Νέα

Ιδού η Ρόδος... το πήδημα πού είναι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pappas(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 287
  • Εμφανίσεις 71K
  • Ετικέτες
    ρόδος
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

LYKMAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
10
Like
789
Πόντοι
681
Αγιου φανουριου μεσα στην παλια πολη εχει τουλαχιστον 5-6 σπιτακια.

Εγγρ.
3 Μαρ 2013
Like
2
Πόντοι
0
Προς ενημέρωση για καλοκαίρι 2013 οι τιμές είναι 30€!

Ξεχώρισα δύο Ελληνίδες και μία Τουρκάλα στην Ηφαίστου!

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Συναγωνιστες  μηπως καποιος ξερει τι παιζη στην Ροδο , καποια γεφυρα εποικοινωνιας τηλ. σε pm , ενδιαφερεται μια γνωστη 

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Ναι αγαπητε φιλε μου πισω απο τον Αγ. Φανουριο ειναι τα μαγαζακια. H  οδος Τιμαχιδα ειναι καθετη επι της μεγαλη οδου Ομηρου. Την οδος Ηροδοτου θα την βρεις διπλα στην οδο Τιμαχιδα. Ειναι οριζοντια επι της οδου Τιμαχιδα.

Οταν θα παω αυριο ξανα μεσα στην παλαια πολη θα σας φτιαξω χαρτη πως μπορειτε να πατε στα μπουρδελα.Γιατι η παλαια πολη μεσα στο Καστρο ειναι σαν λαβυρινθος.
μηπως μπορεις να δοσεις διευθυνσις και τηλεφωνα σε pm

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Γεια σε όλους τους φαν του είδους.
Βλέπω έχει καιρό να ενεργοποιηθέι αυτο το θέμα κ θα ήθελα να σας πω ότι είμα μονιμος κατοικος Ρόδου κ όσον αφορα τις "κυρίες" στον Αγ.Φανούριο(Μεγάλη η Χάρη του) στη Παλαια Πόλη ας μου στείλει ένα πμ να τον ενημερώσω..

Φίλος εχεις πμ αν γνωρίζει κατι κάποιος άλλος κ μπορεί να προτηνει κατι για Αγίου Φανουρίου ;!! Εγω πήγα σε ενα στα τυφλά κ πέτυχα νέα κοπέλα λαβινια την λέγανε μικρή σε ηλικία σώμα μοντέλε αλλα στο σεξ πολυ σκουπόξυλο!

kavlouris

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
0
καλησπέρα παιδιά. Επειδή έχω φάει πολλές χυλόπιτες τον τελευταίο καιρό και έχει πέσει πολλή μαλακία , μήπως ξέρετε αν υπάρχει καμία φοιτήτρια ή call girl στη ροδο . Ευχαριστώ.

jerryluis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
       Επιτελους κατι αλαξε στον αγοραιο ερωτα στη Ροδο
    Στην οδο ΗΦΑΙΣΤΟΥ 42 Ε ανοιξε πληρος ανακαινισμενο μαγαζακι    
       που ηταν κλειστο πανω απο ενα χρονο. Η κοπελα (Ελληνιδα ψηλη με αγοριστηκο μαλι πολυ ευγενηκη και περιποιητηκη  :pipa1:
    Το μαγαζι ειναι μεζονετα εχει νυπτηρες στα δοματια και ντουζ στον πανω οροφο!!!!!
    Μικρο αλλα ζεστο τα Studios θα το ζηλεουν!! :erection: :erection:

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
Τι παιζει?

Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
181
Πόντοι
1
καλησπερα επειδη ειμαι διακοπες στο νησι αν μπορει καποιος να μου κανει μια ενημερωση για το τι παιζει και που παιζει αυτη τη περιοδο ευχαριστω εκ το προτερον

ftoupiou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
190
Πόντοι
1
από κωλόμπαρα τι παίζει στο νησί έχει κανείς τίποτα πληροφορίες?

jorje_morente

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2011
Like
25
Πόντοι
0
Από εμπειρία ως φαντάρος στη Ρόδο υπήρχαν στην παλιά πόλη μαζεμένα σε 1-2 οικοδομικά τετράγωνα αρκετά (καμιά 10ριά δηλαδή), αλλά το τραγικό ήταν η έλλειψη τουαλέτας/ντους (για τους πελάτες τουλάχιστον). Απαράδεκτο και επιεικώς ανθυγιεινό όταν μιλάμε για καλοκαιρινούς μήνες όπου σκάει ο τζίτζικας να μη μπορείς να ξεπλυθείς λίγο πριν μπεις... στο ψητό.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
λοιπον πηγα και εγω ροδο πριν 2 βδομάδες.
εχει μια τζιλφ μελαχροινη ερκετα σεξυ.
μια ξανθια ιδια ηλικιακης κατηγοριας.
2 αλβανιδες , η μια πρωην καμελια από θεσσαλονικη με λιγα ψωμάκια παραπανω.
μια χοντρη τραβεστι ασχημη.
μια ψηλη ξανθια, πολυ ψηλη παιζει να είναι και εξ αλλαγης φυλου.
αυτά τα βρίσκεις στην ηφαιστου και στις γυρω οδους. πας τερμα αγιου φανουριου να βρεις τα τειχη και υστερα δεξια τα επομενα 2-3 στενα στο δεξι σου χερι με τις οδους που τα ενωνουν.
ολες αυτές με 30.

επισης λιγο μετα το κολοραντο βγαινουν 3 μαυρουλες όχι τιποτα το αξιοπηδηχτο, αρχικη τιμη διαπραγματευσης 50 και με επιασαν τα γελια.

τωρα στριπτιτζαδικα εχει στην οδο ορφανιδου που είναι το κολοραντο και η νυχτερινη ζωη για τους τουριστες και στο φαληρακι, επισης και το μαξιμ απέναντι από το λιμανι που δενουν τα πλοια της γραμμης, γενικα υπερτιμημένα τα Στριπ, ηθελαν 10 εισοδο και 50 χορό. ημαρτον ο χορος πιο ακριβος από το γαμησι στην ιδια πολη!
αν υπαρχουν τιποτα κωλγκερλ της προκοπης ας ενημερωση ο aegeanorg  που είναι μονιμα ροδο.
εγω το καθήκον μου στην ενημερωση και την γνωση για άλλη μια φορα το εκανα.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
αν υπαρχουν τιποτα κωλγκερλ της προκοπης ας ενημερωση ο aegeanorg  που είναι μονιμα ροδο.
εγω το καθήκον μου στην ενημερωση και την γνωση για άλλη μια φορα το εκανα.
ροδιτης ειναι αυτος ο μαλακοκαυλης, το τσιρακι του ακαποβλακα;

λοιπον ροδο γινεται του μουνιου το πανηγυρι απο γκομενες
επειδη δεν ειμαι του αθληματος θα δω τι παιζει με μπουρδελα και στριπτιτζαδικα και θα ενημερωσω

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
ροδιτης ειναι αυτος ο μαλακοκαυλης, το τσιρακι του ακαποβλακα;

λοιπον ροδο γινεται του μουνιου το πανηγυρι απο γκομενες
επειδη δεν ειμαι του αθληματος θα δω τι παιζει με μπουρδελα και στριπτιτζαδικα και θα ενημερωσω
σαν τι να παιζει ρε βλακεντιε???
του πεταματου..
ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΔΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΣΕΙΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ,ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ..
ΝΤΟΠΙΕΣ-ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ(ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ)Κ ΔΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ..Κ Ο ΒΛΑΚΕΝΤΙΟΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Ή ΕΞΙΣΟΥ ΒΛΑΞ ΚΟΥΛΗΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Κ ΠΑΛΙ ΣΠΡΩΧΝΕΙΣ..

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
σαν τι να παιζει ρε βλακεντιε???
του πεταματου..
ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΔΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΣΕΙΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ,ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ..
ΝΤΟΠΙΕΣ-ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ(ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ)Κ ΔΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ..Κ Ο ΒΛΑΚΕΝΤΙΟΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Ή ΕΞΙΣΟΥ ΒΛΑΞ ΚΟΥΛΗΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Κ ΠΑΛΙ ΣΠΡΩΧΝΕΙΣ..
σκασε ρε καθυστερημενε

Arxidamos10

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρουμε τι παίζει τώρα στο νησί;;

nocksala

Νέο Μέλος