και την αυξητικη ταση των διαζυγιων τις τελευταιες δεκαετιες

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296
Μοιραζόμενος την προσωπική εμπειρία μου: Γάμος στα 37. Πρώτο ζουζούνι στα 38. Εντάξει, έχεις κουράγιο να τρέχεις. Δεύτερο ζουζούνι στα 43. Ζοριζόμαστε. Θα έπρεπε όλα να τα είχαμε κάνει νωρίτερα. Αλλά, στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτη. Τώρα, στα 45, συμμαθητή, δεν είσαι και μεγάλος. Αλλά αν θέλεις γάμους και ζουζούνια, να επιταχύνεις.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
βασικα αμα δε παντρευτεις 2-3 φορες  δεν εχει γουστο πιστευω...να χεις να λες ρε παιδι μου...

OP
OP
O

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
το θεμα γαμου οπως το παραθετει ο φιλος εδω νομιζω πως δεν το αναλυει σωστα!!!!μας λες ποτε ειναι η σωστη ηλικια για γαμο,ομως δεν μας λες εαν θελεις να κανεις οικογενεια με αυτην που θα παντρευτης......

το να παντρευτεις απλα ετσι για να παντρευτης μπορεις να το κανεις οποτε θελεις με οποιο ατομο θελεις(αν και εκει θα πρεπει να θεσεις καποια ελλαχιστα στανταρτς) ομως το να κανεις οικογενεια δλδ παιδια και να δημιουργησεις υποπχρεωσεις ειναι πολυ πιο συνθετο απο το να παντρευτεις ετσι απλα

αλλωστε μην ξεχνας και την αυξητικη ταση των διαζυγιων τις τελευταιες δεκαετιες

Μοιραζόμενος την προσωπική εμπειρία μου: Γάμος στα 37. Πρώτο ζουζούνι στα 38. Εντάξει, έχεις κουράγιο να τρέχεις. Δεύτερο ζουζούνι στα 43. Ζοριζόμαστε. Θα έπρεπε όλα να τα είχαμε κάνει νωρίτερα. Αλλά, στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτη. Τώρα, στα 45, συμμαθητή, δεν είσαι και μεγάλος. Αλλά αν θέλεις γάμους και ζουζούνια, να επιταχύνεις.

ρε μαγκες δεν αισθανομαι ουτε πατρικο ουτε συζυγικο ενστικτο

δε θελω να παντρευτω αλλα με πρηζουν να παντρευτω

πιστευετε πως υπαρχει αυτο που λεμε γεροντοκορη και στον αντρα?

δεν ειμαστε ολοι φτιαγμενοι για γαμους και μαλακιες

Waaam

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μάλλον έχεις αργήσει αγαπητέ "όχι πια φίλοι..."

Ο γάμος είναι μια ιστορία που θέλει όρεξη και κέφια (τουλάχιστον ο πρώτος) και
το παιδί θέλει έναν πατέρα φρέσκο και ξεκούραστο.
Όταν ήμουν 45 ο γιος μου ήταν 21 και βγαίναμε για μπύρες.

Αν είναι σοβαρή η ερώτησή σου βιάσου γιατί το τρένο αυτό έχει ένα δρομολόγιο,
κι αν το χάσεις...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Και μην ξεχνάμε την έμφυτη ενστικτώδη ανδρική ανάγκη, ανεξαρτήτως ηλικίας ή άλλων απόψεων, να εκσπερματώσει ανευ προφυλακτικού εντός ζεστού, υγρού, φιλόξενου γυναικείου κόλπου για να διασπείρει περαιτέρω τα γονίδια του.

Επιχείρημα υπέρ της τεκνοποιίας, εντος ή εκτός γάμου είναι αυτό.

OP
OP
O

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Μάλλον έχεις αργήσει αγαπητέ "όχι πια φίλοι..."

Ο γάμος είναι μια ιστορία που θέλει όρεξη και κέφια (τουλάχιστον ο πρώτος) και
το παιδί θέλει έναν πατέρα φρέσκο και ξεκούραστο.
Όταν ήμουν 45 ο γιος μου ήταν 21 και βγαίναμε για μπύρες.

Αν είναι σοβαρή η ερώτησή σου βιάσου γιατί το τρένο αυτό έχει ένα δρομολόγιο,
κι αν το χάσεις...

καλα εσυ το παρακανες

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16

φιλε μου τοτε αποφευγε με ωραιο τροπο αυτους που σε πριζον οπως λες και αν δεν μπορεις καντους να το καταλαβουν με τον ενα η τον αλλο τροπο!!!!εαν εσυ ο ιδιος δεν γουσταρεις παντριες ακομα και θεομουνο με λεφτα να βρεις παλι θα την χωρισεις-χωρισετε....και ξερεις.....απο το να κανεις εναν αποτυχημενο γαμο καλυτερα να τον αποφυγεις.....

αλλωστε μην ξεχνας οτι και την μονικα μπελουτσι βρεθηκε αντρας που την βαρεθηκε   :sunglasses:

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

φιλαρα εαν δεν γουσταρεις να παντρευτεις,μην παντρευεσαι.ενας ανεπιθυμητος γαμος απο την μερια σου,μονο προβληματα θα φερει και σε εσενα,και στην γυναικα,και πολυ πιθανον και στο παιδι εαν αποφασισετε να κανετε.οσο για τον κωλοκωσμο,ασε να λεει οτι παπαριες θελει.αυτοι που σου λενε να παντρευτεις,ειναι οι ιδιοι που σε περιμενουν στην γωνια να στην πουνε εαν κατι παει στραβα.εαν δεν πιστευεις στον γαμο,μην τους δωσεις την ευκαιρια που ψαχνουν

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

ε μια κουβεντα την κανουμε μανα μου

α και πριν που ειπα για συνδρομα δεν το πα με διαθεση γγρουζουσιας φυσικα αλλα προειδοποιησης γιαι βλεπουν πολλα τα ματια μας
επισης δε μεγαλυτερη ηλικια και η γυναικα εχει τετοια θεματα καθως και οπως ειπε ο αγαπες και σουβλακι, να χασει και το παιδι. Αν και το να χασει καποια το παιδι ειναι πολυ πιθανο και σε μκροτερες ηλικιες. γενικα μην σου τυχει.

OP
OP
O

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
φιλε μου τοτε αποφευγε με ωραιο τροπο αυτους που σε πριζον οπως λες και αν δεν μπορεις καντους να το καταλαβουν με τον ενα η τον αλλο τροπο!!!!εαν εσυ ο ιδιος δεν γουσταρεις παντριες ακομα και θεομουνο με λεφτα να βρεις παλι θα την χωρισεις-χωρισετε....και ξερεις.....απο το να κανεις εναν αποτυχημενο γαμο καλυτερα να τον αποφυγεις.....

αλλωστε μην ξεχνας οτι και την μονικα μπελουτσι βρεθηκε αντρας που την βαρεθηκε   :sunglasses:

αν ηταν παντως για την μπελουτσι τοτε παντρευομουν  :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom