Νέα

Ιερόδουλες με μεγάλα μουνόχειλα (Θεσ/νίκη)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα extreemplatinum
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

extreemplatinum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
15
Like
20
Πόντοι
231
καλο θα ηταν νομιζω ενα τετοιο θεματακι και για εμας που μας αρεσουν τα μεγαλα μουνοχειλα των γυναικων ετσι ωστε να μπορουμε να ανταλασουμε πληροφοριες μεταξυ μας για τις οποιες ειναι αυτες που πιστευω δεν ειναι λιγες που τα εχουν μεγαλα και χορταστικα τα χειλει τους (τα κατω) παντα εννοειτε ...ετσι ωστε να ξερουμε τι μας περιμενει απο καποιες που προκειτε να βρεθουμε στο τι θα συναντησουμε..
οσοι εχουν πληροφοριες πραγματικες φυσικα και οχι οτι να ναι καλο θα ειναι να ενημερωνουν το θεματακι για να κανουμε και εμεις που ενδιαφερομαστε σε αυτον τον τομεα τα γουστα μας και την τρελλα μας.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Νικολ πιτσιρικα απο Κωλετη 17, τα μουνοχειλα της κρεμονται.!! τα μεγαλυτερα μεχρι στιγμης που εχω δει στην Μπουρδελοδαλονικα...

OP
OP
extreemplatinum

extreemplatinum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
15
Like
20
Πόντοι
231
Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Δεν υπάρχει χειρώτερο ξενέρωμα απο τα χειρουργημένα μουνόχειλα. Δηλαδή αυτές που τα κόβουν και τα εξαφανίζουν . Χάνεται το μουνί ! Γίνεται σαν την σχισμή του κουμπαρά ,κάτι σαν τσέπη ρε παιδί μου.

OP
OP
extreemplatinum

extreemplatinum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
15
Like
20
Πόντοι
231
Δεν υπάρχει χειρώτερο ξενέρωμα απο τα χειρουργημένα μουνόχειλα. Δηλαδή αυτές που τα κόβουν και τα εξαφανίζουν . Χάνεται το μουνί ! Γίνεται σαν την σχισμή του κουμπαρά ,κάτι σαν τσέπη ρε παιδί μου.
εχεις απολυτο δικαιο..

OP
OP
extreemplatinum

extreemplatinum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
15
Like
20
Πόντοι
231
μηπως κανενας εχει εντοπισει μεγαλα μουνοχειλα σε καμια κορασιδα ???
εκτος νικολ κωλετη.....
λεω μηπως να ενημερωνομαστε κιολας μην ξεχνιομαστε...
καθε πληροφορια δεκτικη.....
ευχαριστω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom