pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.315
- Πόντοι
- 3.556
αμέρικαν μπαρ το κάνατε το θρεντ
Μπα το μπαρ καίει πολύ ρεύμα ... πιο πολύ μοιάζει για ποτό σε πλαστικό σε καμιά αλάνα
αμέρικαν μπαρ το κάνατε το θρεντ
εγώ πάλι είμαι πολύ ευχαριστημένος ούτε 10% παραπάνω δεν πλήρωσα για τον ιούνιο.....και τα καίω 24/7 λες και πληρώνομαι από αυτόΜπα το μπαρ καίει πολύ ρεύμα ... πιο πολύ μοιάζει για ποτό σε πλαστικό σε καμιά αλάνα
ρε με ενα μπουστη που μπλεξαμε
εγώ πάλι είμαι πολύ ευχαριστημένος ούτε 10% παραπάνω δεν πλήρωσα για τον ιούνιο.....και τα καίω 24/7 λες και πληρώνομαι από αυτό
τελικά πολύ καλή δουλειά κάνει ο κύριος κυριάκος
καμια σχεση εγω καιω ρευμα κανονικο του σπιτιουΤύπε ο τύπος που "δανείζεται" ρεύμα από το γείτονα είναι κλώνος σου ή καμία σχέση ?
καμια σχεση εγω καιω ρευμα κανονικο του σπιτιου
απλά οταν γυρισουν οι ιδιοκτήτες τέλος αυγούστου θα τους ερθει εγκεφαλικο και με την σπασμένη πόρτα ασφαλείας και με τον λογαριασμό
Αλβανος ειναι , δευτερης γενιάς , το εχει δηλωσειΓια Γεωργιανός (λόγω μπούκας) γράφεις πολύ καλά Ελληνικά !!!
Για Γεωργιανός (λόγω μπούκας) γράφεις πολύ καλά Ελληνικά !!!
είμαι πολίτης του κόσμουΑλβανος ειναι , δευτερης γενιάς , το εχει δηλωσει
η Αλβανια δεν ανηκει στον κόσμοείμαι πολίτης του κόσμου
είμαι πολίτης του κόσμου
το κωργιό μου είναι πολυπολιτισμικόη Αλβανια δεν ανηκει στον κόσμο
γκω τα έσβησα όλαΝόμιζα θα έλεγες "και που ξέρει συ τι ίμι γκω"
Αν συνεχίσουμε με αυτό τον ρυθμό καταστροφής από τον ψυχανωμαλο ποζερα δεν νομίζω να υπάρχει τίποτα το 27 ορθιοΣώπα μωρέ πλασματικά είναι όλα αυτά ... συνηθίζουμε γιατί το 2027 που θα ξαναβγεί με 50τακατο θα κάνει τη χώρα Σουηδία και δεν θα μας φαίνεται η αύξηση
Αν συνεχίσουμε με αυτό τον ρυθμό καταστροφής από τον ψυχανωμαλο ποζερα δεν νομίζω να υπάρχει τίποτα το 27 ορθιο
το κωργιό μου είναι πολυπολιτισμικό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
γκω τα έσβησα όλα
Δεν ξερω αν σου δινει κουραγιο, αλλα εχω γνωστο δεξιο 60ρη πρωην μαγαζατορα που μου ζηταει να του βρω δουλεια σε εστιατοριο στη Γερμανια να πλενει πιατα.........θα μου δώσει μεγάλο κουράγιο να δω δεξιούς να κλαίνε στα γκισέ για διακανονισμό και επανασύνδεση ...
έληνοι imaste τι imaste?Μύρισε "Κέρκυρα" κοσμοπολίτικη
αρχιζω και πιστευω οτι φερνεις και καλα΄΄θυμαρι΄΄απο Βλοραέληνοι imaste τι imaste?
τα καλά λεφτά τα βγάζω από τους χοχλιούςαρχιζω και πιστευω οτι φερνεις και καλα΄΄θυμαρι΄΄απο Βλορα
αν ειχες χοχλιους θα ειχα παρει ΗΔΗ 20 κιλατα καλά λεφτά τα βγάζω από τους χοχλιούς
και εδώ και 1μισι χρόνο από την βαρελίσια φέτα
only cashαν ειχες χοχλιους θα ειχα παρει ΗΔΗ 20 κιλα