Kvel
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2007
- Like
- 770
- Πόντοι
- 81
Ηρέμησε τυπε είναι το ψεύτικο Πάπαρι με το οποίο ξεπατωνε την Σνικ.Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι γίνεται σε αυτή την φωτογραφία, έχω τρομοκρατηθεί
Ηρέμησε τυπε είναι το ψεύτικο Πάπαρι με το οποίο ξεπατωνε την Σνικ.Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι γίνεται σε αυτή την φωτογραφία, έχω τρομοκρατηθεί
Παλιό κουφάλες, στο gntm δεν μας άρεσε και μας έριξαν στη μάπα την άλλη την ξινογαμημένη
Σαν πως τα σταματανε και ποτε τετοιοι τυποι;Πολυ skinny...
(Αρχισε μηπως τα κοκορέτσια..;)
Δεν με νοιάζει, εγώ τον αγαπάω έτσι όπως είναι!!!Προς το παρον τυπε δες το παπαρι της...
Τυπε την πηδάς και μετά την κάνεις σουπιτσα για τον χειμώνα
Είναι απ' της σπάνιες περιπτώσεις που μου αρέσουν κόκκαλα. Κοίταξε αυτό το αγγελικό προσωπάκι
Το γλείφεις το κοκκαλακι;
καλα δεν ειναι και το σουπερ ουαου,μικρο βυζι αλλα βγαζει πουτανια την γαμουσα διχως αυριο αλλα ουτε στο προσωπο ειναι η μουναρα.Το γλείφεις το κοκκαλακι;
Το πιο όμορφο μουνι που γάμησες ποτέ σου θα είναικαλα δεν ειναι και το σουπερ ουαου,μικρο βυζι αλλα βγαζει πουτανια την γαμουσα διχως αυριο αλλα ουτε στο προσωπο ειναι η μουναρα.
εφαγα ενα πακετο μπισκοτα παπαδοπουλου και μονο στην σκεψη.Το πιο όμορφο μουνι που γάμησες ποτέ σου θα είναι