Νέα

Ιδού η λίστα Λαγκάρντ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kompe
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Δεν έπαιζα λόττο καλύτερα - πρίν από λίγο έγινε η φάση ... ΘΕΟΣ ο Μπουμπούκος ... Το Τσόλι Τσαπανίδου έχυσε 2-3 φορές από την ένταση ...

δεν το ακουσες το δακρυβρεχτο παραληρημα Τραγκα το πρωι στο Ραδιοφωνο? Μεχρι και οτι θα σταματησει τη δημοσιογραφια απειλησε .. Μεχρι και οτι ο ΜΟΝΟΣ λογος που κυκλοφορησε η λιστα ηταν για να χτυπηθει αυτος προσωπικα ειπε :)

εχει ηχητικο εδω

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.465
Πόντοι
25.467
αν πας στον Μακη το περιπτερα κοντα στο σπιτι μου και τον ρωτησεις αν ο TempT ειναι πελατης τους θα σου πει ναι. Αν πας στην Εθνικη/Alpha/Eurobank/Πειραιως/Εμπορικη κλπ και τους ρωτησεις το ιδιο θα σου απαντησουν?

Η λιστα βγαινει με μια συγκεκριμμενη απόχρωση, δε βγαινει ως λιστα καταθετων οσο και αν προσπαθει ο Βαξεβανης να το στρογγυλεψει για να μη βρεθει να μεγαλωνει περισσοτερο το υπολοιπο του λογαριασμου μου στην HSBC. Η λιστα κυκλοφορει ως ενδειξη φοροδιαφυγης.

Να στο πω αλλιως. Πες οτι βαραει τρελλα ενας δημοσιογραφος και στα πλαισια ερευνας για παιδοφιλους στο internet βγαζει μια λιστα με ονοματεπωνυμα οσων εχουν κατεβασει τσοντες απο το ιντερνετ. Και σου βαλει και ενα υστερογραφο απο κατω, δεν ειναι ολοι αυτοι παιδοφιλοι. Και πες εισαι και συ στη λιστα αυτη. Θα σαι χαρουμενος?

Μπορούν κάλλιστα να μου πουν άν είστε πελάτης. Αυτό που δεν μπορουν να μου δώσουν είναι προσωπικά δεδομένα οπως διεύθυνση, τηλέφωνο, αριθμός λογαριασμού, ποσό κ.λ.π.

Χαρούμενος δεν θα είμαι, αλλά στην περίπτωση που έχω κατεβάσει από το ίντερνετ υλικό με παιδική πορνογραφία, το οποίο και γνωρίζω ότι αποτελεί αδίκημα, θα είμαι άξιος της μοίρας μου.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
δεν το ακουσες το δακρυβρεχτο παραληρημα Τραγκα το πρωι στο Ραδιοφωνο? Μεχρι και οτι θα σταματησει τη δημοσιογραφια απειλησε .. Μεχρι και οτι ο ΜΟΝΟΣ λογος που κυκλοφορησε η λιστα ηταν για να χτυπηθει αυτος προσωπικα ειπε :)

εχει ηχητικο εδω

Δεν το είχα ακούσει, θένκς ... Ο ανεξάρτητος κοινωνικός αγωνιστής Τράγκας ... Ο άνθρωπος της διαπλοκής που οφείλει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του στα κονδύλια της κρατικής διαφήμισης σε ρόλο Τσε Γκεβάρα ... Μερικές φορές σκέφτομαι ότι έτσι και καταλάβει το πόπολο το δούλεμα που του ρίχνουν οι δήθεν κοινωνικά ευαισθητοποιημένοι "αντιμνημονιακοί" δημοσιογράφοι/πολιτικοί θα στηθούν κρεμάλες ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μπορούν κάλλιστα να μου πουν άν είστε πελάτης. Αυτό που δεν μπορουν να μου δώσουν είναι προσωπικά δεδομένα οπως διεύθυνση, τηλέφωνο, αριθμός λογαριασμού, ποσό κ.λ.π.

Χαρούμενος δεν θα είμαι, αλλά στην περίπτωση που έχω κατεβάσει από το ίντερνετ υλικό με παιδική πορνογραφία, το οποίο και γνωρίζω ότι αποτελεί αδίκημα, θα είμαι άξιος της μοίρας μου.

δεν σου λένε τον κώλο σου να χτυπάς κάτω...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Σωστό αυτό που γράφετε, αλλά το παράδειγμα σας άπτεται δεδομένων που μπορούν να χαρακτηρισθούν ως προσωπικά.

Το να γράψει κάποιος αληθώς, ότι είστε πελάτης ενός συγκεκριμμένου περιπτέρου είναι παράτυπο και κατακριτέο;

Το να γράψει κάποιος αληθώς, ότι είστε θαμώνας σε κάποιο κέντρο διασκέδασης  είναι παράτυπο και κατακριτέο;

εξαρτάται τον λόγο για τον οποίο θα το γράψει... αν για παράδειγμα στο εν λόγω περίπτερο γινόταν διακίνησις ναρκωτικών ή αν το εν λόγω κέντρο διασκέδασης ήτο μεταξύ των άλλων και άντρο παιδοφιλίας τότε το να αναφέρει κανείς ΟΛΟΥΣ τους πελάτες των νομίμων δραστηριοτήτων (βιτρίνες) των εν λόγω επιχειρήσεων θεωρείται ότι τους κατατάσσει στην κατηγορία των πιθανών υπόπτων...

και επειδή ο καθένας παίρνει και το βάρος των καταγγελιών του ο κος Βαξεβάνης προβλέπεται (ειδικά αν καταδικαστεί από το ποινικό δικαστήριο) να πληρώσει ΠΟΛΛΑ...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.465
Πόντοι
25.467
δεν σου λένε τον κώλο σου να χτυπάς κάτω...

Μην ορκίζεστε. Σε πολύ γνωστό μου άτομο είχε τηλεφωνήσει ο διευθυντής μιας γνωστής τράπεζας, και του είχε κάνει πρόταση να μεταφέρει κάποιο ποσό που είχε σε άλλη τράπεζα, στην δική του, με μεγαλύτερο επιτόκιο.  ;)

Επίσης θα θυμάστε κάποια εποχή που οι τράπεζες τηλεφωνούσαν προκειμένου να βγάλουν κάρτα στους καταθέτες τους. Μπορεί να διαπιστωθεί τηλεφωνικά η ταυτότητα του καταθέτη; 

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
582
Πόντοι
306
Δεύτερη φορά που ξαναγράφω το ίδιο κείμενο, γιατί, προφανώς, φράκαρε το θρεντ από τις συμμετοχές και κάπου χάθηκε.
'Ελεγα, λοιπόν, ότι είδα το όνομα της κόρης μου στην περίφημη λίστα Βαξεβάνη και από προχθές αναγκάζομαι ν' απαντάω σε τηλεφωνήματα φίλων και γνωστών, αλλά και άσχετων.
Εξηγούμαι:
Είμαι επιχειρηματίας και από την επιχείρησή μου δεν έχει απολυθεί ούτε ΕΝΑΣ εργαζόμενος. Αντίθετα, στην έναρξη της κρίσης, κάποια στιγμή το 2009, προσέλαβα επί πλέον εργαζόμενο, χωρίς να κάνω χρήση επιδοτήσεων του ΟΑΕΔ και άλλων τέτοιων ευκολιών. Στους εργαζόμενούς μου δεν χρωστάω ούτε ΕΝΑ ευρώ, ούτε έχω κάνει περικοπές στις αποδοχές τους έστω και κατά ΕΝΑ λεπτό του ευρώ, εξακολουθώντας να τους καταβάλω 14 μισθούς κάθε χρόνο. Οι αποδοχές τους δηλώνονται ακέραιες στο ΙΚΑ και καταβάλλονται ανελλιπώς οι εισφορές τους, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή οφειλή. Στην Εφορία, όπου βρέθηκα πρόσφατα για προσωπική μου υπόθεση, λίγο-πολύ, με είπανε μ@λ@κ@, γιατί δεν είχα κάνει χρήση καμμίας ρύθμισης και, παρ' όλα αυτά, δεν χρωστάω ούτε ΕΝΑ ευρώ. Τον ΦΠΑ που εισπράττω τον αποδίδω πάντοτε 3-4 ημέρες πριν την λήξη της προθεσμίας. Και για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις, το εισόδημα που δηλώνω είναι κατά μέσο όρο 7-8% μεγαλύτερο από αυτό που πραγματικά κερδίζω, λόγω κακοπληρωτών πελατών. Βέβαια, το γεγονός ότι η επιχείρησή μου "βγαίνει", δεν σημαίνει ότι δεν έχω βάλει χέρι στην προσωπική μου περιουσία για να τα φέρω βόλτα, δεδομένου ότι οι "έκτακτες" φορολογικές υποχρεώσεις δεν μπορούν να καλυφθούν από τον μειωμένο τζίρο της δουλειάς μου.
Αυτό σε γενικές γραμμές είναι το οικονομικό προφίλ μου και αν το συγκεκριμένο site ήταν άλλου είδους, θα μπορούσα να σας δώσω περισσότερα στοιχεία, για να αποδείξω χωρίς αμφισβήτηση όσα ισχυρίζομαι.
Στα του λογαριασμού τώρα:
Ο λογαριασμός αυτός ανοίχθηκε στην HSBC από μένα στην αρχή των σπουδών της κόρης μου, σαν ένα μαξιλάρι ασφαλείας, σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορούσα να την τροφοδοτήσω με χρήματα από Ελλάδα. Εκτός από το όνομά της κόρης μου, αναφέρεται και το δικό μου, το οποίο, για άγνωστους λόγους, δεν διάβασα στην λίστα Βαξεβάνη. Στον λογαριασμό αυτό κατατέθηκε το ιλιγγιώδες ποσό των 5.500 στερλινών και ουσιαστικά παρέμεινε αδρανής, πλην μίας πάγιας εντολής για την πληρωμή του ηλεκτρικού ρεύματος της κατοικίας της κόρης μου. Σήμερα, πλέον, ο λογαριασμός αυτός κινείται, αφού τον χρησιμοποιεί η κόρη μου, καταθέτοντας και αναλαμβάνοντας χρήματα από την εργασία της στην Αγγλία.
Εν όψει όλων αυτών, δεν νομίζετε ότι είναι άδικο, παραπλανητικό, συκοφαντικό και επικίνδυνο να γράφονται ονόματα, άνευ λοιπών στοιχείων?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.465
Πόντοι
25.467
εξαρτάται τον λόγο για τον οποίο θα το γράψει... αν για παράδειγμα στο εν λόγω περίπτερο γινόταν διακίνησις ναρκωτικών ή αν το εν λόγω κέντρο διασκέδασης ήτο μεταξύ των άλλων και άντρο παιδοφιλίας τότε το να αναφέρει κανείς ΟΛΟΥΣ τους πελάτες των νομίμων δραστηριοτήτων (βιτρίνες) των εν λόγω επιχειρήσεων θεωρείται ότι τους κατατάσσει στην κατηγορία των πιθανών υπόπτων...

και επειδή ο καθένας παίρνει και το βάρος των καταγγελιών του ο κος Βαξεβάνης προβλέπεται (ειδικά αν καταδικαστεί από το ποινικό δικαστήριο) να πληρώσει ΠΟΛΛΑ...

Συμφωνώ. Ο καθένας πρέπει να αναλάβει το βάρος και την ευθύνη των πράξεών του.

Δεν είδα όμως τον ίδιο ζήλο όταν "Τα Νέα" δημοσιοποίησαν αυστηρώς προσωπικά δεδομένα (εκκαθαριστικά σημειώματα) καλλιτεχνών.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μην ορκίζεστε. Σε πολύ γνωστό μου άτομο είχε τηλεφωνήσει ο Διευθυντής μιας γνωστής τράπεζας, και του είχε κάνει πρόταση να μεταφέρει κάποιο ποσό που είχε σε άλλη τράπεζα στην δική του, με μεγαλύτερο επιτόκιο.  ;)

Επίσης θα θυμάστε κάποια εποχή που οι τράπεζες τηλεφωνούσαν προκειμένου να βγάλουν κάρτα στους καταθέτες τους. Μπορεί να διαπιστωθεί τηλεφωνικά η ταυτότητα του καταθέτη;  

(1) ο πελάτης ήταν παλαιός πελάτης της εν λόγω τράπεζας και ήθελε να τον επαναφέρει... ήταν για παράδειγμα πελάτης της Εμπορικής και πήγε στην Πειραιώς... ο διευθυντής της εμπορικής (πιθανόν νέος στο κατάστημα) πήρε την λίστα όλων των παλαιών πελατών και άρχισε να κάνει κυνήγι... μου έχει συμβεί και εμένα το 1991 .. είχα λεφτά στην Ιονική προκειμένου να υπογράψω το συμβόλαιο αγορας του σπιτιού μου... έμαθα για επαπειλούμενη απεργία της ΟΤΟΕ και τα σήκωσα όλα και τα πήγα στην Citibank λέγοντας στον διευθυντή ότι τα πάω απέναντι που δεν θα απεργήσουν... μετά από τρείς μήνες αρχίσανε τα τηλέφωνα αποό την Ιονική να επιστρέψω τα οποία συνεχιστήκανε ακόμη και όταν αποροφήθηκε από την Πίστεως

(2) τα τηλέφωνα δινόταν στο call center από την τράπεζα ... η αίτηση για να γίνει αποδεκτή έπρεπε να είναι του πελάτη... θεωρητικά (σήμερα το κάνουν όλα τα call center) ζητούν στοιχεία για επιβεβαίωση της ταυτότητος (ημερομηνία γέννησης, αριθμό ταυτότητος κλπ)...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Συμφωνώ. Ο καθένας πρέπει να αναλάβει το βάρος και την ευθύνη των πράξεών του.

Δεν είδα όμως τον ίδιο ζήλο όταν "Τα Νέα" δημοσιοποίησαν αυστηρώς προσωπικά δεδομένα (εκκαθαριστικά σημειώματα) καλλιτεχνών.

θα έπρεπε... ήδη πάντως εκρεμμούν μερικές αγωγές εναντίον του ΔΟΛ...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Άν με ρωτάς πια είναι "η λύση", στην κατάσταση που έχουμε φτάσει ειλικρινά δεν ξέρω να σου πώ. Ίσως αυτό που κάνει ο Σαμαράς να μας δώσει λίγο χρόνο μπάς και δούμε ένα κάποιο φώς στην άκρη του τούνελ - περιορίζοντας την φοροκλοπή και τους αεριτζήδες πρός όφελος την πραγματικής παραγωγικής διαδικασίας και δημιουργώντας κάποιου είδους κρατικό "σχέδιο εθνικής ανασυγκρότησης" ... Ειλικρινά δεν ξέρω ...

Μερικές φορές σκέφτομαι ότι έτσι και καταλάβει το πόπολο το δούλεμα που του ρίχνουν οι δήθεν κοινωνικά ευαισθητοποιημένοι "αντιμνημονιακοί" δημοσιογράφοι/πολιτικοί θα στηθούν κρεμάλες ...

δεν μας τα λες καλα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεύτερη φορά που ξαναγράφω το ίδιο κείμενο, γιατί, προφανώς, φράκαρε το θρεντ από τις συμμετοχές και κάπου χάθηκε.
'Ελεγα, λοιπόν, ότι είδα το όνομα της κόρης μου στην περίφημη λίστα Βαξεβάνη και από προχθές αναγκάζομαι ν' απαντάω σε τηλεφωνήματα φίλων και γνωστών, αλλά και άσχετων.
Εξηγούμαι:
Είμαι επιχειρηματίας και από την επιχείρησή μου δεν έχει απολυθεί ούτε ΕΝΑΣ εργαζόμενος. Αντίθετα, στην έναρξη της κρίσης, κάποια στιγμή το 2009, προσέλαβα επί πλέον εργαζόμενο, χωρίς να κάνω χρήση επιδοτήσεων του ΟΑΕΔ και άλλων τέτοιων ευκολιών. Στους εργαζόμενούς μου δεν χρωστάω ούτε ΕΝΑ ευρώ, ούτε έχω κάνει περικοπές στις αποδοχές τους έστω και κατά ΕΝΑ λεπτό του ευρώ, εξακολουθώντας να τους καταβάλω 14 μισθούς κάθε χρόνο. Οι αποδοχές τους δηλώνονται ακέραιες στο ΙΚΑ και καταβάλλονται ανελλιπώς οι εισφορές τους, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή οφειλή. Στην Εφορία, όπου βρέθηκα πρόσφατα για προσωπική μου υπόθεση, λίγο-πολύ, με είπανε μ@λ@κ@, γιατί δεν είχα κάνει χρήση καμμίας ρύθμισης και, παρ' όλα αυτά, δεν χρωστάω ούτε ΕΝΑ ευρώ. Τον ΦΠΑ που εισπράττω τον αποδίδω πάντοτε 3-4 ημέρες πριν την λήξη της προθεσμίας. Και για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις, το εισόδημα που δηλώνω είναι κατά μέσο όρο 7-8% μεγαλύτερο από αυτό που πραγματικά κερδίζω, λόγω κακοπληρωτών πελατών. Βέβαια, το γεγονός ότι η επιχείρησή μου "βγαίνει", δεν σημαίνει ότι δεν έχω βάλει χέρι στην προσωπική μου περιουσία για να τα φέρω βόλτα, δεδομένου ότι οι "έκτακτες" φορολογικές υποχρεώσεις δεν μπορούν να καλυφθούν από τον μειωμένο τζίρο της δουλειάς μου.
Αυτό σε γενικές γραμμές είναι το οικονομικό προφίλ μου και αν το συγκεκριμένο site ήταν άλλου είδους, θα μπορούσα να σας δώσω περισσότερα στοιχεία, για να αποδείξω χωρίς αμφισβήτηση όσα ισχυρίζομαι.
Ο λογαριασμός αυτός ανοίχθηκε στην HSBC από μένα στην αρχή των σπουδών της κόρης μου, σαν ένα μαξιλάρι ασφαλείας, σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορούσα να την τροφοδοτήσω με χρήματα από Ελλάδα. Εκτός από το όνομά της κόρης μου, αναφέρεται και το δικό μου, το οποίο, για άγνωστους λόγους, δεν διάβασα στην λίστα Βαξεβάνη. Στον λογαριασμό αυτό κατατέθηκε το ιλιγγιώδες ποσό των 5.500 στερλινών και ουσιαστικά παρέμεινε αδρανής, πλην μίας πάγιας εντολής για την πληρωμή του ηλεκτρικού ρεύματος της κατοικίας της κόρης μου. Σήμερα, πλέον, ο λογαριασμός αυτός κινείται, αφού τον χρησιμοποιεί η κόρη μου, καταθέτοντας και αναλαμβάνοντας χρήματα από την εργασία της στην Αγγλία.
Εν όψει όλων αυτών, δεν νομίζετε ότι είναι άδικο, παραπλανητικό, συκοφαντικό και επικίνδυνο να γράφονται ονόματα, άνευ λοιπών στοιχείων?

να του χώσεις μια αγωγή και να του πάρεις το βρακί του μαλάκα του Βαξεβάνη....

αντε γιατί η χώρα έχει δεινοπαθήσει από κηπουρούς...

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Εξηγούμαι:

Αναδημοσιεύεις, ή είσαι ο ίδιος ο επιχειρηματίας που περιγράφεις?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.465
Πόντοι
25.467
(1) ο πελάτης ήταν παλαιός πελάτης της εν λόγω τράπεζας και ήθελε να τον επαναφέρει... ήταν για παράδειγμα πελάτης της Εμπορικής και πήγε στην Πειραιώς... ο διευθυντής της εμπορικής (πιθανόν νέος στο κατάστημα) πήρε την λίστα όλων των παλαιών πελατών και άρχισε να κάνει κυνήγι... μου έχει συμβεί και εμένα το 1991 .. είχα λεφτά στην Ιονική προκειμένου να υπογράψω το συμβόλαιο αγορας του σπιτιού μου... έμαθα για επαπειλούμενη απεργία της ΟΤΟΕ και τα σήκωσα όλα και τα πήγα στην Citibank λέγοντας στον διευθυντή ότι τα πάω απέναντι που δεν θα απεργήσουν... μετά από τρείς μήνες αρχίσανε τα τηλέφωνα αποό την Ιονική να επιστρέψω τα οποία συνεχιστήκανε ακόμη και όταν αποροφήθηκε από την Πίστεως

Καμία σχέση. Ο διευθυντής που τον κάλεσε ήταν πριν υποδιευθυντής στην άλλη τράπεζα,  της οποίας και είχε υποκλέψει στοιχεία.  ;) 

(2) τα τηλέφωνα δινόταν στο call center από την τράπεζα ... η αίτηση για να γίνει αποδεκτή έπρεπε να είναι του πελάτη... θεωρητικά (σήμερα το κάνουν όλα τα call center) ζητούν στοιχεία για επιβεβαίωση της ταυτότητος (ημερομηνία γέννησης, αριθμό ταυτότητος κλπ)...

Όπως ακριβώς γράψατε.

Θεωρητικά...

Σήμερα...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Δοξα και τιμη στον Βαξεβανη. Το ξεβρακωμα θα ειναι πλεον ανευ προηγουμενου για ολους. Κανεις πλεον δεν θα μπορει να κρυψει τιποτα, ολα στην φορα. Αν νοιαζονταν τοσο πολυ για προσωπικα δεδομενα να εκαναν αγωγη και στα Νεα για τους καλλιτεχνες πριν 2-3 εβδομαδες.
Παντα τον γουσταρα τον Βαξεβανη, τωρα τον παω με τα χιλια. Ηρωας απλα.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Δοξα και τιμη στον Βαξεβανη. Το ξεβρακωμα θα ειναι πλεον ανευ προηγουμενου για ολους. Κανεις πλεον δεν θα μπορει να κρυψει τιποτα, ολα στην φορα. Αν νοιαζονταν τοσο πολυ για προσωπικα δεδομενα να εκαναν αγωγη και στα Νεα για τους καλλιτεχνες πριν 2-3 εβδομαδες.
Παντα τον γουσταρα τον Βαξεβανη, τωρα τον παω με τα χιλια. Ηρωας απλα.

Αυτό εδώ το διάβασες !?

Εξηγούμαι:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.465
Πόντοι
25.467
θα έπρεπε... ήδη πάντως εκρεμμούν μερικές αγωγές εναντίον του ΔΟΛ...

Δεν υπήρξε όμως αυτόφωρη διαδικασία, αν και το "παράπτωμα" ήταν βαρύτερο.

Πάντως δεν δύναμαι να κατανοήσω το πως βρήκε μέσα σε δεκαπέντε μέρες ο Βαξεβάνης, μια λίστα που  "επισήμως" αγνοείτω η τύχη της.

Τέλος πάντων... λίστες έχουν δεί πολλές τα μάτια μας... το "διά ταύτα" είναι αυτό που δεν έχουμε δεί...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Οχι και δεν προκειται. Την δικη μου αποψη γραφω μονο. Οπως δεν διαβασα και τιποτα αλλο πριν γραψω αυτο που εγραψα. Αυτη η λιστα επρεπε να εχει δημοσιοποιηθει απο πολιτικους. Δεδομενου οτι αυτοι(βενιζελος, παπακωνσταντινου) την.........εχασαν(και φυσικα κανεις δεν θα κανει αγωγες εναντιον τους γι αυτο) καποιος επρεπε να το κανει. Δεν κατηγορησε κανεναν. Απλα εβγαλε στην δημοσιοτητα οπως οφειλε σαν σοβαρος δημοσιογραφος την λιστα. Το ποιος απο την λιστα ειναι αθωος ή ενοχος δεν ειναι δουλεια του βαξεβανη να το κρινει. Υποτιθεται οτι υπαρχει δικαιοσυνη(που αποδειχτηκε στα καπακια βεβαια οτι δεν υπαρχει). Για αυτον τον λογο τον Βαξεβανη τον εκαναν ηρωα.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Φυσικά και είμαι ο ίδιος!

Υ.Γ. Το "Κίμων Καρτάλης" είναι nickname, μην σε παρασύρει...
η λίστα αφορούσε μεγαλοκαταθέτες αν δεν κάνω λάθος, οπότε μήπως πρόκειται για συνωνυμία;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom