Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
όλοι οι καθαροί έλληνες εδώ μαζώχτηκαν
Ωραιο ονομα για κανα κομμα
όλοι οι καθαροί έλληνες εδώ μαζώχτηκαν
νυν Χέρτα Βερολίνου, για τους γνωστούς λόγους.
Aυτή ήταν η βραδιά που καταστράφηκα σε οπαδικό επίπεδο.
Ήμουν μόλις 9 ετών..
Άσε να μαντέψω.
Χέρτα είναι κι ο Σόιμπλε, σωστά??
Η μοναδική γερμανική ομάδα που εκτιμώ πάντως είναι αυτή:
http://[URL unfurl="true"]www.slap.gr/wp-content/uploads/st-pauli_small.png[/img[/URL]]
για τους γνωστούς λόγους επίσης..
[/quote]
Σιγά μην είναι Χέρτα ο Σόιμπλε. Αυτός είναι κάπου από Δυτική Γερμανία και νομίζω νότια. Εκεί δεν είναι όπως εδώ όλοι οι αρχοντοχωριάτες γιδοβοσκοί να γίνονται Ολυμπιακοί για να καμαρώνουν πέτσινα πρωταθλήματα ανεξαρτήτως καταγωγής.
Εκεί η χώρα δεν είναι μόνο η Αθήνα (βλ. Βερολίνο) και ο καθένας τιμά την καταγωγή του και υποστηρίζει και αγαπάει το χωριό του και την ομάδα του.
Άσε να μαντέψω.
Χέρτα είναι κι ο Σόιμπλε, σωστά??
Η μοναδική γερμανική ομάδα που εκτιμώ πάντως είναι αυτή:
http://[URL unfurl="true"]www.slap.gr/wp-content/uploads/st-pauli_small.png[/img[/URL]]
για τους γνωστούς λόγους επίσης..
[/quote]εχω και φανελα της,για τους γνωστους λογους επισης :headbang3:
καθαρα τοπικιστες δηλαδη.Σιγά μην είναι Χέρτα ο Σόιμπλε. Αυτός είναι κάπου από Δυτική Γερμανία και νομίζω νότια. Εκεί δεν είναι όπως εδώ όλοι οι αρχοντοχωριάτες γιδοβοσκοί να γίνονται Ολυμπιακοί για να καμαρώνουν πέτσινα πρωταθλήματα ανεξαρτήτως καταγωγής.
Εκεί η χώρα δεν είναι μόνο η Αθήνα (βλ. Βερολίνο) και ο καθένας τιμά την καταγωγή του και υποστηρίζει και αγαπάει το χωριό του και την ομάδα του.
εχω και φανελα της,για τους γνωστους λογους επισης
καθαρα τοπικιστες δηλαδη.
-ΠΟΣΟ ΚΑΥΛΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
Γαμω το ΑΠΟΕΛ ...λεει το πανο!
Τσώνη έλα καινούργιο αβατάρι αντί του κουρελόπανου:
Εσείς που είσθε οπαδοί της δείτε τι είχε πετύχει εκεί Ιούνιο - Αύγουστο του 93 η ομάδα.
XANSA ROSTOK ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
Τσώνη τιμάς κ συ το κουρελόπανο όσο ο Μπενύ που κρύβει φοροφυγάδες;το νεο αβαταρ να το βαλεις εκει που στον ακουμπανε τα πακια ξερεις εσυ
κουρελοπανο να πεις την σωβρακοφανελα που σου βγαζουν τα πακια οταν σου τον ακουμπανε ξερεις εσυ