Όχι ρε μεγάλε δεν μου αρκούνε γιατί εγώ μιλάω αντικειμενικά και εσύ αναμασάς τις επιστημονοκαλιτεχνικές αναλύσεις των μεγάλων θεωρητικών της θύρας 7. Ξέρεις τώρα του διδάκτορα Τσουκαλά κοκ. Πρώτα από όλα το ποδηλατοδρόμιο δεν ήταν ακριβώς στο σημείο που βρίσκεται το Καραϊσκάκη αλλά απέναντι. Το ΣΤΑΔΙΟ (ξέρεις τη διαφορά ανάμεσα σε γήπεδο και στάδιο ή τσάμπα μιλάμε) χτίστηκε κατόπιν αιτήσεως της ΕΟΕ και με την συμβολή της άλλης ομάδας του Πειραιά που ήταν ο Εθνικός (που μέχρι το 2004 το είχε χρησιμοποιήσει πιο πολλές φορές σαν έδρα από τον Ολυμπιακό).
Και ναι, δεν μου αρκεί να έχει εκεί τα γραφεία του ο ερασιτέχνης. Εκεί υπήρχε ένα από τα λίγα μέρη της Αθήνας που μπορούσαν να γίνουν αγώνες στίβου και λόγω του Κοκάλη σήμερα μόνο ποδόσφαιρο μπορεί να παιχτεί. Συμφωνώ ωραίο το γηπεδάκι να πας να δεις την μπαλίτσα σου, ΑΛΛΑ αθλητισμός δεν είναι μόνο το ποδοσφαιρό γαμώ το φελέκι μου.
Αν τα νομικές σου γνώσεις είναι τόσο καλές, που να μπορείς να μην καταλάβεις τις λεπτές διαφορές της αλλαγής χρήσης (που δεν είναι το ίδιο όταν επινοικιάζεις μια επιχείρηση - έστω ότι εγώ σου νοικιάζω ένα διαμέρισμά και εσύ το επινοικιάζεις σε έναν τρίτο που το κάνει γραφείο παρουσιαζόμενος σαν ιδιοκτήτης και εσύ για 20 χρόνια δεν κάνεις τίποτα. Τότε το πουλάκι, αν δεν είσαι το Ελληνικό Δημόσιο, δεν έχει απλά πετάξει αλλά σου φάγαν και το σπίτι) και έχεις τέτοιον αχταρμά στο μυαλό σου από τις κοκκινοφυλλάδες (που δεν είναι χειρότερες από τις πρασινο- και κιτρινοφυλλάδες για να είμαστε ειλικρινείς). Το σκάνδαλο έγινε. Οι μαουνιέρηδες απέκτησαν γηπεδάκι λουξ (που υπό κανονικές συνθήκες ακόμα θα συζητάγαμε που θα μπορούσε να γίνει . Οι Αεκτζήδες την πατήσανε άγρια (μιας και τους υποσχεθήκανε 'οτι θα γίνει προπονητήριο αλλά τα λεφτά δεν βγαίνανε στο φινάλε). Ο Παναθηναϊκος προσπάθησε να κάνει τα ίδια στον Βοτανικό (σε σχετικά μικρότερο βαθμό) αλλά δεν πρόλαβε λόγω κρίσης...
Για να καταλάβεις για το μέγεθος της παρέμβασης στον αθλητικό ανταγωνισμό, που μόνο η ΤΣ.Σ.Κ.Α Μόσχας κατά την περίοδο της Σοβιετικής Ένωσης μπορεί να συγκριθεί, μετά από το 2004 η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ έπρεπε είτε να νοικιάζουν το ΟΑΚΑ (με ότι κόστος αυτό συνεπάγεται - εδώ και 2 χρόνια με το Financial fai play ούτε που το σκεφτόνται) είτε να παίξουν σε μικρότερα/χειροτέρων προδιαγραφών γήπεδα (με ότι αυτό συνεπάγεται στα έσοδα τους) ενώ ο Ολυμπιακός έπαιζε σε ένα ΚΡΑΤΙΚΩΣ επιχορηγούμενο με πολλές συμπληρωματικές εγκαταστάσεις γήπεδο (χτισμένο όπως ήδη είπαμε σε χώρο που δεν του άνηκει).