You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Είναι ακόμα η Τάνια εκεί??
ναι μεχρι την δευτεραΕίναι ακόμα η Τάνια εκεί??
Συνημμένα
Roditis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Like
- 434
- Πόντοι
- 21
Υπηρεσιες και τιμη?η Σαμπρίνα καινουργια κοπελα απο δευτερα
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.345
- Πόντοι
- 2.356
Τι γίνεται εκεί στη Ρόδο με τις πυρκαγιές? - γιατί με τους Αντικουλίστας και τα γελοία υποκείμενα που σχολιάζουν "41 τακατο" έχουμε χάσει την μπάλα. Τι έχει συμβεί εκεί; Καμία βιβλική καταστροφή; Εγώ ακούω δεν υπάρχει ούτε ένα θύμα και ότι όλε ςοι εκκενώσεις γίνονται με ασφάλειαΜε τα στριπτιζαδικα της Ρόδου τι παίζει ::: Εκτός από prive χορό παίζει και σεξ ή όχι ;;;
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.258
- Πόντοι
- 2.306
Την είπες τη μαλακια σου..Τι γίνεται εκεί στη Ρόδο με τις πυρκαγιές? - γιατί με τους Αντικουλίστας και τα γελοία υποκείμενα που σχολιάζουν "41 τακατο" έχουμε χάσει την μπάλα. Τι έχει συμβεί εκεί; Καμία βιβλική καταστροφή; Εγώ ακούω δεν υπάρχει ούτε ένα θύμα και ότι όλε ςοι εκκενώσεις γίνονται με ασφάλεια
Πήγαινε μια βόλτα στη Ρόδο να δεις τι γίνεται που κάνεις χιουμορακι.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.345
- Πόντοι
- 2.356
Καμία μαλακία δεν είπα. Απλά θεωρώ γελοίο υποκείμενο καποιον που λεει οτι φταίει ο κάθε Κούλης. Δεν είναι θέμα Κούλη ή ΣΥΡΙΖΑ. Και τα γελοία ανθρωπάκια που λένε 40τακατο ή λένε για το Μάτι δεν ξέρουν ότι είναι πολλαπλό και συνθετο το πρόβλημαΤην είπες τη μαλακια σου..
Πήγαινε μια βόλτα στη Ρόδο να δεις τι γίνεται που κάνεις χιουμορακι.
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.258
- Πόντοι
- 2.306
Και ποιος θα λύσει ρε τυπε τα προβλήματα αν όχι ο κάθε κουλης?Καμία μαλακία δεν είπα. Απλά θεωρώ γελοίο υποκείμενο καποιον που λεει οτι φταίει ο κάθε Κούλης. Δεν είναι θέμα Κούλη ή ΣΥΡΙΖΑ. Και τα γελοία ανθρωπάκια που λένε 40τακατο ή λένε για το Μάτι δεν ξέρουν ότι είναι πολλαπλό και συνθετο το πρόβλημα
Σταματήστε να γλυφετε το μουνοπανο. Βολεμένοι είστε?
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.241
- Πόντοι
- 1.106
άρα να το αφήσουμε άλυτο για καμμια για αλλά 100 χρόνιαΚαμία μαλακία δεν είπα. Απλά θεωρώ γελοίο υποκείμενο καποιον που λεει οτι φταίει ο κάθε Κούλης. Δεν είναι θέμα Κούλη ή ΣΥΡΙΖΑ. Και τα γελοία ανθρωπάκια που λένε 40τακατο ή λένε για το Μάτι δεν ξέρουν ότι είναι πολλαπλό και συνθετο το πρόβλημα
επίσης σύνθετο πρόβλημα είναι και η οδική ασφάλεια και προφανώς και η τροχαία να εξακολουθεί να μην κάνει τιποτα
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.345
- Πόντοι
- 2.356
Δεν γλείφουμε κανένα μουνόπανο. Ούτε τον Μητσοτάκη ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε κανέναν. Λίγη λογική χρειάζεται, αυτό λείπει στους περισσ΄τερους απο εσάς. Δυστυχώς.Και ποιος θα λύσει ρε τυπε τα προβλήματα αν όχι ο κάθε κουλης?
Σταματήστε να γλυφετε το μουνοπανο. Βολεμένοι είστε?
παρε τηλ. 22410 39053 στο μαγαζιΥπηρεσιες και τιμη?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
η Βίκα για λίγεσ μέρεσ
Συνημμένα
Giannisrhodos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2019
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Όσες φορές έχω πάρει τηλ δεν απαντάει.... Παίζει κανένα άλλο μασατζιδικο στη Ρόδο ξέρει κανείς?Τελικά κατάλαβε κάποιος τι παίζει με την Ναταλία;
απαντανε...Όσες φορές έχω πάρει τηλ δεν απαντάει.... Παίζει κανένα άλλο μασατζιδικο στη Ρόδο ξέρει κανείς?
Ειρήνη
Συνημμένα
Roditis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Like
- 434
- Πόντοι
- 21
Πηρα τηλεφωνο, απαντησε μια κοπελα ξενη με σπαστα ελληνικα, αλλα αρνηθηκε να μου πει προγραμμα και τιμες. Μου ελεγε ελα απο κοντα και θα τα πουμε. Αν ενημερωσει καποιος σχετικα με τα δυο αυτα, τοτε ισως παω να δοκιμασω. Στα τυφλα παιδια δε γινεται δουλεια
Giannisrhodos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2019
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Κ όμως όσες φορές πήρα δεν απάντησαν....απαντανε...
Ειρήνη
Περιμένουμε εντυπώσεις...Πηρα τηλεφωνο, απαντησε μια κοπελα ξενη με σπαστα ελληνικα, αλλα αρνηθηκε να μου πει προγραμμα και τιμες. Μου ελεγε ελα απο κοντα και θα τα πουμε. Αν ενημερωσει καποιος σχετικα με τα δυο αυτα, τοτε ισως παω να δοκιμασω. Στα τυφλα παιδια δε γινεται δουλεια
Roditis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Like
- 434
- Πόντοι
- 21
Θα ενημερωσω οταν παω. Αν και εφοσον μου πουν για τιμες και υπηρεσιες πρωταΚ όμως όσες φορές πήρα δεν απάντησαν....
Περιμένουμε εντυπώσεις...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 72
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 3K