Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Ναι,κονομήσαμε....Όχι ρε .. Καλαμάτα το εροτικ κάνει κ παράρτημα..
Εγώ Γλυκούλα μόνο....
Ναι,κονομήσαμε....Όχι ρε .. Καλαμάτα το εροτικ κάνει κ παράρτημα..
την καλυτερη ταβερνα στην Πελοπόννησο πεςΤρίπολη Δεξαμενή για φαγητό.
Καλό και στις Δαβιές που είναι κοντά....
Για γαμήσα νέκρα....
Μόνο καμμιά ντόπια καλοθελήτρια...
Για το λαό Μαντζάβαλης,χωριό Καρατζάς Αργολίδας....την καλυτερη ταβερνα στην Πελοπόννησο πες
Μάρκο πότε θα πάμε για ένα καφέ να μιλησουμε για πράκτορες;Σου απάντησε ο άλλος ο Έντγκαρ Χούβερ(νόμιζα ότι ήταν μόνο ο Ρετρό πράκτορας).
Το κανονίζουμε,θα σου στείλω πμ πριν κατέβω.Μάρκο πότε θα πάμε για ένα καφέ να μιλησουμε για πράκτορες;
Τέτοιο σουξέ οι Τριπολιτσώτες.... Ούτε στα όνειρα τους..Μόνο στο μπου εξελίσσεται νήμα "Ιερόδουλες στην Τρίπολη" σε Traveller food gastronomy...
Καλη φαση και αυτο,ειναι το φετιχ μου ....Για δωσε στοιχειαΤύπε μόνο στου Θάνα να γαμήσεις καμμιά θείτσα της διπλανής πόρτας,έτσι απλά για ξεροχύσιμο....
Για το λαό Μαντζάβαλης,χωριό Καρατζάς Αργολίδας....
Μυρτωον στα Πουληθρα. Απαιχτη!!!!Δεν βλέπει τον δεύτερο.
Για σένα Anama στην Γιάλοβα.
Για γαμησι μην τα ρωτας μαυριλα...Μυρτωον στα Πουληθρα. Απαιχτη!!!!
ππορωΜυρτωον στα Πουληθρα. Απαιχτη!!!!
Οι Τριπολιτσώτες σου έχουν βάλει τα γυαλιά Καλαματιανέ.....Τέτοιο σουξέ οι Τριπολιτσώτες.... Ούτε στα όνειρα τους..
Αγοράζεις κόκκινη φάντα.Καλη φαση και αυτο,ειναι το φετιχ μου ....Για δωσε στοιχεια
ΠΡΕΠΕΙ να γινω βοηθος σου γαμημενε στην δουλεια που κανεις η να παρω θεση στο αντικειμενο σουΔυνατή
Και εσύ πέρασες από τα ιδρύματα του Θάνα....Καλημέρα στα παιδιά. Το 1999 είχα παρουσιαστεί στην Τρίπολη ως νεοσύλλεκτος στην αεροπορία μόλις ορκιστήκαμε και μετά είχαμε καύλες και εξόδους. πήγαμε στα σπιτάκια που ήταν κάτι φόλες αλλά πάνω στην καύλα και την αναβροχιά καλή ήταν και αυτή η όαση. Το αστείο ήταν ότι κολλήσαμε όλοι μουνόψειρες. Ο μόνος τρόπος για να μπορέσουμε να τις βγάλουμε από πάνω μας ήταν το τέζα. Σωθήκαμε 15 άτομα έτσι.
Μείνε εκεί που είσαι αδερφέ....ΠΡΕΠΕΙ να γινω βοηθος σου γαμημενε στην δουλεια που κανεις η να παρω θεση στο αντικειμενο σου
ξερω πως το λες μαν μου...δεν πειραζει ας λειπω θα ησυχασει και λιγο...αν ερχονται και καλα φραγκακια μια χαρα θα ειναιΜείνε εκεί που είσαι αδερφέ....
Αν έρθεις μαζί μου θα σε χωρίσει η κυρά.....
Και δεν το λέω πονηρά....
Αλλά θα λείπεις συνέχεια...
Αυτή η ζωή δεν αντέχεται.....
Βαρέθηκα.