Kvel
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2007
- Like
- 784
- Πόντοι
- 81
Ηρέμησε τυπε είναι το ψεύτικο Πάπαρι με το οποίο ξεπατωνε την Σνικ.Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι γίνεται σε αυτή την φωτογραφία, έχω τρομοκρατηθεί![]()
Ηρέμησε τυπε είναι το ψεύτικο Πάπαρι με το οποίο ξεπατωνε την Σνικ.Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι γίνεται σε αυτή την φωτογραφία, έχω τρομοκρατηθεί![]()
Παλιό κουφάλες, στο gntm δεν μας άρεσε και μας έριξαν στη μάπα την άλλη την ξινογαμημένη
Σαν πως τα σταματανε και ποτε τετοιοι τυποι;Πολυ skinny...
(Αρχισε μηπως τα κοκορέτσια..;)
![]()
Δεν με νοιάζει, εγώ τον αγαπάω έτσι όπως είναι!!!Προς το παρον τυπε δες το παπαρι της...![]()
![]()
![]()
![]()
Τυπε την πηδάς και μετά την κάνεις σουπιτσα για τον χειμώνα
Είναι απ' της σπάνιες περιπτώσεις που μου αρέσουν κόκκαλα. Κοίταξε αυτό το αγγελικό προσωπάκι
Το γλείφεις το κοκκαλακι;
καλα δεν ειναι και το σουπερ ουαου,μικρο βυζι αλλα βγαζει πουτανια την γαμουσα διχως αυριο αλλα ουτε στο προσωπο ειναι η μουναρα.Το γλείφεις το κοκκαλακι;
Το πιο όμορφο μουνι που γάμησες ποτέ σου θα είναικαλα δεν ειναι και το σουπερ ουαου,μικρο βυζι αλλα βγαζει πουτανια την γαμουσα διχως αυριο αλλα ουτε στο προσωπο ειναι η μουναρα.
εφαγα ενα πακετο μπισκοτα παπαδοπουλου και μονο στην σκεψη.Το πιο όμορφο μουνι που γάμησες ποτέ σου θα είναι