Νέα

Ιδού η Ρόδος... το πήδημα πού είναι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pappas(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 287
  • Εμφανίσεις 71K
  • Ετικέτες
    ρόδος
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

infernoman

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
επειδη τυχαινει να ειμαι απο ροδο ας γραψω και εγω τι εχω μαθει ( μιας και τα τελευταια χρονια μενω αθηνα )
καταρχας μπουρδελο με κανονικη κοπελα ξεχαστε το απο την εποχη μου παιζαν μια δυο και αυτες φυγαν καποτε υπηρχε ενα μαγαζι κοντα στα τριαντα τριπτιτζαδικο μεν αλλα λιγο τα κονε σου να εκανες με το αφεντικο γαμαγες ( αντιστοιχο αλλα οχι επιβεβαιωμενο και για το μαγαζι στο φαληρακι που υπαρχει μεχρι και τωρα) αν θυμαμαι καλα 150 € ζηταγε ο τυπος για να σου στειλει καποια σπιτι ή οπου ηθελες εσυ.
απο εκει και επειτα τζιφος μεγαλος δυστυχως εκει ζουσαμε ειτε με τις δικιες μας ειτε με τις ξενες που δουλευαν σε ξενοδοχεια ή ερχοντουσαν για διακοπες αν δεν θελεις αγγλιδες ( που πλεον και αυτες δεν ερχονται απο οσο ειδα περσι) πηγαινεις λινδο αν οχι πας φαληρακι ή ορφανιδου
αν θελεις ντοπια ή καποια που μενει μονιμα στην ροδο το καλοκαιρι θα την βρεις μονο στα κλαμπ της παλιας πολης ελπιζω να βοηθησα και εγω με την σειρα μου

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Βυζοτυπεεεε θα σε σκισω,  γαμω τη δθακριτικοτηρα σου καταδοτη χεχε!
Και να σκεφτείς ότι ήμουν όσο πιο διακριτικός μπορούσα.
URL]]

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195

ntonis..3g_S

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
το κουνελάκι στο φαληράκι λειτουργεί και χειμώνα? είναι στριπ ή μπουρδέ?

Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Μόλις γύρισα από λίγες μέρες Ρόδου....Πρόλαβα κι έκανα μια επίσκεψη στην φοβερή γειτονιά του Αγ.Φανουρίου απόγευμα κατά τις 6 στα γραφικότερα μπουρδέλα στην Ελλάδα!Ήταν πολλά ανοιχτά παρα τη ζέστη.Στο ένα μια τσιγγανούλα μόλις βγήκε απ΄το μπάνιο.Καλή στιγμή αλλά όχι του γούστου μου η κοπέλα.Μια αδύνατη μάλλον Ρωσίς σε ένα άλλο.Σε άλλο περίμενα στην αυλή μέσα στον ήλιο για ενα 5λεπτο οπότε ψήθηκα κι έφυγα χωρίς να δω αλλά..... Θυμούμενος τα παλιά ανηφόρισα στο μαγαζί με τα σκαλάκια και ω της εκπλήξεως ήταν η παλιά εργαζόμενη.Κυρία γύρω στα 40 -ίσως και περισσότερο- πολύ ευχάριστη , ξανθιά με απαλό δέρμα και αδύνατο κορμάκι αλλά με δυο ωραιότατα βυζιά γεμάτα 4άρια προς 5 θα τολμούσα να πω.Πολλή κουβέντα και πολλά χάδια.Με άφησε να τη χαϊδεύω για ώρα ειδικά στα βυζιά...της χούφτωνα το σφιχτό κωλαράκι αν και μικρούλικο με κάβλωνε πολύ.Με το ένα χέρι έφτανα να της πιάνω και τα δυο κωλομέρια.Ωραία απαλή πίπα στη συνέχεια και μετά αυτή από πάνω.Έτσι έχυσα και για 2-3 λεπτά δεν κατέβαινε από πάνω μου αλλά εξακολούθησε να κουνιέται απαλά ώσπου στράγγισα.Πέρασα παρα πολύ ωραία αλλά πρέπει να πω πως 40 ευρώ είναι υπερβολικά μεγάλο ποσό.Εγώ μπήκα από ενθουσιασμό που την ξαναείδα μετά από παρα πολλά χρόνια.Σε άλλη περίπτωση 40άρι δεν έδινα σε καμιά περίπτωση.Δεν ξέρω αν όλα τα μαγαζιά ξεκινούν από 40 αν είναι όμως έτσι δεν θα πατάει ψυχή σε λίγο......

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Μόλις γύρισα από λίγες μέρες Ρόδου....Πρόλαβα κι έκανα μια επίσκεψη στην φοβερή γειτονιά του Αγ.Φανουρίου απόγευμα κατά τις 6 στα γραφικότερα μπουρδέλα στην Ελλάδα!Ήταν πολλά ανοιχτά παρα τη ζέστη.Στο ένα μια τσιγγανούλα μόλις βγήκε απ΄το μπάνιο.Καλή στιγμή αλλά όχι του γούστου μου η κοπέλα.Μια αδύνατη μάλλον Ρωσίς σε ένα άλλο.Σε άλλο περίμενα στην αυλή μέσα στον ήλιο για ενα 5λεπτο οπότε ψήθηκα κι έφυγα χωρίς να δω αλλά..... Θυμούμενος τα παλιά ανηφόρισα στο μαγαζί με τα σκαλάκια και ω της εκπλήξεως ήταν η παλιά εργαζόμενη.Κυρία γύρω στα 40 -ίσως και περισσότερο- πολύ ευχάριστη , ξανθιά με απαλό δέρμα και αδύνατο κορμάκι αλλά με δυο ωραιότατα βυζιά γεμάτα 4άρια προς 5 θα τολμούσα να πω.Πολλή κουβέντα και πολλά χάδια.Με άφησε να τη χαϊδεύω για ώρα ειδικά στα βυζιά...της χούφτωνα το σφιχτό κωλαράκι αν και μικρούλικο με κάβλωνε πολύ.Με το ένα χέρι έφτανα να της πιάνω και τα δυο κωλομέρια.Ωραία απαλή πίπα στη συνέχεια και μετά αυτή από πάνω.Έτσι έχυσα και για 2-3 λεπτά δεν κατέβαινε από πάνω μου αλλά εξακολούθησε να κουνιέται απαλά ώσπου στράγγισα.Πέρασα παρα πολύ ωραία αλλά πρέπει να πω πως 40 ευρώ είναι υπερβολικά μεγάλο ποσό.Εγώ μπήκα από ενθουσιασμό που την ξαναείδα μετά από παρα πολλά χρόνια.Σε άλλη περίπτωση 40άρι δεν έδινα σε καμιά περίπτωση.Δεν ξέρω αν όλα τα μαγαζιά ξεκινούν από 40 αν είναι όμως έτσι δεν θα πατάει ψυχή σε λίγο......
Όλα 40άρι είναι.
Μονοπώλειο ειναι και το εκμεταλλεύονται.

Επισκέπτης
Ανοιγω αγαπητοι φιλοι μου αυτο το θεμα σχετικα αν υπαρχουν μπουρδελα στην Ροδος. Μια και πηγα για διακοπες στην Ροδο , Ειπα να σας ενημερωσω σχετικα με τα μπουρδελα. Ναι υπαρχουν μπουρδελα στην Ροδος. Και συγκεκριμενα στην παλια πολη μεσα στο Καστρο. Βρισκονται στις οδους
Ηροδοτου και Τιμαχιδα. Ειναι 11 μπουρδελα και 1 στουντιο. Εχει Βουλγαρες , 1 Μαυρη, αν θυμαμαι καλα 3 ελληνιδες και 2 τραβελια. Στο Στουντιο  ( Λενα η Λινα λεγεται )συναντησα μια Ελληνιδα με ξανθα μαλλια ( Μου θυμηζε την Κλαιρη απο την Αχαρνων 143 ). Κανει φυσιολογικο προγραμμα  40 ευρω, φουλ προγραμμα 80 ευρω , και αυταρχικο προγραμμα 80 ευρω. Στο φυσιολογικο προγραμμα δεν κανει ελευθερο στοματικο. Στο αυταρχικο προγραμμα κανει αλλαγη ρολων δηλαδη sex με Strapon προς τον πελατη. Δινει ξυλο προς τον πελατη επισης κανει και λαγνειες προς τον πελατη ( ουρολαγνεια και κωπρολαγνεια προς τον πελατη ) με 120 ευρω.

Στα μπουρδελα οι τιμες παιζουν μεταξυ 30-40 ευρω και φουλ προγραμμα αρκετης ωρας 70 ευρω.

Ελπιζω να Βοηθησα την κατασταση.

Ενδιαφερουσα σημειωση. Αν σε ενδιαφερει το αυταρχικο προγραμμα δηλαδη η αλλαγη ρολων με το Strapon. Καλο θα ηταν να εχει ενα δικο σου η να αγορασεις ενα δικο σου. Γιατι αυτο που εχει το Στουντιο δεν ειναι καλο. Επισης στα μπουρδελα συναντησα και βυζουδες με μεγαλα βυζια.

ARISPEED

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
25
Like
209
Πόντοι
31
tου μουνιού το πανηγύρι.......γίνετε στην Ρόδο ρε φιλαράκι .......δεν χρειάζεται να σπονσονάρει κ εκεί ο κόσμος ...........

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Ακόμα υπάρχουν; Κοντά στον Άγ. Φανούρη είναι ή πήγαν αλλού;
Ρωτάω γιατί από οδούς μαύρα μεσάνυχτα.

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
στην ρόδο[size=14pt]ς[/size] ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
390
Πόντοι
6.135
Απριλιος σωτηριου ετους 2000 (πριν 12 ετη)

Πενταημερη στην Ροδο. Ημουν τοτε 18. Τα βραδια 1-2 το βραδυ εφευγαν μπουλουκια συμμαθητες μου με ταξι απο το ξενοδοχειο κ κατεβαιναν εκει που αναφερε ο πρωτος συναδελφος. Επιβεβαιωνω λοιπον οτι υπηρχαν απο παλαιοτερα κ μαλιστα τοτε ηταν εκει κ η γνωστη Τζεννη Χειλουδακη σε οικο κ οι συμμαθητες μου που την δοκιμασαν τοτε ελαμπαν απο περηφανια κ χαρα !!!

Επισκέπτης
Ακόμα υπάρχουν; Κοντά στον Άγ. Φανούρη είναι ή πήγαν αλλού;
Ρωτάω γιατί από οδούς μαύρα μεσάνυχτα.

Ναι αγαπητε φιλε μου πισω απο τον Αγ. Φανουριο ειναι τα μαγαζακια. H  οδος Τιμαχιδα ειναι καθετη επι της μεγαλη οδου Ομηρου. Την οδος Ηροδοτου θα την βρεις διπλα στην οδο Τιμαχιδα. Ειναι οριζοντια επι της οδου Τιμαχιδα.

Οταν θα παω αυριο ξανα μεσα στην παλαια πολη θα σας φτιαξω χαρτη πως μπορειτε να πατε στα μπουρδελα.Γιατι η παλαια πολη μεσα στο Καστρο ειναι σαν λαβυρινθος.

akanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2012
Κριτικές
2
Like
315
Πόντοι
36
θα βρεθώ για λίγες μερες στη Ρόδο και θα θελα αν υπάρχουν πληροφορίες τι παίζει γενικά απο πιάτσες κανένα καλο studio και οτι αλλο παίζει...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
γιατι εβαλες καφαλαια ρε τυπε? τι φοναζεις? θα πας για διακοπες και πρεπει να πας να γαμησεις και σε κανα στουντιο να φανταστω? :think: :think:

akanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2012
Κριτικές
2
Like
315
Πόντοι
36
γιατι εβαλες καφαλαια ρε τυπε? τι φοναζεις? θα πας για διακοπες και πρεπει να πας να γαμησεις και σε κανα στουντιο να φανταστω? :think: :think:

δεν παω διακοπες για δουλεια παω τυπε..

gfe_lover

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
17
Like
15
Πόντοι
2.163
Δεν εχει στουντιο φιλε!
Υπαρχουν 2-3 κωλομπαρα μονο και τωρα το καλοκαιρι εχουν ανοιξει και καποια στριπτητζαδικα!
Αλλα εχει πολυ ξενο μουνι στο νησι αυτη την στιγμη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom