αμα μας έλεγες και που το διάβασες...
Νομιζω του Καλαμουκη ειναι
αμα μας έλεγες και που το διάβασες...
Έξαλλη η Τσαπανίδου με τον Άδωνι Γεωργιάδη για τη λίστα Λαγκάρντ (Βίντεο)!!!!!!!!!!!!!!
τι γυναικαραααααα!!!!!!!!
ναι αλλα και μαλακας!!σωστός ο άδωνης ...
ναι αλλα και μαλακας!!
εγω προσωπικα δεν τον παω μια!!! πηδηξε απ το ενα κομα στ αλλο καθαρα για την καρεκλα και μονο ουτε για τα πολιτικα του πιστευω ΤΙΠΟΤΑ.....!
η Τσαπανιδου σφιχτηκε γιατι και αυτη μαλλον στο εξωτερικο θα τα χει!
ΥΓ.ΠΡΟΣ ΚΙΜΩΝΑ παρταλι....Μεγαλε επειδη οδευουμε κατευθειαν και με ταχυτητα φωτος σε καταστασεις ΜΕΞΙΚΟΥ ,εκει απαγαγουν κανακαρηδες και χωρις λιστα,λογω ΑΚΡΑΙΑΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΑΣ...ΤΑ "ευσημα" και τις "ευθυνες" που καταλογιζεις μεσα απο την δακρυβρεχτη ιστοριουλα σου ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ σε αυτους που φροντιζουν και μοχθουν καθημερινα για την πληρη "ΜΕΞΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ" ΜΑΣ...Σε αυτους που ψηφιζεις και στηριζεις παρταλι τοσα χρονια!
Όντως,λεφτά στην Ελβετία κ αντιμνημόνιο-χρεοκοπία δεν γίνεται.σωστός ο άδωνης ...
.... οχι και λακης33 ρε συ!ημαρτον! ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΛΑΝΗ προφανως!Τον θυμό τον καταλαβαίνω και τον δικαιολογώ.
Ακόμα και τον φθόνο ("γιατί αυτός να έχει κι εγώ όχι;"), ανθρώπινος είναι.
Η κακία όμως (που δεν γίνεται και καμία προσπάθεια να κρυφτεί!) είναι απάνθρωπη.
Είναι αυτή που οδηγεί το χέρι του σφαγέα στο όνομα μια μεγάλης ιδέας. Της θρησκείας του, της ιδεολογίας του.
Δεν είναι η ίδια η μεγάλη ιδέα η αιτία, αυτή είναι το πρόσχημα.
Πολύ περισσότερο δεν είναι η ανέχεια. Αν δεν έχεις να φας κλέβεις, αλλά δεν σκοτώνεις.
Η αιτία είναι η ψυχική κακία!
Σκέψου (Μην απαντήσεις, απλά σκέψου!) σε μια ενδεχόμενη "επανάσταση", τον "Καρτάλη", εμένα, τον Τραμουντάνα, με πόση ευχαρίστηση θα μας έσφαζες...
Σκέψου (Μην απαντήσεις, απλά σκέψου!) σε μια ενδεχόμενη "επανάσταση", τον "Καρτάλη", εμένα, τον Τραμουντάνα, με πόση ευχαρίστηση θα μας έσφαζες...
Εμφύλιος κ τα ρέστα...ο τραμουντάνας,ο λάκης κ ο γιατρός θα ήταν στην πρώτη γραμμή μάλιστα.Για ποιο λόγο να σας σφάξει??
Εμφύλιος κ τα ρέστα...ο τραμουντάνας,ο λάκης κ ο γιατρός θα ήταν στην πρώτη γραμμή μάλιστα.
Τον θυμό τον καταλαβαίνω και τον δικαιολογώ.
Η κακία όμως (που δεν γίνεται και καμία προσπάθεια να κρυφτεί!) είναι απάνθρωπη.
Είναι αυτή που οδηγεί το χέρι του σφαγέα στο όνομα μια μεγάλης ιδέας. Της θρησκείας του, της ιδεολογίας του.
Πολύ περισσότερο δεν είναι η ανέχεια. Αν δεν έχεις να φας κλέβεις, αλλά δεν σκοτώνεις.
Τον θυμό τον καταλαβαίνω και τον δικαιολογώ.
Λες να χει πιει καμια 'πειραματικη' αντιβιωση με βαση τον μπαφο,για το γλαυκωμα?Μην πετάγεσαι.
Να μας πει ο γιατρός γιατί πιστεύει πως είναι υποψήφιος για σφαγή και μάλιστα προσφέροντας ηδονή..
Λες να χει πιει καμια 'πειραματικη' αντιβιωση με βαση τον μπαφο,για το γλαυκωμα?
Τίποτα δεν ξεφεύγει από το καναρινί εξάμβλωμα.
Είδες τσώνη η νδ,αυτούς που [size=20pt]εσείς[/size] [size=30pt]κρύβατε[/size] θα τους οδηγήσει στην δικαιοσύνη.ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ
Ειδοποιητήρια για φορολόγηση σε 15.000 με καταθέσεις στο εξωτερικό
Από την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η αποστολή των ειδοποιητηρίων σε 15.000 φορολογουμένους οι οποίοι πιάστηκαν στην «τσιμπίδα» των διασταυρώσεων με αδικαιολόγητες αποκλίσεις μεταξύ των εισοδημάτων που δήλωσαν στην εφορία και των καταθέσεων που έστειλαν στο εξωτερικό την περίοδο 2009 - 2011. Οι μεγαλοκαταθέτες με τα αδήλωτα εισοδήματα απειλούνται τώρα με φόρο 45%.
Οι 15.000 φορολογούμενοι περιλαμβάνονται στη λίστα με τα 54.000 φυσικά και νομικά πρόσωπα που «φυγάδευσαν» σε τράπεζες του εξωτερικού καταθέσεις συνολικού ύψους άνω των 22 δισ. ευρώ.
Με την επιστολή που θα λάβουν οι 15.000 καταθέτες θα καλούνται να υποβάλλουν τροποποιητικές δηλώσεις και να πληρώσουν τους αναλογούντες φόρους.
Σε χθεσινή σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών καθορίστηκε το νομικό πλαίσιο με βάση το οποίο θα υποβληθούν οι τροποποιητικές δηλώσεις προκειμένου να μην υπάρξουν αμφισβητήσεις από τους φορολογούμενους που φέρονται ότι απέκρυψαν εισοδήματα. Όσοι αμφισβητήσουν τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών θα πρέπει να αποδείξουν ότι τα χρήματα που έβγαλαν στο εξωτερικό έχουν αποκτηθεί νόμιμα και έχουν φορολογηθεί. Θα πρέπει να προσκομίσουν τις φορολογικές τους δηλώσεις από τις οποίες θα προκύπτει ότι τα ποσά αυτά έχουν δηλωθεί και φορολογηθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα εμβάσματα που δεν καλύπτονται από τα δηλωθέντα εισοδήματα ανέρχονται στα 5 δισ. ευρώ με το Δημόσιο να προσδοκά να εισπράξει φόρους ύψους 2 δισ. ευρώ.
καθηστε και ασχοληθειτε με τα παραμυθια