KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Ναι...να με πάρουν...τι θα πει τουτ τουτ ? να σε παρουν τηλεφωνο φανταζομαι ε ?
...τηλέφωνο....
Ναι...να με πάρουν...τι θα πει τουτ τουτ ? να σε παρουν τηλεφωνο φανταζομαι ε ?
Ωωωω κι εσύ...βιάζεσαι..Όπως είσαι ντυμένη στο αβαταρ σου είναι μια χαρα. By the way, σού χρωστάω κάτι: σού είχα πει κάποτε ότι αυτό το κυλοτακι του αβαταρ σου θέλω να το σκίσω. Πότε μπορείς;
Ωωωω κι εσύ...βιάζεσαι..
Κάτσε να περάσουν τα Χριστούγεννα..
Μα γιατι να μην ικανοποιησω το βιτσιο τηs ρε????
Τι σοι μπουρδελιαρηδεs ειμαστε???????????
Παιδια , για να μην ανοιγω αλλο θεμα .. ξερετε πως καθαριζουν οι οθονες τι-εφ-τι ?
την λερωσα καταλαθος ....
ΧααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχΠαιδια , για να μην ανοιγω αλλο θεμα .. ξερετε πως καθαριζουν οι οθονες τι-εφ-τι ?
την λερωσα καταλαθος ...
www.imagerous.com/viewer.php?file=83638222126652224165.png] [/URL]
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/96710239735216781863.jpg[/img[/URL]]
Απο το πως το ανοιγει φαινετε αν ξερει !!! ;D ;D ;D
[/quote]τι μαρκα βαζεις???να στο φορεσω;
εμενα την καποτα δεν μου την περναν σαν καλτσα ....μου την περναν με το στομα κατεβαινοντας προς τα κατω συνηθως....Εσυ δεν ειχες προβλημα .. οι πουτανες που βρεθηκαν στον δρομο μου ειχαν
μεσα για την συναλαγη , αλλα θα περιμενεις να μου τελειωσει την μακαροναδα , μετα παρτην δεν τη θελω
ΥΓ
Ρε κανενας απο μπουρδελοκατασταση Σαλονικης ? που ειστε ρεεεεεεεε ?
στην σαλονικη οχι....μονο οι παλιες καλες τα ξεραν αυτα τα κολπα....Σοβαρα ? και στη Σαλονικη ?
θα παω να δω τις κριτικες μου να κανω λιστα με Καλτσοφερετριες για να δουμε αν το κανουν επιλεκτικα ( μονο σε μενα )
Μπορει να το τρωνε και πριν βρασει
Αν μπορεις μεγαλωσε την λιστα , εγω εγραψα οσες θυμομουν
Τωρα αν δεν ξερει η Εφη και Μαρια να περασει καποτα .. και γω δεν ξερω πως ανοιγει ο υπολογιστης ...
και αν πας και θυμηθεις ρωτα καμια , εγω δεν παω σημερις γιορτασα την επετειο προχθες , φτανει