Νέα

Ιερόδουλες. Αλκοόλ. Τζόγος.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sakis1104
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.743
Πόντοι
456
Πολύ καλό θέμα.
Για μένα πουτάνες, τζόγος και ουσίες είναι η αγία τριάδα της θρησκείας μου.
O τζόγος διδάσκει ταπεινοφροσύνη.
Οι ουσίες τον αυτοέλεγχο και οι πουτάνες την πνευματικότητα.
Μέσα από αυτές τις πνευματικές ασχολίες γίνεσαι άγιος και ανώτερος άνθρωπος κατομοίωση του Θεού.

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
500
Πόντοι
21
Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πολύ ευαίσθητους τους "υποδοχείς της εξάρτησης" - να το πω έτσι αδόκιμα. Αυτό αφορά το κάθε τι στη ζωή. Ωστόσο κάποια πράγματα μπορεί να είναι καταστροφικά αν δεν το ελέγξεις. Γενικά όλα χρειάζονται στη ζωή με μέτρο.

Το αλκοόλ και ο τζόγος είναι κάτι που δεν χρειάζεται ποτέ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΣΗ. Είναι άχρηστα και μόνο ζημιά κάνουν. Όσον αφορά το πληρωμένο έρωτα, αυτός χρειάζεται αν δεν έχεις γκόμενα ή αν είσαι με καύλες - αλλά και πάλι θέλει προσοχή λόγω αφροδίσιων - αλλά σίγουρα δεν είναι και η σούπερ επικίνδυνη "εξάρτηση".

Οι σούπερ καταστροφικές εξαρτήσεις, αποδεδειγμένα, για την τσέπη αλλά κυρίως για την υγεία μας είναι: ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ Ή ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ, ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ και ο ΤΖΟΓΟΣ.
Επιστήμονες χώρισαν τον ανθρώπινο εγκέφαλο σε οχτώ τεταρτημόρια.συνηθως λένε ότι άνθρωποι που εθίζονται σε πάθη και δεν μπορούν να τα ελέγξουν. Κάποιο τεταρτημόριο τους λείπει.παντως για το τσιγάρο όντως δύσκολο να κοπεί. Όπως και ο τζόγος. Αλλά υπάρχουν άνθρωποι .που δεν κολλάνε. Έχω δει να καπνίζουν . Και να τζογαρουν περιστασιακά.

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.743
Πόντοι
456

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
2.113
Πόντοι
366
Είμαι 120 κιλά, παραγγέλνω τη μισή ταβέρνα, αλλά η zero zero, μην παίρνουμε και τσάμπα θερμίδες :2funny:

ετσι κανω και εγω οταν παω mcdonalds και παιρνω 2 μεγαλα bic mac menu και 2 cheeseburger (μεχρι να φτασω σπιτι) και οι κοκακολες ζερο ... για τις θερμιδες ξερεις ναι ναι

lelosbi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
1.102
Πόντοι
206
Με ναρκωτικα δεν ειχα καμια επαφη. Ουτε στην εφηβεια που ηταν μαγκια ας πουμε να κανεις τσιγαριλικι κτλ.
Αλκοολ πολυ σπανια. Τελευταια φορα που ηπια ηταν τα περασμενα Χριστουγεννα 3 ποτηρια κρασι.
Τζογος για 12 με 13 χρονια επαιζα στοιχημα, Κινο, Λοττο, σκυλια, ξυστα και αλλες μαλακιες. εχασα πολλα λεφτα και τον εκοψα μαχαιρι. τωρα ουτε με τα αθλητικα ασχολουμε.
Πουτανες αναγκαιο κακο. Η καλο οπως το δει καποιος. λογο οτι δεν ειμαι των σχεσεων, θα παω 5-6 φορες το χρονο με πουτανες κι αλλες 2-3 με τραβελια. Γενικα ειμαι σφιχτος στα εξοδα. Δεν παρασυρομαι πλεον.
Τσιγαρο ειναι ο μονος εθισμος που παραδεχομαι οτι εχω και δεν μπορω να απαλλαγω. Στη Γερμανια που βρισκομαι μου κοστιζει 270 ευρω το μηνα.

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.854
Πόντοι
206
Έχω δοκιμάσει από όλα από λίγο. Και δεν κόλλησα με κανένα από όλα αυτά. Μόνη μου "αμαρτία" που ήμουν 26 χρόνια καπνιστής και σταμάτησα να καπνίζω πριν από περίπου 7 μήνες. Πλέον έχω ηρεμήσει και εγώ πολύ και απλά θέλω να περνάω ήρεμα την καθημερινότητα μου χωρίς πάθη. Έχω στραφεί και στην θρησκεία όχι ως θρησκόληπτος αλλά για να διδαχτώ τις προτάσεις ζωής της και τα μυνήματα της.
Όμως τον θεσμό των εταίρων πάντα θα τον στηρίζω. Η λαγνεία είναι ένα ευχάριστο αμάρτημα για το οποίο να είναι το μόνο για το οποίο να ζητήσω συγχώρεση στα γεράματα :-)

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
38
Like
6.696
Πόντοι
2.836
Πουτανες ναρκωτικά τζόγος αλκοόλ κάπνισμα είναι πάθη για τη ζωή ενός άντρα.

Όλα πέρα από την οικονομική καταστροφή έχουν κ συνέπειες στην υγεία του. Όλα είναι επιλογές που θέλει ο καθένας να ξοδεύει τα χρήματα του κ πόσο ρισκάρει την καταστροφή της υγείας του. Αναλυτικά κατά την δική μου άποψη:

Ναρκωτικά/ αλκοόλ :
καταστροφή της υγείας κ όταν περάσει η επήρεια θες και άλλο .....μέχρι που καταλήγει σε εθισμό. Πεταμένα λεφτά.

Τζόγος: καταστροφή οικονομική κ χαλάς την ψυχική σου υγεία αφου σε ενα σημειο κ μετα καταντάει εθισμός. Κυνηγάς το ονειρο ότι με λίγα... θα πάρεις πολλά κ θα γίνεις πλούσιος κ μενεις στον άσσο.Πεταμένα λεφτά.

Κάπνισμα: καταστροφή της υγείας εθισμός . πεταμένα λεφτά.

Πουτανες:
Μπορεί να είναι απο τις πιο VFM κατηγοριες εξοδων ενος αντρα .Δεν προκαλεί εθισμό αφού το κόβεις οπότε θελεις μαχαίρι ή τουλάχιστον το περιορίζεις χωρίς τις συνέπειες της στέρησης που προκαλούν οι άλλες εξαρτήσεις.......

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι σε όλο τον πλανήτη τα περισσότερα έσοδα ειδικά σε μαύρο χρήμα προέρχονται από την εξής σειρά:

1)Οπλα
2)Τζόγος
3) Ναρκωτικά
4)κάπνισμα
5) αλκοόλ
6) πορνεια

Ουρσουλα

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
157
Πόντοι
1
Πάντως η μόνη σοβαρή εξάρτηση που ελάχιστοι μπορούν να ελέγξουν είναι το κάπνισμα-άτμισμα. Αυτή η εξάρτηση δύσκολα αντιμετωπίζεται.

Το σεξ δεν είναι κάποιου είδους εξάρτηση - είναι απλά μια βιολογική ανάγκη η οποία είναι σε έξαρση σε νεαρές ηλικίες και μετά φθίνει. Το τσιγάρο όμως όχι. Εκεί συνεχίζεις και συνεχίζεις μέχρι να αρχίσουν να βαράνε τα "καμπανάκια".
Ότι το τσιγάρο είναι βλαβερό για τον άνθρωπο ενώ το σεξ οχι είναι πραγματικότητα. Αλλά πλέον οι περισσότεροι παίρνουν χάπια Για να σηκωθεί για να κάνουν πρόγραμμα μιας ωρας άρα γίνεται εξάρτηση. Και το σεξ όταν το συζητάς περισσότερη ώρα από οτι το κάνεις δείχνει κάτι.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.832
Πόντοι
9.297
Πουτανες ναρκωτικά τζόγος αλκοόλ κάπνισμα είναι πάθη για τη ζωή ενός άντρα.

Όλα πέρα από την οικονομική καταστροφή έχουν κ συνέπειες στην υγεία του. Όλα είναι επιλογές που θέλει ο καθένας να ξοδεύει τα χρήματα του κ πόσο ρισκάρει την καταστροφή της υγείας του. Αναλυτικά κατά την δική μου άποψη:

Ναρκωτικά/ αλκοόλ :
καταστροφή της υγείας κ όταν περάσει η επήρεια θες και άλλο .....μέχρι που καταλήγει σε εθισμό. Πεταμένα λεφτά.

Τζόγος: καταστροφή οικονομική κ χαλάς την ψυχική σου υγεία αφου σε ενα σημειο κ μετα καταντάει εθισμός. Κυνηγάς το ονειρο ότι με λίγα... θα πάρεις πολλά κ θα γίνεις πλούσιος κ μενεις στον άσσο.Πεταμένα λεφτά.

Κάπνισμα: καταστροφή της υγείας εθισμός . πεταμένα λεφτά.

Πουτανες:
Μπορεί να είναι απο τις πιο VFM κατηγοριες εξοδων ενος αντρα .Δεν προκαλεί εθισμό αφού το κόβεις οπότε θελεις μαχαίρι ή τουλάχιστον το περιορίζεις χωρίς τις συνέπειες της στέρησης που προκαλούν οι άλλες εξαρτήσεις.......

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι σε όλο τον πλανήτη τα περισσότερα έσοδα ειδικά σε μαύρο χρήμα προέρχονται από την εξής σειρά:

1)Οπλα
2)Τζόγος
3) Ναρκωτικά
4)κάπνισμα
5) αλκοόλ
6) πορνεια
Eιναι σαν τα μπαχαρικά...νοστιμίζουν το φαγητό σε μικρή ποσότητα,σε μεγάλη το χαλάνε.
Αλλά χωρίς αυτά -και χωρίς μπαχαρικα-ΟΛΑ είναι ανοστα.
Άνθρωπος χωρίς πάθη δεν ζει...απλώς ΕΠΙΖΕΙ.

pastelios

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
23
Like
13.693
Πόντοι
4.546
Eιναι σαν τα μπαχαρικά...νοστιμίζουν το φαγητό σε μικρή ποσότητα,σε μεγάλη το χαλάνε.
Αλλά χωρίς αυτά -και χωρίς μπαχαρικα-ΟΛΑ είναι ανοστα.
Άνθρωπος χωρίς πάθη δεν ζει...απλώς ΕΠΙΖΕΙ.
μέτρον άριστον....

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.493
Πόντοι
456
Ναρκωτικά στο παρελθόν είχα φάει αρκετα χρήματα. Όπως έμπαινε ο μισθός έβγαινε. Κυρίως χάπια έπινα. Ηρεμιστικά και υπνωτικά. Από το 2021 τον Ιούνιο είμαι καθαρός και δε πολύ θέλω να πέσω ξανά. Άμα ποτέ φτάσω σε μια φάση να έχω σταθερό εισόδημα ίσως κάνω κάνα πείραμα ακόμα.

Οι Πουτάνες είναι αναγκαίο κακό , ξεκίνησα μετά από άσχημο χωρισμό που ήρθε μετά από άλλο πολύ χειρότερο. Και εκεί έχω φάει λεφτά άσκοπα αλλά όχι τρέλα πόσα.

Αλκοόλ και τζόγος είμαι κάπως τυχερός απλά δε συγκινήθηκα ποτέ ιδιαίτερα από αυτά. Έχω μεθυσει τρεις φορές όλες και όλες και τζόγο έφαγα κάνα εικοσάρικο.

Το τσιγάρο το ξεκίνησα στα 18 , στα 24 αποφάσισα να καπνίζω δύο την εβδομάδα καθε Κυριακή με το καφέ. Τώρα επειδή μπαίνω στρατό και αγχώθηκα το ξεκίνησα ξανά.

Btm79

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2025
Like
182
Πόντοι
0
Ναρκωτικά στο παρελθόν είχα φάει αρκετα χρήματα. Όπως έμπαινε ο μισθός έβγαινε. Κυρίως χάπια έπινα. Ηρεμιστικά και υπνωτικά. Από το 2021 τον Ιούνιο είμαι καθαρός και δε πολύ θέλω να πέσω ξανά. Άμα ποτέ φτάσω σε μια φάση να έχω σταθερό εισόδημα ίσως κάνω κάνα πείραμα ακόμα.

Οι Πουτάνες είναι αναγκαίο κακό , ξεκίνησα μετά από άσχημο χωρισμό που ήρθε μετά από άλλο πολύ χειρότερο. Και εκεί έχω φάει λεφτά άσκοπα αλλά όχι τρέλα πόσα.

Αλκοόλ και τζόγος είμαι κάπως τυχερός απλά δε συγκινήθηκα ποτέ ιδιαίτερα από αυτά. Έχω μεθυσει τρεις φορές όλες και όλες και τζόγο έφαγα κάνα εικοσάρικο.

Το τσιγάρο το ξεκίνησα στα 18 , στα 24 αποφάσισα να καπνίζω δύο την εβδομάδα καθε Κυριακή με το καφέ. Τώρα επειδή μπαίνω στρατό και αγχώθηκα το ξεκίνησα ξανά.
Καλύτερα γαμήσια και τσιγάρο παρά ναρκωτικά!
ΜΗΝ ξαναπέσεις...

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.573
Πόντοι
1.446
Το τσιγάρο όμως όχι. Εκεί συνεχίζεις και συνεχίζεις μέχρι να αρχίσουν να βαράνε τα "καμπανάκια".
Δεν ισχύει αυτό bro. Κάπνιζα για 8–9 χρόνια (όταν έβγαινα κυρίως), αλλάζοντας χώρα δε μπορούσα να καπνίσω με το φαγητό, τον καφέ, το ποτό κλπ. λόγω smoking ban, ξενέρωσα και το έκοψα. Δεν υπήρχε κανένα καμπανάκι υγείας γιατί ήμουν πολύ μικρός. Αν θες το κόβεις, μια απόφαση είναι.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.666
Πόντοι
2.356
Δεν ισχύει αυτό bro. Κάπνιζα για 8–9 χρόνια (όταν έβγαινα κυρίως), αλλάζοντας χώρα δε μπορούσα να καπνίσω με το φαγητό, τον καφέ, το ποτό κλπ. λόγω smoking ban, ξενέρωσα και το έκοψα. Δεν υπήρχε κανένα καμπανάκι υγείας γιατί ήμουν πολύ μικρός. Αν θες το κόβεις, μια απόφαση είναι.
Εσύ είσαι προφανώς μια (πολύ καλή) περίπτωση εξαίρεση ανθρώπου που οι συγκυρίες το οδήγησαν να το ξεκόψεις. Αν δεν άλλαζες χώρα θα το έκοβες έτσι "εύκολα": Δεν το νομίζω.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.573
Πόντοι
1.446
Αν δεν άλλαζες χώρα θα το έκοβες έτσι "εύκολα": Δεν το νομίζω.
Δε ξέρω να σου απαντήσω γιατί είναι υποθετικό ερώτημα. Νομίζω δε θα σκεφτόμουν να το κόψω εκείνη τη στιγμή. Η χώρα βοήθησε στο ότι όταν έβγαινα τις πρώτες βδομάδες αφού το έκοψα, δεν έβλεπα δίπλα καπνιστές για να νιώσω "λιγούρα" για τσιγάρο. Beyond that, είχα ένα αίσθημα στέρησης με τον καφέ κλπ. για κανένα μήνα, είχα πάρει και τσίχλες διακοπής αν θυμάμαι καλά, αλλά όχι κάτι φοβερά ανυπόφορο.

Τελευταία τροποποίηση:

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.854
Πόντοι
206

Ακούγεσαι νέος. Με τα χρόνια θα καταλαγιάζουν τα πάθη. Αυτό είναι το καλό της ωριμότητας. Κάθε ηλικία έχει την χάρη της. Τα ώριμα χρόνια μπορούν να είναι ευχάριστα αν έχεις εξασφαλισμένα σταθερό μισθό, φαί και στέγη. Ππροσέχουμε επίσης ό,τι κάνουμε να μην είναι μη αναστρέψιμο ή ανεπανόρθωτο. Αλλά και πάλι συγχωρούμε τον εαυτό μας και τους άλλους, για ό,τι έχει συμβεί, σημαντικό αυτό.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.666
Πόντοι
2.356
Να μην ξαναπέσεις στα ναρκωτικά. Ό,τι χειρότερο. Ποτέ!
Κάπου διάβασα ότι μπαίνεις στρατό και αγχώθηκες! ΚΑκώς! Κολλέγιο είναι ο στρατός. ΑΣΤΕΙΟΣ ΣΧΕΔΟΝ ΠΛΕΟΝ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom