sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
δε κανω παρεα με παντρεμενους....γιατι ρε φιλε εσενα οι δικοι σου φιλοι δε χωριζουν?
δε κανω παρεα με παντρεμενους....γιατι ρε φιλε εσενα οι δικοι σου φιλοι δε χωριζουν?
δε κανω παρεα με παντρεμενους....
δε κανω παρεα με παντρεμενους....
ποιος ειναι αυτος ρε τυπε? κλωνος ειναι?χαχα προχθες ελεγε ολο τον κοσμο αρχιδια επειδη κοιτανε λεει την παρτη τους
και δεν τον νταντευουν οπως θα επρεπε.
τι δουλεια εχω εγω με παντρεμενους?....αφου οταν παντρευτουν αλλαζουν..γινονται υποχειρια της μαλακισμενης...καθολου?
πως κι ετσι?
εισαι πιτσιρικας?
Εγραψες !!!!!!!!!!!!!!!Αφου οταν παντρευτουν αλλαζουν..γινονται υποχειρια της μαλακισμενης...
exoune δει τα ματακια μου...Εγραψες !!!!!!!!!!!!!!!
εμενα να δεις !!!!!!!!exoune δει τα ματακια μου...
ποιος ειναι αυτος ρε τυπε? κλωνος ειναι?
η ετσι ειναι η κανας πιτσιρικος που καπου το ακουσε και ειπε να το βαλει για νικ...Kαποιος πληγωμενος απο γυναικα... δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο... δες το ονομα του
οχι αγαπες μονο σεξ.
Συμφωνώ και επαυξάνω παίχτη μου...τι δουλεια εχω εγω με παντρεμενους?....αφου οταν παντρευτουν αλλαζουν..γινονται υποχειρια της μαλακισμενης...
μεχρι και τα μωρα τουσ βαζουν ξεσκατιζουν για να γινουν καλυτεροι πατερες λεει...Συμφωνώ και επαυξάνω παίχτη μου...
μεχρι και τα μωρα τουσ βαζουν ξεσκατιζουν για να γινουν καλυτεροι πατερες λεει...
σωστα, αντι να τους δινουν κανα πενηνταρι να πανε να γαμησουν στα μπουρδελα, καθονται και ζητανε απο τον αντρα να ξεσκατισει το παιδι του, οι αχρηστες. στο τελος θα μας πουν και οτι πρεπει να το ταισεις.
χαιρομαι
εσυ ποια πιστευεις πως ειναι η ιδανικη ηλικια γαμου για τον αντρα?
Εννοειται οτι σαν πατερας θα τα ξεσκατισεις τα παιδια σου.μεχρι και τα μωρα τουσ βαζουν ξεσκατιζουν για να γινουν καλυτεροι πατερες λεει...
εσυ ποια πιστευεις πως ειναι η ιδανικη ηλικια γαμου για τον αντρα?