Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.656
- Πόντοι
- 6.946
Μπλε ρε νιαμού, σταθερό, το χρώμα του ηγέτης μας, βλακούλη.Πρασινο θελανε , ΠΑΣΟΚ.. στο πάτο σας τωρα. Πληρώστε
Μπλε ρε νιαμού, σταθερό, το χρώμα του ηγέτης μας, βλακούλη.Πρασινο θελανε , ΠΑΣΟΚ.. στο πάτο σας τωρα. Πληρώστε
Δεν χρειάζεται να πληρώσουμε τίποτα, έχουμε πυρηνικούς αντιδραστήες, δίπλα στην Τουρκία. Έτσι και αλλιώς, με Παπανδρέηδες, Καραμάν Αλήδες, Τσίπρες και Μητσοτάκηδες, η Ελλάδα σε λίγα χρόνια θα παραχωρηθεί στην Τουρκία, σαν επαρχία ή θα γίνει μέρος της.Νέα τεχνολογία: Πυρηνικοί αντιδραστήρες «τσέπης» η απάντηση στα προβλήματα των ΑΠΕ
Τι είναι οι περίφημοι SMRs - Οικονομικότεροι, εξίσου αποδοτικοί και ασφαλέστεροι από τους «παραδοσιακούς» αντιδραστήρες - Πώς μπορούν να βοηθήσουν στην απαλλαγή από τα ορυκτά καύσιμαwww.protothema.gr
Εδω είμαστε, αλλα οπως παντα στην Ελλάδα θα το κουβεντιάσουμε καμια 10αρια χρονια και μετα οταν θα το αποφασίσουμε να τους φτιάξουμε θα βολοδέρνει το εργο αλλα 10... ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι!
Μακαρι να το καναμε αυτο 1 φορα θα αρκουσε με απληρωτους λογαριασμους για αλλαγη σκηνικου κι αν δεν αλλαζε κι αλλο μηνα κ ας κοβοταν (δε θα το κοβαν εκει που απαγορευεται) ναι μεν σκληρα αλλα στο τελος θα παιρναμε τετοια νικη που δεν ξαναγινε στη χωρα υπερ του του λαου τηςΚίνημα δεν πληρώνω
Ο καθενας συμφωνω.Κ δεν εχει σημασια τι ειμαστε πλεον γιατι ειμαστε ολοι κοροιδα ταυτοχρονα.Αισχροκερδουν οσο ποτε αλλοτε,ειμαστε σε ληθαργο πραγματικα δεν εχει προηγουμενο αυτο που κραταμε διαδικτυακη σταση απεναντι σε ολα χωρις αν εναντιωνομαστε πρακτικα.Σε εκνευριστικο βαθμο σε ολη τη χωρα ολοι λεμε κ συμφωνουμε και ταυτοχρονα αδιαφορουμε για το σημαντικοτερο,την κοντρα που θα πονεσει οχι απλα μια κοντριτσα αλλα κατι που θα πονεσει αυτους πλεον και οχι εμας.Καθομαστε κ ποναει η τσεπη μας ενω ξερουμε οτι θα χαμε το πανω χερι αν πονεσουν οι δικες τους!Σε καληνυχτωΘα μπορούσα να γράφω για ώρες. Αισχροκερδούν και είναι το μόνο σίγουρο. Δεν είμαι αριστερός και δεν το παίζω επαναστάτης. Αλλά ο καθένας πρέπει να μπει στη θέση του.
Η Κουλα δεν τα ξέρει αυτά; Πρέπει να στείλει επιστολή στην λεσβια Ντερ Πιπωνεν;
εχω ψηφιακο μετρητη,ΠΑΝΤΑ ερχονται και μετρανε και μαλιστα το τελευταιο διμηνο αν θυμαμαι καλα μηνιαιατο ένα είναι το έναντι και αυτό που σου έκοψαν μετά από 7 μέρες είναι ο εκκαθαριστικός
να στέλνεις όταν πρέπει την μέτρηση για να βγαίνει πάντα εκκαθαριστικός
ε τότε τι σου τιμολόγησαν?εχω ψηφιακο μετρητη,ΠΑΝΤΑ ερχονται και μετρανε και μαλιστα το τελευταιο διμηνο αν θυμαμαι καλα μηνιαια
μου τιμολογησαν καπακι επομενο τριβδομαδο ρε..τεζα μαλακεςε τότε τι σου τιμολόγησαν?
για κατανάλωση που δεν έχεις κάνει ακόμα?
το τριβδόμαδο που σου τιμολόγησαν τι αφορά? αφού είπες ότι βγήκε ο εκκαθαριστικός μέχρι και τις 13????μου τιμολογησαν καπακι επομενο τριβδομαδο ρε..τεζα μαλακες