Νέα

Ιερόδουλες με μεγάλες αλλαγές σε εμφάνιση/συμπεριφορά/πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Orestis_Kou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Με αφορμή τη δικιά μου τραβηγμένη περίπτωση με την Άννα, θα ήθελα να ανοίξω αυτό το θέμα όπου μπορεί ο καθένας να σημειώνει, όποτε παρατηρεί, κάποια μεγάλη αλλαγή σε κοπέλα (ίσως ακόμα και μια μετακίνηση από στούντιο σε μπουρδέλο και αντίστροφα).

Ξεκινάω εγώ αναφέροντας φυσικά:

-Άννα από Φωκαίας 22 σε Ιάσωνος 20, σε Φωκαίας 27: Ξεκίνησε με πρωκτικό, ακάποτο, γλωσσόφιλα. Έκοψε το πρωκτικό και το ακάποτο όταν πήγε στην Ιάσωνος. Στη Φωκαίας 27 άρχισε να βγαίνει ολόγυμνη στο σαλόνι, ενώ μέχρι πριν έβγαινε με πάνω και κάτω εσώρουχα. Για τα γλωσσόφιλα, άγνωστο αν και πότε μειωθήκανε, μάλλον με την έλευση της στο Φωκαίας 27...

-Τζούλια από Φυλής 84: Ξεκίνησε να δουλεύει ως μελαχρινή με κώλο και τελειωτικό στο στόμα. Έχει κόψει το ακάποτο τσιμπούκι και έχει γίνει καστανόξανθη. Τα γλωσσόφιλα και ο κώλος παραμένουν.

-Εμμανουέλα από Φυλής 65: Ξεκίνησε με γλωσσόφιλα, ακάποτο και πρωκτικό. Έχει κοψει πρωκτικό και ακάποτο.

-Αλεξάνδρα από Φωκαίας 22, Φυλής 65, Φυλής 61 τώρα: Ξεκίνησε με ακάποτο (δε θυμάμαι παιδιά για πρωκτικό) το έκοψε στην πορεία, αλλά το κάνει με εξτραδάκι στο δωμάτιο.

-Άννα Πίτσος από Φυλής 109: Δεν ξέρω πως ξεκίνησε, πάντως ανακοινώνει απλό, αλλά κάνει με έξτρα τα πάντα.

-Φλώρα από Φωκαίας 24/27: Είναι φρέσκια στο χώρο... Ξεκίνησε με φουλ πρόγραμμα, πρωκτικό, γλείψιμο στα αρχίδια, τελειωτικό στο στόμα ή στο πρόσωπο. Έκοψε το γλείψιμο στα αρχίδια, το τελειωτικό στη μάπα και πρωκτικό κάνει επιλεκτικά.

Κύριοι εγώ αυτά είχα να πω έτσι πρόχειρα, περιμένω να συνεχίσετε επάξια αυτό το θέμα. Εγώ δεν έχω λόγους... αποχωρώ...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αλλαγες σε φραντζα και χρωμα μαλλιου να βαλω ή δεν μετρανε;

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
αλλαγες σε φραντζα και χρωμα μαλλιου να βαλω ή δεν μετρανε;

ο,τι θεωρεις σημαντικο ώστε να της αναγνωρίζουμε, να μη μας μπερδευουν, ελπιζω να με πιανεις τι εννοω!

Άλλη περίπτωση:

-Άντζελα από Ιάσωνος 33 σε Φυλής 71: Ξεκίνησε ως καστανή (νομίζω) και τώρα είναι ξανθιά. Πείτε πρόγραμμα γιατί δε θυμάμαι... Παραμένει φόλα. (Μετακίνηση πρόσφατη από Μετάξι σε Φυλής)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
-εφη απο θεσσαλονικη....ενεταξε τζακουζι στο προγραμμα
-αφρουλα εβαλε σεξσσου και ντουζακι στο προγραμμα
-ελβιρα απο λαρισα τρικαλα κλπ....εκοψε τα ακαποτα και το πρωκτικο
-καρμεν!ολο το 2013 ηταν σαν να ηταν μια αλλη πουτανα απο την παλια....εσταζε καυλα,παει το παλιο επιπλο ΙΚΕΑ
-Λαρα ακα μαντυ....εκοψε γλειφομουνια και πρωκτικο που εκανε πολυ παλια
-Ειρηνη ΑΚΑ δαναη στην κοζανη....αδυνατισε καπως,γυμναστηκε και εγκατελειψε τα ολοσωμα σετακια προς πολυ πιο σεξυ εσωρουχα....το μαλλι περασε και φασεις ραστα και διαφορες αλλαγες
-μαρθα στο μπακαρα....επισημα εγκατελειψε το πρωκτικο στο προγραμμα....εσπασε πολυ σε φατσα και το μαλλι αλλαξε και κοντυνε
-η καντυ ειχε αδυνατισει πολυ σε σχεση με παλια....αλλαγες στο μαλλι εγιναν κι εδω αρκετες....σαν να κοντυνε κιολας,μαλλον δεν φοραγε τοσο ψηλες γοβες να μην τρομαζει κοσμο
-η μαρα ειχε αδυνατισει πολυ

Επισκέπτης
Ρε παίδες ΓΛΩΣΣΟΦΥΛΑ σε ΠΟΥΤΑΝΑ ΡΔΕΛΟΥ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ρώσσικη Ρουλέτα παίζετε ;;;;;
Είναι πιο ασφαλής !!!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Ρε παίδες ΓΛΩΣΣΟΦΥΛΑ σε ΠΟΥΤΑΝΑ ΡΔΕΛΟΥ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ρώσσικη Ρουλέτα παίζετε ;;;;;
Είναι πιο ασφαλής !!!!

o κίνδυνος ρε τύπε κάνει την κατάθεση πιο απολαυστική.

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
320
Πόντοι
281
πριν γινουν βιζιτες απο που ξεκινουν ρε παιχτη?

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Αυτές που κάνουν πρωκτικό το κάνουν ακάποτο;

Tsarkalakos

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Κριτικές
305
Like
4.607
Πόντοι
16.491
-Φλώρα από Φωκαίας 24/27: Είναι φρέσκια στο χώρο... Ξεκίνησε με φουλ πρόγραμμα, πρωκτικό, γλείψιμο στα αρχίδια, τελειωτικό στο στόμα ή στο πρόσωπο. Έκοψε το γλείψιμο στα αρχίδια, το τελειωτικό στη μάπα και πρωκτικό κάνει επιλεκτικά.

Αν εννοεις την Φλωρη την κοντη στο Φωκαιας 24 το πρωκτικο ναι το εκοψε το γλυψαρχιδιασμα παντως όχι.Για το τελειωτικο στην μαπα δεν ξερω δεν δοκιμασα...

analjunkie

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
32
Like
1.636
Πόντοι
1.086
Αυτές που κάνουν πρωκτικό το κάνουν ακάποτο;

Μεγάλε, πολύ ριψοκίνδυνο σε βρίσκω! :idiot: Με ακάποτο πρωκτικό πας φουλ ολοταχώς να παρασημοφορηθείς με όλα τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, από κονδυλώματα μέχρι ηπατίτιδα B, C και HIV (AIDS)! :S Μήπως έχεις τάσεις αυτοκτονίας; :uglystupid: Για να μπορείς να ευχαριστιέσαι :zfuck: :fuck1: :knockinb: :fuck2: :pipa3: μέχρι τα βαθιά σου :woldman: , βάζε πάντα προφυλακτικό! :thumbsup: Αλλιώς... :priest:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Μην πληρώνεται εξτρά ρε γελοίοι γαμώ το φελέκι σας! Έχετε καταστρέψει την πορνεία! :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom