Νέα

Ιεροδουλη ή πορνοσταρ;ποια κανει πιο καλο σεξ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kavlas123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
6
Ποια κανει το καλυτερο σεξ;μια ιεροδουλη ή μια πορνοσταρ;ακουω γνωμες και προσωπικες εμπειριες,αν και οποιοι εχετε παει και με τις δυο;

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.677
Πόντοι
8.816
πορνοσταρ το κανει για επαγγελματικους λογους κτλ και σαφως κανει καλο σεξ.(τουλαχιστον η πλειοψηφια) τωρα ιεροδουλη αναλογα την ιεροδουλη και τη περιπτωση ασφαλως υπαρχουν και καλες περιπτωσεις.παιζει για μενα αν το σπορ το κατεχει η γυναικα και οχι ο τιτλος οπως ασφαλως και η διαθεση της καθε κοπελας.δε σημαινει οτι επειδη ειναι πορνοσταρ θα παρεις το καλυτερο σεξ απο αυτη η απο την ιεροδουλη δε θα παρεις...σχετικα ειναι αυτα...

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
πορνοσταρ το κανει για επαγγελματικους λογους κτλ και σαφως κανει καλο σεξ.(τουλαχιστον η πλειοψηφια) τωρα ιεροδουλη αναλογα την ιεροδουλη και τη περιπτωση ασφαλως υπαρχουν και καλες περιπτωσεις.παιζει για μενα αν το σπορ το κατεχει η γυναικα και οχι ο τιτλος οπως ασφαλως και η διαθεση της καθε κοπελας.δε σημαινει οτι επειδη ειναι πορνοσταρ θα παρεις το καλυτερο σεξ απο αυτη η απο την ιεροδουλη δε θα παρεις...σχετικα ειναι αυτα...
Άψογος. Με κάλυψες απόλυτα

Kostikas8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Κριτικές
15
Like
410
Πόντοι
290
Η ιερόδουλη που θέλει να γίνει πορνοστάρ κάνει το καλητερο.
Η ιερόδουλη που προσπαθεί να επιβιώσει μέσω αυτού,μη περιμένεις να εκπλαγεις.

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.677
Πόντοι
8.816
Άψογος. Με κάλυψες απόλυτα
το σεξ της ζωης μου το εχω κανει με ιεροδουλη παντως προσωπικα που αργοτερα αποκτησαμε και προσωπικη σχεση.εχει αποσυρθει πλεον.δυσκολα θα τη ξεπερασει καποια γιατι ειχαμε και οι δυο το απολυτο παθος και τη καυλα οχι σε καθαρα επαγγελματικο επιπεδο αφου με γουσταρε και ανεβηκαμε επιπεδο.συμβαινουν και αυτα μερικες φορες στη ζωη...

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.677
Πόντοι
8.816
Η ιερόδουλη που θέλει να γίνει πορνοστάρ κάνει το καλητερο.
Η ιερόδουλη που προσπαθεί να επιβιώσει μέσω αυτού,μη περιμένεις να εκπλαγεις.
ποιες ιεροδουλες θελουν να γινουν πορνοσταρ;εγω δε ξερω καμια...στη φυλης πλακα πλακα πολλες θα ειχαν τα προσοντα να γινουν εννοω απο εμφανιση και υπηρεσιες

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
το σεξ της ζωης μου το εχω κανει με ιεροδουλη παντως προσωπικα που αργοτερα αποκτησαμε και προσωπικη σχεση.εχει αποσυρθει πλεον.δυσκολα θα τη ξεπερασει καποια γιατι ειχαμε και οι δυο το απολυτο παθος και τη καυλα οχι σε καθαρα επαγγελματικο επιπεδο αφου με γουσταρε και ανεβηκαμε επιπεδο.συμβαινουν και αυτα μερικες φορες στη ζωη...
Άτσαα. Είχαμε και τα τυχερά μας βλέπω εεεε;; Πουλάκι μου. Και δεν σου φαινόταν... Πλάκα κάνω σου φαινόταν..
Καθαρά απο περιέργεια. Κράτησε η σχέση καιρό και όσο τα χατε συνέχιζε αυτή τα δικά της ή είχε σταματήσει; Αν θες απαντας

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.677
Πόντοι
8.816
Άτσαα. Είχαμε και τα τυχερά μας βλέπω εεεε;; Πουλάκι μου. Και δεν σου φαινόταν... Πλάκα κάνω σου φαινόταν..
απλα ετυχε φιλε γιατι και αυτες ανθρωποι ειναι και  εχουν και καποια συναισθηματικα κενα και εκεινη την εποχη ισως εχεις και εσυ...αρα το γλυκο δενει...δεν ειναι μηχανηματα σεξ απλα η πλειοψηφια ειναι επαγγελματιες καθαρα και καλα κανουν σε αυτο.

gougou

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
254
Πόντοι
21
Σημασία έχει να είσαι πορνοστάρ στο κρεβάτι και όχι στα χαρτιά. Κι επειδή το σεξ έχει να κάνει με ανθρώπους πάντα θα είναι απρόβλεπτο. Έχω κάνει σούπερ σεξ και χάλια σεξ με την ίδια κοπέλα.

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.677
Πόντοι
8.816
Σημασία έχει να είσαι πορνοστάρ στο κρεβάτι και όχι στα χαρτιά. Κι επειδή το σεξ έχει να κάνει με ανθρώπους πάντα θα είναι απρόβλεπτο. Έχω κάνει σούπερ σεξ και χάλια σεξ με την ίδια κοπέλα.
σωστος.απλα το πορνοσταρ δινει εναν τιτλο μια εντος εισαγωγικον αιγλη μαζι με καυλααααα

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.677
Πόντοι
8.816
Άσε φίλε βλέπω τι πηδάνε εκεί και τρελαίνομαι.
δεν υπαρχει συγκριση της αγορας μιας χωρας δεκα εκκατομυριων οπως η ελλαδα σε αυτο το κομματι ουτε καν σε συγκριση με αλλες ευρωπαικες χωρες πχ γερμανια που εκει βγαζουν και γαμω τα πορνο γιατι παρακολουθω μερικες φορες...ποσο μαλλον με την αμερικη.

gougou

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
254
Πόντοι
21
δεν υπαρχει συγκριση της αγορας μιας χωρας δεκα εκκατομυριων οπως η ελλαδα σε αυτο το κομματι ουτε καν σε συγκριση με αλλες ευρωπαικες χωρες πχ γερμανια που εκει βγαζουν και γαμω τα πορνο γιατι παρακολουθω μερικες φορες...ποσο μαλλον με την αμερικη.
Δεν υπάρχει σύγκριση γενικώς.

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.677
Πόντοι
8.816
Δεν υπάρχει σύγκριση γενικώς.
συγκιση σε ολα τα επιπεδ οχι μονο σε αυτο.παντως ταπεινη μου αποψη ειναι αν θελει ο φιλος πορνοσταρ εκτος απο καποιες εγχωριες εδω ας τσεκαρει και απο τα γραφεια ειδα φερνουν αρκετες απο εξωτερικο βεβαια ελληνικα κτλ δε ξερουν αλλα οκ

gougou

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
254
Πόντοι
21
συγκιση σε ολα τα επιπεδ οχι μονο σε αυτο.παντως ταπεινη μου αποψη ειναι αν θελει ο φιλος πορνοσταρ εκτος απο καποιες εγχωριες εδω ας τσεκαρει και απο τα γραφεια ειδα φερνουν αρκετες απο εξωτερικο βεβαια ελληνικα κτλ δε ξερουν αλλα οκ
Είδα την Aletta Ocean. Αλλά το παράκανε με τις πλαστικές αλλιώς θα της τα έσκαγα χοντρά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom