Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.153
- Πόντοι
- 4.510
Ίσως να αξίζει το ρίσκο μια επίσκεψη
Άγρια σκηνικά μυρίζομαιμουτρο εχε τ νου σου εκυ μεσα μπορει ν σ ξετρυπησουν χωρις να τ καταλαβεις αφου ν φανταστεις
εγω μια μερα τ μαζεψα αρων αρων κ δρομο για αγγηρας !!!!!!!
στη φυλης 99 εννοεις; τι συνεβη;μουτρο εχε τ νου σου εκυ μεσα μπορει ν σ ξετρυπησουν χωρις να τ καταλαβεις αφου ν φανταστεις
εγω μια μερα τ μαζεψα αρων αρων κ δρομο για αγγηρας !!!!!!!
Ας τους να λένε φίλε,δεν νομιζω να μου ζυτησε ποτε ακαποτο τημ επερνα πολλα χρονια ..τ νου σας μην λετε μαλακιες !!!
10 Euro όλα μαζί;κάνει πιάτσα στην Ομόνοια στη Σωράτους η helga, λεει για ξενοδοχείο εκει 10 ευρώ. Και δέχεται και γροθιά στον κώλο της (fisiting) συμφωνα με οσα γράφει στην αγγελία της....ειναι για πολλά γούστα το κοριτσι
οχι το ξενοδοχειο λεει στην Ομονοια 10 ευρώ το δωμάτιο για μια ώρα + τα οσα ζητησει αυτη...στην πιάτσα στα στενά της Ομονοιας πάντως βρισκεις πουτάνες στο τριγωνο πλατείας βάθης Ομόνοια με 10 ευρω να την πάρεις και 10 το ξενοδοχείο, 20 συνολο μαζι με ξενοδοχειο.10 Euro όλα μαζί;
Για να είναι τόσο φθηνά θα είναι γαμησετα η φάσηοχι το ξενοδοχειο λεει στην Ομονοια 10 ευρώ το δωμάτιο για μια ώρα + τα οσα ζητησει αυτη...στην πιάτσα στα στενά της Ομονοιας πάντως βρισκεις πουτάνες στο τριγωνο πλατείας βάθης Ομόνοια με 10 ευρω να την πάρεις και 10 το ξενοδοχείο, 20 συνολο μαζι με ξενοδοχειο.
Ε εντάξει αναλόγως με τι συγκρινεις...μπορει κάποιος με 10+10 ευρώ για το κοριτσι να ξεκαυλώσει στα στενά γυρω από Ομονοια και πλατείας βάθης....εκει ειναι και η helga στα στενά της Ομόνοιας, στη Σωκράτους.Για να είναι τόσο φθηνά θα είναι γαμησετα η φάση
Είναι και στο φυλής 99 με 30€Ε εντάξει αναλόγως με τι συγκρινεις...μπορει κάποιος με 10+10 ευρώ για το κοριτσι να ξεκαυλώσει στα στενά γυρω από Ομονοια και πλατείας βάθης....εκει ειναι και η helga στα στενά της Ομόνοιας, στη Σωκράτους.
ναι ξέρω ειναι και η Σαμπρίνα.....και ποια αλλη ειναι εκει ; η Χαρά;Είναι και στο φυλής 99 με 30€
Δεν ξέρω αν είναι ακόμα εκεί η χαρά ...Ούτε αν είναι ακόμα η Σαμπρίναναι ξέρω ειναι και η Σαμπρίνα.....και ποια αλλη ειναι εκει ; η Χαρά;
Γιατι δεν φτιάχνουν ενα site να ενημερώνουν για τα κοριτσια και τις βάρδιες; τι ειναι αυτο το πράγμα να πρέπει να πάρεις τηλ για να μαθεις;Δεν ξέρω αν είναι ακόμα εκεί η χαρά ...Ούτε αν είναι ακόμα η Σαμπρίνα
Ναι ρε πουστη μου πρέπει να παίρνεις τηλΓιατι δεν φτιάχνουν ενα site να ενημερώνουν για τα κοριτσια και τις βάρδιες; τι ειναι αυτο το πράγμα να πρέπει να πάρεις τηλ για να μαθεις;