athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.627
- Πόντοι
- 12.756
χρυση λιρα Ελισαβετιανη θα σου φερωonly cash
χρυση λιρα Ελισαβετιανη θα σου φερωonly cash
μόνο 50ευρα και θα πάμε μαζί στο ατμ να τα τραβήξειςχρυση λιρα Ελισαβετιανη θα σου φερω
θα φτιαξω πολυθρονα με το δερμα σουμόνο 50ευρα και θα πάμε μαζί στο ατμ να τα τραβήξεις
και μετά θα σου δώσω τους χοχλιούς απλά αντί για σκουλίκι μέσα στο κέλυφος θα έχει βότσατο
καλά όταν έχεις το κρήμα πες μου να κανονίσω να φέρουν το κοκλιό από το κωργιόθα φτιαξω πολυθρονα με το δερμα σου
καναπε απο δερμα Χαρτοπολεμου θα σας κανω σετακι
το εχω..στειλε 10 κιλα χερι με χερικαλά όταν έχεις το κρήμα πες μου να κανονίσω να φέρουν το κοκλιό από το κωργιό
στα κόφυ μπέρυ τέτοιες δουλειές δεν γίνονταιτο εχω..στειλε 10 κιλα χερι με χερι
ραντεβου Γλυφαδα Μπερυ
θα απαρεις και μπονους..θα σε πατησω με το σαξο και θα σε πληρωσει η ασφαλιστικη μου εξτρα λεφτα και απο κειστα κόφυ μπέρυ τέτοιες δουλειές δεν γίνονται
τι εχεις? 45ε/κγ έχουν για να ξέρεις να φέρεις τα σωστά
καλά δεν έχεις φάει αλβανικό χοχλιό γιαυτό δε μπορείς να εκτιμήσεις την αξία τουθα απαρεις και μπονους..θα σε πατησω με το σαξο και θα σε πληρωσει η ασφαλιστικη μου εξτρα λεφτα και απο κει
Κιτρινο μονοΤι χρωμα να το ριξεις μιλαμε για ρουλετα .Εσυ τι χρωμα πονταρεις ;;;
Να ψοφησουν ολοι οσοι ψηφισαν κουλη τυπε, καμια λυπη.
Το θεμα ειναι οσοι δεν ψηφισαν τι φταινε
και οσοι πηγαν και τους εδωσαν 41% φαινε ...ειχα στην watt&wolt ena programm φιχιν to ελεγαν χωρις ρητρα με 8,5 σεντς τκ κιλοβατωρα και 0.38 ευρω μηνιαιο παγιο .και τωρα το μπλε της ΔΕΗ με 12,5 και 5 ευρω το μηνα παγιο και πρεπει να λεω παλι καλα που μου κοψε και το εβαλα μεσα Μαιου ,γιατι τωρα νατε γεια ..α και πηρα και 50 ευρω δωρο στο πρωτο λογαριασμο ,ετσι ειναι σαν να γλιτωσα για 10 μηνες τα 5 γαμξμενα ευρω παγιο ..Κουλη θελατε ,εμεις τι φταιμε ρε γαμωτο τον αυτισυτικο μου μεσα?Όσοι δεν πήγαν να ψηφίσουν ΦΤΑΙΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ .
Στις νεες συνδεσεις εχεις σιγουρα καποια παγια ΔΩΡΟ!!!και οσοι πηγαν και τους εδωσαν 41% φαινε ...ειχα στην watt&wolt ena programm φιχιν to ελεγαν χωρις ρητρα με 8,5 σεντς τκ κιλοβατωρα και 0.38 ευρω μηνιαιο παγιο .και τωρα το μπλε της ΔΕΗ με 12,5 και 5 ευρω το μηνα παγιο και πρεπει να λεω παλι καλα που μου κοψε και το εβαλα μεσα Μαιου ,γιατι τωρα νατε γεια ..α και πηρα και 50 ευρω δωρο στο πρωτο λογαριασμο ,ετσι ειναι σαν να γλιτωσα για 10 μηνες τα 5 γαμξμενα ευρω παγιο ..Κουλη θελατε ,εμεις τι φταιμε ρε γαμωτο τον αυτισυτικο μου μεσα?
απο την πρωτη μερα που βγηκαν αυτα σε ολους τους πελατες προτειναμε το κιτρίνα , οσοι μας ακουσαν ειναι καλα .Κανονιστε μεχρι να βαλω πανελ να λεμε μετα αλλο χρωμα πριν λεγαμε πρασινο τωρα κιτρινο το ριχνω κιτρινο και οτι γινει
Η κυρια δουλεία μου ειναι οι Κτηματομεσιτικες υπηρεσιες, με τις εταιρίες ρευματος που δουλευω ειμαι απλα ο ενδιάμεσως για να εξυπηρετήσω τους πελατες μου σε αγορες ενοικιάσεις να μην τρέχουν να τα κάνουν αυτοι . και γιατι να παιρνουν το συμβολαιο τα call center που ειναι απροσωπα και οχι εμεις που τρέχουμε για το σπίτι / καταστημα τους και εχουν αμέση εξηπηρεσηση απο εμας και στα θεματα ενεργειαςΤα αφεντικα που δουλευεις ειναι πονηρα και το ρευμα το εκαναν μια ζαρια .Ενταξει υπομονη μεχρι να βαλουμε πανελ
Ηταν που η πράσινη μετάβαση θα μας έσωζε από το πανάκριβο ρεύμα. Αλλά αυτή τελικά δε μπορεί να σώσει ούτε τον εαυτό της, από ότι φαινεται.
Που είναι ο μαλάκας Υπουργός που μας έλεγε για το στόχο να παράγεται το 70% του ρεύματος από τις ΑΠΕ;
Εδω σε λίγο θα τεθεί θέμα βιωσιμότητάς τους.
ΑΠΕ: Στα αζήτητα τεράστιες ποσότητες πράσινης ενέργειας - Από 5 έως 6 γιγαβάτ θα περικοπούν το φθινόπωρο | Ειδήσεις για την Οικονομία | newmoney
Πετάχτηκαν 85 πράσινες γιγαβατώρες παρά την αυξημένη ζήτηση Ιούνιο – Ιούλιο - Πιο άμεσες οι επιπτώσεις στα φωτοβολταϊκάwww.newmoney.gr
χωρις μπαταριες και αποθηκευση τσαμπα πανε οι απε γαμω το σπιτι ολωνΗταν που η πράσινη μετάβαση θα μας έσωζε από το πανάκριβο ρεύμα. Αλλά αυτή τελικά δε μπορεί να σώσει ούτε τον εαυτό της, από ότι φαινεται.
Που είναι ο μαλάκας Υπουργός που μας έλεγε για το στόχο να παράγεται το 70% του ρεύματος από τις ΑΠΕ;
Εδω σε λίγο θα τεθεί θέμα βιωσιμότητάς τους.
ΑΠΕ: Στα αζήτητα τεράστιες ποσότητες πράσινης ενέργειας - Από 5 έως 6 γιγαβάτ θα περικοπούν το φθινόπωρο | Ειδήσεις για την Οικονομία | newmoney
Πετάχτηκαν 85 πράσινες γιγαβατώρες παρά την αυξημένη ζήτηση Ιούνιο – Ιούλιο - Πιο άμεσες οι επιπτώσεις στα φωτοβολταϊκάwww.newmoney.gr
Παντού το ίδιο ακριβό είναι. Είτε με τον έναν παροχο είτε με τον άλλο. Με αυτό τον καύσωνα φοβάμαι να δω τον λογαριασμό της ΔΕΗ. Σκέφτομαι να αρχίσω να πουλάω λίγο εγώ βρακια και κάλτσεςκαι οσοι θελουν παιζουν προγραμμα αυτη την περιοδο με δωρεαν παγια κτλο οποιος θελει αλλαγη παροχου με λεει