You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ιεροδουλη ή πορνοσταρ;ποια κανει πιο καλο σεξ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kavlas123
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 33
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.677
- Πόντοι
- 8.816
πορνοσταρ το κανει για επαγγελματικους λογους κτλ και σαφως κανει καλο σεξ.(τουλαχιστον η πλειοψηφια) τωρα ιεροδουλη αναλογα την ιεροδουλη και τη περιπτωση ασφαλως υπαρχουν και καλες περιπτωσεις.παιζει για μενα αν το σπορ το κατεχει η γυναικα και οχι ο τιτλος οπως ασφαλως και η διαθεση της καθε κοπελας.δε σημαινει οτι επειδη ειναι πορνοσταρ θα παρεις το καλυτερο σεξ απο αυτη η απο την ιεροδουλη δε θα παρεις...σχετικα ειναι αυτα...
kostas21d
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 240
- Πόντοι
- 6
Άψογος. Με κάλυψες απόλυταπορνοσταρ το κανει για επαγγελματικους λογους κτλ και σαφως κανει καλο σεξ.(τουλαχιστον η πλειοψηφια) τωρα ιεροδουλη αναλογα την ιεροδουλη και τη περιπτωση ασφαλως υπαρχουν και καλες περιπτωσεις.παιζει για μενα αν το σπορ το κατεχει η γυναικα και οχι ο τιτλος οπως ασφαλως και η διαθεση της καθε κοπελας.δε σημαινει οτι επειδη ειναι πορνοσταρ θα παρεις το καλυτερο σεξ απο αυτη η απο την ιεροδουλη δε θα παρεις...σχετικα ειναι αυτα...
panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.677
- Πόντοι
- 8.816
το σεξ της ζωης μου το εχω κανει με ιεροδουλη παντως προσωπικα που αργοτερα αποκτησαμε και προσωπικη σχεση.εχει αποσυρθει πλεον.δυσκολα θα τη ξεπερασει καποια γιατι ειχαμε και οι δυο το απολυτο παθος και τη καυλα οχι σε καθαρα επαγγελματικο επιπεδο αφου με γουσταρε και ανεβηκαμε επιπεδο.συμβαινουν και αυτα μερικες φορες στη ζωη...Άψογος. Με κάλυψες απόλυτα
panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.677
- Πόντοι
- 8.816
ποιες ιεροδουλες θελουν να γινουν πορνοσταρ;εγω δε ξερω καμια...στη φυλης πλακα πλακα πολλες θα ειχαν τα προσοντα να γινουν εννοω απο εμφανιση και υπηρεσιεςΗ ιερόδουλη που θέλει να γίνει πορνοστάρ κάνει το καλητερο.
Η ιερόδουλη που προσπαθεί να επιβιώσει μέσω αυτού,μη περιμένεις να εκπλαγεις.
kostas21d
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 240
- Πόντοι
- 6
Άτσαα. Είχαμε και τα τυχερά μας βλέπω εεεε;; Πουλάκι μου. Και δεν σου φαινόταν... Πλάκα κάνω σου φαινόταν..το σεξ της ζωης μου το εχω κανει με ιεροδουλη παντως προσωπικα που αργοτερα αποκτησαμε και προσωπικη σχεση.εχει αποσυρθει πλεον.δυσκολα θα τη ξεπερασει καποια γιατι ειχαμε και οι δυο το απολυτο παθος και τη καυλα οχι σε καθαρα επαγγελματικο επιπεδο αφου με γουσταρε και ανεβηκαμε επιπεδο.συμβαινουν και αυτα μερικες φορες στη ζωη...
Καθαρά απο περιέργεια. Κράτησε η σχέση καιρό και όσο τα χατε συνέχιζε αυτή τα δικά της ή είχε σταματήσει; Αν θες απαντας
panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.677
- Πόντοι
- 8.816
απλα ετυχε φιλε γιατι και αυτες ανθρωποι ειναι και εχουν και καποια συναισθηματικα κενα και εκεινη την εποχη ισως εχεις και εσυ...αρα το γλυκο δενει...δεν ειναι μηχανηματα σεξ απλα η πλειοψηφια ειναι επαγγελματιες καθαρα και καλα κανουν σε αυτο.Άτσαα. Είχαμε και τα τυχερά μας βλέπω εεεε;; Πουλάκι μου. Και δεν σου φαινόταν... Πλάκα κάνω σου φαινόταν..
panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.677
- Πόντοι
- 8.816
σωστος.απλα το πορνοσταρ δινει εναν τιτλο μια εντος εισαγωγικον αιγλη μαζι με καυλαααααΣημασία έχει να είσαι πορνοστάρ στο κρεβάτι και όχι στα χαρτιά. Κι επειδή το σεξ έχει να κάνει με ανθρώπους πάντα θα είναι απρόβλεπτο. Έχω κάνει σούπερ σεξ και χάλια σεξ με την ίδια κοπέλα.
Στην Ελλάδα γίνεσαι πορνοστάρ με ένα ερασιτεχνικό βίντεο.σωστος.απλα το πορνοσταρ δινει εναν τιτλο μια εντος εισαγωγικον αιγλη μαζι με καυλααααα
STAVROS6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2015
- Like
- 543
- Πόντοι
- 36
πολυ σωστα.Στην Ελλάδα γίνεσαι πορνοστάρ με ένα ερασιτεχνικό βίντεο.
panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.677
- Πόντοι
- 8.816
ναι μαλλον γιατι δεν ειμαστε αμερικη....Στην Ελλάδα γίνεσαι πορνοστάρ με ένα ερασιτεχνικό βίντεο.
Άσε φίλε βλέπω τι πηδάνε εκεί και τρελαίνομαι.ναι μαλλον γιατι δεν ειμαστε αμερικη....
panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.677
- Πόντοι
- 8.816
δεν υπαρχει συγκριση της αγορας μιας χωρας δεκα εκκατομυριων οπως η ελλαδα σε αυτο το κομματι ουτε καν σε συγκριση με αλλες ευρωπαικες χωρες πχ γερμανια που εκει βγαζουν και γαμω τα πορνο γιατι παρακολουθω μερικες φορες...ποσο μαλλον με την αμερικη.Άσε φίλε βλέπω τι πηδάνε εκεί και τρελαίνομαι.
Δεν υπάρχει σύγκριση γενικώς.δεν υπαρχει συγκριση της αγορας μιας χωρας δεκα εκκατομυριων οπως η ελλαδα σε αυτο το κομματι ουτε καν σε συγκριση με αλλες ευρωπαικες χωρες πχ γερμανια που εκει βγαζουν και γαμω τα πορνο γιατι παρακολουθω μερικες φορες...ποσο μαλλον με την αμερικη.
panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.677
- Πόντοι
- 8.816
συγκιση σε ολα τα επιπεδ οχι μονο σε αυτο.παντως ταπεινη μου αποψη ειναι αν θελει ο φιλος πορνοσταρ εκτος απο καποιες εγχωριες εδω ας τσεκαρει και απο τα γραφεια ειδα φερνουν αρκετες απο εξωτερικο βεβαια ελληνικα κτλ δε ξερουν αλλα οκΔεν υπάρχει σύγκριση γενικώς.
Είδα την Aletta Ocean. Αλλά το παράκανε με τις πλαστικές αλλιώς θα της τα έσκαγα χοντρά.συγκιση σε ολα τα επιπεδ οχι μονο σε αυτο.παντως ταπεινη μου αποψη ειναι αν θελει ο φιλος πορνοσταρ εκτος απο καποιες εγχωριες εδω ας τσεκαρει και απο τα γραφεια ειδα φερνουν αρκετες απο εξωτερικο βεβαια ελληνικα κτλ δε ξερουν αλλα οκ
panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.677
- Πόντοι
- 8.816
ποσο παει το μαλλι;Είδα την Aletta Ocean. Αλλά το παράκανε με τις πλαστικές αλλιώς θα της τα έσκαγα χοντρά.
10000 για 12 ώρες λέει. Δεν γράφει για λιγότερες ώρες ούτε το έψαξα γιατί δεν με ενδιέφερε.ποσο παει το μαλλι;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 95
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις