Νέα

Ιδού η λίστα Λαγκάρντ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kompe
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
 ειναι φανερο (εφοσον τις διαχωριζεις τις ενοχλησεις μας) οτι εγω μπορει εκτος της δικιας
 μου ενοχλησης,να αισθανομαι και την δικη σου,οπως την εκφραζεις..

Εσυ μαλλον,δεν αισθανεσαι την δικια μου,μαλλον ο μηνας σου επαρκει για τον οποιο μισθο σου
 και ενδιαφερεσαι για τον αδικο διασυρμο εκατομμυριουχων..

αυτα

ενοχλούμαι για τον διασυρμό ανθρώπων που δεν το αξίζουν, επι της αρχής, για οποιοδήποτε θέμα
το αν μου φτάνει ο μισθός μου δεν έχει να κάνει με την κουβέντα

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
αμα σου δινει εξουσια μαλλον.

δεν ειναι  δικια μου αποψη,η ιστορια το δειχνει.Τωρα αν και καλα νομιζεις οτι θα φτιαξεις την κοινωνια εσυ (η οποιοσδηποτε ) παω πασο

εξαλλου εγω δεν ειμαι με κανενα κομμα

εγώ μόνος μου δεν θα την αλλάξω αλλά με τη νοοτροπία που περιγράφεις δεν θα αλλάξει ποτέ
εφόσον δέχεσαι λοιπόν πως αυτοί που τα έχουν έχουν περισσότερες ικανοτητες να τους επικροτήσουμε κιόλας

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
ικανοτητα ειναι, δε μπορουνε ολοι. αλλο θεμα η ικανοτητα αλλο θεμα να το επικροτεις ή οχι.

γιατί δεν μπορούνε; μια χαρά μπορεί ο καθένας να πάρει ένα πιστόλι και να βαράει στο ψαχνό... ικανότητα είναι αυτό;

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
εγώ μόνος μου δεν θα την αλλάξω αλλά με τη νοοτροπία που περιγράφεις δεν θα αλλάξει ποτέ
εφόσον δέχεσαι λοιπόν πως αυτοί που τα έχουν έχουν περισσότερες ικανοτητες να τους επικροτήσουμε κιόλας
βσκ δεν γινεται αυτο γτ τον ικανοτερο τον μισεις παντα :cheesy:

νταξει και γω υποφερω εξαιτιας των πολιτικων αλλα παραδεχομαι οτι ειναι ικανοτεροι.η παραδοχη δεν εχει σχεση με το μισος ομως.

τεσπα οπως λενε οι αποψεις ειναι σαν τις κουραδες ο καθενας εχει και απο μια. :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
γιατί δεν μπορούνε; μια χαρά μπορεί ο καθένας να πάρει ένα πιστόλι και να βαράει στο ψαχνό... ικανότητα είναι αυτό;

μπορεις? και να κοιμηθεις μετα σα πουλακι? μπραβο τυπε εχεις ικανοτητα. αλλοι δε μπορουνε.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
πρωτον δεν μπορουν οντως ολοι και δευτερον αμα βγεις και σκοτωσεις τωρα εξω εναν ανθρωπο δεν θα βγαλεις χρηματα η θα αποκτησεις εξουσια :grin: ειναι ενα συνολο ικανοτητων

plan B

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Κριτικές
12
Like
71
Πόντοι
11
ωπ εχει δικιο ο τυπος. στη λιστα των καλλιτεχνων με φορολογικες δηλωσεις και ποσα και ολα γιατι δεν ασκηθηκε αυταπαγγελτα?  :boobies:

Νομιζω, οπως έγραψα και παραπάνω, οτι εχουμε λιγο χαθει στα διαδικαστικα και τις λεπτομερείες που στερουνται ουσιας. Υπαρχει νοημα στο ποιος και αν κινηθηκε αυταπαγγελτα?
Σημασια εχει το πως στοχαζεται η καθε κοινωνια και κατα συνεπεια το καθε ατομο στα ερωτηματα που του τιθονται, ο βαξεβάνης δεν ασκει πολιτικη, οπως διαβασα απο τον φιλο centrino, ουτε ασκει την δικηγορικη. Ο βαξεβανης, οπως και ο καθενας μας αλλωστε, θετει καποια ερωτηματα σημερα. Σε αλλες χωρες οι αντιστοιχες λιστες αξιοποιηθηκαν και δημοσιοποιηθηκαν, κατα περιπτωση, απο τις δικαστικες αρχες, απο πολιτικους etc...
Η ερωτηση σημερα δεν ειναι το κατα ποσο ενας νομος (π.δεδομενων) λειτουργει η δεν λειτουργει...Η ερωτηση παραμενει η ιδια: Γιατι στη χωρα μας αυτα τα στοιχεια αξιοποιηθηκαν εν τέλει απο έναν δημοσιογραφο? :think:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
μπορεις? και να κοιμηθεις μετα σα πουλακι? μπραβο τυπε εχεις ικανοτητα. αλλοι δε μπορουνε.

ένας εφοπλιστής που μπορεί να πνίξει ένα πλήρωμα για να πάρει την ασφάλεια έχει κάποια ειδική ικανότητα; τέτοια που να θεωρούμε πως όσοι τα εχουν έχουν ικανότητες;

Επισκέπτης
Δεν δικαιούται να διαλαλεί ότι τα 1,65 € για τα διόδια του φαίνονται πολλά.

Καλά νταξ' μας τα'πες όλα τώρα.
Δικαιούσαι να διαμαρτύρεσαι με λίγα λόγια μόνο όταν κάτι αγγίζει εσένα και την τσέπη σου.
Μα'στα..

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
πρωτον δεν μπορουν οντως ολοι και δευτερον αμα βγεις και σκοτωσεις τωρα εξω εναν ανθρωπο δεν θα βγαλεις χρηματα η θα αποκτησεις εξουσια :grin: ειναι ενα συνολο ικανοτητων

μπορείς να σκοτώσεις κάποιον που να οφεληθείς από τον θάνατό του και να κερδίσεις χρήματα, αυτό είναι ικανότητα;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ένας εφοπλιστής που μπορεί να πνίξει ένα πλήρωμα για να πάρει την ασφάλεια έχει κάποια ειδική ικανότητα; τέτοια που να θεωρούμε πως όσοι τα εχουν έχουν ικανότητες;

τυπε δε μπορουμε να συνεννοηθουμε. τωρα το καταλαβα.

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Στα ριπαπα μας πως τα κανε τι τα κανε κλπ κλπ. γκεημ οβερ τωρα.
Αυτος που εχει θα δοσει σε αυτον που δεν εχει. Δημευση και λαικη κυβερνση? Πες το οπως θες. Η ουσια ειναι μια.
Εδω χανει το νοημα της το νομιμο το παρανομο το δικαιο , το αδικο. Δικαιο ειναι η επιβιωση της κοινωνιας και των μελων της.
Αν ο αλλος εχει 5 σπιτια και φαι να φανε και τα τρισεγγονα του , του σκασμου, δε χανει τιποτα. Ας του δημευτει και κατι.
Καλυτερα να χασει ο ενας τις βιλες τα κοτερα και τις κοκες για να εχουν πολλοι ενα πιατο φαι.

:rockon:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Ας πω την γνωμη μου και εγω........Η λιστα λαγκαρντ που εχουν βαλει δεν ειναι σε ελβετικες τραπεζες παρα μονο σε μια τραπεζα η οποια εναι η HSBC.Οι λιστες με τις κανονικες ελβετικες τραπεζες που ειναι?οπως UBS , CREDIT SUISSE και πολλες αλλες με ονοματα μεσα τσοχατζοπουλων κτλπ.Τωρα χαιρω πολυ πεταξανε καποια ονοματα με λογαριασμους στην hsbc η οποια εχει και καταστηματα στην Ελλαδα και βολευει.Εχω απειρους φιλους που σπουδασανε Λονδινο και ειχαν λογαριασμο στην HSBC για να τους στελνουνε τα χρηματα οι πατεραδες τους.Τι σημαινει οτι ειναι φοροφυγαδες.......???

KENTAYROS_X

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται. Ο εισαγγελέας να βγάζει ένταλμα σύλληψης, γι' αυτόν που δημοσιοποίησε μία λίστα με ορισμένους από τους κλέφτες του δημοσίου χρήματος (Θέλω να πιστεύω ότι μέσα σ' αυτή την λίστα είναι και άνθρωποι, που νόμιμα έχουν βγάλει τα χρήματα που διαθέτουν)και να μην βγάζει ένταλμα γι αυτούς που κρατούν την λίστα κρυμμένη τόσο καιρό όσο και γι αυτούς που και καλά απώλεσαν την λίστα (έβγαλε πόδια και την έκανε).

Μου έρχονται στο μυαλό στοίχοι, από ένα γνωστό και πλέον επίκαιρο ποίημα:
Να 'χει κλητήρες για φρουρά
και να σε κλέβουν φανερά,
κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε
τον κλέφτη να γυρεύουνε;

KENTAYROS_X

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ας πω την γνωμη μου και εγω........Η λιστα λαγκαρντ που εχουν βαλει δεν ειναι σε ελβετικες τραπεζες παρα μονο σε μια τραπεζα η οποια εναι η HSBC.Οι λιστες με τις κανονικες ελβετικες τραπεζες που ειναι?οπως UBS , CREDIT SUISSE και πολλες αλλες με ονοματα μεσα τσοχατζοπουλων κτλπ.Τωρα χαιρω πολυ πεταξανε καποια ονοματα με λογαριασμους στην hsbc η οποια εχει και καταστηματα στην Ελλαδα και βολευει.Εχω απειρους φιλους που σπουδασανε Λονδινο και ειχαν λογαριασμο στην HSBC για να τους στελνουνε τα χρηματα οι πατεραδες τους.Τι σημαινει οτι ειναι φοροφυγαδες.......???

Ναι, αν είχανε μισθό 2000 ευρώ και τους στέλνανε 1.000.000 ευρώ είναι πολύ πιθανό.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δεν είναι κρίμα δηλαδή να διαπομπεύονται έτσι άνθρωποι,συμπολίτες μας;;;

Ποιανού την φάτσα από εδώ μέσα παίζει να δούμε γυαλί άραγε;;;

κανενός... ούτε από δω μέσα ούτε πουθενά.. έχει φροντίσει ο υπερπόντικας και οι όμοιοι του να καλύψουν τις πομπές τους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom