Akatanomasto$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 1.259
- Πόντοι
- 206
Θα έχεις τουλάχιστον 50% μειωμένο λογαριασμό...τωρα που εβαλα ψηφιακο ρολοι περιμενω να λανσαριστουν τα δυναμικα τιμολογια
να δουμε τι παπαρια θα ειναι και αυτη
Θα έχεις τουλάχιστον 50% μειωμένο λογαριασμό...τωρα που εβαλα ψηφιακο ρολοι περιμενω να λανσαριστουν τα δυναμικα τιμολογια
να δουμε τι παπαρια θα ειναι και αυτη
στειλε εμβασμα για το υπολοιπο 50%Θα έχεις τουλάχιστον 50% μειωμένο λογαριασμό...
Στείλε τον κωδικό ασφαλείας που θα σου έρθει στο κινητο για να ολοκληρωθεί η μεταφορά...στειλε εμβασμα για το υπολοιπο 50%
32456Στείλε τον κωδικό ασφαλείας που θα σου έρθει στο κινητο για να ολοκληρωθεί η μεταφορά...
Λείπουν 3 ψηφία...έπαιξες και έχασες
Κι έχει γεμίσει ο τοπος φωτοβολταϊκά και φτιάχνουν συνεχώς κι άλλα. Που στην ευχή θα πουλάνε όλοι αυτοί;χωρις μπαταριες και αποθηκευση τσαμπα πανε οι απε γαμω το σπιτι ολων
Εκτος απο ΔΕΗ που ειναι πανακριβη ολες οι αλλες εταιριες πανω κατω ιδιες ειναι , μετα ειναι αναλόγα τι δουλευει ο καθε συνεργατης , και τι προσφορες παιζουνΠαντού το ίδιο ακριβό είναι. Είτε με τον έναν παροχο είτε με τον άλλο. Με αυτό τον καύσωνα φοβάμαι να δω τον λογαριασμό της ΔΕΗ. Σκέφτομαι να αρχίσω να πουλάω λίγο εγώ βρακια και κάλτσες
για αυτο 28%Τους έχουμε αφήσει να κάνουν ό,τι θέλουν και ό,τι να ´ναι με τα επιπλέον χαράτσια στο λογαριασμό του ηλεκτρικού.
Σε λίγο θα μας προσθέσουν πέρα από τα έξτρα τέλη για τηλεόραση, σκουπίδια κλπ. και έξτρα τέλος για το ψυγείο.
δεν εχεις αναγκη εσυΉρθε το μπουγιουρντί ίσο με 3 cg … από Οκτώβρη θα ξανά γαμησουμε και αν
δεν εχεις αναγκη εσυ
αντι να διορθωσει τις στρεβλωσεις ΚΥΡΙΕ Μπιρλα μας λεει για επιδοτησεις που ΠΑΛΙ θα ειναι ακριβο και ετσιΤι αλλο θετε ρε γαμημενοι???????
Μητσοτάκης: Οι πολίτες δεν μπορούν να πληρώνουν τις δυσλειτουργίες στην αγορά ενέργειας - Στόχος μας η τιθάσευση των τιμών
Η κυβέρνηση θα είναι έτοιμη να παρέμβει κάθε φορά που παρατηρούνται στρεβλώσεις, είπε ο πρωθυπουργός κατά τη συνάντησή του με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου - Τι είπαν για τη νέα ανάφλεξη στη Μέση Ανατολήwww.protothema.gr
Ηταν ο καλυτεροςαντι να διορθωσει τις στρεβλωσεις ΚΥΡΙΕ Μπιρλα μας λεει για επιδοτησεις που ΠΑΛΙ θα ειναι ακριβο και ετσι
μιλαμε κολοφωνας εξυπναδας Κυριος Κυριακος
ειναι ο Κυκλωπας στους τυφλουςΗταν ο καλυτερος
Τι αλλο θετε ρε γαμημενοι???????
Μητσοτάκης: Οι πολίτες δεν μπορούν να πληρώνουν τις δυσλειτουργίες στην αγορά ενέργειας - Στόχος μας η τιθάσευση των τιμών
Η κυβέρνηση θα είναι έτοιμη να παρέμβει κάθε φορά που παρατηρούνται στρεβλώσεις, είπε ο πρωθυπουργός κατά τη συνάντησή του με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου - Τι είπαν για τη νέα ανάφλεξη στη Μέση Ανατολήwww.protothema.gr
Ενα καλο λογο μην πεις ρε μουνη για αυτο το παλικαρι...ΕΝΑ!!!!ο πρωθυπουργος τον διαπιστωσεων
Το μονο που κανει ειναι να βγαινει και να λεει τι συμβαινει χωρις να κάνει κάτι
Ξεκαθάρισε ότι τα κέρδη θα φορολογηθούν, λέγοντας ότι δεν μπορούν οι πολίτες να πληρώνουν τις δυσλειτουργίες της ενέργειας. «Τις τελευταίες μέρες ίσως και ως αποτέλεσμα ανακοινώσεων επανήλθαν σε κανονικά επίπεδα αλλά όλοι να γνωρίζουν ότι η κυβέρνηση έτοιμη να παρέμβει όταν παρατηρεί στρεβλώσεις στην αγορά», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.
Η Κυβερνηση ειναι ετοιμη να παρεμβει οταν παρατηρει στρεβλωσεις
Απλα αργει κανα 2 μηνες ,
σου λεει ασε να δουμε ποσο θα αντεξουν και ποτε θα φωνάξουν και οταν φωναξουν ολοι θα τους δωσουμε ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ το μηνα κανα φραγκο πισω, ολα τα αλλα θα τα παρουμε εμεις με φορους
Μητσοτακης : Ασε να τα εχουμε εμεις τα φραγκα να τα δινουμε οποτε μας ζαλιζετε πολυ τ αρχιδια για να σκάτε και να κοιμαστε πάλι σαν τα ζώα
μαζι του ειμαι εγω , του βγαζω το καπέλο που καταλαβε σε τι μαλακες απευθύνεται και τους παει γαμιωντας τωραΕνα καλο λογο μην πεις ρε μουνη για αυτο το παλικαρι...ΕΝΑ!!!!
Παρτε και νερο στα νησια!!!!!!!μαζι του ειμαι εγω , του βγαζω το καπέλο που καταλαβε σε τι μαλακες απευθύνεται και τους παει γαμιωντας τωρα