foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
ασε τον αμλετ και ελα να μου χορεψεις οπως χορευουν στον σουλειμαν
εκει στο θεατρο κανετε και χορο
Eγώ δεν έκανα,το χρεώνανε εξτρά.ασε τον αμλετ και ελα να μου χορεψεις οπως χορευουν στον σουλειμαν
Eγώ δεν έκανα,το χρεώνανε εξτρά.
Καληνύχτα φούφουτε καύλα ατελείωτη...νυσταξα
καληνυχτα bibilaki
Πιστευετε οτι ο αντρας πρεπει να παντρευτει καποια στιγμη στη ζωη του και να κανει κουτσουβελα? Αλλιως αν απο καποια ηλικια και μετα δεν εχει παντρευτει θεωρειται χαμενο κορμι?
Νομιζα οτι αυτα ισχυουν για τις γυναικες αλλα τωρα τελευταια ολο και περισσοτεροι μου λενε να παντρευτω και να κανω οικογενεια
ρε μαγκες νωρις δεν ειναι τα 30-36 που ψηφισατε ολοι?
Οχι γιατι μετα το γαμο συνηθως ερχεται παιδι...ποτε θα το κανεις,στα 90 σου;
φιλαρακο απο τα 36 μεχρι τα 90 μεσολαβουν καποιες δεκαετιες
απλά σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει η γυναίκα σου να είναι μικρότερη. Αν είστε συνομήλικοι ή είναι μεγαλύτερη στα 45 δεν παίζει να κάνει παιδί, ή είναι δύσκολο αν όχι αδύνατο.
πες τακαι γιατι μια γυναικα μικροτερη να μην βρει εναν μικροτερο απο τον θεματοθετη η και μικροτερο γενικως να εχει και αντοχες σε καθε επιπεδο; και μην ακουσω γιατι δεν μπορει..
πες τα
λατρεια θελω τη βοηθεια σου σε ενα θεμα...ο μικροτερος λατριτσα και γουστα βγαζει και αντοχες εχει και δεν ειναι γεροντοπαραξενος. Γιατι αν σου αρχισει ο αλλος και δεν μπορω και δεν αντεχω και βαριεμαι αλλα πριν στο παιζει το τζοβενο νεανιας αστα..
λατρεια θελω τη βοηθεια σου σε ενα θεμα...
επειδη ειμαι λατρης των πιπινιων,γνωρισα μια 50αρα η οποια με εχει εξοντωσει...θελω να της πω να κανουμε ενα διαλειμμα καμμια εβδομαδα(να συνελθω) αλλα δε ξερω τροπο
επειδη ειμαι λατρης των πιπινιων,γνωρισα μια 50αρα η οποια με εχει εξοντωσει...θελω να της πω να κανουμε ενα διαλειμμα καμμια εβδομαδα(να συνελθω) αλλα δε ξερω τροπο
εχω πει διαφορες αλλα επιμενει ...δεν ειναι χαζη ρε,καταλαβαινει ποτε της λεω μαλακιεςε σιγα, πες οτι θα λειψεις για μια βδομαδα. η οτι εισαι αρρωστος, δηλαδη δικαιολογια δεν μπορεις να βρεις εσυ;;
εχω πει διαφορες αλλα επιμενει ...δεν ειναι χαζη ρε,καταλαβαινει ποτε της λεω μαλακιες
με υποχρεωσες...φακ γιουελα ρε λατριτσα.. ας επιμενει. να επιβαλλεις τον ρυθμο σου, πως θα γινει.