Νέα

Ιερόδουλες και προφυλακτικά ... < κάλτσα style >

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
δεν σου είπε πώς γίνεται να την γαμάς στο όρθιο όλη την ώρα?

φιλε δεν γαμαω ολη την ωρα, 4 με 7 λεπτακια.μονο με την γομενα μου αυτα τα ζογκλερικα αν δεν μα ζαλιζει με ερωτησεις του τυπου ''γιατι δεν τελειωνεις'. η απαντηση μου καποια φορα θα ειναι γιατι δεν ειμαι στο μπουρδελο για αυτο..θα τα ακουσει η σκατορουφιανα καμια φορα που θα παει.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
τι διαολο χρονομετρατε ποσο γαματε ρε? ? ?

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
φιλε δεν γαμαω ολη την ωρα, 4 με 7 λεπτακια.μονο με την γομενα μου αυτα τα ζογκλερικα αν δεν μα ζαλιζει με ερωτησεις του τυπου ''γιατι δεν τελειωνεις'. η απαντηση μου καποια φορα θα ειναι γιατι δεν ειμαι στο μπουρδελο για αυτο..θα τα ακουσει η σκατορουφιανα καμια φορα που θα παει.

τι σου έκανε η δικιά σου ρε..πολύ μπρίζωμα μυρίζομαι... ;)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Ωχ...έτσι σου λέει?
"Γιατί δεν τελειώνεις"????
Εγώ όταν είμαι σε τέτοια φάση με τον δικό μου γιατί του λέω "μη τελειώσεις γρήγορα γιατί θα σε σκίσω"?????
Κάτι γίνεται εδώ... :think:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
το κανα και γω παλια αλλα δεν ειχε νοημα , μεχρι να τελειωσω τελειωνε η μπαταρια του κινητου  :2funny: :2funny:
Εγώ όταν είμαι σε τέτοια φάση με τον δικό μου γιατί του λέω "μη τελειώσεις γρήγορα γιατί θα σε σκίσω"?????

κατερινα εχεις καμια αδερφη να μου προξενεψεις ?  :think:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αντιστροφη στο ρολοι και μολις περασει το 5λεπτο ''ντριν ντριν,αλλοςςς ''  :2funny:

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Ωχ...έτσι σου λέει?

με εχει ζαλισει τα αρχιδια αυτο ειναι αληθεια.αγχωνεται γιατι ''αφου δεν τελειωνεις, δεν με θελεις τοσο πολυ'' κ τετοιου τυπου μλκς κ παμε απο το κακο στο χειροτερο στον τομεα αυτο.οσο με ζαλιζει τοσο δεν δουλευει το συστημα.μπριζωμα χοντρο φιλε μου αλλα ειπαμε..δυδκολο εργαλειο η ανθρωπινη ψυχη

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Ωχ...έτσι σου λέει?

εμένα δεν μου'λεγες τπτ τέτοιο >:( :tickedoff:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
ναι,ανα γεια σου..το ειχε παλια στις ντισκο.θυμασαι?ροδα ,τσαντα κ κοπανα εποχες ρε πουστη μου
Κοίτα...η μπλακ-λάιτ φωσφορίζει τα άσπρα κίτρινα λαχανί υφάσματα..κ.α.
Και ιδιαίτερα αν πέφτει το φως της σε εσώρουχα τότε η κοπέλα που τα φοράει δείχνει πιο εντυπωσιακή..και το κορμί μαυρισμένο..
Κρύβει και τυχόν ατέλειες στο κορμί..
Τη συναντάμε σε στριπ σε στούντιο σε ντέλα και γιατί όχι και σε κέντρα διασκεδάσεως που όποιος φοράει κάτι άσπρο φαίνεται από μακριά σαν ταμπέλα στην αττική οδό..χαχαχαχαχ

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
κοκκινο ειναι μεσα στο δωματιο το φως ρε,θα με τρελανετε?

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Κοίτα...η μπλακ-λάιτ φωσφορίζει τα άσπρα κίτρινα λαχανί υφάσματα..κ.α.
Και ιδιαίτερα αν πέφτει το φως της σε εσώρουχα τότε η κοπέλα που τα φοράει δείχνει πιο εντυπωσιακή..και το κορμί μαυρισμένο..
Κρύβει και τυχόν ατέλειες στο κορμί..
Τη συναντάμε σε στριπ σε στούντιο σε ντέλα και γιατί όχι και σε κέντρα διασκεδάσεως που όποιος φοράει κάτι άσπρο φαίνεται από μακριά σαν ταμπέλα στην αττική οδό..χαχαχαχαχ

θα το πατενταρω μου φαινετε στο δωματιο μου. ειναι γκαυλωτικο.αρκει μην ερθει κανενας μλκς απο εξω κ φωναζει ποσο παει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom