jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Δεν θεμα χρονου μονο παντως , πρεπει αν παιζει και αγνοια , ολο λεω να ρωτησω κι ολο ξεχναω
μια φορα το θυμηθηκα , αλλα για να μην χαθουμε στα αγγλικα της ειπα απλα να μου το δωσει να το βαλω μονος
τελικα δε μου το εδωσε μου ειπε ξερω ξερω .. και το περασε κανονικα , με τα 2 χερια , πατησε να φυγει ο αερας κλτ
Απ τις λιγες που το περασαν σωστα ...
χαχα θυμηθηκα και την πιπα τωρα ...,
Τι μαγικα εκανε και ενοιωθα σαν να μην υπηρχε προφυλακτικο , 2 φορες σηκωσα την κεφαλα μου να δω μπας το εβγαλε..
Μηπως επιδη καθησε σωστα το προφυλακτικο ειχα καλη αισθηση ? ,
==============================================================================
Κατερινα αυτο που λες το καταλαβα απ την αρχη , μιλαμε για ΤΕΛΙΕΩΣ ηλιθιες
ενω μπορουν και ξερουν τι πρεπει να γινει δε το κανουν , λες και το κανουν επιτηδες
αλλα οπως ειπες και συ , αυτες θα ειναι ασεφτες , ειδικα με το νετ που διαδηδονται ποιο ευκολα τα νεα ....
Κλασικες ερωτησεις στο τελος ... μα γιατι δε τελειωνεις ? ηπιες / ξαναγαμησες ?
και η ποιο ακυρη ολων
Τραβηξες καμια μαλακια για να αντεξεις παραπανω μαζι μου ?
αχαχαχαχαχχα σιγα μωρη μπαζο-σεξοβομβα της κακιας ωρας
Το παραξενο θα ηταν να τελειωσω με σενα που εμπλεξα αλλα τελως παντων....
Χαρακτηριστικη και η ευγενια σε βαθμο μαλακιας μερικων μερικες φορες ... (και γω μεσα)
Ε να μωρε ειμαι λιγο κουρασμενος... ή κανει πολυ ζεστη .. ή αγχωθηκα για το Κυπριακο
μια φορα το θυμηθηκα , αλλα για να μην χαθουμε στα αγγλικα της ειπα απλα να μου το δωσει να το βαλω μονος
τελικα δε μου το εδωσε μου ειπε ξερω ξερω .. και το περασε κανονικα , με τα 2 χερια , πατησε να φυγει ο αερας κλτ
Απ τις λιγες που το περασαν σωστα ...
χαχα θυμηθηκα και την πιπα τωρα ...,
Τι μαγικα εκανε και ενοιωθα σαν να μην υπηρχε προφυλακτικο , 2 φορες σηκωσα την κεφαλα μου να δω μπας το εβγαλε..
Μηπως επιδη καθησε σωστα το προφυλακτικο ειχα καλη αισθηση ? ,
==============================================================================
Κατερινα αυτο που λες το καταλαβα απ την αρχη , μιλαμε για ΤΕΛΙΕΩΣ ηλιθιες
ενω μπορουν και ξερουν τι πρεπει να γινει δε το κανουν , λες και το κανουν επιτηδες
αλλα οπως ειπες και συ , αυτες θα ειναι ασεφτες , ειδικα με το νετ που διαδηδονται ποιο ευκολα τα νεα ....
Κλασικες ερωτησεις στο τελος ... μα γιατι δε τελειωνεις ? ηπιες / ξαναγαμησες ?
και η ποιο ακυρη ολων
Τραβηξες καμια μαλακια για να αντεξεις παραπανω μαζι μου ?
αχαχαχαχαχχα σιγα μωρη μπαζο-σεξοβομβα της κακιας ωρας
Το παραξενο θα ηταν να τελειωσω με σενα που εμπλεξα αλλα τελως παντων....
Χαρακτηριστικη και η ευγενια σε βαθμο μαλακιας μερικων μερικες φορες ... (και γω μεσα)
Ε να μωρε ειμαι λιγο κουρασμενος... ή κανει πολυ ζεστη .. ή αγχωθηκα για το Κυπριακο