Νέα

Ιδιοκτησιακο καθεστως Καραϊσκακη...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 159
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Καισαρα στο μονο που εισαι σωστος ειναι στο 5,οσο ληστρικη για το δημοσιο ηταν η συμβαση για ολα αυτα τα εργα,ειναι και για το καραισκακη,ολα ειναι υπερ του ιδιωτη που τα εκανε.
Οσο για τα υπολοιπα,ειδικα αυτα για ολυμπιακους-αντιολυμπιακους προκαλουν γελιο.Ειναι για ατομα νοημοσυνης Τσουκαλα-Θεωδοριδη.

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.923
Πόντοι
3.475
ναι, θα το δώσει ερείπιο ο ολυμπιακός σε 49 χρόνια, πράγματι, δεν έχει σημασία πως θα παίζει εκεί μέχρι τότε

σε αντίθεση πάντα με την εοε, που το συντηρούσε εξαιρετικά μέχρι το 2002,

ο δε εθνικός είχε σταματήσει από πριν να παίζει μπάλα εκεί (ήταν τόσο ερείπιο το γήπεδο που δεν έβγαζε άδεια η νομαρχία για αγώνες)

ο δε στίβος είχε τρύπες, δεν ρωτάτε κανέναν που έμενε εκεί ρε παιδιά

....................................................................................

ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΚΟΚΑΛΗ 10 ΧΡΟΝΙΑ, έλεος λέμε

άσε που αν το διαβάσεις προσεκτικά το άρθρο, δεν λέει τίποτα ουσιαστικό από το οποίο να προκύπτει πως πρόκειται περί χαριστικής συμφωνίας

Συμφωνω στα περισσοτερα.
Πραγματι, ο Κοκκαλης, παροτι λαμογιο και μαφιοζος, ειναι με διαφορα Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (το λεω παροτι η Ιντρακομ εχει κανει τεραστια ζημια στην επιχειρηση του πατερα μου και θα μπορουσαμε τωρα να κολυμπαμε στο χρημα, αν το παιχνιδι στον εν λογω κλαδο παιζοταν τιμια.../ ετερον εκατερον!)

Αν μπορεις, διευκρινισε τι παιζει με Sports United κλπ... δηλαδη πώς γινεται η κατανομη των κερδων και ποιοι ελεγχουν τωρα τη διαχειριση του γηπεδου (εγω ηξερα πως λεγεται "Καραϊσκακης ΑΕ" η σχετικη εταιρεια)

Επισης, δεν ηξερα καθολου ποτι ο Τεγοπουλος ειχε προστριβες με τον Κοκκαλη. Μηπως μπερδευεσαι με τον Αλαφουζο, που αναγκαστηκε να πληρωσει και μεγαλες αποζημιωσεις??

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.923
Πόντοι
3.475
Το στάδιο Καραϊσκάκη, λοιπόν, για τα επόμενα 49 χρόνια, θα ανήκει στον Σ. Κόκκαλη και μάλιστα χωρίς ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός να δικαιούται τα προβλεπόμενα από το νόμο έσοδα (ποσοστό επί των εισιτηρίων, διαφημιστικών πινακίδων και εμπορικών χρήσεων), καθώς στη σύμβαση γίνεται αναφορά στην τροπολογία με την οποία η Βουλή είχε φροντίσει (δεν εφαρμόζονται οι διατάξεις των παραγράφων 2, 3 και 4 του άρθρου 56 του νόμου 2725/99) να απαλλάξει τον Σ. Κόκκαλη από αυτό το… δυσβάσταχτο βάρος!

αυτό τα λέει όλα, τα γήπεδα πο΄εχουν όλες οι ομάδες πχ Παναθηναϊός ανήκουν στον ερασιτέχνη απαγορεύεται ρητά να ανήκει σε ΠΑΕ, ο ερασιτεχνης όπως έλει ποιο πα΄νω... δικαιούται τα προβλεπόμενα από το νόμο έσοδα (ποσοστό επί των εισιτηρίων, διαφημιστικών πινακίδων και εμπορικών χρήσεων κλπ... για αυτό εκείνη την εποχή έκανε τις καρτε ςγια μελη στον ερασιτεχνη γι να πα΄ρουν χρήματα από τους οπαδους μια και δεν μπορούσαν να πάρουν από  το γήπεδο... και τσίμπισαν τα κορόιδα...
Με λίγα λόγια κύριοι, ο Ολυμπιακός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟ!!

Ο Ολυμπιακος δεν εχει δικαιωμα πανω στις σουιτες και τα μαγαζια
Τα εισιτηρια και τα διαφημιστικα του ανηκουν - εκτος απο το 15% που, οπως εμαθα τωρα κι εγω, περναει στο κρατος απο το 2019

Αρα, ο Ολυμπιακος ΕΧΕΙ γηπεδο

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
θα με κάνετε να διαβάσω το θέμα για να μπω στην κουβέντα... αύριο όμως...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ο Ολυμπιακος δεν εχει δικαιωμα πανω στις σουιτες και τα μαγαζια
Τα εισιτηρια και τα διαφημιστικα του ανηκουν - εκτος απο το 15% που, οπως εμαθα τωρα κι εγω, περναει στο κρατος απο το 2019

Αρα, ο Ολυμπιακος ΕΧΕΙ γηπεδο
Δεν εχει.Πως εβγαλες αυτο το συμπερασμα;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Γιατι, εσυ τι συμπερασμα εχεις βγαλει?
Μα δεν υπαρχει συμπερασμα,αλλα η πραγματικοτητα.Η εκταση ανηκει στο κρατος.Η εκμεταλευση του γηπεδου,σε εταιρια συμφεροντων μαρινακη-λαυρεντιαδη.Ο γαυρος απλα παιζει εκει,παιρνοντας τα ποσοστα που του αναλογουν,και δινοντας τα υπολοιπα στους ιδιοκτητες.
Ο ερασιτεχνης οσφπ δεν εχει καμια ιδιοκτησια.

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.923
Πόντοι
3.475
Μα δεν υπαρχει συμπερασμα,αλλα η πραγματικοτητα.Η εκταση ανηκει στο κρατος.Η εκμεταλευση του γηπεδου,σε εταιρια συμφεροντων μαρινακη-λαυρεντιαδη.Ο γαυρος απλα παιζει εκει,παιρνοντας τα ποσοστα που του αναλογουν,και δινοντας τα υπολοιπα στους ιδιοκτητες.
Ο ερασιτεχνης οσφπ δεν εχει καμια ιδιοκτησια.

Ρε γάμα τον Ερασιτεχνη. Εσυ τι βλεπεις? Σφαιροβολία ή μπαλα??

Εγω σου ξερω απο παλια οτι η ΠΑΕ παιρνει τα εσοδα των εισιτηριων. Εσυ μου μιλας για ΠΟΣΟΣΤΑ απο το γηπεδο (συνολικα - δηλαδη μαζι με μαγαζια κλπ)
Εχεις καποιο λινκ γι' αυτο που λες? Τι ποσοστα ειναι αυτα?

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.427
Πόντοι
506
το έγραψα και πριν δεν νοείτε γήπεδο ομάδας να μην ανήκει στον ερασιτέχνη, η εκάστοτε ΠΑΕ χρησιμοποιεί το γήπεδο έχοντας κάποιες υποχρεώσεις στην ερασιτεχική όπως το 10% από τα εισιτήρια τις διαφημίσεις ακόμα και το σήμα της ομάδας δεν ανήκει στην ΠΑΕ, πρέπει να πληρώνει γι αυτό στον ερασιτέχνη, το ξανα λέω από την στιγμή που το καραισκακη δεν ανήκει στον ερασιτεχνη ΟΣΦΠ αλλά σε μία ανώνυμη εταιρία σημαίνει ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΗΠΕΔΟ    

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366

Εγω σου ξερω απο παλια οτι η ΠΑΕ παιρνει τα εσοδα των εισιτηριων. Εσυ μου μιλας για ΠΟΣΟΣΤΑ απο το γηπεδο (συνολικα - δηλαδη μαζι με μαγαζια κλπ)
Πας καλα ρε κοσμα;Υπαρχει νομος που λεει οτι ΠΑΕ απαγορευεται να εχει ιδιοκτησια της γηπεδο,μονο ο Ερασιτεχνης.Και σε εμας οταν υπηρχε το Νικος Γκουμας η ιδιοκτησια ηταν της Ερασιτεχνικης ΑΕΚ.Οπως και της ανηκει τωρα ο χωρος που υπηρχε το γηπεδο.
Ειναι σαν μου λες εσυ τωρα,οτι στην ΑΕΚ ανηκει το ΟΑΚΑ,που παιζει τωρα.Δεν ειναι ετσι,πληρωνει ποσοστα στο κρατος,στον νομιμο ιδιοκτητη.
Ετσι συμβαινει και στο καραισκακη.Παιζει ο γαυρος,παιρνει οσα ποσοστα του αναλογουν,και τα υπολοιπα τα μοιραζει στους ιδιοκτητες.Για τα εισητηρια μιλαμε παντα.Τα μαγαζια που υπαρχουν στο καραισκακη,δεν εχουν καμια σχεση με τον γαυρο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
το έγραψα και πριν δεν νοείτε γήπεδο ομάδας να μην ανήκει στον ερασιτέχνη, η εκάστοτε ΠΑΕ χρησιμοποιεί το γήπεδο έχοντας κάποιες υποχρεώσεις στην ερασιτεχική όπως το 10% από τα εισιτήρια τις διαφημίσεις ακόμα και το σήμα της ομάδας δεν ανήκει στην ΠΑΕ, πρέπει να πληρώνει γι αυτό στον ερασιτέχνη, το ξανα λέω από την στιγμή που το καραισκακη δεν ανήκει στον ερασιτεχνη ΟΣΦΠ αλλά σε μία ανώνυμη εταιρία σημαίνει ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΗΠΕΔΟ    
Ναι.
Δεν εχει γηπεδο.
Εχει εδρα ομως, οπου κανει 14 νικες σε 15 ματς το χρονο.
Εχει γηπεδο που οι αντιπαλοι νιωθουν την ανασα του κοσμου και οι διαιτητες χεζονται.
Εχει εδρα που τον βγαζει καθε χρονο τσαμπιονς λιγκ και παιρνει 20 πακετα ετησιως.
Καθιστε τωρα εσεις να τσακωθειτε, σε ποιον ανηκει η κυριοτητα.

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.923
Πόντοι
3.475

OK
Στα παπαρια μου
Στα παπαρια ολων μας

Εσενα σε πηρε, δηλαδη, ο πονος για τον Ερασιτεχνη Ολυμπιακο και τις "κακες καπιταλιστικες ΠΑΕ"?  :2funny:  :2funny:

Πας καλα ρε κοσμα;Υπαρχει νομος που λεει οτι ΠΑΕ απαγορευεται να εχει ιδιοκτησια της γηπεδο,μονο ο Ερασιτεχνης.Και σε εμας οταν υπηρχε το Νικος Γκουμας η ιδιοκτησια ηταν της Ερασιτεχνικης ΑΕΚ.Οπως και της ανηκει τωρα ο χωρος που υπηρχε το γηπεδο.
Ειναι σαν μου λες εσυ τωρα,οτι στην ΑΕΚ ανηκει το ΟΑΚΑ,που παιζει τωρα.Δεν ειναι ετσι,πληρωνει ποσοστα στο κρατος,στον νομιμο ιδιοκτητη.
Ετσι συμβαινει και στο καραισκακη.Παιζει ο γαυρος,παιρνει οσα ποσοστα του αναλογουν,και τα υπολοιπα τα μοιραζει στους ιδιοκτητες.Για τα εισητηρια μιλαμε παντα.Τα μαγαζια που υπαρχουν στο καραισκακη,δεν εχουν καμια σχεση με τον γαυρο.

1) kosamf, οχι κοσμαφ
2) ΠΟΙΑ ποσοστα? Εγω σου λεω οτι δεν υπαρχουν ποσοστα, πλην του 15% που θα ισχυσει απο το 2019. Εσυ μου λες οτι υπαρχουν και καποια ακομα, προς τους ιδιοκτητες (  :think: )/ Μηπως εννοεις την Καραϊσκακη ΑΕ? Αυτη παιρνει απο μαγαζια και σουιτες.
Αυτο ξερω - αυτο γραφω.
Επαναλαμβανω: Αν ξερεις κατι αλλο, βαλε λινκ
Αλλα δε νομιζω πως ξερεις κατι αλλο, απλα τα 'χεις μπλεξει

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.923
Πόντοι
3.475
εκεί όμως σας έστελνε ο κόκκαλης να γίνεται μέλη΄,,,

Εγω δεν εγινα. Γενικα, ειμαι της αποψης οτι οποιο σπορ δεν ειναι θεαματικο και λαϊκο, πρεπει να παρει πουλο

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.427
Πόντοι
506
Εγω δεν εγινα. Γενικα, ειμαι της αποψης οτι οποιο σπορ δεν ειναι θεαματικο και λαϊκο, πρεπει να παρει πουλο
οι περισσότεροι όμως δεν γνώριζαν νόμιζαν ότι γίνονταν μάλη στον ολυμπιακό έτσι γενικός... τους έριξε ο κόκαλης στην λούμπα για να ζεστάνει τα ταμεία του ερασιτεχνη αφού δεν θα είχε έσοδα από πουθενα΄...
εκτός του άλλου αγαπητέ δεν μπορείς να απαξιώνεις έτσι τον ερασιτέχνη, η οποία είναι η ``μητέρα`` της εκάστοτε ΠΑΕ... και δεν είναι μόνο το π[οδόσφαορι ότνα είσαί μια ομάδα την υποστηρίζεις σε όλα τα σπορ ακομα και στο σκακι....

gademis

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
11
Like
43
Πόντοι
11

Με μια μικρούλα διαφορά, αν δεν υπάρχει ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός η Ολυμπιακός ΠΑΕ ή ΚΑΕ δεν έχει α)δικαίωμα στο σήμα και στο διακριτό τίτλο (που είναι ιδιοκτησία του ερασιτέχνη) β) λόγο ύπαρξης. Η ΠΑΕ είναι ουσιαστικά η εξέλιξη του ποδοσφαιρικού τμήματος ενός αθλητικού σωματείου. Το σωματείο έχει ακόμα αρκετά δικαιώματα βάσει νόμου... Χαρακτηριστικό παράδειγμα που δημιούργησε μεγάλο θέμα τελευταία ήταν η υπόθεση του Ηλυσιακού.

Και συμπαθείς Ολυμπιακοφρονούντες μάθετε επιτέλους ότι στην Αλεξάνδρας στεγάζονται τα μισά τμήματα του ερασιτέχνη Παναθηναικού, όπου εκατοντάδες παιδιά αθλούνται. Για αυτό τον λόγω είχε παραχωρηθεί η έκταση από το δήμο Αθηναίων και αυτό δεν έχει αλλάξει (ούτε όταν ο Ρότσα έκανε τα 5Χ5, τότε που έκανε την βλακεία η εφορία). Βλέποντας τα πράγματα μόνο από την  ποδοσφαιρική σκοπιά χάνετε το δάσος. Έστω ότι το Απόστολος Νικολαΐδης κατεδαφιζόταν, τα τμήματα αυτά θα βρισκόντουσαν στον αέρα. Μπράβο λοιπόν στους Γιαννακοπουλαίους που πάτησαν άγρια πόδι και έκοψαν τις διαθέσεις του κωλοτούμπα Βγενόπουλου (μην ξεχνάτε ότι το γήπεδο είναι σε θέση "φιλέτο" είχε ακουστεί ότι για την διπλή ανάπλαση πίεζε κυρίως η εκλησία για να μεταστεγάσει την μητρόπολη).

Διάβασα και κάτι ανέκδοτα για το Βωβό και το Βοτανικό. Ο Βωβός είχε μπει στο παιχνίδι για τον απλό λόγο ότι θα έπαιρνε τα έσοδα και την διαχείριση του εμπορικού κέντρου (ανάλογου μεγέθους με το Mall) που θα ήταν και το μεγάλο σκάνδαλο της υπόθεσης (με την πρόφαση του γηπέδου θα χτιζόταν ένα τεράστιο κτήριο ουσιαστικά). Ήταν πολλά τα λεφτά και για αυτό συγκεκριμένοι επιχειρηματικοί κύκλοι το πολέμησαν όσο δεν έπαιρνε (και με όποιο μέσο διέθεταν). Κάτι ανάλογο έχει γίνει με την μεταστέγαση των ΚΤΕΛ στον Ελαιώνα (όπου τα συμφέροντα είναι ακόμα μικρότερο) που το έργο το πρωτοάκουσα σαν μελέτη το 99 και ακόμα περιμένω.

dimitris_zio

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
6
Ρε παλικάρια μη λέτε τπτ αν δε γνωρίζετε γιατί περνάτε λάθος μηνύματα...
1) Το γήπεδο Καραΐσκάκη είναι με δάνειο φυσικού προσώπου λόγο ότι σε ΠΑΕ δεν δίνουν δάνεια οι τράπεζες.

2) Το Καραισκάκι έχει παραχωρηθεί από το κράτος για 50χρόνια από το 2004 γιατί δεν είχα χρήματα και δέχτηκε ενώ του δίνανε άλλους χώρους πολύ μεγαλύτερους για να στεγαστεί όλος ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (βλέπε Ελεόνα ή Αεροδρόμιο).

3) Ο Κύριος ΚΟΚΑΛΗΣ έχει μεταβιβάσει το 50% στο Λαυρεντιάδη, και το άλλο 50% το έχει τώρα ο Κύριος Μαρινάκης, το οποίο θέλει να το μεταβιβάσει στον ερασιτέχνη.

4) Τα έσοδα από τους αγώνες είναι 10% οι μπάτσοι (με το έτσι θέλω) γι αυτό σε όλα τα ματσ τους βλέπουμε ενώ η ΠΑΕ δε το θέλει... 10% ερασιτέχνη

5) Οι εμπορικοί χώροι ανήκουν στο Λούβαρη

6) Ο Μαρινάκης κατασκευάζει αθλητικούς χώρους από κάτω για να έχουν τα ερασιτεχνικά (πυγμαχία, πάλη κλπ.) τμήματα δικιά τους στέγη (!!!) γιατί ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ είναι μόνο ποδόσφαιρο και μπάσκετ, έχει τα περισσότερα τμήματα μετά από τη Μπαρτσελόνα π.χ. kikc boxing (2013), Ταεκβοντό (2013),Σκοποβόλή (1958)κλπ !!!  

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
OK
Στα παπαρια μου
Στα παπαρια ολων μας

Εσενα σε πηρε, δηλαδη, ο πονος για τον Ερασιτεχνη Ολυμπιακο και τις "κακες καπιταλιστικες ΠΑΕ"?  :2funny:  :2funny:

1) kosamf, οχι κοσμαφ
2) ΠΟΙΑ ποσοστα? Εγω σου λεω οτι δεν υπαρχουν ποσοστα, πλην του 15% που θα ισχυσει απο το 2019. Εσυ μου λες οτι υπαρχουν και καποια ακομα, προς τους ιδιοκτητες (  :think: )/ Μηπως εννοεις την Καραϊσκακη ΑΕ? Αυτη παιρνει απο μαγαζια και σουιτες.
Αυτο ξερω - αυτο γραφω.
Επαναλαμβανω: Αν ξερεις κατι αλλο, βαλε λινκ
Αλλα δε νομιζω πως ξερεις κατι αλλο, απλα τα 'χεις μπλεξει
Μηπως εσυ εχεις μπερδευτει;Το 15% που λες απο το 2019 ειναι τα ποσοστα που θα δινουν στο κρατος για την ενοικιαση του γηπεδου.
Απο τα εισητηρια,δινουν το νομιμο ποσοστο που αναλογει στους ιδιοκτητες του γηπεδου.Το ερωτημα σου ομως ηταν αλλο.Ποιο ειναι το ιδιοκτησιακο καθεστως.Σωστα;

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.923
Πόντοι
3.475
Μηπως εσυ εχεις μπερδευτει;Το 15% που λες απο το 2019 ειναι τα ποσοστα που θα δινουν στο κρατος για την ενοικιαση του γηπεδου.
Απο τα εισητηρια,δινουν το νομιμο ποσοστο που αναλογει στους ιδιοκτητες του γηπεδου.Το ερωτημα σου ομως ηταν αλλο.Ποιο ειναι το ιδιοκτησιακο καθεστως.Σωστα;

Σωστα.  Αυτο που λεει ο αποπανω για ΛΛ - Μαρινακη (πρωην Κοκκαλη) νομιζω κι εγω οτι σχυει, αλλα βαριεμαι να ψανω τωρα
Ετσι πρεπει να 'ναι

Τα περι Λουβαρη, ουτε καν

Γενικα, γραφονται πολλες ανακριβειες απο ενα σημειο κι επειτα

Οσο για Βωβο, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ:
Θα εχτιζε (ε-χ-τ-ι-ζ-ε) το γηπεδο, απο την τσεπη του. Για να παρει την υπολοιπη εκταση απο το δημο. Αυτο το ξερω σιγουρα και οσοι το αμφισβητειτε ειστε αλλου.

Δηλαδη, πατε να συγκρινετε τον Κοκκαλη που εστησε γηπεδο ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ του με την ΠΑΕ Παναθηναϊκος που ηθελε να βαλει καποιον τριτον να το χτισει. Το βρισκετε λογικο?  :think:

Btw, τα γκρεμιστικά του παλιου Καραϊσκακη τα εβαλε ο Γαυρος ή το κρατος? Ξερει κανεις?

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.923
Πόντοι
3.475

Στο λινκ που δινει ενας αποπανω (), κανει επανειλημμενως λογο περι κερκιδων που ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ στου Ρεντη?

Δεν καταλαβα...

Δηλαδη χτιστηκαν κερκιδες και μετα πηγε ο Κοκκαλης και τις κατεδαφισε, για να κανει γηπεδακια?? Ουτε αυτο μου φαινεται να στεκει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom