Νέα

Ηλεκτρικό ρεύμα. Η ώρα να πληρώσουμε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Termin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 553
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.263
Πόντοι
12.756
Νόβα τις προάλλες...ντριν ντρίν καινούργιο πακέτο κλπκλπ έ, τί ψυχή έχουν δγυό εβρώ δγιαφορά;;;έ άντε ντάξει βάλτε το αλλάχτε το κι αφήστε με ήσυχο. Δυό μέρες μετά λόγ/μός +8€ συν άλλα 15€ αγνώστου πατρότητος καπέλο;;;!!! Γουάτ φορ;;; Γιατί δεν τα λέτε βρέ ως έχουν;

Παντού απάτηηηη οεο:knuppel:είτε νόμιμη:think: είτε παράνομη :headbang:
ο πρωτος λογαριασμος του καινουριου συμβολαιου ειναι παντα τσιμπημενος

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
19.878
Πόντοι
3.656
Όποιος δεν κατάλαβε, θα καταλάβει. Θα έχουμε να θάβουμε τα κατάλοιπα στην επικράτεια μας, όπως κάνουν εδώ και καιρό κι οι Γερμανοί, κι οι Φινλανδοί και άλλοι.

Εκτός βέβαια-βέβαια αν τυχόν σταθούμε τυχεροί, και βρεθεί καμιά ήσυχη γωνιά σε κάποια έρημο στη Μέση Ανατολή...
είναι τόσο ανώμαλοι που μπορεί να τα θάβουν στο Αιγαίο, αντίο ψαράκια...

σύνδεσε το με την "επισιτιστική κρίση" που την έχουν στα σκαριά,στην ατζέντα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.946
Πόντοι
12.756
Αμα το παραδεχθηκε και ο Πορδοσαλτε έτσι θα είναι ... κριμα που δεν ειναι ο Αλεξ εδω να μάθουμε την αλήθεια :coffee::coffee:

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.560
Πόντοι
1.336
ο πρωτος λογαριασμος του καινουριου συμβολαιου ειναι παντα τσιμπημενος
Το κατάλαβα βρε σύ αλλά οφείλουν να στο πούν εφόσον ΑΥΤΟΙ σέ παρακαλάνε, δικός τους καημός ήταν, προφανώς σε πρώτη ευκαιρία θα την πουλέψω κι ας κοστίσει γτ δε γουστάρω να θεωρείται νορμάλ αυτό,δεν είναι το ποσό αλλά η εξαπάτηση.

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
19.878
Πόντοι
3.656
Νόβα τις προάλλες...ντριν ντρίν καινούργιο πακέτο κλπκλπ έ, τί ψυχή έχουν δγυό εβρώ δγιαφορά;;;έ άντε ντάξει βάλτε το αλλάχτε το κι αφήστε με ήσυχο. Δυό μέρες μετά λόγ/μός +8€ συν άλλα 15€ αγνώστου πατρότητος καπέλο;;;!!! Γουάτ φορ;;; Γιατί δεν τα λέτε βρέ ως έχουν;

Παντού απάτηηηη οεο:knuppel:είτε νόμιμη:think: είτε παράνομη :headbang:
σε μένα αφού λέγανε περιμένετε να μιλήσω με τον αρμόδιο , κατέληξαν πως :tooth:μάλλον είναι λάθος του συστήματος ή του λογιστηρίου :2funny:
και θα μου τηλεφωνήσουν για εξηγήσεις
Τηλέφωνο δεν πήρανε ,
το μόνο που κάνανε ήταν να σβήσουν το εκκαθαριστικό και να αφήσουν το :2funny:"έκτακτο":2funny: με το καπέλο

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.263
Πόντοι
12.756
Το κατάλαβα βρε σύ αλλά οφείλουν να στο πούν εφόσον ΑΥΤΟΙ σέ παρακαλάνε, δικός τους καημός ήταν, προφανώς σε πρώτη ευκαιρία θα την πουλέψω κι ας κοστίσει γτ δε γουστάρω να θεωρείται νορμάλ αυτό,δεν είναι το ποσό αλλά η εξαπάτηση.
εχω πληρωσει πριν πολλα χρονια προστιμο βονταφον σχεδον 300 ευρω σταθερο ιντερνετ γιατι εφυγα πανω στον μηνα επειδη με κοροιδεψαν και 130 ευρω στην κινητη τους για τον ιδιο λογο..
ειχαν το θρασος για 6 μηνες μετα να με παιρνουν για διαφορα πακετα και αφου τους εβρισα οικογενειες,σκυλια,γατια και σπιτια πανω απο δεκα χρονια δεν με ξαναπηραν ποτε

SailorGr

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
26
Like
11.185
Πόντοι
3.466
Τα πυρηνικά απόβλητα και κατάλοιπα είναι το θέμα. Όλα τα άλλα ψιλοδιαχειρίσιμα.

Δεν ειναι πολλα τα αποβλητα. Ευκολα διαχειρησιμα. Τα θαβουν με ασφαλεια.

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.560
Πόντοι
1.336
εχω πληρωσει πριν πολλα χρονια προστιμο βονταφον σχεδον 300 ευρω σταθερο ιντερνετ γιατι εφυγα πανω στον μηνα επειδη με κοροιδεψαν και 130 ευρω στην κινητη τους για τον ιδιο λογο..
ειχαν το θρασος για 6 μηνες μετα να με παιρνουν για διαφορα πακετα και αφου τους εβρισα οικογενειες,σκυλια,γατια και σπιτια πανω απο δεκα χρονια δεν με ξαναπηραν ποτε
Είναι η γαμημένη η ρήτρα του συμβολαίου, ξέρω, αλλά πέραν τούτου είναι και ξέφραγοι , όπως τα λες.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.946
Πόντοι
12.756

εχω αφησει βονταφον πιστολι καλο :coffee::coffee:

Μια φορα ξεχαστηκα απο χρόνια και πηγα να παρω κατι που ηθελε στοιχεια , μολις εδωσα τα στοιχεια μου ειδα οτι ασπρισε ο υπαλληλος , μου λεει μας χρωστατε
Μεχρι να ανοιγοκλεισει τα μάτια του ειχα εξαφανιστει :coffee::coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.263
Πόντοι
12.756
Είναι η γαμημένη η ρήτρα του συμβολαίου, ξέρω, αλλά πέραν τούτου είναι και ξέφραγοι , όπως τα λες.
ειχα νευριασει τοσο πολυ απο τα ψεμματα τους και τη κοροιδια τους που τα πληρωσα και μαλιστα σε 3 μερες οτε και λιγο πριν τα Χριστουγεννα με ειχε μονταρει..

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.263
Πόντοι
12.756
εχω αφησει βονταφον πιστολι καλο :coffee::coffee:

Μια φορα ξεχαστηκα απο χρόνια και πηγα να παρω κατι που ηθελε στοιχεια , μολις εδωσα τα στοιχεια μου ειδα οτι ασπρισε ο υπαλληλος , μου λεει μας χρωστατε
Μεχρι να ανοιγοκλεισει τα μάτια του ειχα εξαφανιστει :coffee::coffee:
καλα τους εκανες σε στηριζω...
μλαμε τετοιο ψεμα ειχα να φαω απο την ον τελεκομς που μετακομισα και περιμενα 2,5 μηνες να με συνδεσουν στο νεο μου σπιτι και μου ελεγαν ολο την αλλη βδομαδα και αυτοι δεν ειχαν λεφτα να πληρωσουν τον οτε για μεταφορες ρε μαλακα
πηγα απο εκει τους εβρισα και πηγα παλι οτε

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.946
Πόντοι
12.756
καλα τους εκανες σε στηριζω...
μλαμε τετοιο ψεμα ειχα να φαω απο την ον τελεκομς που μετακομισα και περιμενα 2,5 μηνες να με συνδεσουν στο νεο μου σπιτι και μου ελεγαν ολο την αλλη βδομαδα και αυτοι δεν ειχαν λεφτα να πληρωσουν τον οτε για μεταφορες ρε μαλακα
πηγα απο εκει τους εβρισα και πηγα παλι οτε
την θυμαμαι την on telecoms .. τι απατη και αυτη :tooth:

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
10.771
Πόντοι
2.356
Δεν ειναι πολλα τα αποβλητα. Ευκολα διαχειρησιμα. Τα θαβουν με ασφαλεια.

Δε συμφωνούμε. Δεν είναι πολλά ακόμη, επειδή δεν έχει καμία σχέση πόση ενέργεια χρειαζόμαστε τώρα, με το πόση θα χρειαστούμε τα επόμενα χρόνια.

Μια μόνο φάρμα τεχνητής νοημοσύνης, πες, στη Νεβάδα, χρησιμοποιεί ήδη περισσότερη ενέργεια από ότι όλη η Ινδία.

Δες το νήμα της πυρηνικής ενέργειας, αν τυχόν σε ενδιαφέρει. Έχει και τους συνδέσμους εκεί.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.946
Πόντοι
12.756
Στειλτον και μια βόλτα απο το νημα με τις κηδειες

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
10.771
Πόντοι
2.356
είναι τόσο ανώμαλοι που μπορεί να τα θάβουν στο Αιγαίο, αντίο ψαράκια...

σύνδεσε το με την "επισιτιστική κρίση" που την έχουν στα σκαριά,στην ατζέντα

Χωρίς να θέλω να χαλάσω τη διάθεση κανενός, έχει βγει ήδη η βρώμα, ότι οι Τούρκοι φορτώνουν πολύ περισσότερα βαρέλια με πυρηνικά και τοξικά απόβλητα στα πλοία, από αυτά που φτάνουν στη Λιβύη, εκεί που παν για να τα θάψουν δηλαδή.

Αυτά τα βαρέλια είναι σφραγισμένα. Και χάνονται κάπου στη Μεσόγειο. Οι διαρροές θα αρχίσουν σε κάποια χρόνια από τώρα.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.560
Πόντοι
1.336
ειχα νευριασει τοσο πολυ απο τα ψεμματα τους και τη κοροιδια τους που τα πληρωσα και μαλιστα σε 3 μερες οτε και λιγο πριν τα Χριστουγεννα με ειχε μονταρει..
Κι εγώ είχα στείλει προ αμνημονεύτων μια ιδιωτική σταθερή ή ρεύμα(?),μ'είχε ψήσει το καριολάκι η διαφημίστρια έπαιρνε μέρα παρά μέρα και μού λεγε για ζώδια για βίντεογκέημζ για ερωτικές προτιμήσεις εμπειρίες τα πάντα όλα...ήταν η αντικατάσταση της πρώτης...αυτή με έπαιρνε από τη μπανιέρα και μου τόλεγε κι ακουγόντουσαν τα πλάτσα πλούτσα.....όταν τους έστειλα όμως ήταν ο κόσμος και πάλι υπέροχος... για λίγο...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.263
Πόντοι
12.756
την θυμαμαι την on telecoms .. τι απατη και αυτη :tooth:
δωσε βαση τι μου εκανε η βονταφον ρε μαλακα και τα πηρα στο κρανιο..
εχω την μανουλα με οξυγονο μονιμα,μηχανημα πριζα και μπουκαλα μεγαλη αν γινει διακοπη ρευματος...της ειχα κινητο βονταφον κανονικα σε περιπτωση που γινει στραβη με το σταθερο και ειναι αναγκη να με παρει οταν λειπω
ειναι απογευμα λοιπον περιπου 1 εβδομαδα πριν τα Χριστουγεννα τσουπ παει τηλεφωνια και ιντερνετ
τους παιρνω τηλεφωνο και μου λεει ο τυπας κυριε ειναι ΣΟΒΑΡΟ καλωδιακο προβλημα ΟΛΗΣ της περιοχης θα συναντηθουμε και με οτε θα παρει περιπου 20 μερες με 1 μηνα να φτιαχτει
κανενα προβλημα του λεω καντε δωρο στην μητερα μου που ειναι ετσι και ετσι απεριοριστες κλησεις οχι γενικα του λεω αν εχετε θεμα στον αριθμο κινητου μου μονο
α δεν γινεται αυτο αν θελετε εκτροπη με τις αναλογες χρεωσεις
του λεω οκ θα παρετε τα αρχιδια μου μολις φτιαχτει η βλαβη και ας πληρωσω προστιμο.
την αλλη μερα το πρωι φτιαχτηκε η βλαβη ηταν της πλακας και μου ειχε πει ψεμματα ακομα και για αυτο ρε μαλακα
η συνεχεια γνωστη...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.946
Πόντοι
12.756
δωσε βαση τι μου εκανε η βονταφον ρε μαλακα και τα πηρα στο κρανιο..
εχω την μανουλα με οξυγονο μονιμα,μηχανημα πριζα και μπουκαλα μεγαλη αν γινει διακοπη ρευματος...της ειχα κινητο βονταφον κανονικα σε περιπτωση που γινει στραβη με το σταθερο και ειναι αναγκη να με παρει οταν λειπω
ειναι απογευμα λοιπον περιπου 1 εβδομαδα πριν τα Χριστουγεννα τσουπ παει τηλεφωνια και ιντερνετ
τους παιρνω τηλεφωνο και μου λεει ο τυπας κυριε ειναι ΣΟΒΑΡΟ καλωδιακο προβλημα ΟΛΗΣ της περιοχης θα συναντηθουμε και με οτε θα παρει περιπου 20 μερες με 1 μηνα να φτιαχτει
κανενα προβλημα του λεω καντε δωρο στην μητερα μου που ειναι ετσι και ετσι απεριοριστες κλησεις οχι γενικα του λεω αν εχετε θεμα στον αριθμο κινητου μου μονο
α δεν γινεται αυτο αν θελετε εκτροπη με τις αναλογες χρεωσεις
του λεω οκ θα παρετε τα αρχιδια μου μολις φτιαχτει η βλαβη και ας πληρωσω προστιμο.
την αλλη μερα το πρωι φτιαχτηκε η βλαβη ηταν της πλακας και μου ειχε πει ψεμματα ακομα και για αυτο ρε μαλακα
η συνεχεια γνωστη...
μουνοπανα εντελως

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
19.878
Πόντοι
3.656
Χωρίς να θέλω να χαλάσω τη διάθεση κανενός, έχει βγει ήδη η βρώμα, ότι οι Τούρκοι φορτώνουν πολύ περισσότερα βαρέλια με πυρηνικά και τοξικά απόβλητα στα πλοία, από αυτά που φτάνουν στη Λιβύη, εκεί που παν για να τα θάψουν δηλαδή.

Αυτά τα βαρέλια είναι σφραγισμένα. Οι διαρροές θα αρχίσουν σε κάποια χρόνια από τώρα.

οι τούρκοι δηλαδή ο Ερντο είναι του συστήματος γνωρίζει πολλά και έχει το οκέι για όσα κάνει και θα κάνει...

όλο το χρυσάφι που μαζεύουν οι ενεχυροδανειστές στην ελλάδα φεύγει αποκλειστικά για τουρκία ,
μιά δεκαετία από την κρίση κ συνεχίζεται το κόλπο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom