Νέα

Ιερόδουλες. Αλκοόλ. Τζόγος.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sakis1104
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 922
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (7 μέλη και 22 επισκέπτες)

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.548
Πόντοι
456
Πολύ καλό θέμα.
Για μένα πουτάνες, τζόγος και ουσίες είναι η αγία τριάδα της θρησκείας μου.
O τζόγος διδάσκει ταπεινοφροσύνη.
Οι ουσίες τον αυτοέλεγχο και οι πουτάνες την πνευματικότητα.
Μέσα από αυτές τις πνευματικές ασχολίες γίνεσαι άγιος και ανώτερος άνθρωπος κατομοίωση του Θεού.

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
499
Πόντοι
21
Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πολύ ευαίσθητους τους "υποδοχείς της εξάρτησης" - να το πω έτσι αδόκιμα. Αυτό αφορά το κάθε τι στη ζωή. Ωστόσο κάποια πράγματα μπορεί να είναι καταστροφικά αν δεν το ελέγξεις. Γενικά όλα χρειάζονται στη ζωή με μέτρο.

Το αλκοόλ και ο τζόγος είναι κάτι που δεν χρειάζεται ποτέ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΣΗ. Είναι άχρηστα και μόνο ζημιά κάνουν. Όσον αφορά το πληρωμένο έρωτα, αυτός χρειάζεται αν δεν έχεις γκόμενα ή αν είσαι με καύλες - αλλά και πάλι θέλει προσοχή λόγω αφροδίσιων - αλλά σίγουρα δεν είναι και η σούπερ επικίνδυνη "εξάρτηση".

Οι σούπερ καταστροφικές εξαρτήσεις, αποδεδειγμένα, για την τσέπη αλλά κυρίως για την υγεία μας είναι: ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ Ή ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ, ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ και ο ΤΖΟΓΟΣ.
Επιστήμονες χώρισαν τον ανθρώπινο εγκέφαλο σε οχτώ τεταρτημόρια.συνηθως λένε ότι άνθρωποι που εθίζονται σε πάθη και δεν μπορούν να τα ελέγξουν. Κάποιο τεταρτημόριο τους λείπει.παντως για το τσιγάρο όντως δύσκολο να κοπεί. Όπως και ο τζόγος. Αλλά υπάρχουν άνθρωποι .που δεν κολλάνε. Έχω δει να καπνίζουν . Και να τζογαρουν περιστασιακά.

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.548
Πόντοι
456

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
2.050
Πόντοι
366
Είμαι 120 κιλά, παραγγέλνω τη μισή ταβέρνα, αλλά η zero zero, μην παίρνουμε και τσάμπα θερμίδες :2funny:

ετσι κανω και εγω οταν παω mcdonalds και παιρνω 2 μεγαλα bic mac menu και 2 cheeseburger (μεχρι να φτασω σπιτι) και οι κοκακολες ζερο ... για τις θερμιδες ξερεις ναι ναι

lelosbi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
1.099
Πόντοι
206
Με ναρκωτικα δεν ειχα καμια επαφη. Ουτε στην εφηβεια που ηταν μαγκια ας πουμε να κανεις τσιγαριλικι κτλ.
Αλκοολ πολυ σπανια. Τελευταια φορα που ηπια ηταν τα περασμενα Χριστουγεννα 3 ποτηρια κρασι.
Τζογος για 12 με 13 χρονια επαιζα στοιχημα, Κινο, Λοττο, σκυλια, ξυστα και αλλες μαλακιες. εχασα πολλα λεφτα και τον εκοψα μαχαιρι. τωρα ουτε με τα αθλητικα ασχολουμε.
Πουτανες αναγκαιο κακο. Η καλο οπως το δει καποιος. λογο οτι δεν ειμαι των σχεσεων, θα παω 5-6 φορες το χρονο με πουτανες κι αλλες 2-3 με τραβελια. Γενικα ειμαι σφιχτος στα εξοδα. Δεν παρασυρομαι πλεον.
Τσιγαρο ειναι ο μονος εθισμος που παραδεχομαι οτι εχω και δεν μπορω να απαλλαγω. Στη Γερμανια που βρισκομαι μου κοστιζει 270 ευρω το μηνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom