athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.550
- Πόντοι
- 12.756
τσεκαρε και Παναθα οποτε μπορειςστα παπαρια μας τυπε,η κυριακη ειναι ιερη ,οπου και αν βρισκομαστε αφιερωμενη παντα στον ασπρομαυρο θεο ΠΑΟΚ!
τσεκαρε και Παναθα οποτε μπορειςστα παπαρια μας τυπε,η κυριακη ειναι ιερη ,οπου και αν βρισκομαστε αφιερωμενη παντα στον ασπρομαυρο θεο ΠΑΟΚ!
Τη Μarathonbet την ξέρεις;τσεκαρε και Παναθα οποτε μπορεις
Καλά αυτό το "αγόρι" δεν δουλεύει στον χώρο του μασάζ με ερωτικές προεκτάσεις ?Τη Μarathonbet την ξέρεις;
Γενικά αν έχει μεγάλες αποδόσεις στο διπλό - σε σύγκριση με τις υπόλοιπες εταιρείες τότε πάει κάδο το διπλό...
ΨΨ @dimigoall ρώτησε το φίλο σου τον χύσε μέσα αν δουλεύει εκεί
@Χύσε μέσα ψαχνεις καλε μου φιλε;Καλά αυτό το "αγόρι" δεν δουλεύει στον χώρο του μασάζ με ερωτικές προεκτάσεις ?
Θα κάνει τουρ στην Καλαμάτα το κορίτσι ?Και που ξέρω εγώ τι κάνει @dimigoall γιατί αν έλεγε αλήθεια θα σου έδινε εσένα κανένα στημένο για να στήσεις τη Λαίδη ενώ εμένα στημένα σκορ για να τη φέρνω τακτικά συνοδεία εδώ κάτω...
Αλλά ΓΚΡ κάτσε μια και το έφερε η κουβέντα: ξέρεις πόσα δίνω εγώ για υπηρεσίες παραπλήσιες με αυτές που προσφέρει η Λαίδη ή όχι;
Όταν πρωτομιλήσαμε στο τηλέφωνο υποσχέθηκα ότι δεν πρόκειται να ανοίξω το στόμα μου πουθενά για το παραμικρό, ούτε σε dm/pm πόσο μάλλον δημόσια...Θα κάνει τουρ στην Καλαμάτα το κορίτσι ?
Ενα ειν' το ΧΡΩΜΑ!τσεκαρε και Παναθα οποτε μπορεις
πρασινο;Ενα ειν' το ΧΡΩΜΑ!