Νέα

Ιερόδουλες και προφυλακτικά ... < κάλτσα style >

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Δεν θεμα χρονου μονο παντως , πρεπει αν παιζει και αγνοια , ολο λεω να ρωτησω κι ολο ξεχναω
μια φορα το θυμηθηκα ,  αλλα για να μην χαθουμε στα αγγλικα της ειπα απλα να μου το δωσει να το βαλω μονος
τελικα δε μου το εδωσε μου ειπε ξερω ξερω .. και το περασε κανονικα , με τα 2 χερια , πατησε να φυγει ο αερας κλτ
Απ τις λιγες που το περασαν σωστα ...  

χαχα θυμηθηκα και την πιπα τωρα ...,
Τι μαγικα εκανε και ενοιωθα σαν να μην υπηρχε προφυλακτικο , 2 φορες σηκωσα την κεφαλα μου να δω μπας το εβγαλε..
Μηπως επιδη καθησε σωστα το προφυλακτικο ειχα καλη αισθηση ?  :think: ,
==============================================================================

Κατερινα αυτο που λες το καταλαβα απ την αρχη , μιλαμε για ΤΕΛΙΕΩΣ ηλιθιες  :idiot:
ενω μπορουν και ξερουν τι πρεπει να γινει δε το κανουν , λες και το κανουν επιτηδες
αλλα οπως ειπες και συ , αυτες θα ειναι ασεφτες , ειδικα με το νετ που διαδηδονται ποιο ευκολα τα νεα ....

Κλασικες ερωτησεις στο τελος ... μα γιατι δε τελειωνεις ? ηπιες / ξαναγαμησες ?
και η ποιο ακυρη ολων
Τραβηξες καμια μαλακια για να αντεξεις παραπανω μαζι μου ?
αχαχαχαχαχχα σιγα μωρη μπαζο-σεξοβομβα της κακιας ωρας  :2funny:
Το παραξενο θα ηταν να τελειωσω με σενα που εμπλεξα αλλα τελως παντων....

Χαρακτηριστικη και η ευγενια σε βαθμο μαλακιας μερικων μερικες φορες ...  (και γω μεσα)
Ε να μωρε ειμαι λιγο κουρασμενος... ή κανει πολυ ζεστη .. ή αγχωθηκα για το Κυπριακο  :2funny:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αμα στο φορανε με το στομα ειναι ωραια...

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
με προβληματισες φιλε-μαλλον για τα αποφυγουν τα υγρα.
ειχα μια γομενα που το εβαζε ετσι-αυτο την κανει πουτανα η σιχασιαρα?
Ερώτηση..
Πριν στο φορέσει..δεν σ'έγλυψε καθόλου εκεί?

MATADOR31

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Δεν θεμα χρονου μονο παντως , πρεπει αν παιζει και αγνοια , ολο λεω να ρωτησω κι ολο ξεχναω
μια φορα το θυμηθηκα ,  αλλα για να μην χαθουμε στα αγγλικα της ειπα απλα να μου το δωσει να το βαλω μονος
τελικα δε μου το εδωσε μου ειπε ξερω ξερω .. και το περασε κανονικα , με τα 2 χερια , πατησε να φυγει ο αερας κλτ
Απ τις λιγες που το περασαν σωστα ...  

χαχα θυμηθηκα και την πιπα τωρα ...,
Τι μαγικα εκανε και ενοιωθα σαν να μην υπηρχε προφυλακτικο , 2 φορες σηκωσα την κεφαλα μου να δω μπας το εβγαλε..
Μηπως επιδη καθησε σωστα το προφυλακτικο ειχα καλη αισθηση ?  :think: ,
==============================================================================

Κατερινα αυτο που λες το καταλαβα απ την αρχη , μιλαμε για ΤΕΛΙΕΩΣ ηλιθιες  :idiot:
ενω μπορουν και ξερουν τι πρεπει να γινει δε το κανουν , λες και το κανουν επιτηδες
αλλα οπως ειπες και συ , αυτες θα ειναι ασεφτες , ειδικα με το νετ που διαδηδονται ποιο ευκολα τα νεα ....

Κλασικες ερωτησεις στο τελος ... μα γιατι δε τελειωνεις ? ηπιες / ξαναγαμησες ?
και η ποιο ακυρη ολων
Τραβηξες καμια μαλακια για να αντεξεις παραπανω μαζι μου ?
αχαχαχαχαχχα σιγα μωρη μπαζο-σεξοβομβα της κακιας ωρας  :2funny:
Το παραξενο θα ηταν να τελειωσω με σενα που εμπλεξα αλλα τελως παντων....

Χαρακτηριστικη και η ευγενια σε βαθμο μαλακιας μερικων μερικες φορες ...  (και γω μεσα)
Ε να μωρε ειμαι λιγο κουρασμενος... ή κανει πολυ ζεστη .. ή αγχωθηκα για το Κυπριακο  :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
με προβληματισες φιλε-μαλλον για τα αποφυγουν τα υγρα.
ειχα μια γομενα που το εβαζε ετσι-αυτο την κανει πουτανα η σιχασιαρα?

Υγρα σε βορδελο δεν εχω δει εγω σε μενα παντως ...
αλλα και ετσι να ειναι δε ειναι απαραιτητο να τα ακουμπησει μπαινει και κανονικα...

Και τωρα που το θυμηθηκα εγω ο μαλακας στο τελος που πεταω την καποτα δεν πιανω υγρα της  ?
ολο ξεχνιεμαι ο μπαμιας και δεν την πιανω με κανα χαρτι...  :jerking:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
ναι ρε κουκλάκι...τα θυμάμαι...σε πείραζα χιχιχιχιχιιχ :grin:
Τότε...γιατί με κάνεις και ανησυχώ όπως μπερδέυτηκες με την αλλαγή της ώρας προηγουμένως?
Θα τσιρίξω στο λέω...και το κρίμα στο λαιμό σου...
Χαχαχαχαχ...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Τότε...γιατί με κάνεις και ανησυχώ όπως μπερδέυτηκες με την αλλαγή της ώρας προηγουμένως?
Θα τσιρίξω στο λέω...και το κρίμα στο λαιμό σου...
Χαχαχαχαχ...

ναι ναι τσιρίδα θέλω :grin:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
αλλα και ετσι να ειναι δε ειναι απαραιτητο να τα ακουμπησει μπαινει και κανονικα...

Και τωρα που το θυμηθηκα εγω ο μαλακας στο τελος που πεταω την καποτα δεν πιανω υγρα της  ?
Με την χούφτα δεν κολλάς τίποτα..
Αν ήταν έτσι τότε κι εμείς..θα μέναμε έγκυες από μια χειραψία..
Χαααααααχαχαχαχαχ...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
δεν ειναι παντα θεμα υγρων...γιατι απλα δεν το κανουν μονο οταν εχεις βγαλει υγρα ...ειτε ειναι αγαρμπες,ειτε ασχετες ,ειτε σιχασιαρες(σε πολλες περιπτωσεις εχουν και δικιο) ...πολλα παιζουν...το πιο συνηθισμενο νομιζω ειναι για να στον ακουμπησουν οσο λιγοτερο γινεται...

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6

την καποτα δεν την βγαζεις με χαρτι???εγω καμια φορα δεν ζαπλωνω ουτε στο κρεβατι,ορθιος, στα 4 στην ακρη του κρεβατιου η εργαζομενη, το παντελονι κατω κ δωστου.αστεια εικονα, αλλα βιολογικα ειναι αναγκαια.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
την καποτα δεν την βγαζεις με χαρτι???εγω καμια φορα δεν ζαπλωνω ουτε στο κρεβατι,ορθιος, στα 4 στην ακρη του κρεβατιου η εργαζομενη, το παντελονι κατω κ δωστου.αστεια εικονα, αλλα βιολογικα ειναι αναγκαια.

δεν σου είπε πώς γίνεται να την γαμάς στο όρθιο όλη την ώρα?

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
δεν ειναι παντα θεμα υγρων...γιατι απλα δεν το κανουν μονο οταν εχεις βγαλει υγρα ...ειτε ειναι αγαρμπες,ειτε ασχετες ,ειτε σιχασιαρες(σε πολλες περιπτωσεις εχουν και δικιο) ...πολλα παιζουν...το πιο συνηθισμενο νομιζω ειναι για να στον ακουμπησουν οσο λιγοτερο γινεται...
Κι αυτό παίζει ιδιαίτερα στα μπουρδέλα..
Βλέπεις και ο άλλος που έρχεται απ'έξω..δεν έχει την πολυτέλεια να κάνει το μπανάκι του..
Κατ'ευθείαν επί του έργου..

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Τί στα κομμάτια..με το ρολόι στο χέρι ήτανε λες και θα πάρει χάπι?

αβυσσος η ψυχη της γυναικας, τι αλλο να πουμε..?!
εχω μια ερωτηση κ γω τωρα..το φωτακι το μωβ-το νεον-ειναι γκαυλωτικο?εχουν υπαρξει μελετες για την χρησιμοποιηση του?πχ.στα καζινο δεν εχει ρολογια, στα μπουρδελα εχει το νεον?
εχω κατι προβληματακια τωρα τελευταια με την δικια μου κ..καταλαβαινεις.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εχω μια ερωτηση κ γω τωρα..το φωτακι το μωβ-το νεον-ειναι γκαυλωτικο?εχουν υπαρξει μελετες για την χρησιμοποιηση του?πχ.στα καζινο δεν εχει ρολογια, στα μπουρδελα εχει το νεον?
το νεον τα κανει ολα ομορφα...αληθεια ειναι αυτο...

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Μήπως εννοείς την μπλακ-λάιτ?

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

im studio boy  :rockon:
Ξαπλωνω,  καμια φορα την πευτω και στο τζακουζι
και πριν παω παντα κανω μπανιο αλλιως δεν λειτουργω εγω ...
μονο μια φορα εκανα κοπανα απο δουλεια ( και καλα ) και εκανα ντουζακι επι τοπου

... αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Κι αυτό παίζει ιδιαίτερα στα μπουρδέλα..
Βλέπεις και ο άλλος που έρχεται απ'έξω..δεν έχει την πολυτέλεια να κάνει το μπανάκι του..
Κατ'ευθείαν επί του έργου..
εχω πει ,δικιο η κοπελα με τον καθε μπιχλιαρη αλλα δικιο και ο πελατης με την καθε τυπισσα να βρωμει τσιγαριλα,μουνιλα,κρασιλα κτλ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom