athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 54.296
- Πόντοι
- 12.756
πολυ ευχαριστωςεχω κατι μερεμετακι θες να σε στειλω θα βγαζεις ενα πενηνταρακι το απογευματακι σου.
πολυ ευχαριστωςεχω κατι μερεμετακι θες να σε στειλω θα βγαζεις ενα πενηνταρακι το απογευματακι σου.
πουλαγανε μια φορα και ενα καιρο μια μαλακι που την εβαζες στην πριζα,καποια κοροιδα το αγοραζανε.ετοιμαζεται να πουλησει παπατζα με πυκνωτες για να γλυτωνουν ρευμα οι πελάτες
θα χεστει στο ταληρο και μετα θα γίνει λουης
με μυξες θα το κλεισει το μερεμετι , θα κανει μπαλακια μυξα και θα κλεινει γραμμεςεχω κατι μερεμετακι θες να σε στειλω θα βγαζεις ενα πενηνταρακι το απογευματακι σου.
πουλα παπατζα - εχετε πολυ αεργο . να σας φτιαξω κατι να πεσει η καταναλωσηπουλαγανε μια φορα και ενα καιρο μια μαλακι που την εβαζες στην πριζα,καποια κοροιδα το αγοραζανε.
ακουω.δεν πειραζει φιλε μου..ηθελα να σε συγχαρω για κατι..
που να σου πεσει ο διακοπτης.Με οτι και να πολλαπλασιασεις το 0 Βαρο,παλι μηδεν θα ειναι
ελα εχω κατι προβολεις τοποθετηση στα 8 μετρα υψος.πολυ ευχαριστως
πιστευω Μπαρος μετα το μπαν ηρθε πιο μεστωμενος,πιο ωριμος,πιο επαγγελματιας...τι λες και εσυ αγνε και αδολε ψυχολογε;πουλα παπατζα - εχετε πολυ αεργο . να σας φτιαξω κατι να πεσει η καταναλωση
τοποθετηθηκα με παρεμβολη σε ποστ Νιπλη..ακουω.
που να σου πεσει ο διακοπτης.
ελα εχω κατι προβολεις τοποθετηση στα 8 μετρα υψος.
οπου ειχε μοτερ και φθορια κανανε δουλεια αλλα σοβαρα συστηματα συστοιχιες με βηματα συνημιτονου κλπ.πουλα παπατζα - εχετε πολυ αεργο . να σας φτιαξω κατι να πεσει η καταναλωση
με μυξες θα το κλεισει το μερεμετι , θα κανει μπαλακια μυξα και θα κλεινει γραμμες
τι να ξερει η γρια απο συνημίτονα ρε Μπαρεοπου ειχε μοτερ και φθορια κανανε δουλεια αλλα σοβαρα συστηματα συστοιχιες με βηματα συνημιτονου κλπ.
παλια καλα που το πες να βα΄λω ατσαλινα στο αμαξι θα το ξεχναγα.πιστευω Μπαρος μετα το μπαν ηρθε πιο μεστωμενος,πιο ωριμος,πιο επαγγελματιας...τι λες και εσυ αγνε και αδολε ψυχολογε;
και να προτεινω να αγοραζουν κουμτελ που ειναι οικονομικες. να παιρνω προμηθεια και απο εκει.τι να ξερει η γρια απο συνημίτονα ρε Μπαρε
πουλα εκει παπατζα , ενα χρονοδιακοπτη βαλε να κανει μπλακουτ και πες της θα γλυτωνεις 100 ευρω το μηνα ρευμα
εννοειται γυρισε καλυτεροςπιστευω Μπαρος μετα το μπαν ηρθε πιο μεστωμενος,πιο ωριμος,πιο επαγγελματιας...τι λες και εσυ αγνε και αδολε ψυχολογε;
Ηρθε η ωρα να ανοιξεις νεο νημα με θεμα....Μπαρος-η αλλαγη μου προς το καλυτερο-θα σε στηριξουμε εγω,Νιπλαρος και ολοι οσοι σε συμπαθουμε..θα μας περιγραψεις πως σε βοηθησε το μπαν,θα γραφεις αποφθευγματα και οτι κρινεις εσυ...θα γινει ΠΑΤΑΓΟΣπαλια καλα που το πες να βα΄λω ατσαλινα στο αμαξι θα το ξεχναγα.
φοραω βερα στο αριστερο μαλακαεννοειται γυρισε καλυτερος
και ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ
οχι σαν και εσενα που την εχεις την αλλη αστεφανωτη και γελάει ολη η γειτονιά
ουτε για 2 βερες δεν εχεις λεφτα μαλακα
θα γραψω βιβλιο:Ηρθε η ωρα να ανοιξεις νεο νημα με θεμα....Μπαρος-η αλλαγη μου προς το καλυτερο-θα σε στηριξουμε εγω,Νιπλαρος και ολοι οσοι σε συμπαθουμε..θα μας περιγραψεις πως σε βοηθησε το μπαν,θα γραφεις αποφθευγματα και οτι κρινεις εσυ...θα γινει ΠΑΤΑΓΟΣ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
φοραω βερα στο αριστερο μαλακα
ξεκινα με το νημα και βαλτο στα κοινωνικαθα γραψω βιβλιο:
φατε μπαν απο τον αντισθενη να γινεται καλυτεροι
οι δεκα τροποι για σιγουρο μπαν
η παρεα με εναν μαυρογατο
Ταμτακο !!!!Ηρθε η ωρα να ανοιξεις νεο νημα με θεμα....Μπαρος-η αλλαγη μου προς το καλυτερο-θα σε στηριξουμε εγω,Νιπλαρος και ολοι οσοι σε συμπαθουμε..θα μας περιγραψεις πως σε βοηθησε το μπαν,θα γραφεις αποφθευγματα και οτι κρινεις εσυ...θα γινει ΠΑΤΑΓΟΣ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
φοραω βερα στο αριστερο μαλακα
θα μου το σβησει.ξεκινα με το νημα και βαλτο στα κοινωνικα
τι ταμτακο ρε μαλακαΤαμτακο !!!!
κανε προσπαθεια θα μπουμε να σε στηριξουμε λεμε ρε..τωρα που λειπει ειναι ευκαιριαθα μου το σβησει.